MENU I
Przystawka
Crème brûlée z sera koziego z bławatkiem, liśćmi szpinaku i sosem ravigotte /W/B
Zupa
Krem z dyni hokkaido z prażonymi pestkami, oliwą szczypiorkową,
płatkami migdałów, dymką, szczypiorkową i zieloną oliwą /W
Danie główne
Indyk sous vide marynowany w jarzębinie z purée z czerwonej kapusty
i złocistymi fondantami ziemniaczanymi
Deser
Sernik z białą czekoladą, kremem karmelowym, żelem malinowym i chipsem migdałowym
MENU II
Przystawka
Tataki z tuńczyka z wakame, prażonym sezamem, groszekiem cukrowym i sosem ponzu
Zupa
Carpaccino z borowika ze szczypiorkiem i pianą parmezanową /W
Danie główne
Konfitowane udo kaczki z sosem koniakowym, karmelizowanym jabłkiem z cynamonem,
ze złocistą polentą z kasztanami
Deser
Kawowy crème brûlée z sosem waniliowym i kruszonką z prażonym ziarnem kawy
MENU III
Przystawka
Gravad lax z łososia z tataki z marynowanego arbuza i sosem poke
Zupa
Orzeźwiająca zupa cytrynowo-szafranowa, z makaronem z selera naciowego i cukinii i oliwą tymiankową /B
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej w sosie demi glace z musztardą francuską,
z białą kaszą gryczaną, z selerem naciowym i sosem romesco
Deser
Czekoladowe Marcello z opiłkami złota i kremem z ziarna kakaowca
MENU IV VEGE
Przystawka
Faszerowana papryczka w duecie z wegańskim grillowanym serem z musem owocowym
Zupa
Kremowa zupa z białych warzyw z oliwą rydzową /V/B/W
Danie główne
Pieczony bakłażan z serem raclette z salsą z kolorowych pomidorków i ziół /W/B
Deser
Wegańska panna cotta
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy