Witaj w świecie wyrafinowanych kulinariów, w którym odkryjesz kunszt wybitnych szefów kuchni oraz zaznasz autentycznej sztuki smaku

Kulinarny Świat Belvedere to doskonale zorganizowany Zespół, który w autorskiej strukturze zarządzania Marką pozwala nam realizować zarówno spektakularne wydarzenia eventowe jak również z sukcesem odpowiadać na jednostkowe wysublimowane potrzeby indywidualnych odbiorców.

Serce Belvedere Catering tworzą wyjątkowi kreatorzy smaku, z szefem kuchni Marcinem Kowernikiem na czele

Marcin Kowernik

Szef Kuchni Belvedere Catering

Odpowiada za całokształt kulinarnej oferty Belvedere Catering. Znawca kuchni bankietowej z ponad 20-letnim doświadczeniem w organizacji pracy kuchni cateringowej. Doskonały lider zespołu.

Doświadczenie zdobywał m.in. w w hotelu Sheraton pod przewodnictwem Kurta Schellera, a także we włoskiej restauracji Navona oraz Klubie bowlingowym Arco. Obsługiwał duże wydarzenia m.in. Cavaliada Warszawa oraz inne wydarzenia, które odbywały się w Centralnym Ośrodku Sportu TORWAR, Targi poznańskie – otwarcie Sali Ziemi. Prestiżowe wydarzenie związane z pierwszą polską prezydencją w Unii Europejskiej w Centrum Nauki Kopernik. Pasjonat odkrywania nowych smaków i doświadczeń kulinarnych Szkolenie (i poznawanie smaków) odbywał m.in. w Azji podczas podróży po Kambodży i Wietnamie a także Stanach Zjednoczonych, Kubie i Europie.

Serce Belvedere Catering tworzą wyjątkowi kreatorzy smaku, z szefem kuchni Marcinem Kowernikiem na czele

Marcin Kowernik

Szef Kuchni Belvedere Catering

Odpowiada za całokształt kulinarnej oferty Belvedere Catering. Znawca kuchni bankietowej z ponad 20-letnim doświadczeniem w organizacji pracy kuchni cateringowej. Doskonały lider zespołu.

Doświadczenie zdobywał m.in. w w hotelu Sheraton pod przewodnictwem Kurta Schellera, a także we włoskiej restauracji Navona oraz Klubie bowlingowym Arco. Obsługiwał duże wydarzenia m.in. Cavaliada Warszawa oraz inne wydarzenia, które odbywały się w Centralnym Ośrodku Sportu TORWAR, Targi poznańskie – otwarcie Sali Ziemi. Prestiżowe wydarzenie związane z pierwszą polską prezydencją w Unii Europejskiej w Centrum Nauki Kopernik. Pasjonat odkrywania nowych smaków i doświadczeń kulinarnych Szkolenie (i poznawanie smaków) odbywał m.in. w Azji podczas podróży po Kambodży i Wietnamie a także Stanach Zjednoczonych, Kubie i Europie.

Serce Belvedere Catering tworzą wyjątkowi kreatorzy smaku, z szefem kuchni Marcinem Kowernikiem na czele

Marcin Kowernik

Szef Kuchni Belvedere Catering

Odpowiada za całokształt kulinarnej oferty Belvedere Catering. Znawca kuchni bankietowej z ponad 20-letnim doświadczeniem w organizacji pracy kuchni cateringowej. Doskonały lider zespołu.

Doświadczenie zdobywał m.in. w w hotelu Sheraton pod przewodnictwem Kurta Schellera, a także we włoskiej restauracji Navona oraz Klubie bowlingowym Arco. Obsługiwał duże wydarzenia m.in. Cavaliada Warszawa oraz inne wydarzenia, które odbywały się w Centralnym Ośrodku Sportu TORWAR, Targi poznańskie – otwarcie Sali Ziemi. Prestiżowe wydarzenie związane z pierwszą polską prezydencją w Unii Europejskiej w Centrum Nauki Kopernik. Pasjonat odkrywania nowych smaków i doświadczeń kulinarnych. Szkolenie (i poznawanie smaków) odbywał m.in. w Azji podczas podróży po Kambodży i Wietnamie a także Stanach Zjednoczonych, Kubie i Europie.

Michał Iwaniuk

Szef Kreatywny Cukierni
Belvedere Gourment Group

Z sukcesem projektuje zarówno deserowe arcydzieła do menu Restauracji Belvedere jak i słodkości na bufety oraz lunche i kolacje serwowane podczas wydarzeń z oprawą kulinarną Belvedere Catering.

Finalista World Chocolate Masters (WCM) – Paryż 2018, organizowanego raz na 4 lata najbardziej prestiżowego konkursu cukierniczego na świecie nazywanego Olimpiadą Cukierniczą. Uzyskane 7. miejsce w klasyfikacji generalnej dało mu historyczną dla Polski lokatę. Regionalny World Chocolate Master Akademii Czekolady Barry Callebaut. Laureat tytułu Best Pastry Chef (2016). Podczas targów Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie, wraz ze swoimi współpracownikami zdobył całą pulę nagród w prestiżowym konkursie Master Challenge by Schöller. Trener Kulinarny w Akademii Mistrzów Samku by Belvedere, Warsaw Academy of Pastry Arts oraz w Ashanti – Międzynarodowej Szkole Sztuki Kulinarnej w Łodzi. Jeden z pięciu w Polsce Ambasador marki Callebaut.

Znakomity technolog, a jednocześnie artysta – ambitny, pracowity i nieprzeciętnie utalentowany, przełamuje standardy i stereotypy. Wytrwale wplata do swojej produkcji wątki polskie – smak trawy żubrowej, brusznicy, owoców z sadu i lasu, nie ulegając sezonowym modom.

O jakość słodkiej odsłony kulinarnego świata Belvedere Gourmet Group dba Szef Kreatywny Cukierni Belvedere -Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Szef Kreatywny Cukierni
Belvedere Gourment Group

Z sukcesem projektuje zarówno deserowe arcydzieła do menu Restauracji Belvedere jak i słodkości na bufety oraz lunche i kolacje serwowane podczas wydarzeń z oprawą kulinarną Belvedere Catering.

Finalista World Chocolate Masters (WCM) – Paryż 2018, organizowanego raz na 4 lata najbardziej prestiżowego konkursu cukierniczego na świecie nazywanego Olimpiadą Cukierniczą. Uzyskane 7. miejsce w klasyfikacji generalnej dało mu historyczną dla Polski lokatę. Regionalny World Chocolate Master Akademii Czekolady Barry Callebaut. Laureat tytułu Best Pastry Chef (2016). Podczas targów Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie, wraz ze swoimi współpracownikami zdobył całą pulę nagród w prestiżowym konkursie Master Challenge by Schöller. Trener Kulinarny w Akademii Mistrzów Samku by Belvedere, Warsaw Academy of Pastry Arts oraz w Ashanti – Międzynarodowej Szkole Sztuki Kulinarnej w Łodzi. Jeden z pięciu w Polsce Ambasador marki Callebaut.

Znakomity technolog, a jednocześnie artysta – ambitny, pracowity i nieprzeciętnie utalentowany, przełamuje standardy i stereotypy. Wytrwale wplata do swojej produkcji wątki polskie – smak trawy żubrowej, brusznicy, owoców z sadu i lasu, nie ulegając sezonowym modom.

O jakość słodkiej odsłony kulinarnego świata Belvedere Gourmet Group dba Szef Kreatywny Cukierni Belvedere -Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Szef Kreatywny Cukierni
Belvedere Gourment Group

Z sukcesem projektuje zarówno deserowe arcydzieła do menu Restauracji Belvedere jak i słodkości na bufety oraz lunche i kolacje serwowane podczas wydarzeń z oprawą kulinarną Belvedere Catering.

Finalista World Chocolate Masters (WCM) – Paryż 2018, organizowanego raz na 4 lata najbardziej prestiżowego konkursu cukierniczego na świecie nazywanego Olimpiadą Cukierniczą. Uzyskane 7. miejsce w klasyfikacji generalnej dało mu historyczną dla Polski lokatę. Regionalny World Chocolate Master Akademii Czekolady Barry Callebaut. Laureat tytułu Best Pastry Chef (2016). Podczas targów Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie, wraz ze swoimi współpracownikami zdobył całą pulę nagród w prestiżowym konkursie Master Challenge by Schöller. Trener Kulinarny w Akademii Mistrzów Samku by Belvedere, Warsaw Academy of Pastry Arts oraz w Ashanti – Międzynarodowej Szkole Sztuki Kulinarnej w Łodzi. Jeden z pięciu w Polsce Ambasador marki Callebaut.

Znakomity technolog, a jednocześnie artysta – ambitny, pracowity i nieprzeciętnie utalentowany, przełamuje standardy i stereotypy. Wytrwale wplata do swojej produkcji wątki polskie – smak trawy żubrowej, brusznicy, owoców z sadu i lasu, nie ulegając sezonowym modom.

O jakość słodkiej odsłony kulinarnego świata Belvedere Gourmet Group dba Szef Kreatywny Cukierni Belvedere -Michał Iwaniuk

Za doznania kulinarne Gości podczas wydarzeń odpowiada Szef Kreatywny David Gaboriaud

David Gaboriaud

Szef Kreatywny, Ambasador Marki

Mistrz kuchni francuskiej, kucharz młodego pokolenia z bogatym doświadczeniem kulinarnym zdobytym podczas organizacji imprez, warsztatów i pokazów live cooking.

Brał udział w przyrządzeniu serwowanej kolacji podczas akcji „Goût de France” w Ambasadzie Francuskiej, w przygotowaniu i prowadzeniu pokazów kulinarnych z francuskim profesorem Hervé This, twórcą kuchni molekularnej oraz znanymi szefami kuchni wyróżnionych gwiazdkami Michelin: Pierre Gagnaire, Alain Passard czy Andrea Camastra. Współpracuje z takimi markami jak Almette, Nespresso Professional, Kotlina Natury, Winiary czy Aperol.

Prowadził autorski program podróżniczo – kulinarny „David w Europie” przez 5 sezonów na kanale Kuchnia+. Współprowadził program „Bitwa na Smaki”. Regularnie gotuje w kuchni programu śniadaniowego „Dzień Dobry TVN”. Jest autorem książki kucharskiej „Coś francuskiego”, w której obala mity kuchni francuskiej. Od 3 lat zasiada w jury konkursu „Kukbuk poleca”, promującego lokalne, sezonowe produkty oraz żywność wytwarzaną przez rzemieślników i małych producentów w Polsce.

David ma francusko – polskie korzenie, dzięki czemu od dzieciństwa zgłębiał kulinaria obu krajów. Podróżuje w różne zakątki świata w poszukiwaniu nowych smaków, poszerzając tym samym swoją wiedzę na temat różnych kuchni świata i najnowszych trendów kulinarnych. Jest ceniony za swoją charyzmę, otwartość oraz pasję do kulinariów.

Za doznania kulinarne Gości podczas wydarzeń odpowiada Szef Kreatywny David Gaboriaud

David Gaboriaud

Szef Kreatywny, Ambasador Marki

Mistrz kuchni francuskiej, kucharz młodego pokolenia z bogatym doświadczeniem kulinarnym zdobytym podczas organizacji imprez, warsztatów i pokazów live cooking.

Brał udział w przyrządzeniu serwowanej kolacji podczas akcji „Goût de France” w Ambasadzie Francuskiej, w przygotowaniu i prowadzeniu pokazów kulinarnych z francuskim profesorem Hervé This, twórcą kuchni molekularnej oraz znanymi szefami kuchni wyróżnionych gwiazdkami Michelin: Pierre Gagnaire, Alain Passard czy Andrea Camastra. Współpracuje z takimi markami jak Almette, Nespresso Professional, Kotlina Natury, Winiary czy Aperol.

Prowadził autorski program podróżniczo – kulinarny „David w Europie” przez 5 sezonów na kanale Kuchnia+. Współprowadził program „Bitwa na Smaki”. Regularnie gotuje w kuchni programu śniadaniowego „Dzień Dobry TVN”. Jest autorem książki kucharskiej „Coś francuskiego”, w której obala mity kuchni francuskiej. Od 3 lat zasiada w jury konkursu „Kukbuk poleca”, promującego lokalne, sezonowe produkty oraz żywność wytwarzaną przez rzemieślników i małych producentów w Polsce.

David ma francusko – polskie korzenie, dzięki czemu od dzieciństwa zgłębiał kulinaria obu krajów. Podróżuje w różne zakątki świata w poszukiwaniu nowych smaków, poszerzając tym samym swoją wiedzę na temat różnych kuchni świata i najnowszych trendów kulinarnych. Jest ceniony za swoją charyzmę, otwartość oraz pasję do kulinariów.

Za doznania kulinarne Gości podczas wydarzeń odpowiada Szef Kreatywny David Gaboriaud

David Gaboriaud

Szef Kreatywny, Ambasador Marki

Mistrz kuchni francuskiej, kucharz młodego pokolenia z bogatym doświadczeniem kulinarnym zdobytym podczas organizacji imprez, warsztatów i pokazów live cooking.

Brał udział w przyrządzeniu serwowanej kolacji podczas akcji „Goût de France” w Ambasadzie Francuskiej, w przygotowaniu i prowadzeniu pokazów kulinarnych z francuskim profesorem Hervé This, twórcą kuchni molekularnej oraz znanymi szefami kuchni wyróżnionych gwiazdkami Michelin: Pierre Gagnaire, Alain Passard czy Andrea Camastra. Współpracuje z takimi markami jak Almette, Nespresso Professional, Kotlina Natury, Winiary czy Aperol.

Prowadził autorski program podróżniczo – kulinarny „David w Europie” przez 5 sezonów na kanale Kuchnia+. Współprowadził program „Bitwa na Smaki”. Regularnie gotuje w kuchni programu śniadaniowego „Dzień Dobry TVN”. Jest autorem książki kucharskiej „Coś francuskiego”, w której obala mity kuchni francuskiej. Od 3 lat zasiada w jury konkursu „Kukbuk poleca”, promującego lokalne, sezonowe produkty oraz żywność wytwarzaną przez rzemieślników i małych producentów w Polsce.

David ma francusko – polskie korzenie, dzięki czemu od dzieciństwa zgłębiał kulinaria obu krajów. Podróżuje w różne zakątki świata w poszukiwaniu nowych smaków, poszerzając tym samym swoją wiedzę na temat różnych kuchni świata i najnowszych trendów kulinarnych. Jest ceniony za swoją charyzmę, otwartość oraz pasję do kulinariów.

Adam Chrząstowski

Szef Operacyjny

Karierę rozpoczął od warszawskiego Hotelu Bristol, gdzie przeszedł wszystkie zawodowe szczeble zawodu kucharza. W swojej karierze zawodowej zarządzał kuchniami restauracji Hotelu Sheraton, restauracjami Hunters i Tropicana w Szanghaju, był szefem kuchni i zastępcą dyrektora gastronomii w Hotelu Rialto w Warszawie, współtworzył restaurację Ancora w Krakowie – siedmiokrotnie wyróżnioną w przewodniku Michelin, był szefem kuchni restauracji Ed Red w Krakowie i w Warszawie, wyróżnionej przez Slow Food Polska oraz przewodniki Michelin oraz Gault & Milleau oraz dyrektorem kulinarnym prestiżowego Hotelu Arłamów.

Konsultant kulinarny w Departamencie Koordynacji Przewodnictwa Polski w Radzie Unii Europejskiej MSZ oraz kucharz Prezydencji. Manager i trener Młodzieżowej Kulinarnej Reprezentacji Polski. Head Chef Bocuse d’Or Academy Poland oraz od 2018 roku President Bocuse d’Or Academy Poland. Laureat prestiżowej nagrody Mistrz Mistrzów.

Prowadzący programy kulinarne w Kuchni +; Adam Po Pracy, Adam Po Pracy 2, Adam Po Pracy 3, Adam w Sieci Patenty i Triki. Felietonista Food Service oraz adamchrzastowski.natemat.pl. Współautor książki “Gościnność od Kuchni”. Ponadto od przeszło dziecięciu lat zajmuje się działalnością doradczą i szkoleniową w branży HoReCa pod nazwą Adam Chrząstowski Consulting.

Szef Operacyjny Adam Chrząstowski dba o jakość oferty w procesie przygotowania wydarzeń

Adam Chrząstowski

Szef Operacyjny

Karierę rozpoczął od warszawskiego Hotelu Bristol, gdzie przeszedł wszystkie zawodowe szczeble zawodu kucharza. W swojej karierze zawodowej zarządzał kuchniami restauracji Hotelu Sheraton, restauracjami Hunters i Tropicana w Szanghaju, był szefem kuchni i zastępcą dyrektora gastronomii w Hotelu Rialto w Warszawie, współtworzył restaurację Ancora w Krakowie – siedmiokrotnie wyróżnioną w przewodniku Michelin, był szefem kuchni restauracji Ed Red w Krakowie i w Warszawie, wyróżnionej przez Slow Food Polska oraz przewodniki Michelin oraz Gault & Milleau oraz dyrektorem kulinarnym prestiżowego Hotelu Arłamów.

Konsultant kulinarny w Departamencie Koordynacji Przewodnictwa Polski w Radzie Unii Europejskiej MSZ oraz kucharz Prezydencji. Manager i trener Młodzieżowej Kulinarnej Reprezentacji Polski. Head Chef Bocuse d’Or Academy Poland oraz od 2018 roku President Bocuse d’Or Academy Poland. Laureat prestiżowej nagrody Mistrz Mistrzów.

Prowadzący programy kulinarne w Kuchni +; Adam Po Pracy, Adam Po Pracy 2, Adam Po Pracy 3, Adam w Sieci Patenty i Triki. Felietonista Food Service oraz adamchrzastowski.natemat.pl. Współautor książki “Gościnność od Kuchni”. Ponadto od przeszło dziecięciu lat zajmuje się działalnością doradczą i szkoleniową w branży HoReCa pod nazwą Adam Chrząstowski Consulting.

Szef Operacyjny Adam Chrząstowski dba o jakość oferty w procesie przygotowania wydarzeń

Adam Chrząstowski

Szef Operacyjny

Karierę rozpoczął od warszawskiego Hotelu Bristol, gdzie przeszedł wszystkie zawodowe szczeble zawodu kucharza. W swojej karierze zawodowej zarządzał kuchniami restauracji Hotelu Sheraton, restauracjami Hunters i Tropicana w Szanghaju, był szefem kuchni i zastępcą dyrektora gastronomii w Hotelu Rialto w Warszawie, współtworzył restaurację Ancora w Krakowie – siedmiokrotnie wyróżnioną w przewodniku Michelin, był szefem kuchni restauracji Ed Red w Krakowie i w Warszawie, wyróżnionej przez Slow Food Polska oraz przewodniki Michelin oraz Gault & Milleau oraz dyrektorem kulinarnym prestiżowego Hotelu Arłamów.

Konsultant kulinarny w Departamencie Koordynacji Przewodnictwa Polski w Radzie Unii Europejskiej MSZ oraz kucharz Prezydencji. Manager i trener Młodzieżowej Kulinarnej Reprezentacji Polski. Head Chef Bocuse d’Or Academy Poland oraz od 2018 roku President Bocuse d’Or Academy Poland. Laureat prestiżowej nagrody Mistrz Mistrzów.

Prowadzący programy kulinarne w Kuchni +; Adam Po Pracy, Adam Po Pracy 2, Adam Po Pracy 3, Adam w Sieci Patenty i Triki. Felietonista Food Service oraz adamchrzastowski.natemat.pl. Współautor książki “Gościnność od Kuchni”. Ponadto od przeszło dziecięciu lat zajmuje się działalnością doradczą i szkoleniową w branży HoReCa pod nazwą Adam Chrząstowski Consulting.

Szef Operacyjny Adam Chrząstowski dba o jakość oferty w procesie przygotowania wydarzeń

Szef Satelitarny Dariusz Mućko egzekwuje najwyższe standardy oprawy kulinarnej w miejscu organizacji eventu

Dariusz Mućko

Szef Satelitarny

Pod jego kierownictwem powstają największe realizacje Belvedere Catering. Weryfikuje i egzekwuje najwyższe standardy oprawy kulinarnej w miejscu organizacji eventów.

Wieloletnie doświadczenie Dariusza w prestiżowych restauracjach robi wrażenie. Na początku praca kucharza na luksusowych statkach greckiego armatora, a następnie wspinanie się po szczeblach kulinarnej kariery w restauracjach hotelowych: 4 lata w hotelu Jan III Sobieski i ponad 10 lat w Sheraton Warsaw Hotel & Towers. W Belvedere od 2008 roku jako Szef Kuchni Belvedere Catering by Design. Dariusz dba o najwyższy poziom kulinarny cateringu - pod jego kierownictwem powstały największe i najlepsze realizacje. Nie pozwala, by wielkość imprezy miała wpływ na jakość menu – potrafi przygotować wykwintne, nowoczesne fine dining menu zarówno dla 10 Gości, jak i dla 3000 gości. Po pracy relaksuje się pływając, ale jego prawdziwym konikiem są książki kulinarne. Posiada imponującą bibliotekę książek o jedzeniu – każdą czyta i czerpie z niej inspiracje do pracy.

Szef Satelitarny Dariusz Mućko egzekwuje najwyższe standardy oprawy kulinarnej w miejscu organizacji eventu

Dariusz Mućko

Szef Satelitarny

Pod jego kierownictwem powstają największe realizacje Belvedere Catering. Weryfikuje i egzekwuje najwyższe standardy oprawy kulinarnej w miejscu organizacji eventów.

Wieloletnie doświadczenie Dariusza w prestiżowych restauracjach robi wrażenie. Na początku praca kucharza na luksusowych statkach greckiego armatora, a następnie wspinanie się po szczeblach kulinarnej kariery w restauracjach hotelowych: 4 lata w hotelu Jan III Sobieski i ponad 10 lat w Sheraton Warsaw Hotel & Towers. W Belvedere od 2008 roku jako Szef Kuchni Belvedere Catering by Design. Dariusz dba o najwyższy poziom kulinarny cateringu - pod jego kierownictwem powstały największe i najlepsze realizacje. Nie pozwala, by wielkość imprezy miała wpływ na jakość menu – potrafi przygotować wykwintne, nowoczesne fine dining menu zarówno dla 10 Gości, jak i dla 3000 gości. Po pracy relaksuje się pływając, ale jego prawdziwym konikiem są książki kulinarne. Posiada imponującą bibliotekę książek o jedzeniu – każdą czyta i czerpie z niej inspiracje do pracy.

Szef Satelitarny Dariusz Mućko egzekwuje najwyższe standardy oprawy kulinarnej w miejscu organizacji eventu

Dariusz Mućko

Szef Satelitarny

Pod jego kierownictwem powstają największe realizacje Belvedere Catering. Weryfikuje i egzekwuje najwyższe standardy oprawy kulinarnej w miejscu organizacji eventów.

Wieloletnie doświadczenie Dariusza w prestiżowych restauracjach robi wrażenie. Na początku praca kucharza na luksusowych statkach greckiego armatora, a następnie wspinanie się po szczeblach kulinarnej kariery w restauracjach hotelowych: 4 lata w hotelu Jan III Sobieski i ponad 10 lat w Sheraton Warsaw Hotel & Towers. W Belvedere od 2008 roku jako Szef Kuchni Belvedere Catering by Design. Dariusz dba o najwyższy poziom kulinarny cateringu - pod jego kierownictwem powstały największe i najlepsze realizacje. Nie pozwala, by wielkość imprezy miała wpływ na jakość menu – potrafi przygotować wykwintne, nowoczesne fine dining menu zarówno dla 10 Gości, jak i dla 3000 gości. Po pracy relaksuje się pływając, ale jego prawdziwym konikiem są książki kulinarne. Posiada imponującą bibliotekę książek o jedzeniu – każdą czyta i czerpie z niej inspiracje do pracy.

Szef Kuchni Restauracji Belvedere jest autorem wybranych menu eventowych i ofert sezonowych Belvedere Catering.

Tomasz Łagowski

Szef Kuchni Restauracji Belvedere

Szef Kuchni jednej z najznamienitszych restauracji w Polsce. Jego domena to kuchnia polska w awangardowej odsłonie. Autor menu w ofertach sezonowych Belvedere Catering.

Tomasz łagowski to finalista wielu konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą, takich jak Bocuse d’or Poland 2015, reprezentant Polski w Paryżu na finale „Chef’s en or”, zwycięzca: „Chef’s Fight”, „Mistrzostw Polski w produkcie regionalnym” czy „Chef’s en or Poland”. W 2015 roku został nominowany w plebiscycie „Kucharz odkrycie roku 2015” organizowanym przez magazyn Kuchnia oraz Gault&Millau. Zdobywca tytułu „Kucharz Odkrycie Roku 2018′′ wg przewodnika Poland 100 Best Restaurants. Od wielu lat gość programów telewizyjnych w randze eksperta, tj: „Pytanie na śniadanie”, „ Projekt Lady”, „ Najgorszy Kucharz”. Publikacje Tomasza pojawiają się w czasopismach branżowych tj.: „Magazyn Szef Kuchni”, „Food Service”, „Łowiec Polski”. Organizator i twórca menu dla Vogue, Moet, Dom Perignon. Prowadzenie stacji Live cooking i szkoleń dla firm Nestle, San Pellegrino czy Aqua Panna. Współpraca z markami takimi jak: Maspex, Lubella, Krakus, Łowicz, Cedrob, Gobarto, Na Turek.

Szef Kuchni Restauracji Belvedere jest autorem wybranych menu eventowych i ofert sezonowych Belvedere Catering.

Tomasz Łagowski

Szef Kuchni Restauracji Belvedere

Szef Kuchni jednej z najznamienitszych restauracji w Polsce. Jego domena to kuchnia polska w awangardowej odsłonie. Autor menu w ofertach sezonowych Belvedere Catering.

Tomasz łagowski to finalista wielu konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą, takich jak Bocuse d’or Poland 2015, reprezentant Polski w Paryżu na finale „Chef’s en or”, zwycięzca: „Chef’s Fight”, „Mistrzostw Polski w produkcie regionalnym” czy „Chef’s en or Poland”. W 2015 roku został nominowany w plebiscycie „Kucharz odkrycie roku 2015” organizowanym przez magazyn Kuchnia oraz Gault&Millau. Zdobywca tytułu „Kucharz Odkrycie Roku 2018′′ wg przewodnika Poland 100 Best Restaurants. Od wielu lat gość programów telewizyjnych w randze eksperta, tj: „Pytanie na śniadanie”, „ Projekt Lady”, „ Najgorszy Kucharz”. Publikacje Tomasza pojawiają się w czasopismach branżowych tj.: „Magazyn Szef Kuchni”, „Food Service”, „Łowiec Polski”. Organizator i twórca menu dla Vogue, Moet, Dom Perignon. Prowadzenie stacji Live cooking i szkoleń dla firm Nestle, San Pellegrino czy Aqua Panna. Współpraca z markami takimi jak: Maspex, Lubella, Krakus, Łowicz, Cedrob, Gobarto, Na Turek.

Szef Kuchni Restauracji Belvedere jest autorem wybranych menu eventowych i ofert sezonowych Belvedere Catering.

Tomasz Łagowski

Szef Kuchni Restauracji Belvedere

Szef Kuchni jednej z najznamienitszych restauracji w Polsce. Jego domena to kuchnia polska w awangardowej odsłonie. Autor menu w ofertach sezonowych Belvedere Catering.

Tomasz Łagowski to finalista wielu konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą, takich jak Bocuse d’or Poland 2015, reprezentant Polski w Paryżu na finale „Chef’s en or”, zwycięzca: „Chef’s Fight”, „Mistrzostw Polski w produkcie regionalnym” czy „Chef’s en or Poland”. W 2015 roku został nominowany w plebiscycie „Kucharz odkrycie roku 2015” organizowanym przez magazyn Kuchnia oraz Gault&Millau. Zdobywca tytułu „Kucharz Odkrycie Roku 2018′′ wg przewodnika Poland 100 Best Restaurants. Od wielu lat gość programów telewizyjnych w randze eksperta, tj: „Pytanie na śniadanie”, „ Projekt Lady”, „ Najgorszy Kucharz”. Publikacje Tomasza pojawiają się w czasopismach branżowych tj.: „Magazyn Szef Kuchni”, „Food Service”, „Łowiec Polski”. Organizator i twórca menu dla Vogue, Moet, Dom Perignon. Prowadzenie stacji Live cooking i szkoleń dla firm Nestle, San Pellegrino czy Aqua Panna. Współpraca z markami takimi jak: Maspex, Lubella, Krakus, Łowicz, Cedrob, Gobarto, Na Turek.

Sprawdź również oferty
Belvedere Catering

Catering dla firm

Wyjątkowa obsługa

Wykwinty bankiet firmowy

Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.

Sprawdź pełną ofertę

Catering na wesela

Zaskakujące smaki

Catering na wesela

Nasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.

Sprawdź pełną ofertę

Catering eventowy

Sprawdź nasz rozwiązania

Catering eventowy

Sprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.

Sprawdź pełną ofertę

Oprawa meczowa

Catering na Stadionie Legii

Oprawa meczowa

Od lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie

Sprawdź pełną ofertę
Menu