CATERING FIRMOWY

Autorskie menu na wydarzenia firmowe przygotowane przez znakomitych szefów kuchni Belvedere Catering.

Spotkania firmowe z oprawą kulinarną
Belvedere Catering

Poznaj kulinaria Belvedere Catering na wydarzenia biznesowe w kreacjach najlepszych szefów kuchni oraz w unikalnych stylizacjach, które doskonale dopełnią wyjątkowym smakiem każdy firmowy event, taki jak:  konferencja, szkolenie, spotkanie zarządu, śniadanie prasowe, jubileusz firmy oraz impreza pracownicza.

Wśród pomysłów na oprawę kulinarną eventów znajdują się dania w formie bufetowej i koktajlowej, przerwy kawowe, śniadania oraz wachlarz wybornych słodkości z własnej pracowni cukierniczej Belvedere Gourmet Group.

Autorskie menu

Za menu odpowiadają wyjątkowi kreatorzy smaku: szef kreatywny David Gaboriaud znany ze swojej charyzmy kulinarnej oraz Michał Iwaniuk – 7-my na świecie mistrz cukiernictwa.

Unikalna stylizacja

Tworzymy unikalne stylizacje kulinarne dopasowując je do każdego typu eventu nadając mu odpowiedniej rangi. Oprawę kreujemy w oparciu o najnowsze światowe trendy.

Najwyższa jakość

Menu komponujemy na bazie najwyższej jakości składników od zaufanych dostawców. Dzięki temu gwarantujemy doskonałość smaku serwowanych potraw.

Doskonała obsługa

Każdemu wydarzeniu zapewniamy najwyższy poziom obsługi dbając o każdy szczegół oprawy: profesjonalne doradztwo, dedykowaną opiekę w miejscu wydarzenia i wyselekcjonowaną obsługę kelnerską.

smaki skomponowane przez znakomitych szefów kuchni

Na każde wydarzenie firmowe

Nasi szefowie kuchni zadbali o wyborne smaki w różnorodnym menu począwszy od tematycznych śniadań z live cooking, poprzez przerwy kawowe z obszernym wyborem potraw na słono, słodkościami z własnej pracowni cukierniczej, domowymi ciastami i konfiturami, aż po doskonale skomponowane bufetów lunchowe i kolacyjne na potrzeby popołudniowych i wieczornych spotkań biznesowych. Każdemu wydarzeniu dedykujemy ekspercką obsługę w wybranym miejscu, która zatroszczy się o każdy element usługi kulinarnej zapewniając Klientowi pełen komfort oraz wyjątkowe doznania kulinarne wszystkim Gościom.

Doskonale skomponowane menu

Ważnym spotkaniom i wydarzeniom firmowym należna jest duża atencja dopełniona znakomitą oprawą kulinarną. Wykorzystując nasze ponad 30-letnie doświadczenie w aranżacjach cateringowych na wszelkie rodzaje eventów oraz talent do gotowania naszych mistrzów smaku, oferujemy szeroki wachlarz autorskiego, sezonowego menu, które zaspokoi nawet najbardziej wyszukane gusta kulinarne. Dbałość o każdy detal stylizacji, jak również piękna prezentacja dań, zapewni Twoim Gościm wspaniałe doświadczenia kulinarne.

kompleksowe rozwiązania KULINARNe w ofercie dla firm

Menu śniadaniowe

Rozpocznij dzień z dobrym smakiem - śniadania przygotowanego przez Belvedere Catering w ofercie dla firm.

Serwujemy sezonowe i pełne dobrych kalorii dania, które zapewnią zaproszonym Gościom wsparcie energetyczne i wydajność przez całe przedpołudnie. Nasze menu śniadaniowe składa się z szerokiej gamy smacznych i kreatywnych dań, dopasowanych do różnorodnych preferencji kulinarnych.

Bufet zimny
Wybór polskich serów: tylżycki, królewski, mierzwiony edamski
Wędliny domowe: pieczona karkówka, wędzona szynka z komina, kiełbasa krakowska, pierś z indyka sous-vide
Wytworny pasztet z cielęciny z dodatkami
Połówki jajek z pastą z wędzonej makreli
Połówki jajek z pastą z zielonego groszku z ogórkiem /W
Sałatka śledziowa z młodymi ziemniakami, korniszonami i musztardą z gorczycą
Kremowy twaróg z rzodkiewką, ziołami i polnymi kwiatami, czarnym młotkowanym pieprzem /W
Nowalijki: rzodkiewka, kalarepa, pomidory malinowe, ogórek /V
Dodatki: sos tarski, ćwikła, chrzan, miód, konfitura z moreli, dżem truskawkowy

Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Dodatki do pieczywa: masło z solą morską i ziołowe, smalec z białej fasoli

Bufet gorący
Domowo biała mini kiełbasa z piwem jęczmiennym z karmelizowaną białą cebulą i smażonymi pieczarkami z chrzanem i musztardą /B
Blanszowane zielone szparagi z młodym szpinakiem, kolorową marchewką z polskim parmezanem /W

Live Cooking
Omlet z jajkami od zielononóżek z dodatkami do wyboru
Jajka sadzone w wybranymi dodatkami

Dodatki: Gotowana szynka, wędzony boczek, tatar z wędzonego łososia, młody szpinak, pomidory malinowe, szalotka, szczypiorek

Do Kawy
Domowy keks z owocami

Bufet zimny
Quiche lorraine ze szpinakiem i pomidorami /W
Quiche lorraine z wędzonym boczkiem i karmelizowaną, czerwoną cebulą
Twaróg krowi z ziołami i polnymi kwiatami
Ogrodowe sałaty z musztardowym winegretem
Trufle z koziego sera z pestkami dyni
Filetowane grejpfruty i pomarańcze
Dodatki: miód, dżem figowy, konfitura pomarańczowa

Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, mini croissanty

Dodatki do pieczywa:
Masło z solą morską i ziołowe

Do Kawy
Mini rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem

Bufet zimny
Wybór serów: holenderska gouda, Mazdamer, szwajcarski ementaler
Wędliny domowe: pieczona karkówka, wędzona szynka z komina, pierś z indyka sous-vide
Dodatki: miód, konfitura z moreli, dżem truskawkowy

Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne

Dodatki do pieczywa:
Masło z solą morską i ziołowe,
Hummusy: z tahiną, buraczany

Do Kawy
Kruche ciastka z konfiturą śliwkową

Bufet zimny
Łososiowa marchewka z wędzoną solą, kwiatami kaparów, czerwoną cebulą, posiekaną dymką, koprem, skórką z cytryny i domowym winegretem /V
Pasztet z kaszy jaglanej z marchewką, orzechami i kardamonem /V
Grillowane warzywa z plastrami sera feta z oliwą extra virgin i kremem balsamicznym /W
Jajka od kur zielononóżek z awokado, z tatarem z pomidorów /W/L
Chrupiąca Granola z sezonowymi owocami, jogurtem Greckim, i miodem akacjowym /W
Wybór świeżych warzyw: seler naciowy, rzodkiewka, pomidorki koktajlowe, papryka, ogórek, sałata rzymska mini podane z wegańskim sosem koktajlowym /V
Grillowane karczochy z mini mozzarellą z pesto pistacjowym i rukolą /W

Bufet gorący
Szakszuka z jajkami, kremowym sosem z włoskich pomidorów pelati, ciecierzycą i grillowanymi warzywami  /W
Wegańskie kiełbaski z prażoną cebulką /V/L
Falafel z ciecierzycy /V/L

Dodatki
Hummus z ciecierzycy z tahiną/ WPasta z awokado z prażonym sezamem/ WMiód z pasieki
Konfitura z moreli
Dżem truskawkowy
Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Oliwa extra virgin
Bufet słodki
Pudding kokosowy z chia i mango /V Brownie wegańskie /V
Daktylowe praliny /V
Przekąski zimne „w stole”
Deska serów: camembert, ser mierzwiony, dojrzewający ser pleśniowy
Wybór wędlin: pierś z indyka sous-vide, włoska mortadela z pistacjami, pieczony schab ze śliwką, pasztet cielęcy
Marynowany filet łososia z rukolą, kwiatami kaparów, świeżym koprem i dressingiem z musztardy francuskiej / L/B
Plastry malinowych pomidorów z awokado i serem mozzarella fior di latte z cytrusowym winegretem /W/B
Sałatka szopska z bałkańskim serem /W/L

Dodatki
Sos tarski, ćwikła,
chrzan
Miód z pasieki
Dżem truskawkowy
Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską
Dania gorące serwowane do wyboru z poniższych:
Jajka a’la Belvedere: jajko w koszulce, gryczany blin, szpinak, pomidory malinowe, awokado, sos holenderski /W
lub
Croque Monsieur z szynką cotto, kremowym beszamelem, chrupiącym tostem i serem Gruyère

Desery „w stole”
Muffin czekoladowy Keks
Wybór ciastek duńskich
Przekąski zimne „w stole”
Daktylowe praliny z wegańskim dyniowym serem i pistacjami /V
Tataki z arbuza z wegańską fetą /V/B
Pasztet strasburski z boczniaków, z figową konfiturą /V
Papryczki wiśniowe faszerowane wegańskim serkiem urnebes /V/L
Hummus z ciecierzycy z mango i świeżymi owocami granatu /W
Tabouleh z filetowanymi cząstkami owoców, świeża mięta, sok z limonki /V/L/B

Dodatki
Pasta z bakłażana Pasta z awokado Miód z pasieki Konfitura z moreli Dżem truskawkowy

Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Dania gorące serwowane do wyboru z poniższych:
Smażone Polenta z zielonymi blanszowanymi warzywami z oliwą extra virgin i kremowym jajkiem w koszulce od zielononóżek /W
lub
Wegańska Szakszuka z ciecierzycą, grillowanymi pomidorami i włoskimi pomidorami pellatti z marynowanym tofu /V/L

Desery „w stole”
Croissanty
Wybór ciastek duńskich

Bufet zimny
Wybór polskich serów: tylżycki, królewski, mierzwiony edamski
Wędliny domowe: pieczona karkówka, wędzona szynka z komina, kiełbasa krakowska, pierś z indyka sous-vide
Wytworny pasztet z cielęciny z dodatkami
Połówki jajek z pastą z wędzonej makreli
Połówki jajek z pastą z zielonego groszku z ogórkiem /W
Sałatka śledziowa z młodymi ziemniakami, korniszonami i musztardą z gorczycą
Kremowy twaróg z rzodkiewką, ziołami i polnymi kwiatami, czarnym młotkowanym pieprzem /W
Nowalijki: rzodkiewka, kalarepa, pomidory malinowe, ogórek /V
Dodatki: sos tarski, ćwikła, chrzan, miód, konfitura z moreli, dżem truskawkowy

Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Dodatki do pieczywa: masło z solą morską i ziołowe, smalec z białej fasoli

Bufet gorący
Domowo biała mini kiełbasa z piwem jęczmiennym z karmelizowaną białą cebulą i smażonymi pieczarkami z chrzanem i musztardą /B
Blanszowane zielone szparagi z młodym szpinakiem, kolorową marchewką z polskim parmezanem /W

Live Cooking
Omlet z jajkami od zielononóżek z dodatkami do wyboru
Jajka sadzone w wybranymi dodatkami

Dodatki: Gotowana szynka, wędzony boczek, tatar z wędzonego łososia, młody szpinak, pomidory malinowe, szalotka, szczypiorek

Do Kawy
Domowy keks z owocami

Bufet zimny
Quiche lorraine ze szpinakiem i pomidorami /W
Quiche lorraine z wędzonym boczkiem i karmelizowaną, czerwoną cebulą
Twaróg krowi z ziołami i polnymi kwiatami
Ogrodowe sałaty z musztardowym winegretem
Trufle z koziego sera z pestkami dyni
Filetowane grejpfruty i pomarańcze
Dodatki: miód, dżem figowy, konfitura pomarańczowa

Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, mini croissanty

Dodatki do pieczywa:
Masło z solą morską i ziołowe

Do Kawy
Mini rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem

Bufet zimny
Wybór serów: holenderska gouda, Mazdamer, szwajcarski ementaler
Wędliny domowe: pieczona karkówka, wędzona szynka z komina, pierś z indyka sous-vide
Dodatki: miód, konfitura z moreli, dżem truskawkowy

Pieczywo
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne

Dodatki do pieczywa:
Masło z solą morską i ziołowe,
Hummusy: z tahiną, buraczany

Do Kawy
Kruche ciastka z konfiturą śliwkową

Przerwy kawowe

Przygotowane przez nas menu na przerwy kawowe idealnie wpisze się w schemat szkoleń, konferencji oraz spotkań prasowych, podczas których potrzebna jest chwila kulinarnego odpoczynku przy wytrawnych lub słodkich przekąskach.

Menu zawiera sezonowe  przekąsek na słono i słodko - w wyłącznie domowej wersji.

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere

Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie

Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni
cukierniczej Belvedere

Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie

Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi

Bufet wytrawny

Cicchetti z kurczakiem, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Trufle z koziego sera w pistacjach i płatkach bławatka /W
Hummus z zielonego groszku z wędzonym tofu na pumperniklu /V
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi, miodownik
Sałatka z sezonowych owoców

Bufet wytrawny

Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti  z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim  /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B

Bufet słodki

Granola by Belvedere /W
Mango lassi /W
Zdrowe słodkości z pracowni cukierniczej Belvedere: ciasteczka owsiane, praliny daktylowe, wegańskie tiramisu /V
Ciasta domowe: sernik kokosowy, ciasto marchewkowe
Sezonowe owoce filetowane

Bufet wytrawny

Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti  z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim  /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B

Propozycje wytrawne

Hummus brokułowo-szpinakowy z chipsami z chlebka lavash /V
Pâté grzybowe z tostami z chałki /V
Chlebek lavash z hummusem, ajvarem i chrupkimi warzywami /V 
Chlebek lavash z kurczakiem w kefirze, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Wrapy z chlebka lavash, z hummusem, ajwarem i chrupkimi warzywami /V
Kurczak zagrodowy na bagietce tandori, relish ananasowo-kolendrowy
Tramezini z musem z tuńczyka i tapenadą
Mini quiche z serem Roquefort i karmelizowanymi orzechami /W
Tartinki z rostbefem z chrzanem na julienne z pikli
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi
daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe

Propozycje słodkie

Granola by Belvedere /W
Ciasto marchewkowe
Mini croissanty 1,5 szt.
Wegańskie tiramisu /V
Sernik kokosowy
Brownie
Miodownik
Ciasteczka owsiane
Daktylowe praliny 2 szt./V
Wybór duńskich ciasteczek 2,5 szt.
Ciasto z sezonowymi owocami
Wybór domowych kruchych ciasteczek
Sałatka z sezonowych owoców
Filety z owoców sezonowych /V
Jogurt mango lassi /W

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere

Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie

Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni
cukierniczej Belvedere

Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie

Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi

Bufet wytrawny

Cicchetti z kurczakiem, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Trufle z koziego sera w pistacjach i płatkach bławatka /W
Hummus z zielonego groszku z wędzonym tofu na pumperniklu /V
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi, miodownik
Sałatka z sezonowych owoców

Bufet wytrawny

Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti  z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim  /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B

Bufet słodki

Granola by Belvedere /W
Mango lassi /W
Zdrowe słodkości z pracowni cukierniczej Belvedere: ciasteczka owsiane, praliny daktylowe, wegańskie tiramisu /V
Ciasta domowe: sernik kokosowy, ciasto marchewkowe
Sezonowe owoce filetowane

Bufet wytrawny

Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti  z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim  /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B

Propozycje wytrawne

Hummus brokułowo-szpinakowy z chipsami z chlebka lavash /V
Pâté grzybowe z tostami z chałki /V
Chlebek lavash z hummusem, ajvarem i chrupkimi warzywami /V 
Chlebek lavash z kurczakiem w kefirze, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Wrapy z chlebka lavash, z hummusem, ajwarem i chrupkimi warzywami /V
Kurczak zagrodowy na bagietce tandori, relish ananasowo-kolendrowy
Tramezini z musem z tuńczyka i tapenadą
Mini quiche z serem Roquefort i karmelizowanymi orzechami /W
Tartinki z rostbefem z chrzanem na julienne z pikli
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi
daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe

Propozycje słodkie

Granola by Belvedere /W
Ciasto marchewkowe
Mini croissanty 1,5 szt.
Wegańskie tiramisu /V
Sernik kokosowy
Brownie
Miodownik
Ciasteczka owsiane
Daktylowe praliny 2 szt./V
Wybór duńskich ciasteczek 2,5 szt.
Ciasto z sezonowymi owocami
Wybór domowych kruchych ciasteczek
Sałatka z sezonowych owoców
Filety z owoców sezonowych /V
Jogurt mango lassi /W

Menu lunchowe w formie bufetu

W Belvedere Catering wiemy, jak ważną rolę odgrywają kulinaria podczas spotkań biznesowych. 
Dlatego menu lunchowe jest przez nas doskonale przemyślane pod względem zawartości dotyczącej potraw w poszczególnych zestawach aby wybrać to, które najbardziej odpowiada rodzajowi i randze danego spotkania.

Dania zimne

Terrine z kurczaka zagrodowego z duxelem grzybowym i majonezem truflowym/B
Ziołowa focaccia z pastą z wędzonego pstrąga, sałatką wakame i sosem teryaki
Quiche z młodym szpinakiem, serem kozim i ogrodowymi ziołami/ W/ 
Sałatka z grójeckich jabłek z selerem, owocami grantu, winogronami i cytrynowym puddingiem /V/B/L
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe

Zupa

Bulion królewski z kluseczkami francuskimi i zieloną oliwą

Dania gorące

Udka kurczaka w sosie rozmarynowym z karmelizowanymi marchewkami
Ravioli z łososiem i mascarpone z pietruszkowym pesto 
Grillowane plastry cukinii, bakłażana i pomidorów z oliwą extra virgin   / V/B/L
Młode ziemniaki z masłem czosnkowym i ogrodowym koprem / W/B

Desery

Sernik krakowski
Szarlotka
Ciasto piaskowe

Dla spotkań od 50 osób

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Caprese z mozzarellą fior di latte, z grillowanym kurczakiem zagrodowym, pomidorami malinowymi i zielonym pesto /B
Plastry polędwiczki cielęcej w sosie tuńczykowym z kaparami i ogrodowymi sałatami 
Ceviche z makreli z filecikami cytrusów z winegretem z musztardą francuską /L/B
Wytrawny sernik szparagowy z żelem limonkowym i młodym groszkiem  /W/B
Liście sałaty rzymskiej z grillowanym plastrami indyka, płatkami parmezanu i sosem cezar/B
Sałatka z kaszy bulgur z młodym szpinakiem, suszonymi pomidorami, oliwkami kalamata i serem feta z ziołowym winegretem /W/B
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Minestrone z pomidorów pelatti, z ptysiowym groszkiem ziołowym/W/

Dania gorące

Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie demi glace z rozmarynem 
Picatta Milanese z sandacza, z owocami kaparów, sosem szafranowym,  estragonem i prażonymi migdałami/B
Ravioli ze szparagami i ricottą z palonym masłem i szczypiorkiem /W/ 
Karmelizowane sezonowe warzywa z parmezanem i ziołowym masłem /W/B 
Młode ziemniaki w mundurkach z oliwą extra virgin i koperkiem /V/B/L

Dania gorące

Sernik pomarańczowy z aromatem kalifornijskiej pomarańczy 
Szarlotka brzoskwiniowa z kruszonką migdałową
Tartaletki z owocami

Dla spotkań od 50 osób

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry z piersi indyka sous vide z filecikami pomarańczy i grejpfruta/L/B 
Deska hiszpańskich wędlin i serów z oliwkami i marynowanymi karczochami
Ptysie z wędzonym pstrągiem, ogórkami małosolnymi i cebulą perłową
Gravad lax, z ziołami i płatkami polnych kwiatów, z sosem musztardowym/B/L
Panna Cotta z koziego sera z pistacjami i mango /W/L
Carpaccio z młodych pieczonych buraków z balsamicznym kremem śliwkowym, świeżymi malinami i prażonymi orzechami laskowymi /B/W
Zielona sałatka z fasolki szparagowej, z dzikimi brokułami, wędzonym tofu i granatem /V/B
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Dania gorące

Coq au Vin z kurczaka zagrodowego z czerwonym winem
Konfitowana cielęcina w sosie tymiankowym z pieczarkami paryskimi
Ravioli z ricottą i szpinakiem z palonym masłem ziołowym i szczypiorkiem/W 
Dziki łosoś w sosie szczawiowym z grillowanymi limonkami
Parmiggiana z grillowanymi bakłażanami i mozzarellą /W/B
Kasza perłowa z boczniakami i pietruszką /W
Brokuły z prażonymi migdałami /W/B
Młode ziemniaki z koperkiem /W/B

Desery

Ciasto czekoladowe z oliwą z oliwek i chantilly bazyliowym 
Sernik mascarpone na kruchym spodzie
Tartaletka czekoladowa
Pâte à Choux – ptyś pistacjowy z maliną

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry cielęciny w sosie vitello tonnato z płatkami parmezanu i różowym pieprzem/B
Koktajl krewetkowy z majonezem homarowym i awokado/B/
Parfait z sandacza z białą truflą i szpinakiem
Carpaccio z pieczonych buraków z trzema rodzajami trufli z koziego sera/W/B
Tataki z arbuza z serem feta i ogrodowymi kwiatami /W/B
Dzikie brokuły z dojrzewająca szynką parmeńską z majonezem truflowym/B/L
Sałatka z  kolorowej fasolki szparagowej z marynowanym tofu, pomidorami, prażonymi orzechami nerkowca i winegretem imbirowym /V/L/B
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Krem z pieczonych warzyw z pestkami dyni /W/B

Dania gorące

Konfitowana nowozelandzka jagnięcina w sosie miętowym
Polędwica z dorsza zapiekana z miso, z sosem imbirowym/B
Bouillabaisse z owocami morza, krewetkami, małżami, kalmarami ze świeżą bazylią, oliwkami i pomidorami w sosie maślano-winnym  /B
Gnocchi buraczane w kremowym sosie Gorgonzola Dolce z prażonymi orzechami włoskimi i granatem /W
Grillowane plastry cukinii, bakłażana i pomidorów z zielonym pesto /W/B
Blanszowane szparagi z groszkiem cukrowym z ziołowym masłem   /W/B
Ryż pilaw z kolorową papryką i sosem ponzu /V/B/L
Młode ziemniaki gotowane w mundurkach z oliwą extra virgin i dymką /V/B/L

Desery

Tartaletka z owocami
Brownie z kremem czekoladowym
Tradycyjny sernik w polewie czekoladowej
Ptyś z orzechowym kremem i konfiturą z czarnej porzeczki

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry piersi pulardy z musem paprykowym i grillowanym bakłażanem /B
Opiekana makrela w marynacie z białego wina z estragonem i gorczycą
Wytrawny sernik z wędzonego suma z chrzanowym puree i zielonym groszkiem
Gołąbki z kaszą jaglaną, marchwią, batatami, kuminem i kolendrą /W
Torcik z sera koziego i galaretką mango /W/B
Mini sałata rzymska z grillowanym indykiem, chipsami z boczku, pomidorami i sosem Cezar
Sałatka tabbouleh z kuskusem i ziarnami granatu /V/L

Zupa

Orientalna zupa na mleczku kokosowym z warzywami i boczniakami z prażonym sezamem/W/L

Dania gorące

Eskalopki z zagrodowego kurczaka w jajku z parmezanem
Okoń morski z tapenadą z kaparów, z palonym masłem i cytryną
Młoda marchewka z kardamonem i pomarańczą /W/B
Komosa ryżowa z ziołami /W/B

Desery

Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence du chocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Miodownik staropolski
Napoleonka z truskawkami

Dla spotkań do 40 osób

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Wybór wędlin: pieczone i wędzone, perliczka z sałatami, sosem winegret, pasztet z kaczki, pasztet z dziczyzny, carpaccio wołowe z parmezanem 
Wiosenna sałatka z tuńczykiem 
Sałatka makaronowa z suszonymi pomidorami 
Mozzarella z pomidorami i salsą oliwkową
Grillowane warzywa z pesto bazyliowym
Blanszowane brokuły, marynowane karczochy z prażonymi migdałami
Kolorowe pomidory
Sezonowe warzywa
3 rodzaje sałat: karbowana, rzymska, rukola z roszponką 
3 rodzaje dressingów: winegret, miodowo-balsamiczny, jogurtowo-czosnkowy
Marynowane grzybki: kurki, borowiki, podgrzybki
Pikle: cebulka perłowa, korniszony, dynia w occie
Konfitura żurawinowa
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Stacja z serami: brie, ser kozi dojrzewający, niebieski dojrzewający, młody polski ser kozi zagrodowy

Stacja z rybami: wędzone szprotki, pstrąg, węgorz, śledzie w śmietanie z jabłkiem, śledzie z borowikami i żurawiną, śledzie z selerem i rodzynkami, sandacz z sosem tatarskim
Plastry łososia marynowanego w burakach
Ostrygi z dressingiem ( szalotka z octem)
Sandacz z sosem tatarskim

Apertyzowane, świeże truskawki, crème chantilly
Racuszki z dodatkami: konfitura z jabłek, wiśniowa, z jagód, syrop klonowy, płynny miód

Zupa

Bulion z makaronem i warzywami
Krem z białych warzyw z oliwą truflową

Stacja kulinarna wytrawna

Szynka wieprzowa z sosem pieprzowym, zielone sałaty z winegretem

Dania gorące

Kurczak zagrodowy  w sosie malaga z owocami
Pieczona kaczka w sosie owocowym
Sandacz z omułkami z sosem cytrusowym
Ravioli z borowikami z oliwą extra virgin
rillowane i pieczone warzywa sezonowe z masłem ziołowym
Ziemniaki francuskie z masłem czosnkowym
Blanszowane warzywa z masłem ziołowym

Desery

Tartaletka kawowa z praliną orzechową
Mini eklery pistacjowe z marakują 
Ciasto z jabłkiem i kremem patisserie /V
Sernik cynamonowy na migdałowym spodzie

Stacja kulinarna słodka

Gofry z dodatkami: sosem czekoladowym, konfiturami owocowymi, kolorowymi i strzelającymi posypkami

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Terrine z kurczaka zagrodowego z duxelem grzybowym i majonezem truflowym/B
Ziołowa focaccia z pastą z wędzonego pstrąga, sałatką wakame i sosem teryaki
Quiche z młodym szpinakiem, serem kozim i ogrodowymi ziołami/ W/ 
Sałatka z grójeckich jabłek z selerem, owocami grantu, winogronami i cytrynowym puddingiem /V/B/L
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe

Zupa

Bulion królewski z kluseczkami francuskimi i zieloną oliwą

Dania gorące

Udka kurczaka w sosie rozmarynowym z karmelizowanymi marchewkami
Ravioli z łososiem i mascarpone z pietruszkowym pesto 
Grillowane plastry cukinii, bakłażana i pomidorów z oliwą extra virgin   / V/B/L
Młode ziemniaki z masłem czosnkowym i ogrodowym koprem / W/B

Desery

Sernik krakowski
Szarlotka
Ciasto piaskowe

Dla spotkań od 50 osób

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Caprese z mozzarellą fior di latte, z grillowanym kurczakiem zagrodowym, pomidorami malinowymi i zielonym pesto /B
Plastry polędwiczki cielęcej w sosie tuńczykowym z kaparami i ogrodowymi sałatami 
Ceviche z makreli z filecikami cytrusów z winegretem z musztardą francuską /L/B
Wytrawny sernik szparagowy z żelem limonkowym i młodym groszkiem  /W/B
Liście sałaty rzymskiej z grillowanym plastrami indyka, płatkami parmezanu i sosem cezar/B
Sałatka z kaszy bulgur z młodym szpinakiem, suszonymi pomidorami, oliwkami kalamata i serem feta z ziołowym winegretem /W/B
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Minestrone z pomidorów pelatti, z ptysiowym groszkiem ziołowym/W/

Dania gorące

Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie demi glace z rozmarynem 
Picatta Milanese z sandacza, z owocami kaparów, sosem szafranowym,  estragonem i prażonymi migdałami/B
Ravioli ze szparagami i ricottą z palonym masłem i szczypiorkiem /W/ 
Karmelizowane sezonowe warzywa z parmezanem i ziołowym masłem /W/B 
Młode ziemniaki w mundurkach z oliwą extra virgin i koperkiem /V/B/L

Dania gorące

Sernik pomarańczowy z aromatem kalifornijskiej pomarańczy 
Szarlotka brzoskwiniowa z kruszonką migdałową
Tartaletki z owocami

Dla spotkań od 50 osób

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry z piersi indyka sous vide z filecikami pomarańczy i grejpfruta/L/B 
Deska hiszpańskich wędlin i serów z oliwkami i marynowanymi karczochami
Ptysie z wędzonym pstrągiem, ogórkami małosolnymi i cebulą perłową
Gravad lax, z ziołami i płatkami polnych kwiatów, z sosem musztardowym/B/L
Panna Cotta z koziego sera z pistacjami i mango /W/L
Carpaccio z młodych pieczonych buraków z balsamicznym kremem śliwkowym, świeżymi malinami i prażonymi orzechami laskowymi /B/W
Zielona sałatka z fasolki szparagowej, z dzikimi brokułami, wędzonym tofu i granatem /V/B
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Dania gorące

Coq au Vin z kurczaka zagrodowego z czerwonym winem
Konfitowana cielęcina w sosie tymiankowym z pieczarkami paryskimi
Ravioli z ricottą i szpinakiem z palonym masłem ziołowym i szczypiorkiem/W 
Dziki łosoś w sosie szczawiowym z grillowanymi limonkami
Parmiggiana z grillowanymi bakłażanami i mozzarellą /W/B
Kasza perłowa z boczniakami i pietruszką /W
Brokuły z prażonymi migdałami /W/B
Młode ziemniaki z koperkiem /W/B

Desery

Ciasto czekoladowe z oliwą z oliwek i chantilly bazyliowym 
Sernik mascarpone na kruchym spodzie
Tartaletka czekoladowa
Pâte à Choux – ptyś pistacjowy z maliną

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry cielęciny w sosie vitello tonnato z płatkami parmezanu i różowym pieprzem/B
Koktajl krewetkowy z majonezem homarowym i awokado/B/
Parfait z sandacza z białą truflą i szpinakiem
Carpaccio z pieczonych buraków z trzema rodzajami trufli z koziego sera/W/B
Tataki z arbuza z serem feta i ogrodowymi kwiatami /W/B
Dzikie brokuły z dojrzewająca szynką parmeńską z majonezem truflowym/B/L
Sałatka z  kolorowej fasolki szparagowej z marynowanym tofu, pomidorami, prażonymi orzechami nerkowca i winegretem imbirowym /V/L/B
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Krem z pieczonych warzyw z pestkami dyni /W/B

Dania gorące

Konfitowana nowozelandzka jagnięcina w sosie miętowym
Polędwica z dorsza zapiekana z miso, z sosem imbirowym/B
Bouillabaisse z owocami morza, krewetkami, małżami, kalmarami ze świeżą bazylią, oliwkami i pomidorami w sosie maślano-winnym  /B
Gnocchi buraczane w kremowym sosie Gorgonzola Dolce z prażonymi orzechami włoskimi i granatem /W
Grillowane plastry cukinii, bakłażana i pomidorów z zielonym pesto /W/B
Blanszowane szparagi z groszkiem cukrowym z ziołowym masłem   /W/B
Ryż pilaw z kolorową papryką i sosem ponzu /V/B/L
Młode ziemniaki gotowane w mundurkach z oliwą extra virgin i dymką /V/B/L

Desery

Tartaletka z owocami
Brownie z kremem czekoladowym
Tradycyjny sernik w polewie czekoladowej
Ptyś z orzechowym kremem i konfiturą z czarnej porzeczki

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry piersi pulardy z musem paprykowym i grillowanym bakłażanem /B
Opiekana makrela w marynacie z białego wina z estragonem i gorczycą
Wytrawny sernik z wędzonego suma z chrzanowym puree i zielonym groszkiem
Gołąbki z kaszą jaglaną, marchwią, batatami, kuminem i kolendrą /W
Torcik z sera koziego i galaretką mango /W/B
Mini sałata rzymska z grillowanym indykiem, chipsami z boczku, pomidorami i sosem Cezar
Sałatka tabbouleh z kuskusem i ziarnami granatu /V/L

Zupa

Orientalna zupa na mleczku kokosowym z warzywami i boczniakami z prażonym sezamem/W/L

Dania gorące

Eskalopki z zagrodowego kurczaka w jajku z parmezanem
Okoń morski z tapenadą z kaparów, z palonym masłem i cytryną
Młoda marchewka z kardamonem i pomarańczą /W/B
Komosa ryżowa z ziołami /W/B

Desery

Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence du chocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Miodownik staropolski
Napoleonka z truskawkami

Dla spotkań do 40 osób

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Wybór wędlin: pieczone i wędzone, perliczka z sałatami, sosem winegret, pasztet z kaczki, pasztet z dziczyzny, carpaccio wołowe z parmezanem 
Wiosenna sałatka z tuńczykiem 
Sałatka makaronowa z suszonymi pomidorami 
Mozzarella z pomidorami i salsą oliwkową
Grillowane warzywa z pesto bazyliowym
Blanszowane brokuły, marynowane karczochy z prażonymi migdałami
Kolorowe pomidory
Sezonowe warzywa
3 rodzaje sałat: karbowana, rzymska, rukola z roszponką 
3 rodzaje dressingów: winegret, miodowo-balsamiczny, jogurtowo-czosnkowy
Marynowane grzybki: kurki, borowiki, podgrzybki
Pikle: cebulka perłowa, korniszony, dynia w occie
Konfitura żurawinowa
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Stacja z serami: brie, ser kozi dojrzewający, niebieski dojrzewający, młody polski ser kozi zagrodowy

Stacja z rybami: wędzone szprotki, pstrąg, węgorz, śledzie w śmietanie z jabłkiem, śledzie z borowikami i żurawiną, śledzie z selerem i rodzynkami, sandacz z sosem tatarskim
Plastry łososia marynowanego w burakach
Ostrygi z dressingiem ( szalotka z octem)
Sandacz z sosem tatarskim

Apertyzowane, świeże truskawki, crème chantilly
Racuszki z dodatkami: konfitura z jabłek, wiśniowa, z jagód, syrop klonowy, płynny miód

Zupa

Bulion z makaronem i warzywami
Krem z białych warzyw z oliwą truflową

Stacja kulinarna wytrawna

Szynka wieprzowa z sosem pieprzowym, zielone sałaty z winegretem

Dania gorące

Kurczak zagrodowy  w sosie malaga z owocami
Pieczona kaczka w sosie owocowym
Sandacz z omułkami z sosem cytrusowym
Ravioli z borowikami z oliwą extra virgin
rillowane i pieczone warzywa sezonowe z masłem ziołowym
Ziemniaki francuskie z masłem czosnkowym
Blanszowane warzywa z masłem ziołowym

Desery

Tartaletka kawowa z praliną orzechową
Mini eklery pistacjowe z marakują 
Ciasto z jabłkiem i kremem patisserie /V
Sernik cynamonowy na migdałowym spodzie

Stacja kulinarna słodka

Gofry z dodatkami: sosem czekoladowym, konfiturami owocowymi, kolorowymi i strzelającymi posypkami

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Menu kolacyjne w formie bufetu

Menu na kolacje zawiera wyslekcjonowane potrawy z sezonowymi dodatkami. Nasi szefowie kuchni zadbali o każdy, kulinarny detal, po to aby Twoje spotaknie firmowe, konferencja, czy jubileusz firmy zostały zakończone w doskonałym stylu i z dobrym smakiem. Każdemu wydarzeniu dedykujemy najwyższy poziom obsługi w miejscu wydarzenia oraz wyselekcjonowaną obsługę kelnerską.

Dania zimne

Pate Bon Bon z kaczych wątróbek z relishem wiśniowo-lawendowym
Plastry schabu po warszawsku z jajkiem od zielononóżki, kremowym chrzanem i ogrodowymi sałatami/B
Ptysie z wędzoną makrelą, ogórkami małosolnymi i cebulą perłową z musztardą francuską
Carpaccio z młodych buraków z serem bałkańskim i kremem balsamicznym/W/B
Sałatka nicejska z kolorowymi paprykami, fasolką szparagową i krewetkami koktajlowymi /B/
Sałatka z mini sałaty rzymskiej z wegańskim sosem cesarskimi, wędzonym tofu i ziołowymi grzankami /V/L
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Zupa paryska z zieloną oliwą i grzankami czosnkowymi  /W/B

Dania gorące

Medaliony z indyka z sezonowymi owocami z sosem malaga
Dorsz Meuniere z palonym masłem i sokiem z cytryny z nacią pietruszki i kaparami
Gnocchi szpinakowe z sosem Gorgonzola Dolce z owocami grantu i prażonymi orzechami włoskimi /W
Młode ziemniaki w mundurkach z palonym masłem i koperkiem /W/B
Gołąbki z kapusty włoskiej z białym winem i koprem anyżowym /W/B

Desery

Ciasto piaskowe z owocami
Brownie z kremem czekoladowym
Szarlotka migdałowa z cynamonem
Mini muffiny

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Polędwiczka cielęca, z sosem z tuńczykowym, płatkami parmezanu na czosnkowych grzankach 
Pasztet z dziczyzny z kolorowym pieprzem, musem chrzanowym i galaretką z czerwonego wina 
Parfait z wędzonego pstrąga z kawiorem z sałatką z selera naciowego i szparagów/B 
Trufle z kaszy jaglanej w korzennych ziołach, z łososiową  marchewką, kaparami i sosem z musztardą francuską /V/B/l 
Kurczak zagrodowy z grzybami leśnymi, ogrodowymi sałatami i majonezem truflowym /L/B 
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym opiekanym łososiem, serem pleśniowym, suszonymi pomidorami i młodym szpinakiem,
prażone pestki dyni
Capresse z kolorowych pomidorów z mozzarellą fior di latte, z tapenadą z czarnych oliwek i liśćmi bazylii / W/B 
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne 
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Kremowa zupa szpinakowa z wermutem, prażone płatki migdałów, palone masło/W

Dania gorące

Konfitowana kaczka z karmelizowanymi jabłkami
z sosem z czerwonego wina 
Filet z pstrąga z małżami i winogronami z kremowym sosem cytrynowym 
Ravioli ze szpinakiem i ricottą z sosem parmezanowym i szczypiorkiem /W 
Ogrodowe blanszowane warzywa z oliwą extra virgin i masłem z wędzoną solą /W/B 
Pieczone ziemniaki po prowansalsku ze świeżymi ziołami /W/B

Desery

Mus whiskey z konfiturą z moreli i pomarańczy  
Ciasto daktylowe z polewą  czekoladową 
Miodownik z kremem karmelowym 
Tartaletka cytrynowa z chantilly waniliowym

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry polędwiczki wieprzowej w sosie z marynowanego zielonego pieprzu z płatkami parmezanu /B
Zagrodowy kurczak z grzybami leśnymi i majonezem truflowym z ogrodowymi sałatami  /B 
Filet z sandacza z młodym szpinakiem i sosem tatarskim /B 
Pieczone kolorowe buraki z marchwią i blanszowanymi brokułami z hummusem /V/L/B 
Papryka Ramiro z serem kozim, prażonymi orzechami włoskimi i oliwą ziołową /W/B 
Sałata rzymska z grillowaną piersią indyka, ciemnymi winogronami, serem pleśniowym i granatem /B
Sałatka Panzanella z winegretem, mini mozzarellą, pomidorami koktajlowymi, kaparami, chrupiącą focaccią /W 
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne 
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Capuccino ze szparagów z chrupiącymi orzechami laskowymi z oliwą bazyliową /W

Dania gorące

Wołowina po burgundzku z karmelizowanymi sezonowymi warzywami i sosem z czerwonego wina 
Indyk faszerowany w sosie truflowym ze smażonymi boczniakami 
Pstrąg Ojcowski z prażonymi płatkami migdałów w kremowym sosie szafranowym 
Capelli faszerowane brokułem z palonym masłem i młodą dymką /W 
Casoullet z ciecierzycą, kolorowymi fasolkami szparagowymi, pomidorami i ziołami prowansalskimi /W/B 
Grillowane sezonowe warzywa ogrodowe z masłem czosnkowym  /W/B 
Młode ziemniaki z oliwą extra virgin i koprem /V/L/G 
Polenta z estragonem z pesto z czarnych oliwek /W

Desery

Sernik z mascarpone 
Mus kokosowy z mango i marakują
Pâte choux czekoladowe z owocami leśnymi 
Financier migdałowy z kremem solony migdał 
Tartaletki z kremem patissiere i owocami

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem 
Cielęcina w sosie tuńczykowym z owocami kaparów i serem Emiligrana/B 
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim 
Małże na muszli zapiekane z serem roquefort i szpinakiem/B 
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B 
Torcik z sera koziego z truflami i czarnym pieprzem /B/W 
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami  /V/L/B 
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Sałata z mini sałata rzymskiej, z opiekanym łososiem i emulsją wasabi /L/B 
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne 
Masło z solą morską, masło ziołowe,

Zupa

Bulion  z pieczonej kaczki z ziołowym kluseczkami francuskimi i karmelizowanymi jabłkami

Dania gorące

Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską 
Pieczona kaczka w sosie owocowym z sezonowymi owocami 
Dziki łosoś w sosie szczawiowym z wermutem z płatkami prażonych migdałów 
Grillowane kolorowe szparagi z oliwą extra virgin i wędzoną solą maldon /V/L/B 
Warzywne ratatouille z zioła prowansalskimi /W 
Gnocchi z mozzarellą i pomidorami w sosie Arabiatta /W 
Ziemniaczana gratin z serem Gruyere i młodą dymką /W/B

Desery

Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia 
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Panna cotta waniliowa  z kremem malinowym i migdałową kruszonką 
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym 
Crème brûlée z markują

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Pate Bon Bon z kaczych wątróbek z relishem wiśniowo-lawendowym
Plastry schabu po warszawsku z jajkiem od zielononóżki, kremowym chrzanem i ogrodowymi sałatami/B
Ptysie z wędzoną makrelą, ogórkami małosolnymi i cebulą perłową z musztardą francuską
Carpaccio z młodych buraków z serem bałkańskim i kremem balsamicznym/W/B
Sałatka nicejska z kolorowymi paprykami, fasolką szparagową i krewetkami koktajlowymi /B/
Sałatka z mini sałaty rzymskiej z wegańskim sosem cesarskimi, wędzonym tofu i ziołowymi grzankami /V/L
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Zupa paryska z zieloną oliwą i grzankami czosnkowymi  /W/B

Dania gorące

Medaliony z indyka z sezonowymi owocami z sosem malaga
Dorsz Meuniere z palonym masłem i sokiem z cytryny z nacią pietruszki i kaparami
Gnocchi szpinakowe z sosem Gorgonzola Dolce z owocami grantu i prażonymi orzechami włoskimi /W
Młode ziemniaki w mundurkach z palonym masłem i koperkiem /W/B
Gołąbki z kapusty włoskiej z białym winem i koprem anyżowym /W/B

Desery

Ciasto piaskowe z owocami
Brownie z kremem czekoladowym
Szarlotka migdałowa z cynamonem
Mini muffiny

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Polędwiczka cielęca, z sosem z tuńczykowym, płatkami parmezanu na czosnkowych grzankach 
Pasztet z dziczyzny z kolorowym pieprzem, musem chrzanowym i galaretką z czerwonego wina 
Parfait z wędzonego pstrąga z kawiorem z sałatką z selera naciowego i szparagów/B 
Trufle z kaszy jaglanej w korzennych ziołach, z łososiową  marchewką, kaparami i sosem z musztardą francuską /V/B/l 
Kurczak zagrodowy z grzybami leśnymi, ogrodowymi sałatami i majonezem truflowym /L/B 
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym opiekanym łososiem, serem pleśniowym, suszonymi pomidorami i młodym szpinakiem,
prażone pestki dyni
Capresse z kolorowych pomidorów z mozzarellą fior di latte, z tapenadą z czarnych oliwek i liśćmi bazylii / W/B 
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne 
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Kremowa zupa szpinakowa z wermutem, prażone płatki migdałów, palone masło/W

Dania gorące

Konfitowana kaczka z karmelizowanymi jabłkami
z sosem z czerwonego wina 
Filet z pstrąga z małżami i winogronami z kremowym sosem cytrynowym 
Ravioli ze szpinakiem i ricottą z sosem parmezanowym i szczypiorkiem /W 
Ogrodowe blanszowane warzywa z oliwą extra virgin i masłem z wędzoną solą /W/B 
Pieczone ziemniaki po prowansalsku ze świeżymi ziołami /W/B

Desery

Mus whiskey z konfiturą z moreli i pomarańczy  
Ciasto daktylowe z polewą  czekoladową 
Miodownik z kremem karmelowym 
Tartaletka cytrynowa z chantilly waniliowym

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Plastry polędwiczki wieprzowej w sosie z marynowanego zielonego pieprzu z płatkami parmezanu /B
Zagrodowy kurczak z grzybami leśnymi i majonezem truflowym z ogrodowymi sałatami  /B 
Filet z sandacza z młodym szpinakiem i sosem tatarskim /B 
Pieczone kolorowe buraki z marchwią i blanszowanymi brokułami z hummusem /V/L/B 
Papryka Ramiro z serem kozim, prażonymi orzechami włoskimi i oliwą ziołową /W/B 
Sałata rzymska z grillowaną piersią indyka, ciemnymi winogronami, serem pleśniowym i granatem /B
Sałatka Panzanella z winegretem, mini mozzarellą, pomidorami koktajlowymi, kaparami, chrupiącą focaccią /W 
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne 
Masło z solą morską, masło ziołowe, smalec z białej fasoli

Zupa

Capuccino ze szparagów z chrupiącymi orzechami laskowymi z oliwą bazyliową /W

Dania gorące

Wołowina po burgundzku z karmelizowanymi sezonowymi warzywami i sosem z czerwonego wina 
Indyk faszerowany w sosie truflowym ze smażonymi boczniakami 
Pstrąg Ojcowski z prażonymi płatkami migdałów w kremowym sosie szafranowym 
Capelli faszerowane brokułem z palonym masłem i młodą dymką /W 
Casoullet z ciecierzycą, kolorowymi fasolkami szparagowymi, pomidorami i ziołami prowansalskimi /W/B 
Grillowane sezonowe warzywa ogrodowe z masłem czosnkowym  /W/B 
Młode ziemniaki z oliwą extra virgin i koprem /V/L/G 
Polenta z estragonem z pesto z czarnych oliwek /W

Desery

Sernik z mascarpone 
Mus kokosowy z mango i marakują
Pâte choux czekoladowe z owocami leśnymi 
Financier migdałowy z kremem solony migdał 
Tartaletki z kremem patissiere i owocami

Dla spotkań od 50 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne

Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem 
Cielęcina w sosie tuńczykowym z owocami kaparów i serem Emiligrana/B 
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim 
Małże na muszli zapiekane z serem roquefort i szpinakiem/B 
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B 
Torcik z sera koziego z truflami i czarnym pieprzem /B/W 
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami  /V/L/B 
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Sałata z mini sałata rzymskiej, z opiekanym łososiem i emulsją wasabi /L/B 
Selekcja domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne 
Masło z solą morską, masło ziołowe,

Zupa

Bulion  z pieczonej kaczki z ziołowym kluseczkami francuskimi i karmelizowanymi jabłkami

Dania gorące

Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską 
Pieczona kaczka w sosie owocowym z sezonowymi owocami 
Dziki łosoś w sosie szczawiowym z wermutem z płatkami prażonych migdałów 
Grillowane kolorowe szparagi z oliwą extra virgin i wędzoną solą maldon /V/L/B 
Warzywne ratatouille z zioła prowansalskimi /W 
Gnocchi z mozzarellą i pomidorami w sosie Arabiatta /W 
Ziemniaczana gratin z serem Gruyere i młodą dymką /W/B

Desery

Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia 
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Panna cotta waniliowa  z kremem malinowym i migdałową kruszonką 
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym 
Crème brûlée z markują

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

O niezawodną realizacje wydarzenia zadbają

Osobowości kulinarnego świata Belvedere Gourmet Group.

Wydarzenia firmowe wymagają specjalnej atencji organizacyjnej. Ich rangę warto podnieść poprzez najwyższej jakości kulinaria.

Szefowie Kuchni Belvedere Catering zadbają o unikalne smaki podczas eventów. Za każdy detal oprawy kulinarnej przed i w miejscu wydarzenia odpowiadają: David Gaboriaud, Marcin Kowernik, Dariusz Mućko, Adam Chrząstowski i Michał Iwaniuk.

DZIAŁ HANDLOWY

Zapraszamy do kontaktu

Małgorzata Bronowska

Dyrektor ds. sprzedaży

+48 22 55 86 736
+48 608 413 267
malgorzata.bronowska@belvedere.com.pl

Andrzej Średnicki

Zastępca dyrektora ds. sprzedaży

+48 22 558 67 44
+48 734 157 995
andrzej.srednicki@belvedere.com.pl

Małgorzata Momot

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 66
+48 604 613 902
malgorzata.momot@belvedere.com.pl

Maja Kurowska

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 34
+48 600 815 460
maja.kurowska@belvedere.com.pl

Ewa Kacperczyk

Specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 70
+48 603 446 778
ewa.kacperczyk@belvedere.com.pl

Sprawdź również inne oferty
Belvedere Catering

Catering dla firm

Wyjątkowa obsługa

Wykwinty bankiet firmowy

Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.

Sprawdź pełną ofertę

Catering na wesela

Zaskakujące smaki

Catering na wesela

Nasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.

Sprawdź pełną ofertę

Catering eventowy

Sprawdź nasz rozwiązania

Catering eventowy

Sprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.

Sprawdź pełną ofertę

Oprawa meczowa

Catering na Stadionie Legii

Oprawa meczowa

Od lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie

Sprawdź pełną ofertę
Menu