Przyjęcie weselne w autorskiej oprawie kulinarnej wybitnych kreatorów smaku Belvedere Catering.
Dzień, w którym Para Młoda wypowiada sakramentalne TAK, jest jednym z najważniejszych w jej wspólnym życiu, należy go więc uczcić w szczególny sposób. W Belvedere Catering zadbamy o spełnienie marzeń Nowożeńców, zapewniając oprawę cateringową z dbałością o każdy kulinarny detal wydarzenia.
Spełnijcie swoje marzenia z Belvedere Catering.
Zaaranżujemy oprawę kulinarną w każdym stylu, czasie i przestrzeni: nad morzem lub w górach, na świeżym powietrzu - na łące czy w ogrodzie, we wnętrzach - w hali namiotowej lub na XXX piętrze ekskluzywnego apartamentowca, w pięknym pałacu lub w dowolnym, wybranym przez Państwa miejscu.
Za doznania kulinarne Gości podczas wydarzeń odpowiadają m.in. szef kreatywny David Gaboriaud. Za słodką część kreacji odpowiada Michał Iwaniuk – 7-my na świecie wizjoner specjałów cukierniczych. Za niezawodną realizację powierzonej nam oprawy cateringowej dba zespół kucharzy pod kierownictwem szefa kuchni Marcina Kowernika.
W Belvedere Catering wiemy jak ważną rolę odgrywa oprawa kulinarna przyjęć weselnych, często stanowiąc o ich sukcesie. Menu jest przez nas starannie przemyślane po to, aby z szerokiego wachlarza wyselekcjonować to, które najbardziej odpowiada osobowości i stylowi życia Nowożeńców.
Słyniemy z wyjątkowych rozwiązań cateringowych na wydarzenia wymagające specjalnej oprawy. Nasze kulinaria oraz nietuzinkowe stylizacje zdecydowanie dodadzą splendoru Waszemu przyjęciu weselnemu. Zachwycimy Waszych Gości nie tylko smakiem naszych potraw, ale także niesamowitym sposobem ich podania.
Przyłożyliśmy szczególną wagę do stworzenia wariantów menu, które idealnie wpiszą się w atmosferę i styl Waszego przyjęcia. Nasze menu weselne to rezultat wieloletniego doświadczenia i pasji naszego zespołu. Niezależnie od tego, czy preferujecie tradycyjną kuchnię, ekskluzywne dania z najwyższej jakości składników czy też wykwintne potrawy wegetariańskie, mamy dla Was odpowiednie rozwiązania.
Nasze przemyślane pakiety menu nie tylko zadowolą podniebienia Waszych gości, ale także wpiszą się w tematyczny charakter Waszego przyjęcia. Bez względu na to, czy planujecie elegancką ucztę, rustykalną atmosferę czy też nowoczesne przyjęcie, mamy opcje kulinarne, które harmonijnie skomponują się z dekoracją, aranżacją i ogólnym stylem Waszego wesela.
Przyjęcie weselne w klimacie dawnej, eterycznej, rozmarzonej polskiej sielanki to doskonała propozycja dla wielbicieli tradycji o romantycznej duszy. Klasyczne, polskie potrawy podane są w eleganckiej, pełnej magii otoczce, dzięki której uroczystość zyskuje niepowtarzalny, czarujący klimat.
Scenariusz wesela: Towarzyski aperitif | Uroczysta czterodaniowa kolacja | Tradycyjne bufety | Tort weselny z kremem szampańskim
Kieliszek wina musującego
Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu
Szafranowa tartaletka z warzywami
Kremowe foie gras z rubinową galaretką
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem
UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA
Do wyboru jeden z poniższych zestawów:
ZESTAW I
Przystawka
Mazurski sum z zielonym ogórkiem, oliwą
koperkową i pianką chrzanową
Zupa
Krem z selera i jabłka z cappuccino śmietanowym
i oliwą szczypiorkową
Danie główne
Polędwiczka cielęca z terriną foie gras,
skorzonerą i kalarepą
Deser
Torcik z solonym karmelem z gorzką czekoladą
ZESTAW II
Przystawka
Kwartet przekąsek: tatar z polędwicy wołowej, wędzony pstrąg z zielonym ogórkiem, marynowany dorsz z esencją z jałowca, pieczony burak z różą
i wiśniami
Zupa
Zupa borowikowa z łazankami i puszystą śmietanką
Danie główne
Pieczone jagnię z kremem z marchewki, konfiturą
z suszonej śliwki i pasternakiem
Deser
Jabłecznik z Calvadosem
Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.
Bufet zimny:
Ryby
Faszerowany sandacz z koprem i zielonym pieprzem
Tatar z pstrąga tęczowego z jałowcem i olejem rzepakowym
Sum z suszonymi pomidorami i oliwą koperkową
Wędzony karmazyn z sałatką z jabłka i szalotki
Wędzony łosoś z zielonym ogórkiem
Wędzone sielawki
Dodatki: sos czosnkowy, kapary, sos cytrynowy, świeżo tarty chrzan, kwaśna śmietana
Mięsa
Nóżki wieprzowe
Mięsa pieczone: schab nadziewany śliwką suszoną, karczek w płatkach dzikiego majeranku, boczek peklowany w dębowej beczce
Wędliny polskie: kindziuk litewski, pasztet z sarny z konfiturą rozmarynowo – pomarańczową, kiełbasa lisiecka, szynka wędzona
Dodatki: ogórki kwaszone, domowe marynaty, sos tatarski, ćwikła, sos cumberland
Koszyk pieczywa
Chleby razowe na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia
Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa
Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce
Bufet gorący:
Żurek z białą kiełbasa i wędzoną szynką
Pierożki nadziewane cielęciną
Pierożki z bryndzą i skwarkami
Tort:
Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco
Scenariusz wesela: Towarzyski aperitif | Uroczysta czterodaniowa kolacja | Tradycyjne bufety | Tort weselny z kremem szampańskim
Kieliszek wina musującego
Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu
Szafranowa tartaletka z warzywami
Kremowe foie gras z rubinową galaretką
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem
UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA
Do wyboru jeden z poniższych zestawów:
ZESTAW I
Przystawka
Mazurski sum z zielonym ogórkiem, oliwą
koperkową i pianką chrzanową
Zupa
Krem z selera i jabłka z cappuccino śmietanowym
i oliwą szczypiorkową
Danie główne
Polędwiczka cielęca z terriną foie gras,
skorzonerą i kalarepą
Deser
Torcik z solonym karmelem z gorzką czekoladą
ZESTAW II
Przystawka
Kwartet przekąsek: tatar z polędwicy wołowej, wędzony pstrąg z zielonym ogórkiem, marynowany dorsz z esencją z jałowca, pieczony burak z różą
i wiśniami
Zupa
Zupa borowikowa z łazankami i puszystą śmietanką
Danie główne
Pieczone jagnię z kremem z marchewki, konfiturą
z suszonej śliwki i pasternakiem
Deser
Jabłecznik z Calvadosem
Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.
Bufet zimny:
Ryby
Faszerowany sandacz z koprem i zielonym pieprzem
Tatar z pstrąga tęczowego z jałowcem i olejem rzepakowym
Sum z suszonymi pomidorami i oliwą koperkową
Wędzony karmazyn z sałatką z jabłka i szalotki
Wędzony łosoś z zielonym ogórkiem
Wędzone sielawki
Dodatki: sos czosnkowy, kapary, sos cytrynowy, świeżo tarty chrzan, kwaśna śmietana
Mięsa
Nóżki wieprzowe
Mięsa pieczone: schab nadziewany śliwką suszoną, karczek w płatkach dzikiego majeranku, boczek peklowany w dębowej beczce
Wędliny polskie: kindziuk litewski, pasztet z sarny z konfiturą rozmarynowo – pomarańczową, kiełbasa lisiecka, szynka wędzona
Dodatki: ogórki kwaszone, domowe marynaty, sos tatarski, ćwikła, sos cumberland
Koszyk pieczywa
Chleby razowe na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia
Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa
Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce
Bufet gorący:
Żurek z białą kiełbasa i wędzoną szynką
Pierożki nadziewane cielęciną
Pierożki z bryndzą i skwarkami
Tort:
Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco
Wesele kojarzone ze stylem gwiazd Hollywood, błyskiem, luksusem, a czasami nawet przepychem. Pojęcie glamour pełne jest czaru, uroku i ponadczasowej elegancji. Wykwintna, nowoczesna kuchnia zachwyci najbardziej wymagających Gości. Oferta dla tych, którzy cenią szyk i wyrafinowanie.
Scenariusz wesela:
Towarzyski aperitif | Uroczysta czterodaniowa kolacja | Stylizowane atrakcje kulinarne | Tort weselny z kremem szampańskim
Kieliszek wina musującego
Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu
Szafranowa tartaletka z warzywami
Kremowe foie gras z rubinową galaretką
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem
UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA
Do wyboru jeden z poniższych zestawów:
ZESTAW I
Przystawka
Dojrzewająca polędwica Black Angus z burakami i emulsją z pora
Zupa
Krem z pieczonego selera z olejem borowikowym
Danie główne
Kulbin z wędzonym węgorzem, brokułami i marynowaną rzepą
Deser
Torcik z białej czekolady z czerwoną porzeczką
ZESTAW II
Przystawka
Marynowany halibut z fermentowanym ogórkiem, olejem koperkowym i pianą z maślanki
Zupa
Krem z pietruszki z białą truflą i olejem z werbeny
Danie główne
Polędwica jelenia z sosem z białej morwy, słonecznikiem i borowikami
Deser
Czekoladowe gateau z rabarbarem i gruszką
Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.
Bufet zimny:
Ryby
Plater ryb i owoców morza
Płatki wędzonego łososia z sałatą frisee i vinaigrette porzeczkowo-tymiankowym
Szczupak morski z koprem włoskim i pomarańczami
Halibut sous vide z rozmarynem i czarnym pieprzem
Opiekany włócznik z
kremem z papryki
Jesiotr z sosem tatarskim i marynowanymi grzybami
3 odsłony tatara: polędwica wołowa, łosoś, tuńczyk
Dodatki: marynowane borowiki, ogórek kiszony, szprotka wędzona, świeży ogórek, szalotka, cytryna, koperek
Mięsa
Carpaccio z polędwicy wołowej z marynowanymi borowikami
Pasztet cielęcy podany z pikantną konfiturą z moreli
Pieczona pierś indyka z pomarańczami
Udziec jagnięcy z esencją miętową i listkami musztardowca
Sałatka z pieczoną wołowiną, zielonym ogórkiem i sezamem
Koszyk pieczywa
Chleby razowe na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia
Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa
Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce
Bufet gorący:
Boeuf Bourguignon
Pierożki nadziewane kaczką
Pierożki nadziewane serem owczym z miętą i prażoną cebulą
Tort:
Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco
Wesele kojarzone ze stylem gwiazd Hollywood, błyskiem, bogactwem, a czasami nawet przepychem. Pojęcie glamour pełne jest czaru, uroku i ponadczasowej elegancji. Wykwintna, nowoczesna kuchnia zachwyci najbardziej wymagających Gości. Oferta dla tych, którzy cenią szyk i wyrafinowanie.
Scenariusz wesela:
Towarzyski aperitif | Uroczysta czterodaniowa kolacja | Stylizowane atrakcje kulinarne | Tort weselny z kremem szampańskim
Kieliszek wina musującego
Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu
Szafranowa tartaletka z warzywami
Kremowe foie gras z rubinową galaretką
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem
UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA
Do wyboru jeden z poniższych zestawów:
ZESTAW I
Przystawka
Dojrzewająca polędwica Black Angus z burakami i emulsją z pora
Zupa
Krem z pieczonego selera z olejem borowikowym
Danie główne
Kulbin z wędzonym węgorzem, brokułami i marynowaną rzepą
Deser
Torcik z białej czekolady z czerwoną porzeczką
ZESTAW II
Przystawka
Marynowany halibut z fermentowanym ogórkiem, olejem koperkowym i pianą z maślanki
Zupa
Krem z pietruszki z białą truflą i olejem z werbeny
Danie główne
Polędwica jelenia z sosem z białej morwy, słonecznikiem i borowikami
Deser
Czekoladowe gateau z rabarbarem i gruszką
Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.
Bufet zimny:
Ryby
Plater ryb i owoców morza
Płatki wędzonego łososia z sałatą frisee i vinaigrette porzeczkowo-tymiankowym
Szczupak morski z koprem włoskim i pomarańczami
Halibut sous vide z rozmarynem i czarnym pieprzem
Opiekany włócznik z
kremem z papryki
Jesiotr z sosem tatarskim i marynowanymi grzybami
3 odsłony tatara: polędwica wołowa, łosoś, tuńczyk
Dodatki: marynowane borowiki, ogórek kiszony, szprotka wędzona, świeży ogórek, szalotka, cytryna, koperek
Mięsa
Carpaccio z polędwicy wołowej z marynowanymi borowikami
Pasztet cielęcy podany z pikantną konfiturą z moreli
Pieczona pierś indyka z pomarańczami
Udziec jagnięcy z esencją miętową i listkami musztardowca
Sałatka z pieczoną wołowiną, zielonym ogórkiem i sezamem
Koszyk pieczywa
Chleby razowe na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia
Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa
Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce
Bufet gorący:
Boeuf Bourguignon
Pierożki nadziewane kaczką
Pierożki nadziewane serem owczym z miętą i prażoną cebulą
Tort:
Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco
Przyjęcie weselne w koktajlowej formule. To wieczór, podczas którego Goście będą mogli w swobodny sposób nawiązać kontakt z innymi uczestnikami przyjęcia, a koktajl zostanie zwieńczony uroczystą kolacją. Oferta doskonała dla par podążających za najnowszymi trendami.
Scenariusz wesela:
Towarzyski aperitif | Koktajl z atrakcjami kulinarnymi | Uroczysta pięciodaniowa kolacja degustacyjna | Tort weselny z kremem szampańskim
Kieliszek wina musującego
Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu
Szafranowa tartaletka z warzywami
Kremowe foie gras z rubinową galaretką
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem
UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA
Do wyboru jeden z poniższych zestawów:
ZESTAW I
Przystawka
Tataki z łososia bałtyckiego z młodym burakiem i szpinakiem
Zupa
Korzenne consommé z dyni z foie gras i gruszką
Danie główne I
Kulbin z vinaigrette z kaszy gryczanej i zielonymi warzywami
Danie główne II
Przepiórka z czerwoną kapustą, borowikiem stepowym i pietruszką
Deser
Czekoladka nadziewana solonym karmelem z wanilią i kawą
ZESTAW II
Przystawka
Medaliony z homara z sałatką z mango, chrupiącą sałatą, pędami młodego imbiru i kolendrą
Zupa
Krem z pora – Vichyssoise – z białą truflą
Danie główne I
Żabnica z kurkami, młodą marchewką i kawiorem
Danie główne II
Comber z sarny ze słonecznikiem, topinamburem i opiekanym kalafiorem
Deser
Torcik truskawkowo-limonkowy z miętą i czarnym pieprzem
Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.
Dania w małych formach serwowane na eleganckich, stylizowanych wyspach tematycznych
Bufet zimny:
Mięsa
Szynka parmeńska z melonem
Pieczony rostbef z rukolą i truskawkami
Carpaccio wołowe z białą truflą
Pierś indyka pieczona w pomarańczach
Pasztet z kapłona z pistacjami i suszoną żurawiną
Wędzony półgęsek z gruszką
Tatar cielęcy z kawiorem
Terrina z foie gras z morelami
Koszyk pieczywa: Chleby razowe zakwasie, chleby pszenne, francuska bagietka, focaccia
Dodatki: masła smakowe, pasty do smarowania pieczywa
Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce
Bufet gorący:
Orientalna z zupa z mleczkiem kokosowym i krewetkami
Pieczona kaczka z majerankiem i jabłkami w sosie żurawinowym
Gnocchi z kurkami na białym winie z parmezanem Parmigiano Reggiano DOP
Ravioli z truflą w sosie śmietanowo-winnym
Tort:
Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco
Scenariusz wesela:
Towarzyski aperitif | Koktajl z atrakcjami kulinarnymi | Uroczysta pięciodaniowa kolacja degustacyjna | Tort weselny z kremem szampańskim
Kieliszek wina musującego
Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu
Szafranowa tartaletka z warzywami
Kremowe foie gras z rubinową galaretką
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem
UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA
Do wyboru jeden z poniższych zestawów:
ZESTAW I
Przystawka
Tataki z łososia bałtyckiego z młodym burakiem i szpinakiem
Zupa
Korzenne consommé z dyni z foie gras i gruszką
Danie główne I
Kulbin z vinaigrette z kaszy gryczanej i zielonymi warzywami
Danie główne II
Przepiórka z czerwoną kapustą, borowikiem stepowym i pietruszką
Deser
Czekoladka nadziewana solonym karmelem z wanilią i kawą
ZESTAW II
Przystawka
Medaliony z homara z sałatką z mango, chrupiącą sałatą, pędami młodego imbiru i kolendrą
Zupa
Krem z pora – Vichyssoise – z białą truflą
Danie główne I
Żabnica z kurkami, młodą marchewką i kawiorem
Danie główne II
Comber z sarny ze słonecznikiem, topinamburem i opiekanym kalafiorem
Deser
Torcik truskawkowo-limonkowy z miętą i czarnym pieprzem
Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.
Dania w małych formach serwowane na eleganckich, stylizowanych wyspach tematycznych
Bufet zimny:
Mięsa
Szynka parmeńska z melonem
Pieczony rostbef z rukolą i truskawkami
Carpaccio wołowe z białą truflą
Pierś indyka pieczona w pomarańczach
Pasztet z kapłona z pistacjami i suszoną żurawiną
Wędzony półgęsek z gruszką
Tatar cielęcy z kawiorem
Terrina z foie gras z morelami
Koszyk pieczywa: Chleby razowe zakwasie, chleby pszenne, francuska bagietka, focaccia
Dodatki: masła smakowe, pasty do smarowania pieczywa
Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce
Bufet gorący:
Orientalna z zupa z mleczkiem kokosowym i krewetkami
Pieczona kaczka z majerankiem i jabłkami w sosie żurawinowym
Gnocchi z kurkami na białym winie z parmezanem Parmigiano Reggiano DOP
Ravioli z truflą w sosie śmietanowo-winnym
Tort:
Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco
Stacje kulinarne to element oprawy wzbudzający najwięcej emocji ze względu na interakcję z kucharzem oraz indywidualny dobór składników, z których komponowana jest potrawa.
Zapewnijcie niesamowitą atrakcję kulinarną podczas Waszego przyjęcia weselnego, kosztując dań przygotowywanych na Waszych oczach przez kreatorów smaku Belvedere Catering.
z kluskami śląskimi, marynowanymi kurkami, duszoną młodą kapustą i sosem pieprzowym
z karmelizowanymi jabłkami, czerwoną kapustą i sosem śliwkowym
z zieloną sałatą, fasolką szparagową, marchewką glazurowaną miodem, pieczonymi ziemniakami i sosem Cumberland
z ryżem jaśminowym i cytrynowym sosem, z marchwią gotowaną z wiejskim masłem, konfiturą z pigwy i młodymi ziemniaczkami
Kreacja słodkości w ofercie Candy Bar by Belvedere jest bezkonkurencyjna ze względu na bogactwo wariantów smakowych zamkniętych w nieskazitelnych formach, po wyjątkowe aranżacje dopasowane do stylistyki przyjęcia. Wybierz gotowy wariant tematyczny słodkiego stołu lub skomponuj swój własny, niepowtarzalny słodki bufet spośród ponad 100 wariantów deserów.
Napoje alkoholowe stanowią nieodzowny element przyjęć weselnych.
Zapraszamy do wyboru pakietu, który najbardziej odpowiadać będzie stylowi
i długości wydarzenia oraz zasobności portfela.
W naszej ofercie znajdują się odpowiednio dobrane wina przez naszych sommelierów oraz najwyższej jakości trunki.
Woda gazowana i niegazowana
Soki owocowe: pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes
Lemoniada owocowa
Kawa, herbata
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes
Soki owocowe: pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki
Kawa i herbata
Wino białe i czerwone – do wyboru jeden rodzaj z poniższych propozycji:
wino białe: Entre Vinas, Chardonnay, Hiszpania
wino czerwone: Entre Vinas Cabernet Sauvignon, Hiszpania
lub
wino białe: Antico Rosone Chardonnay, Italy
wino czerwone: Antico Rosone Sangiovese, Italy
Piwo butelkowe Żywiec
Wódka Wyborowa
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes
Soki owocowe:
pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki
Kawa i herbata
Wino białe i czerwone – do wyboru jeden rodzaj z poniższych propozycji:
wino białe: Entre Vinas, Chardonnay, Hiszpania
wino czerwone: Entre Vinas Cabernet Sauvignon, Hiszpania
lub
wino białe: Antico Rosone Chardonnay, Italy
wino czerwone: Antico Rosone Sangiovese, Italy
Piwo butelkowe Żywiec
Wódka Wyborowa
Rum Havana Club
Gin Beefeater
Campari
Likier Baileys
Whisky Ballantines Finest
Martini Bianco, Rosso, Dry
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane: Pepsi, 7up, Mirinda, Schweppes
Soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy, z czarnej porzeczki
Kawa i herbata
Wino białe i czerwone / do wyboru jedna z poniższych propozycji:
wino białe: Entre Vinas, Chardonnay, Hiszpania
wino czerwone: Entre Vinas Cabernet Sauvignon, Hiszpania
lub
wino białe: Antico Rosone Chardonnay, Italy
wino czerwone: Antico Rosone Sangiovese, Italy
Piwo butelkowe Żywiec
Wódka Wyborowa lub Finlandia
Rum Havana Club
Gin Beefeater
Tequila Olmeca Blanco
Whisky Ballantines Finest
Burbon Jack Daniel’s Tennessee
Aperol
Martini Bianco, Rosso, Dry
Campari
Likier Baileys
Koniak Hennessy V
APEROL SPTITZ
aperol, prosecco, woda gazowana
OLD FASHIONED
burbon, angostura bitters, syrop cukrowy
WONDERLAND
rum, krojone owoce, sok ananasowy lub pomarańczowy, pasoa
NEGRONI
campari, czerwony wermut, gin
ALICE
gin, likier kokosowy, sok z limonki, świeża jeżyna
NOLAN
gin, syrop kokosowy, sok pomarańczowy
CAIPIROSKA
wóda, limonka, cukier brązowy
WHITE PASSION
białe wino, syrop kokosowy, sok ananasowy, sok z cytryny
REBUJITO
białe wino, 7up, mięta, lód
APPLE FLOWER
wódka, likier z czarnego bzu, sok z limonki, sok jabłkowy
AMERICANO MARTINI
czerwony wermut, campari, woda gazowana
FRESH MARTINI
biały wermut, gin, 7up
+48 22 55 86 736
+48 608 413 267
malgorzata.bronowska@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 44
+48 734 157 995
andrzej.srednicki@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 66
+48 604 613 902
malgorzata.momot@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 34
+48 600 815 460
maja.kurowska@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 70
+48 603 446 778
ewa.kacperczyk@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 00
+48 661 221 335
kamila.banasiak@belvedere.com.pl
Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.
Sprawdź pełną ofertęNasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.
Sprawdź pełną ofertęSprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.
Sprawdź pełną ofertęOd lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie
Sprawdź pełną ofertę