SŁODKIE BUFETY
CANDY BAR

Autorskie słodkości, przygotowane przez Belvedere Catering, wyniosą na wyższy poziom oprawę kulinarną Twojego wydarzenia.

Słodka oprawa wydarzeń firmowych i prywatnych
Belvedere Catering

W Belvedere Catering wiemy doskonale jak ważny jest każdy, nawet najdrobniejszy aspekt organizowanego wydarzenia. Od wykwintnie przyrządzonego menu wytrawnego, przez ekspercki serwis po słodkie zwieńczenie kulinarnego festiwalu smaków. Chcesz zrobić jeszcze większe wrażenie wśród zaproszonych Gości? Powiększ ofertę kulinarną planowanego eventu o słodkie bufety, które wyniosą na wyższy poziom jego oprawę gastronomiczną.

Ponad 100 smaków

Oferujemy największy na rynku wybór słodkości serwowanych w formie bufetu - od szlachetnych deserów artystycznych, przez ciepłe lody na patyku skrywające w sobie paletę słodkich smaków, po ręcznie wykonane praliny i trufle.

Najwyższa jakość

Przygotowując desery wykorzystujemy najwyżej jakości składniki. W naszej pracowni króluje bezkonkurencyjna belgijska czekolada Callebaut, a jej szlachetne linie Singel Origin w połączeniu z wyrazistymi przyprawami, świeżymi owocami oraz naturalnymi pastami stanowią tajemnicę głębi smaku i aromatu naszych deserów.

Wysublimowane wykończenia

Zaprojektowane przez nas smaki zamykamy w nowoczesne formy oraz precyzyjnie wykańczamy. Nasi technolodzy dbają o to, aby niezależnie od warunków atmosferycznych, desery prezentowały się znakomicie od pierwszej do ostatniej minuty eventu.

Przemyślane aranżacje

Nasze propozycje słodkich bufetów są starannie przemyślane. Oferujemy unikalne ich aranżacje oraz szeroki wybór słodkości zachwycających kompozycjami smakowymi, przeróżnymi kształtami oraz kolorami, które możesz harmonizować ze stylem swojego wydarzenia.

wyrafinowane smaki mistrza cukiernictwa

Kompilacja najwyższej jakości składników

Kreacja słodkości w ofercie Candy Bar by Belvedere jest bezkonkurencyjna, co jest możliwe dzięki zaangażowaniu znakomitego zespołu, ale też oparciu produkcji na najlepszych, wyselekcjonowanych składnikach. Jako bazy używamy najszlachetniejszych odmian czekolady Cacao Barry® oraz naturalnych, lokalnych produktów najwyższej jakości, co decyduje o doskonałym smaku oraz nieskazitelności form.

Autorskie smaki Michała Iwaniuka

Za niezrównaną ofertę cukierniczą Belvedere Catering odpowiada Szef Kreatywny Cukierni Belvedere Gourmet Group - Michał Iwaniuk, finalista World Chocolate Masters (WCM) – Paryż 2018. Mistrzostwa te organizowane są co 4 lata. Jest to najbardziej prestiżowy konkursu cukierniczego na świecie nazywany Olimpiadą Cukierniczą. Michał zdobył wówczas w klasyfikacji generalnej historyczne dla Polski 7. miejsce. Znakomity technolog, a jednocześnie artysta – ambitny, pracowity i nieprzeciętnie utalentowany, przełamuje standardy i stereotypy, kreując własną ścieżkę w cukiernictwie. Wytrwale wplata do swojej produkcji wątki polskie – smak trawy żubrowej, brusznicy, owoców z sadu i lasu, nie ulegając sezonowym modom

Słodki bufet Belvedere Catering podwyższa rangę wydarzenia w każdej zastosowanej aranżacji.

Specjalizujemy się w słodkich bufetach, które wzbogacą każdy event nie tylko o niezapomniany smak, ale też podwyższą walory dekoracyjne oprawy wydarzenia. Każdy detal dekoracji bufetu jest starannie przemyślany, co w połączeniu z mnogością smaków oraz precyzją deserowych wykończeń wywoła zachwyt wśród uczestników wydarzenia.

wybierz spośród gotowych rozwiązań

candy bar

Nowoczesna elegancja

Prostota i elegancja stylizacji sprawdzi się podczas wydarzeń organizowanych w stylowych, nowoczesnych wnętrzach. Idealna kompozycja zarówno dla wydarzeń prywatnych jak i biznesowych. Złoty kolor słodkich zdobień podbija szyk  prostych, deserowych form otulonych lustrzanymi wykończeniami o nasyconych kolorach czerni, bieli, brązu i czerwieni.

  • Tarta czekoladowa

    Tarta

  • Mus kokosowy z białym rumem z mango i markują

    Deser artystyczny

  • Mus z mlecznej czekolady oraz whisky Glenlivet

    Makaroniki

  • Tarta czekoladowa

    Tarta

  • Mus kokosowy z białym rumem z mango i markują

    Deser artystyczny

  • Mus z mlecznej czekolady oraz whisky Glenlivet

    Makaroniki

  • Mus malinowy z konfiturą malinową i yuzu w polewie czekoladowej

    Deser w formie loda na patyku

  • Mus z wytrawnej czekolady z prażoną kawą i karmelizowaną pomarańczą

    Deser w formie lizaka na patyku

  • Grand Marnier oraz malinowy

    Makaroniki

  • Mus malinowy z konfiturą malinową i yuzu w polewie czekoladowej

    Deser w formie loda na patyku

  • Mus z wytrawnej czekolady z prażoną kawą i karmelizowaną pomarańczą

    Deser w formie lizaka na patyku

  • Grand Marnier oraz malinowy

    Makaroniki

candy bar

Zielony ogród

Oryginalna stylizacja bufetowa idealnie współgrająca z dekoracjami wpisującymi się w klimat imprez w stylach vintage oraz boho. Poprzez zachowanie nieregularności tekstur oraz bogate zdobienia świeżymi owocami wykończenie słodkości w bufecie przywodzi na myśl bliskość natury.

  • Tarta z owocami sezonowymi

    Tarta

  • Mus z białej czekolady z bergamotką i karmelizowanym ananasem

    Deser artystyczny

  • Beza waniliowa z malinami

    Beza

  • Ptyś waniliowy z konfiturą wiśniową

    Ptyś

  • Tarta z owocami sezonowymi

    Tarta

  • Mus z białej czekolady z bergamotką i karmelizowanym ananasem

    Deser artystyczny

  • Beza waniliowa z malinami

    Beza

  • Ptyś waniliowy z konfiturą wiśniową

    Ptyś

  • Mus migdałowy z mango, marakują i miętą w polewie czekoladowej

    Deser w formie loda na patyku

  • Orzech laskowy oraz różany z truskawką

    Makaroniki

  • Babeczka waniliowa z owocami

    Babeczki

  • Mus migdałowy z mango, marakują i miętą w polewie czekoladowej

    Deser w formie loda na patyku

  • Orzech laskowy oraz różany z truskawką

    Makaroniki

  • Babeczka waniliowa z owocami

    Babeczka

candy bar

Pastelowa fantazja

Stylizacja bufetowa stworzona z myślą o przyjęciach w klasycznym stylu bankietowym ale jej lekka stylistyka doskonale też sprawdzi się podczas przyjęć organizowanych na świeżym powietrzu. Proste formy deserowe utrzymane w pastelowej kolorystyce. Lustrzane oraz zamszowe wykończenia harmonijnie współgrają z naturalnymi teksturami wypieków bogato dekorowanych owocami.

  • Tarta z owocami sezonowymi

    Tarta

  • Mus z białej czekolady z bergamotką i karmelizowanym ananasem

    Deser artystyczny

  • Mus kokosowy z białym rumem z mango i markują

    Deser artystyczny

  • Ptyś pistacjowy z maliną i praliną z czerwonych owoców

    Ptyś

  • Mus malinowy z konfiturą malinową i yuzu w polewie czekoladowej

    Deser w formie loda na patyku

  • Tarta z owocami sezonowymi

    Tarta

  • Mus z białej czekolady z bergamotką i karmelizowanym ananasem

    Deser artystyczny

  • Mus kokosowy z białym rumem z mango i markują

    Deser artystyczny

  • Ptyś pistacjowy z maliną i praliną z czerwonych owoców

    Ptyś

  • Mus malinowy z konfiturą malinową i yuzu w polewie czekoladowej

    Deser w formie loda na patyku

  • Kokosowy oraz solony karmel

    Makaroniki

  • Babeczka waniliowa z kremem chatilly

    Babeczki

  • Mus panacota z truskawkami i calamansi

    Deser w słoiczku

  • Mus z chrupką z liofilizowanej truskawki

    Deser w formie lizaka na patyku

  • Kokosowy oraz solony karmel

    Makaroniki

  • Babeczka waniliowa z kremem chatilly

    Babeczki

  • Mus w słoiczku panacota z truskawkami i calamansi

    Deser w słoiczku

  • Mus z chrupką z liofilizowanej truskawki

    Deser w formie lizaka na patyku

candy bar

Złota finezja

Stylizacja bufetowa utrzymana w stylistyce glamour. Idealnie komponuje się również z tradycyjnym stylem bankietowym. Desery w bufecie to różnorodność typów słodkości, ich form oraz wykończeń. Od lekkich tart, przez nowoczesne desery artystyczne i kultowe eklery, po klasyczne wypieki ułożone na paterach.

  • Tarta cytrynowa

    Tarta

  • Mus z białej czekolady z bergamotką i karmelizowanym ananasem

    Deser artystyczny

  • Financier z orzecha włoskiego z solonym karmelem

    Deser artystyczny

  • Ptyś solona pistacja z praliną pistacjową i świeżymi malinami

    Ptyś

  • Mus migdałowy z mango, marakują i miętą w polewie z mlecznej czekolady

    Deser artystyczny

  • Tarta cytrynowa

    Tarta

  • Mus z białej czekolady z bergamotką i karmelizowanym ananasem

    Deser artystyczny

  • Financier z orzecha włoskiego z solonym karmelem

    Deser artystyczny

  • Ptyś solona pistacja z praliną pistacjową i świeżymi malinami

    Ptyś

  • Mus migdałowy z mango, marakują i miętą w polewie z mlecznej czekolady

    Deser w formie loda na patyku

  • Orzech laskowy oraz różany z truskawką

    Makaroniki

  • Babeczka waniliowa z owocami

    Babeczki

  • Ekler egzotyczny z limonką i bazylią

    Eklery

  • Mus z orzechami pecan

    Deser w formie lizaka na patyku

  • Tiramisu oraz nasiona chia z mango, na jogurcie

    Deser w słoiczku

  • Daquoise pistacjowy z żurawiną oraz tarta z owocami sezonowymi

    Ciasta na paterze

  • Orzech laskowy oraz różany z truskawką

    Makaroniki

  • Babeczka waniliowa z owocami

    Babeczki

  • Ekler egzotyczny z limonką i bazylią

    Eklery

  • Mus z orzechami pecan

    Deser w formie lizaka na patyku

  • Tiramisu oraz nasiona chia z mango, na jogurcie

    Deser w słoiczku

  • Daquoise pistacjowy z żurawiną oraz tarta z owocami sezonowymi

    Ciasta na paterze

Do wyboru smaki:

Brownie czekoladowe z kremem orzechowym i ziarnem kakaowca
Mus migdałowy z czerwoną porzeczką
Mus z białego maku z czarną porzeczką i orchideą
Mus malinowy z praliną z owoców leśnych
Financier z orzecha włoskiego z solonym karmelem
Mus kokosowy z białym rumem, mango i markują
Mus z białej czekolady z bergamotką i karmelizowanym ananasem
Mus z mlecznej czekolady whisky Glenlivet
Tiramisu z karmelem i cremoux doppio
Mus z wytrawnej czekolady z prażoną kawą i karmelizowaną pomarańczą

Do wyboru: wariant mini: 45 g  |  wariant mono: 90 g

Przyjmując zamówienie ustalamy preferowaną kolorystykę oraz strukturę wykończenia (czekolada, zamsz, polewa lustrzana lub matowa, rosche), a także dekorację (pyłki, płatki złota, owoce, zioła, żele, pianka, prażynka, kamień bezowy, dedykowane dekoracje z czekolady, masy cukrowej, lub sable.

Lody

Do wyboru smaki

Mus migdałowy z mango i marakują oraz miętą w polewie czekladowej
Mus malinowy z konfiturą malinową i yuzu w polewie czekoladowej

Waga: 60 g

Lizaki

Do wyboru smaki

Lizak z białej czekolady z chrupką karmelową
Lizak z ciemnej czekolady z chrupką z orzecha laskowego
Lizak z orzechami pecan
Lizak z chrupką z liofilizowanej truskawki
Lizak o smaku mango i marakuji

Waga: 20 g

Przyjmując zamówienie ustalamy preferowaną kolorystykę oraz strukturę wykończenia (czekolada, zamsz, polewa lustrzana lub matowa, rosche), a także dekorację (pyłki, płatki złota, owoce, zioła, pianka, prażynka, kamień bezowy,  dedykowane dekoracje z czekolady, masy cukrowej, lub sable

Do wyboru smaki

Tarta czekoladowa
Tarta cytrynowa
Tarta karmelowa
Tarta z owocami sezonowymi

Do wyboru: wariant mini: 45 g  |  wariant mono: 90 g

Do wyboru smaki ptysiów:

Ptyś pistacjowy z maliną i praliną z czerwonych owoców
Ptyś solony karmel z morelą
Ptyś czekoladowy z mango i marakują
Ptyś waniliowy z konfiturą wiśniową
Ptyś solona pistacja z praliną pistacjową i świeżymi malinami
Ptyś pinacolada z Malibu
Ptyś z owocami leśnymi
Ptyś z kremem migdałowym, konfiturą truskawkową i tymiankiem

Do wyboru: wariant mini: 45 g  |  wariant mono: 90 g

Do wyboru smaki eklerów:

Ekler egzotyczny z limonką i bazylią
Ekler czekoladowy z praliną sezamową
Ekler pistacjowy z rokitnikiem
Ekler o smaku orzecha laskowego z owocami leśnymi
Ekler waniliowy z kremem pâtisserie

Waga: 80 g

Do wyboru smaki

Nasiona chia z mango, na jogurcie
Tiramisu
Panacota z truskawkami i calamansi

Waga: 40 g

Do wyboru smaki bez:

Beza z kremem Mascarpone i marakują
Beza waniliowa z malinami
Beza kawowa z karmelem i daktylami
Beza czekoladowa z orzechami włoskimi

Waga: 80 g

Do wyboru smaki babeczek:

Babeczka czekoladowa z kawałkami czekolady
Babeczka waniliowa z owocami
Babeczka czekoladowa z kremem karmelowym
Babeczka waniliowa z kremem chatilly

Do wyboru: wariant mini: 30 g  |  wariant mono: 60 g

Do wyboru smaki:

Makaronik Grand Marnier
Makaronik pistacjowy z marakują
Makaronik solony karmel
Makaronik malinowy
Makaronik biały mak
Makaronik orzech laskowy
Makaronik mleczna czekolada
Makaronik kokosowy
Makaronik whisky Black Johny Walker
Makaronik różany z truskawką

Waga: 20 g

Do wyboru samki trufli:

Trufla w liofilizowanym mango
Trufla w liofilizowanej malinie
Trufla w liofilizowanej czarnej porzeczce
Trufla w kakao ze złotem
Trufla w roshe czekoladowym

Waga: 20 g

Do wyboru samki pralin:

Wytrawna z  nadzieniem o smaku likieru kawowego Kahlua
Mleczna z nadzieniem o smaku pistacji z solą himalajską
Wytrawna z nadzieniem o smaku owoców leśnych i Żubrówki
Mleczna z nadzieniem o smaku orzechów laskowych
Wytrawna z nadzieniem o smaku whisky Johnny Walker
Mleczna z nadzieniem o smaku pomarańczy i likieru Grand Marnier
Mleczna z nadzieniem o smaku szarlotki z cynamonem
Mleczna z nadzieniem o smaku mango i marakui
Wytrawna z nadzieniem o smaku brownie
Mleczna z nadzieniem o smaku piernika

Waga: 10 g

Do wyboru samki:

Karmelowa z owocami sezonowymi
Mleczna z owocami sezonowymi
Wytrawna z owocami sezonowymi
Biała z owocami sezonowymi
Ruby z owocami sezonowymi

Waga: 0d 7 kg

Do wyboru samki:

Beza z kremem Mascarpone i z marakują | 1 kg
Beza waniliowa z malinami | 1 kg
Beza kawowa z karmelem i daktylami | 1 kg
Beza czekoladowa z orzechami włoskimi | 1 kg
Daquoise pistacjowy z żurawiną  | 1,8 kg
Sernik z białą czekoladą  | 1,8 kg
Brownie z kremem czekoladowym | 1,8 kg 
Tarta z owocami sezonowymi | 1,5 kg 
Torcik Marcello | 2 kg
Szarlotka z migdałami i cynamonem | 2 kg

Skomponuj własny słodki bufet

Zamów dowolne słodkości w wybranej odsłonie smakowej, wskaż nam preferowaną kolorystykę oraz formę wykończenia.

Przykładowe formy oraz wykończenia deserów. Przyjmując zamówienie ustalamy preferowaną kolorystykę, strukturę wykończeni oraz dekorację.

Artystyczne torty oklicznościowe na wydarzenia prywatne i firmowe

Realizujemy zamówienia na torty artystyczne oraz czekoladowe rzeźby jako słodki symbol przyjęć rodzinnych oraz ważnych wydarzeń firmowych. Torty odzwierciedlające identyfikacje wizualną Marki, z motywem przestrzennym oraz tortowe repliki wybranego motywu – mistrz czekolady Michał Iwaniuk odwzoruje z tego szlachetnego surowca nawet najbardziej wymagający pomysł. Każdy z przygotowywanych przez nas deserów artystycznych może stać się nutą smakową do wykonania tortu okolicznościowego. Możesz również samodzielnie stworzyć własną kompozycję smaków.

DZIAŁ HANDLOWY

Zapraszamy do kontaktu

Małgorzata Bronowska

Dyrektor ds. sprzedaży

+48 22 55 86 736
+48 608 413 267
malgorzata.bronowska@belvedere.com.pl

Andrzej Średnicki

Zastępca dyrektora ds. sprzedaży

+48 22 558 67 44
+48 734 157 995
andrzej.srednicki@belvedere.com.pl

Małgorzata Momot

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 66
+48 604 613 902
malgorzata.momot@belvedere.com.pl

Maja Kurowska

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 34
+48 600 815 460
maja.kurowska@belvedere.com.pl

Ewa Kacperczyk

Specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 70
+48 603 446 778
ewa.kacperczyk@belvedere.com.pl

Sprawdź również inne oferty
Belvedere Catering

Catering dla firm

Wyjątkowa obsługa

Wykwinty bankiet firmowy

Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.

Sprawdź pełną ofertę

Catering na wesela

Zaskakujące smaki

Catering na wesela

Nasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.

Sprawdź pełną ofertę

Catering eventowy

Sprawdź nasz rozwiązania

Catering eventowy

Sprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.

Sprawdź pełną ofertę

Oprawa meczowa

Catering na Stadionie Legii

Oprawa meczowa

Od lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie

Sprawdź pełną ofertę
Menu