Jeśli myślicie o zorganizowaniu spotkania biznesowego lub firmowego w wielkanocnym wydaniu lub konferencji ze świątecznym akcentem to zapraszamy do skorzystania z oferty Belvedere Catering, które na tę okazję przygotowało specjalną ofertę. Menu przygotowane jest na bazie naturalnych, autentycznych składników.
Za wielkanocne kreacje kulinarne odpowiada nasz Szef Kreatywny – Henryk Nieciejowski, który stworzył kompozycję opartą na tradycyjnych polskich smakach, także w opcji wegetariańskiej i wegańskiej.
Aby nadać niepowtarzalności Waszym spotkaniom, każde menu przygotowujemy na indywidualne zamówienie i „by design”.
Bufety wzbogacamy dekoracjami aby nadać Waszym stołom elegancji oraz zapewnić atmosferę odpowiadającą wielkanocnym spotkaniom.
Poniżej prezentujemy kilka propozycji ze świątecznego menu:
PRZYSTAWKI
Jajka faszerowane z tuńczykiem i szczypiorkiem, musem z szynki i pastą koperkową
Schab po warszawsku przełożony kremem z chrzanu
Sałatka jarzynowa z zielonym groszkiem
Tatar z wołowiny z marynatami
ZUPA
Świąteczny żurek z jajkiem, szynką i chrzanem
DANIA GŁÓWNE
Miętus ze szpinakiem i sosem szafranowym
Pieczona kaczka i rolada podana z jabłkami, kopytkami i sosem żurawinowym
Gołąbki z grzybami i sosem pomidorowym
DESERY
Mus malinowy na spodzie z gorzkiej czekolady
Wielkanocne brioszki z musem malinowym
Mazurek z kajmakiem