Catering na studniówki

Autorskie menu na imprezy studniówkowe przygotowane przez znakomitych Szefów Kuchni Belvedere Catering

Oprawa kulinarna Belvedere Catering imprez studniówkowych

Studniówka to duże wydarzenie w życiu młodych ludzi – pierwszy, wspaniały bal i czas zakończenia liceum, ale i początku wejścia na nowe tory życia. 
To ważne wydarzenie wymaga wyjątkowej oprawy pod każdym względem, a my mamy doświadczenie w celebracji doniosłych chwil. Oferujemy kompleksową pomoc w organizacji wydarzenia proponując wybór najlepszego miejsca na terenie Warszawy oraz oprawę kulinarną 
Zachwycimy Was doskonałym smakiem potraw specjalnie na tę imprezę skomponowanego menu przez naszych znakomitych szefów kuchni, wznosząc Wasze wydarzenie na wyższy poziom.

Ekspercka obsługa

Nasz zespół tworzą najlepsi profesjonaliści na rynku, którzy pomogą Wam na każdym etapie wydarzenia studniówkowego począwszy od wyboru miejsca, menu i stylizacji do opieki w miejscu wydarzenia.

Wyjątkowe lokalizacje

Współpracujemy z najbardziej prestiżowymi lokalizacjami w Warszawie. W naszym portfolio znajdują się zarówno historyczne jak i nowoczesne miejsca, które z łatwością dopasujemy do potrzeb wydarzenia studniówkowego.

Doskonałe menu

Za menu skomponowane według najnowszych trendów kulianarnych i dopasowane do gustów smakowych młodzieży odpowiadają charyzmatyczni kreatorzy smaku: szef kreatywny David Gaboriaud i Michał Iwaniuk – 7-my na świecie mistrz cukiernictwa.

Unikalna stylizacja

Zajmiemy się stylizacją oprawy kulinarnej od A do Z dopasowuąc ją do indywidualnych potrzeb oraz miejsca studniówki. Dysponujemy unikalnym designem bufetów zaprojektowanym w oparciu o najnowsze światowe trendy oraz kilkoma rodzajami uniformów kelnerskich.

smaki skomponowane przez znakomitych szefów kuchni

Profesjonalna pomoc na każdym etapie wydarzenia

Najwyższa jakość obsługi

Każdemu wydarzeniu zapewniamy najwyższy poziom obsługi. Służymy profesjonalnym doradztwem w każdym momencie imprezy odpowiadając na wszystkie zapytania oraz potrzeby. Eksperckie podejście naszego zespołu poparte wieloletnim doświadczeniem w obsłudze najbardziej wymagających eventów, w tym dla instytucji państwowych oraz prezydenckich, zadba o każdy szczegół oprawy: profesjonalne doradztwo dotyczące kreacji i prezentacji menu, dedykowaną opiekę w miejscu wydarzenia oraz wyselekcjonowaną obsługę kelnerską.

Unikalne miejsca, znakomite menu

W Belvedere Catering do każdego wydarzenia przykładamy szczególną atencję. Wiemy zatem, że Studnówka to ważny moment w życiu młodych ludzi - pożegnanie pięknych momentów w poprzedniej szkole i jednocześnie symboliczne wejście Polonezem w nowe życie. Dlatego przygotowaliśmy spektrum unikalnych propozycji, dzięki którym wydarzenie nabierze szczególnej wagi. Pomożemy Wam dobrać odpowiednie miejsce dopasowane do Waszych potrzeb. Współpracujemy z najbardziej prestiżowymi lokalizacjami na terenie Warszawy takimi jak Stadion Legii Warszawa, The Tides, Ufficio Primo, Politechnika Warszawska, Bfort, Stara Oranżeria, Arkady Kubickiego, Skyfall Warsaw i wiele innych. Zajmiemy się także pełnią oprawy kulinarnej na Studniówkę czyli przemyślanym menu przez naszych znakomitych szefów kuchni dobranym do gustów smakowych młodego pokolenia jak i jej wspaniałą stylizację, czyi sposób wyserwowania zharmonizowany z miejscem wydarzenia oraz Waszymi indywidualnymi potrzebami. Wierzymy, że dzięki naszej kreacji wydarzenie studniówkowe zostanie wzniesione na wyższy poziom.

AUTORSKIE MENU ZNAKOMITYCH KREATORÓW SMAKU

Menu w formie bufetu

W Belvedere Catering wiemy, jak ważną rolę odgrywają kulinaria podczas wydarzeń.

Dlatego menu lunchowe jest przez nas doskonale przemyślane pod względem zawartości dotyczącej potraw w poszczególnych zestawach aby wybrać to, które najbardziej odpowiada rodzajowi i randze danego eventu.

Dania zimne
Ceviche warzywne z czerwoną cebulą, papryczkami chili, limonką i pomarańczami
Pieczone polędwiczki indyka z kremem wasabi, i salsą z mango z sosem Sriracha
Quiche Lorraine z boczkiem i serem Gruyère
Plastry kurczaka kukurydzianego w marynacie hoisin z sosu sojowego, masła orzechowego i oleju sezamowego
Ser halloumi z żurawiną i orzechami makadamia
Inari sushi z ryżem, fasolką edamame i sezamem

Sałatki
Sałatka jarzynowa z ogórkiem kiszonym i zielonym groszkiem
Sałatka gyros z kurczakiem, kapustą pekińską, kukurydzą, papryką i ogórkiem

Zupa
Słoneczny krem z kukurydzy z paloną kawą z chilli

Dania główne
Pieczona kaczka w orientalnych przyprawach z mlekiem kokosowym, warzywami i czerwonym curry
Filety z pacyficznego morszczuka w cieście piwnym z sosem słodko-kwaśnym
Sznycel drobiowy w sosie kaparowym z maślanymi kluseczkami
Tikka masala z tofu ze szpinakiem, z pomidorami, imbirem i kardamonem /V
Ravioli z kozim serem, szparagami i pomidorkamicherry
Ziemniaki opiekane w polnych ziołach
Smażony ryż z omletem tajskim i zielonym groszkiem

Desery
Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Panna cotta waniliowa z kremem malinowym i migdałową kruszonką
Pâte à Choux pistacjowy z kremem malinowym
Sernik z białą czekoladą
Ciastko kokosowe z mango i marakują

Napoje
Woda, herbata, soki owocowe, napoje gazowane

Dania zimne
Smażony dorsz marynowany w imbirze i curry z salsą z mango, chilli i owoców granatu, z oliwą z krwistej pomarańczy w sezamie
Pâte z marmelade d’oignons, z marynatami i korniszonem
Kozi ser zagrodowy z konfiturą z gruszki, orzeszkami pinii, olejem lnianym i sosem balsamico
Plastry wędzonej perliczki marynowane w sosnowym miodzie i occie balsamicznym
Polędwiczka cielęca sous-vide z tuńczykowym sosem i jabłkowymi kaparami
Wrapy z kremem Sriracha, kompresowanym ogórkiem, rukolą i grillowanymi warzywami

Sałatki
Sałatka z rukoli, dojrzewającej szynki parmeńskiej, parmezanu, z winegretem balsamicznym
Kolorowe sałaty z owcami, grillowanym serem halloumi i dresingiem malinowym

Zupa
Zupa malezyjska Laksa z warzywami

Dania główne
Smażony, arktyczny rekin w panko w sosie curry
Eskalopki drobiowe w sosie grzybowym z kruszonym, czarnym pieprzem
Gulasz węgierski z owocami jałowca, słodką paprykąi musztardą Dijon
Kluseczki śląskie z rumianą cebulką
Smażony ryż po tajsku z szalotką i warzywami
Opiekane ziemniaki w polnych ziołach
Briam – grecka zapiekanka warzywna z oliwą, czosnkiem i oregano

Desery
Pâte à Choux pistacjowy z kremem malinowym
Mus solony kokos z prażonym kokosem
Kajmakowe banoffee z orzechami arachidowymi w słonym karmelu
Ciastko daktylowe z orzechami
Sernik z białą czekoladą

Napoje
Woda, herbata, soki owocowe, napoje gazowane

Dania zimne

Ceviche warzywne z czerwoną cebulą, papryczkami chili, limonką i pomarańczami
Pieczone polędwiczki indyka z kremem wasabi i salsą z mango z sosem Sriracha
Quiche Lorraine z boczkiem i serem Gruyère
Plastry kurczaka kukurydzianego w marynacie hoisin z sosu sojowego, masła orzechowego i oleju sezamowego
Ser halloumi z żurawiną i orzechami makadamia
Inari sushi z ryżem, fasolką edamame i sezamem

Sałatki

Sałatka jarzynowa z ogórkiem kiszonym i zielonym groszkiem
Sałatka gyros z kurczakiem, kapustą pekińską, kukurydzą, papryką i ogórkiem

Zupa

Słoneczny krem z kukurydzy z paloną kawą z chilli

Dania główne

Pieczona kaczka w orientalnych przyprawach z mlekiem kokosowym, warzywami i czerwonym curry
Filety z pacyficznego morszczuka w cieście piwnym z sosem słodko-kwaśnym
Sznycel drobiowy w sosie kaparowym z maślanymi kluseczkami
Tikka masala z tofu ze szpinakiem, z pomidorami, imbirem i kardamonem /V
Ravioli z kozim serem, szparagami i pomidorkami cherry
Ziemniaki opiekane w polnych ziołach
Smażony ryż z omletem tajskim i zielonym groszkiem

Desery

Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Panna cotta waniliowa z kremem malinowym i migdałową kruszonką
Pâte à Choux pistacjowy z kremem malinowym
Sernik z białą czekoladą
Ciastko kokosowe z mango i marakują

Napoje

Woda, herbata, soki owocowe, napoje gazowane

Dania zimne

Smażony dorsz marynowany w imbirze i curry z salsą z mango, chilli i owoców granatu, z oliwą z krwistej pomarańczy w sezamie
Pâte z marmelade d’oignons, z marynatami i korniszonem
Kozi ser zagrodowy z konfiturą z gruszki, orzeszkami pinii, olejem lnianym i sosem balsamico
Plastry wędzonej perliczki marynowane w sosnowym miodzie i occie balsamicznym
Polędwiczka cielęca sous-vide z tuńczykowym sosem i jabłkowymi kaparami
Wrapy z kremem Sriracha, kompresowanym ogórkiem, rukolą i grillowanymi warzywami

Sałatki

Sałatka z rukoli, dojrzewającej szynki parmeńskiej, parmezanu, z winegretem balsamicznym
Kolorowe sałaty z owcami, grillowanym serem halloumi i dresingiem malinowym

Zupa

Zupa malezyjska Laksa z warzywami

Dania główne

Smażony, arktyczny rekin w panko w sosie curry
Eskalopki drobiowe w sosie grzybowym z kruszonym, czarnym pieprzem
Gulasz węgierski z owocami jałowca, słodką papryką i musztardą Dijon
Kluseczki śląskie z rumianą cebulką
Smażony ryż po tajsku z szalotką i warzywami
Opiekane ziemniaki w polnych ziołach
Briam – grecka zapiekanka warzywna z oliwą, czosnkiem i oregano

Desery

Pâte à Choux pistacjowy z kremem malinowym
Mus solony kokos z prażonym kokosem
Kajmakowe banoffee z orzechami arachidowymi w słonym karmelu
Ciastko daktylowe z orzechami
Sernik z białą czekoladą

Napoje

Woda, herbata, soki owocowe, napoje gazowane

Stacje kulinarne

Stacje kulinarne to element oprawy wzbudzający najwięcej emocji ze względu na interakcję z kucharzem oraz indywidualny dobór składników, z których komponowana jest potrawa. 
Zapewnijcie niesamowitą atrakcję kulinarną podczas studniówki, kosztując dań przygotowywanych na Waszych oczach przez kreatorów smaku Belvedere Catering.

TACOS 80 g

Tacos z dodatkami:
guacamole i salsa pomidorowa
wieprzowina z salsą mango z kolendrą
indyk, pieprz cayenne, masło orzechowe i salsa śliwkowa

PIZZA RZYMSKA AL TAGLIO 120 g

Margherita z sosem pomidorowym i podwójną mozzarellą
Yorker z sosem pomidorowym, mozzarelą, kiełbasą pepperoni,
szynką, boczkiem i pieczarkami
Diavola z sosem pomidorowym, mozzarellą, kiełbasą pepperoni,
cebulą i papryczkami jalapeño

GYROS W KOLOROWYCH TORTILLACH 80 g

Gyros z dodatkami:
kurczak, kukurydza, kolorowa papryka, ser mozzarella
warzywa, ser mozzarella

HOT DOGI 80 g  

Hot dogi z dodatkami:
majonez, musztarda, ketchup, sałatka Colesław, cebula prażona

O niezawodną realizacje wydarzeń zadbają

Osobowości kulinarnego świata Belvedere Gourmet Group.

Wydarzenia firmowe wymagają specjalnej atencji organizacyjnej. Ich rangę warto podnieść poprzez najwyższej jakości kulinaria.

Szefowie Kuchni Belvedere Catering zadbają o unikalne smaki podczas eventów. Za każdy detal oprawy kulinarnej przed i w miejscu wydarzenia odpowiadają: David Gaboriaud, Marcin Kowernik, Dariusz Mućko, Adam Chrząstowski i Michał Iwaniuk.

DZIAŁ HANDLOWY

Zapraszamy do kontaktu

Małgorzata Bronowska

Dyrektor ds. sprzedaży

+48 22 55 86 736
+48 608 413 267
malgorzata.bronowska@belvedere.com.pl

Andrzej Średnicki

Zastępca dyrektora ds. sprzedaży

+48 22 558 67 44
+48 734 157 995
andrzej.srednicki@belvedere.com.pl

Małgorzata Momot

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 66
+48 604 613 902
malgorzata.momot@belvedere.com.pl

Maja Kurowska

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 34
+48 600 815 460
maja.kurowska@belvedere.com.pl

Ewa Kacperczyk

Specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 70
+48 603 446 778
ewa.kacperczyk@belvedere.com.pl

Sprawdź również inne oferty
Belvedere Catering

Catering dla firm

Wyjątkowa obsługa

Wykwinty bankiet firmowy

Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.

Sprawdź pełną ofertę

Catering na wesela

Zaskakujące smaki

Catering na wesela

Nasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.

Sprawdź pełną ofertę

Catering eventowy

Sprawdź nasz rozwiązania

Catering eventowy

Sprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.

Sprawdź pełną ofertę

Oprawa meczowa

Catering na Stadionie Legii

Oprawa meczowa

Od lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie

Sprawdź pełną ofertę