Dania zimne
Ceviche warzywne z czerwoną cebulą, papryczkami chili, limonką i pomarańczami
Pieczone polędwiczki indyka z kremem wasabi i salsą z mango z sosem Sriracha
Quiche Lorraine z boczkiem i serem Gruyère
Plastry kurczaka kukurydzianego w marynacie hoisin z sosu sojowego, masła orzechowego i oleju sezamowego
Ser halloumi z żurawiną i orzechami makadamia
Inari sushi z ryżem, fasolką edamame i sezamem
Sałatki
Sałatka jarzynowa z ogórkiem kiszonym i zielonym groszkiem
Sałatka gyros z kurczakiem, kapustą pekińską, kukurydzą, papryką i ogórkiem
Zupa
Słoneczny krem z kukurydzy z paloną kawą z chilli
Dania główne
Pieczona kaczka w orientalnych przyprawach z mlekiem kokosowym, warzywami i czerwonym curry
Filety z pacyficznego morszczuka w cieście piwnym z sosem słodko-kwaśnym
Sznycel drobiowy w sosie kaparowym z maślanymi kluseczkami
Tikka masala z tofu ze szpinakiem, z pomidorami, imbirem i kardamonem /V
Ravioli z kozim serem, szparagami i pomidorkami cherry
Ziemniaki opiekane w polnych ziołach
Smażony ryż z omletem tajskim i zielonym groszkiem
Desery
Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Panna cotta waniliowa z kremem malinowym i migdałową kruszonką
Pâte à Choux pistacjowy z kremem malinowym
Sernik z białą czekoladą
Ciastko kokosowe z mango i marakują
Napoje
Woda, herbata, soki owocowe, napoje gazowane
Dania zimne
Smażony dorsz marynowany w imbirze i curry z salsą z mango, chilli i owoców granatu, z oliwą z krwistej pomarańczy w sezamie
Pâte z marmelade d’oignons, z marynatami i korniszonem
Kozi ser zagrodowy z konfiturą z gruszki, orzeszkami pinii, olejem lnianym i sosem balsamico
Plastry wędzonej perliczki marynowane w sosnowym miodzie i occie balsamicznym
Polędwiczka cielęca sous-vide z tuńczykowym sosem i jabłkowymi kaparami
Wrapy z kremem Sriracha, kompresowanym ogórkiem, rukolą i grillowanymi warzywami
Sałatki
Sałatka z rukoli, dojrzewającej szynki parmeńskiej, parmezanu, z winegretem balsamicznym
Kolorowe sałaty z owcami, grillowanym serem halloumi i dresingiem malinowym
Zupa
Zupa malezyjska Laksa z warzywami
Dania główne
Smażony, arktyczny rekin w panko w sosie curry
Eskalopki drobiowe w sosie grzybowym z kruszonym, czarnym pieprzem
Gulasz węgierski z owocami jałowca, słodką papryką i musztardą Dijon
Kluseczki śląskie z rumianą cebulką
Smażony ryż po tajsku z szalotką i warzywami
Opiekane ziemniaki w polnych ziołach
Briam – grecka zapiekanka warzywna z oliwą, czosnkiem i oregano
Desery
Pâte à Choux pistacjowy z kremem malinowym
Mus solony kokos z prażonym kokosem
Kajmakowe banoffee z orzechami arachidowymi w słonym karmelu
Ciastko daktylowe z orzechami
Sernik z białą czekoladą
Napoje
Woda, herbata, soki owocowe, napoje gazowane