Oprawa kulinarna
PRZYJĘĆ WESELNYCH

Przyjęcie weselne w autorskiej oprawie kulinarnej wybitnych kreatorów smaku Belvedere Catering.

Przyjęcie weselne w autorskiej oprawie kulinarnej wybitnych kreatorów smaku Belvedere Catering

Dzień, w którym Para Młoda wypowiada sakramentalne TAK, jest jednym z najważniejszych w jej wspólnym życiu, należy go więc uczcić w szczególny sposób. W Belvedere Catering  zadbamy o spełnienie marzeń Nowożeńców, zapewniając oprawę cateringową z dbałością o każdy kulinarny detal wydarzenia.

Spełnijcie swoje marzenia z Belvedere Catering.

Nieograniczone możliwości

Zaaranżujemy oprawę kulinarną w każdym stylu, czasie i przestrzeni: nad morzem lub w górach, na świeżym powietrzu - na łące czy w ogrodzie, we wnętrzach - w hali namiotowej lub na XXX piętrze ekskluzywnego apartamentowca, w pięknym pałacu lub w dowolnym, wybranym przez Państwa miejscu.

Kreatorzy smaku

Za doznania kulinarne Gości podczas wydarzeń odpowiadają m.in. szef kreatywny David Gaboriaud. Za słodką część kreacji odpowiada Michał Iwaniuk – 7-my na świecie wizjoner specjałów cukierniczych. Za niezawodną realizację powierzonej nam oprawy cateringowej dba zespół kucharzy pod kierownictwem szefa kuchni Marcina Kowernika.

Autorskie menu

W Belvedere Catering wiemy jak ważną rolę odgrywa oprawa kulinarna przyjęć weselnych, często stanowiąc o ich sukcesie. Menu jest przez nas starannie przemyślane po to, aby z szerokiego wachlarza wyselekcjonować to, które najbardziej odpowiada osobowości i stylowi życia Nowożeńców.

Gwarancja sukcesu

Słyniemy z wyjątkowych rozwiązań cateringowych na wydarzenia wymagające specjalnej oprawy. Nasze kulinaria oraz nietuzinkowe stylizacje zdecydowanie dodadzą splendoru Waszemu przyjęciu weselnemu. Zachwycimy Waszych Gości nie tylko smakiem naszych potraw, ale także niesamowitym sposobem ich podania.

kompleksowa oprawa cateringowa

Jesteśmy częścią Waszego wydarzenia

Doskonały smak potrawy w menu oraz ich piękna oprawa wizualna, kulinarne show Szefów Kuchni serwujących potrawy ze stacji live oraz nienaganny serwis zespołu kelnerskiego, który na co dzień obsługuje eventy najwyższej rangi – jesteśmy częścią Twojego wydarzenia troszcząc się o każdy jego detal organizacyjny.

Przyjęcia weselne w autorskiej oprawie kulinarnej

Od ponad 30 lat z sukcesem realizujemy catering weselny na terenie całej Polski. Niezależnie od tego, czy na miejsce celebracji tego ważnego w Waszym życiu wydarzenia wybierzecie ogród, plażę czy urokliwy dworek - zapewnimy Wam wykwintny catering z profesjonalną obsługą. Służymy radą w zakresie wyboru menu, dopasowanego nie tylko do warunków otoczenia ale również, do pory dania, stylistyki przyjęcia oraz charakterystyki Gości.

Realizując oprawę kulinarną przyjęć weselnych jesteśmy całkowicie niezależni od miejscowej infrastruktury - zawsze serwujemy gorące potrawy jakości restauracyjnej niezależnie od warunków oraz dostępnego zaplecza.

wesele_belvedere_3

Nieograniczone możliwości

Obsługujemy małe, kameralne uroczystości, jak i wystawne wydarzenia z dużą liczbą Gości, dostarczając wyborne menu weselne, obsługę kucharską i kelnerską oraz pełne wyposażenie bankietowe wraz z logistyką. Nad prawidłowym przebiegiem realizacji wydarzenia czuwa dedykowany kierownik operacyjny, który jest zawsze obecny od pierwszej do ostatniej minuty eventu.
Słyniemy z tego, że nasze kulinaria oraz nietuzinkowe stylizacje zachwycają Gości nie tylko smakiem, ale także niesamowitym sposobem podania oraz aranżacji bufetów.

wybierz spośród gotowych rozwiązań

Stylowe przyjęcie weselne

Przyłożyliśmy szczególną wagę do stworzenia wariantów menu, które idealnie wpiszą się w atmosferę i styl Waszego przyjęcia. Nasze menu weselne to rezultat wieloletniego doświadczenia i pasji naszego zespołu. Niezależnie od tego, czy preferujecie tradycyjną kuchnię, ekskluzywne dania z najwyższej jakości składników czy też wykwintne potrawy wegetariańskie, mamy dla Was odpowiednie rozwiązania.

Nasze przemyślane pakiety menu nie tylko zadowolą podniebienia Waszych gości, ale także wpiszą się w tematyczny charakter Waszego przyjęcia. Bez względu na to, czy planujecie elegancką ucztę, rustykalną atmosferę czy też nowoczesne przyjęcie, mamy opcje kulinarne, które harmonijnie skomponują się z dekoracją, aranżacją i ogólnym stylem Waszego wesela.

powitanie gości

aperitf

Aperitif cocktail

Każde przyjęcie o wyjątkowej randze warto rozpocząć wybitym aperitifem. Propozycja powitania Belvedere Catering składa się z wina musującego oraz wybornych mini przekąsek.

Skosztujcie naszych autorskich połączeń smakowych aby rozbudzić Wasze podniebienia i zacząć jedne z najwspanialszych momentów w Waszym życiu..

menu tematyczne

Pakiet
Romantyczna Sielanka

Przyjęcie weselne w klimacie dawnej, eterycznej, rozmarzonej polskiej sielanki to doskonała propozycja dla wielbicieli tradycji o romantycznej duszy. Klasyczne, polskie potrawy podane są w eleganckiej, pełnej magii otoczce, dzięki której uroczystość zyskuje niepowtarzalny, czarujący klimat.

Scenariusz wesela: Towarzyski aperitif  |   Uroczysta czterodaniowa kolacja  |  Tradycyjne bufety   |   Tort weselny z kremem szampańskim

Kieliszek wina musującego

Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką 
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem 
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu 
Szafranowa tartaletka z warzywami 
Kremowe foie gras z rubinową galaretką 
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem

UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA

Do wyboru jeden z poniższych zestawów:

ZESTAW I

Przystawka
Mazurski sum z zielonym ogórkiem, oliwą
koperkową i pianką chrzanową

Zupa
Krem z selera i jabłka z cappuccino śmietanowym
i oliwą szczypiorkową

Danie główne
Polędwiczka cielęca z terriną foie gras,
skorzonerą i kalarepą

Deser
Torcik z solonym karmelem z gorzką czekoladą

ZESTAW II

Przystawka
Kwartet przekąsek: tatar z polędwicy wołowej, wędzony pstrąg z zielonym ogórkiem, marynowany dorsz z esencją z jałowca, pieczony burak z różą
i wiśniami

Zupa
Zupa borowikowa z łazankami i puszystą śmietanką

Danie główne
Pieczone jagnię z kremem z marchewki, konfiturą
z suszonej śliwki i pasternakiem

Deser
Jabłecznik z Calvadosem

Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.

Bufet zimny:

Ryby
Faszerowany sandacz z koprem i zielonym pieprzem
Tatar z pstrąga tęczowego z jałowcem i olejem rzepakowym
Sum z suszonymi pomidorami i oliwą koperkową
Wędzony karmazyn z sałatką z jabłka i szalotki
Wędzony łosoś z zielonym ogórkiem
Wędzone sielawki
Dodatki: sos czosnkowy, kapary, sos cytrynowy, świeżo tarty chrzan, kwaśna śmietana

Mięsa
Nóżki wieprzowe
Mięsa pieczone: schab nadziewany śliwką suszoną,  karczek w płatkach dzikiego majeranku, boczek peklowany w dębowej beczce
Wędliny polskie: kindziuk litewski, pasztet z sarny z konfiturą rozmarynowo – pomarańczową, kiełbasa lisiecka,  szynka wędzona
Dodatki: ogórki kwaszone, domowe marynaty, sos tatarski, ćwikła, sos cumberland
Koszyk pieczywa 
Chleby razowe na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia 
Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa

Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce

Bufet gorący:

Żurek z białą kiełbasa i wędzoną szynką 
Pierożki nadziewane cielęciną
Pierożki z bryndzą i skwarkami

Tort:

Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco

Scenariusz wesela: Towarzyski aperitif  |   Uroczysta czterodaniowa kolacja  |  Tradycyjne bufety   |   Tort weselny z kremem szampańskim

Kieliszek wina musującego

Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką 
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem 
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu 
Szafranowa tartaletka z warzywami 
Kremowe foie gras z rubinową galaretką 
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem

UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA

Do wyboru jeden z poniższych zestawów:

ZESTAW I

Przystawka
Mazurski sum z zielonym ogórkiem, oliwą
koperkową i pianką chrzanową

Zupa
Krem z selera i jabłka z cappuccino śmietanowym
i oliwą szczypiorkową

Danie główne
Polędwiczka cielęca z terriną foie gras,
skorzonerą i kalarepą

Deser
Torcik z solonym karmelem z gorzką czekoladą

ZESTAW II

Przystawka
Kwartet przekąsek: tatar z polędwicy wołowej, wędzony pstrąg z zielonym ogórkiem, marynowany dorsz z esencją z jałowca, pieczony burak z różą
i wiśniami

Zupa
Zupa borowikowa z łazankami i puszystą śmietanką

Danie główne
Pieczone jagnię z kremem z marchewki, konfiturą
z suszonej śliwki i pasternakiem

Deser
Jabłecznik z Calvadosem

Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.

Bufet zimny:

Ryby
Faszerowany sandacz z koprem i zielonym pieprzem
Tatar z pstrąga tęczowego z jałowcem i olejem rzepakowym
Sum z suszonymi pomidorami i oliwą koperkową
Wędzony karmazyn z sałatką z jabłka i szalotki
Wędzony łosoś z zielonym ogórkiem
Wędzone sielawki
Dodatki: sos czosnkowy, kapary, sos cytrynowy, świeżo tarty chrzan, kwaśna śmietana

Mięsa
Nóżki wieprzowe
Mięsa pieczone: schab nadziewany śliwką suszoną,  karczek w płatkach dzikiego majeranku, boczek peklowany w dębowej beczce
Wędliny polskie: kindziuk litewski, pasztet z sarny z konfiturą rozmarynowo – pomarańczową, kiełbasa lisiecka,  szynka wędzona
Dodatki: ogórki kwaszone, domowe marynaty, sos tatarski, ćwikła, sos cumberland
Koszyk pieczywa 
Chleby razowe na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia 
Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa

Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce

Bufet gorący:

Żurek z białą kiełbasa i wędzoną szynką 
Pierożki nadziewane cielęciną
Pierożki z bryndzą i skwarkami

Tort:

Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco

menu tematyczne

Pakiet
Wesele Glamour

Wesele kojarzone ze stylem gwiazd Hollywood, błyskiem, luksusem, a czasami nawet przepychem. Pojęcie glamour pełne jest czaru, uroku i ponadczasowej elegancji. Wykwintna, nowoczesna kuchnia zachwyci najbardziej wymagających Gości. Oferta dla tych, którzy cenią szyk i wyrafinowanie.

Scenariusz wesela: 

Towarzyski aperitif  |  Uroczysta czterodaniowa kolacja  |  Stylizowane atrakcje kulinarne  |  Tort weselny z kremem szampańskim

Kieliszek wina musującego

Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką 
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem 
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu 
Szafranowa tartaletka z warzywami 
Kremowe foie gras z rubinową galaretką 
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem

UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA

Do wyboru jeden z poniższych zestawów:

ZESTAW I

Przystawka
Dojrzewająca polędwica Black Angus z burakami i emulsją z pora

Zupa
Krem z pieczonego selera z olejem borowikowym

Danie główne
Kulbin z wędzonym węgorzem, brokułami i marynowaną rzepą

Deser
Torcik z białej czekolady z czerwoną porzeczką

ZESTAW II

Przystawka
Marynowany halibut z fermentowanym ogórkiem, olejem koperkowym i pianą z maślanki

Zupa
Krem z pietruszki z białą truflą i olejem z werbeny

Danie główne
Polędwica jelenia z sosem z białej morwy, słonecznikiem i borowikami

Deser
Czekoladowe gateau z rabarbarem i gruszką

Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.

Bufet zimny:

Ryby
Plater ryb i owoców morza
Płatki wędzonego łososia z sałatą frisee i vinaigrette porzeczkowo-tymiankowym
Szczupak morski z koprem włoskim i pomarańczami
Halibut sous vide z rozmarynem i czarnym pieprzem
Opiekany włócznik z
kremem z papryki
Jesiotr z sosem tatarskim i marynowanymi grzybami
3 odsłony tatara: polędwica wołowa, łosoś, tuńczyk
Dodatki: marynowane borowiki,  ogórek kiszony, szprotka wędzona, świeży ogórek, szalotka, cytryna, koperek

Mięsa
Carpaccio z polędwicy wołowej z marynowanymi borowikami
Pasztet cielęcy podany z pikantną konfiturą z moreli
Pieczona pierś indyka z pomarańczami
Udziec jagnięcy z esencją miętową i listkami musztardowca
Sałatka z pieczoną wołowiną, zielonym ogórkiem i sezamem

Koszyk pieczywa

Chleby razowe  na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia

Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa

Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce

Bufet gorący:

Boeuf Bourguignon
Pierożki nadziewane kaczką
Pierożki nadziewane serem owczym z miętą i prażoną cebulą

Tort:

Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco

Pakiet
Wesele Glamour

Wesele kojarzone ze stylem gwiazd Hollywood, błyskiem, bogactwem, a czasami nawet przepychem. Pojęcie glamour pełne jest czaru, uroku i ponadczasowej elegancji. Wykwintna, nowoczesna kuchnia zachwyci najbardziej wymagających Gości. Oferta dla tych, którzy cenią szyk i wyrafinowanie.

Scenariusz wesela: 

Towarzyski aperitif  |  Uroczysta czterodaniowa kolacja  |  Stylizowane atrakcje kulinarne  |  Tort weselny z kremem szampańskim

Kieliszek wina musującego

Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką 
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem 
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu 
Szafranowa tartaletka z warzywami 
Kremowe foie gras z rubinową galaretką 
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem

UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA

Do wyboru jeden z poniższych zestawów:

ZESTAW I

Przystawka
Dojrzewająca polędwica Black Angus z burakami i emulsją z pora

Zupa
Krem z pieczonego selera z olejem borowikowym

Danie główne
Kulbin z wędzonym węgorzem, brokułami i marynowaną rzepą

Deser
Torcik z białej czekolady z czerwoną porzeczką

ZESTAW II

Przystawka
Marynowany halibut z fermentowanym ogórkiem, olejem koperkowym i pianą z maślanki

Zupa
Krem z pietruszki z białą truflą i olejem z werbeny

Danie główne
Polędwica jelenia z sosem z białej morwy, słonecznikiem i borowikami

Deser
Czekoladowe gateau z rabarbarem i gruszką

Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.

Bufet zimny:

Ryby
Plater ryb i owoców morza
Płatki wędzonego łososia z sałatą frisee i vinaigrette porzeczkowo-tymiankowym
Szczupak morski z koprem włoskim i pomarańczami
Halibut sous vide z rozmarynem i czarnym pieprzem
Opiekany włócznik z
kremem z papryki
Jesiotr z sosem tatarskim i marynowanymi grzybami
3 odsłony tatara: polędwica wołowa, łosoś, tuńczyk
Dodatki: marynowane borowiki,  ogórek kiszony, szprotka wędzona, świeży ogórek, szalotka, cytryna, koperek

Mięsa
Carpaccio z polędwicy wołowej z marynowanymi borowikami
Pasztet cielęcy podany z pikantną konfiturą z moreli
Pieczona pierś indyka z pomarańczami
Udziec jagnięcy z esencją miętową i listkami musztardowca
Sałatka z pieczoną wołowiną, zielonym ogórkiem i sezamem

Koszyk pieczywa

Chleby razowe  na zakwasie, chleby pszenne, bagietka francuska, focaccia

Dodatki: gomułki masła, smalec, pasty do smarowania pieczywa

Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z agrestu, miód, świeże owoce

Bufet gorący:

Boeuf Bourguignon
Pierożki nadziewane kaczką
Pierożki nadziewane serem owczym z miętą i prażoną cebulą

Tort:

Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco

menu tematyczne

Pakiet
Salonik Towarzyski

Przyjęcie weselne w koktajlowej formule. To wieczór, podczas którego Goście będą mogli w swobodny sposób nawiązać kontakt z innymi uczestnikami przyjęcia, a koktajl zostanie zwieńczony uroczystą kolacją. Oferta doskonała dla par podążających za najnowszymi trendami.

Scenariusz wesela:
Towarzyski aperitif  |  Koktajl z atrakcjami kulinarnymi  |  Uroczysta pięciodaniowa kolacja degustacyjna  |  Tort weselny z kremem szampańskim

Kieliszek wina musującego

Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką 
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem 
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu 
Szafranowa tartaletka z warzywami 
Kremowe foie gras z rubinową galaretką 
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem

UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA

Do wyboru jeden z poniższych zestawów:

ZESTAW I

Przystawka
Tataki z łososia bałtyckiego z młodym burakiem i szpinakiem

Zupa
Korzenne consommé z dyni z foie gras i gruszką

Danie główne I 
Kulbin z vinaigrette z kaszy gryczanej i zielonymi warzywami

Danie główne II
Przepiórka z czerwoną kapustą, borowikiem stepowym i pietruszką

Deser
Czekoladka nadziewana solonym karmelem z wanilią i kawą

ZESTAW II

Przystawka
Medaliony z homara z sałatką z mango, chrupiącą sałatą, pędami młodego imbiru i kolendrą

Zupa
Krem z pora – Vichyssoise – z białą truflą

Danie główne I
Żabnica z kurkami, młodą marchewką i kawiorem

Danie główne II 
Comber z sarny ze słonecznikiem, topinamburem i opiekanym kalafiorem

Deser
Torcik truskawkowo-limonkowy z miętą i czarnym pieprzem

Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.

Dania w małych formach serwowane na eleganckich, stylizowanych wyspach tematycznych

Bufet zimny:

Mięsa
Szynka parmeńska z melonem
Pieczony rostbef z rukolą i truskawkami
Carpaccio wołowe z białą truflą
Pierś indyka pieczona w pomarańczach
Pasztet z kapłona z pistacjami i suszoną żurawiną
Wędzony półgęsek z gruszką
Tatar cielęcy z kawiorem
Terrina z foie gras z morelami

Koszyk pieczywa:  Chleby razowe zakwasie, chleby pszenne, francuska bagietka, focaccia

Dodatki: masła smakowe, pasty do smarowania pieczywa

Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z  agrestu, miód, świeże owoce

Bufet gorący:

Orientalna z zupa z mleczkiem kokosowym i krewetkami
Pieczona kaczka z majerankiem i jabłkami w sosie żurawinowym
Gnocchi z kurkami na białym winie z parmezanem Parmigiano Reggiano DOP
Ravioli z truflą w sosie śmietanowo-winnym

Tort:

Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco

Scenariusz wesela:
Towarzyski aperitif  |  Koktajl z atrakcjami kulinarnymi  |  Uroczysta pięciodaniowa kolacja degustacyjna  |  Tort weselny z kremem szampańskim

Kieliszek wina musującego

Przekąski:
Czarny ptyś z tatarem z tuńczyka z azjatycką sałatką 
Tremezzini z tataki z łososia z mango i sezamem 
Focaccia z tatarem wołowym z koniakiem, płatek parmezanu 
Szafranowa tartaletka z warzywami 
Kremowe foie gras z rubinową galaretką 
Tacos z puszystym serkiem, czarnym kawiorem jadalnym złotem

UROCZYSTA TRADYCYJNA 4-DANIOWA KOLACJA

Do wyboru jeden z poniższych zestawów:

ZESTAW I

Przystawka
Tataki z łososia bałtyckiego z młodym burakiem i szpinakiem

Zupa
Korzenne consommé z dyni z foie gras i gruszką

Danie główne I 
Kulbin z vinaigrette z kaszy gryczanej i zielonymi warzywami

Danie główne II
Przepiórka z czerwoną kapustą, borowikiem stepowym i pietruszką

Deser
Czekoladka nadziewana solonym karmelem z wanilią i kawą

ZESTAW II

Przystawka
Medaliony z homara z sałatką z mango, chrupiącą sałatą, pędami młodego imbiru i kolendrą

Zupa
Krem z pora – Vichyssoise – z białą truflą

Danie główne I
Żabnica z kurkami, młodą marchewką i kawiorem

Danie główne II 
Comber z sarny ze słonecznikiem, topinamburem i opiekanym kalafiorem

Deser
Torcik truskawkowo-limonkowy z miętą i czarnym pieprzem

Menu bufetowe nawiązujące do dawnych polskich tradycji kulinarnych.

Dania w małych formach serwowane na eleganckich, stylizowanych wyspach tematycznych

Bufet zimny:

Mięsa
Szynka parmeńska z melonem
Pieczony rostbef z rukolą i truskawkami
Carpaccio wołowe z białą truflą
Pierś indyka pieczona w pomarańczach
Pasztet z kapłona z pistacjami i suszoną żurawiną
Wędzony półgęsek z gruszką
Tatar cielęcy z kawiorem
Terrina z foie gras z morelami

Koszyk pieczywa:  Chleby razowe zakwasie, chleby pszenne, francuska bagietka, focaccia

Dodatki: masła smakowe, pasty do smarowania pieczywa

Sery
Ser kozi Łomnicki, Roquefort, Morbier, kozi dojrzewający, Bursztyn, wędzony oscypek
Dodatki: żurawina, konfitura z  agrestu, miód, świeże owoce

Bufet gorący:

Orientalna z zupa z mleczkiem kokosowym i krewetkami
Pieczona kaczka z majerankiem i jabłkami w sosie żurawinowym
Gnocchi z kurkami na białym winie z parmezanem Parmigiano Reggiano DOP
Ravioli z truflą w sosie śmietanowo-winnym

Tort:

Krem szampański z musem malinowym, biszkopt nasączony prosecco

wZBOGAĆ SWOJE WESELE O STACJĘ LIVE COOKING

Stacje kulinarne na przyjęcie weselne

Stacje kulinarne to element oprawy wzbudzający najwięcej emocji ze względu na interakcję z kucharzem oraz indywidualny dobór składników, z których komponowana jest potrawa. 
Zapewnijcie niesamowitą atrakcję kulinarną podczas Waszego przyjęcia weselnego, kosztując dań przygotowywanych na Waszych oczach przez kreatorów smaku Belvedere Catering.

Szynka z pieczonej nogi

z kluskami śląskimi, marynowanymi kurkami, duszoną młodą kapustą i sosem pieprzowym

Pieczona gęś

z karmelizowanymi jabłkami, czerwoną kapustą i sosem śliwkowym

Polędwica wołowa a’la Wellington

z zieloną sałatą, fasolką szparagową, marchewką glazurowaną miodem, pieczonymi ziemniakami i sosem Cumberland

Sum pieczony w cieście chlebowym

z ryżem jaśminowym i cytrynowym sosem, z marchwią gotowaną z wiejskim masłem, konfiturą z pigwy i młodymi ziemniaczkami

wZBOGAĆ SWOJE WESELE O candy bar by belvedere

Stylizowane słodkie bufety

Kreacje słodkości w ofercie Candy Bar by Belvedere jest bezkonkurencyjna ze względu na bogactwo wariantów smakowych zamkniętych w nieskazitelnych formach, po wyjątkowe aranżacje dopasowane do stylistyki przyjęcia. Wybierz gotowy wariant tematyczny słodkiego stołu lub skomponuj swój własny, niepowtarzalny słodki bufet spośród ponad 100 wariantów deserów.

Warianty bufetów słodkich

Słodki bufet Belvedere Catering podwyższa rangę wesela w każdej zastosowanej aranżacji

Specjalizujemy się w słodkich bufetach, które wzbogacą każdy event nie tylko o niezapomniany smak, ale też podwyższą walory dekoracyjne oprawy wydarzenia. Każdy detal dekoracji bufetu jest starannie przemyślany, co w połączeniu z mnogością wyboru smaków oraz precyzją w zastosowanych wykończeń deserów wywoła zachwyt wśród uczestników wydarzenia.

Weselna oferta Open Bar

Napoje alkoholowe stanowią nieodzowny element przyjęć weselnych. 
Zapraszamy do wyboru pakietu, który najbardziej odpowiadać będzie stylowi
i długości wydarzenia oraz zasobności portfela. 
W naszej ofercie znajdują się odpowiednio dobrane wina przez naszych sommelierów oraz najwyższej jakości trunki.

Woda gazowana i niegazowana
Soki owocowe: pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki 
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes
Lemoniada owocowa 
Kawa, herbata

Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes 
Soki owocowe: pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki 
Kawa i herbata 
Wino białe i czerwone – do wyboru jeden rodzaj z poniższych propozycji: 
wino białe: Entre  Vinas, Chardonnay, Hiszpania 
wino czerwone: Entre Vinas Cabernet Sauvignon, Hiszpania
lub
wino białe: Antico Rosone Chardonnay, Italy 
wino czerwone: Antico Rosone Sangiovese, Italy
Piwo butelkowe Żywiec
Wódka Wyborowa

Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes 
Soki owocowe:
pomarańczowy, grapefruitowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki
Kawa i herbata
Wino białe i czerwone – do wyboru jeden rodzaj z poniższych propozycji: 
wino białe: Entre  Vinas, Chardonnay, Hiszpania
wino czerwone: Entre Vinas Cabernet Sauvignon, Hiszpania 
lub
wino białe: Antico Rosone Chardonnay, Italy 
wino czerwone: Antico Rosone Sangiovese, Italy 
Piwo butelkowe Żywiec
Wódka Wyborowa 
Rum Havana Club
Gin Beefeater
Campari 
Likier Baileys
Whisky Ballantines Finest
Martini Bianco, Rosso, Dry

Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane: Pepsi, 7up, Mirinda, Schweppes 
Soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, grapefruitowy, z czarnej porzeczki
Kawa i herbata 
Wino białe i czerwone /  do wyboru jedna z poniższych propozycji:
wino białe: Entre  Vinas, Chardonnay, Hiszpania 
wino czerwone: Entre Vinas Cabernet Sauvignon, Hiszpania
lub
wino białe: Antico Rosone Chardonnay, Italy 
wino czerwone: Antico Rosone Sangiovese, Italy
Piwo butelkowe Żywiec
Wódka Wyborowa lub Finlandia
Rum Havana Club
Gin Beefeater
Tequila Olmeca Blanco
Whisky Ballantines Finest
Burbon Jack Daniel’s Tennessee 
Aperol 
Martini Bianco, Rosso, Dry
Campari
Likier Baileys
Koniak Hennessy V

APEROL SPTITZ
aperol, prosecco, woda gazowana
OLD FASHIONED
burbon, angostura bitters, syrop cukrowy
WONDERLAND
rum, krojone owoce, sok ananasowy lub pomarańczowy, pasoa
NEGRONI
campari, czerwony wermut, gin
ALICE
gin, likier kokosowy, sok z limonki, świeża jeżyna
NOLAN 
gin, syrop kokosowy, sok pomarańczowy
CAIPIROSKA
wóda, limonka, cukier brązowy
WHITE PASSION
białe wino, syrop kokosowy, sok ananasowy, sok z cytryny
REBUJITO
białe wino, 7up, mięta, lód
APPLE FLOWER
wódka, likier z czarnego bzu, sok z limonki, sok jabłkowy
AMERICANO MARTINI
czerwony wermut, campari, woda gazowana
FRESH MARTINI
biały wermut, gin, 7up

DZIAŁ HANDLOWY

Zapraszamy do kontaktu

Małgorzata Bronowska

Dyrektor ds. sprzedaży

+48 22 55 86 736
+48 608 413 267
malgorzata.bronowska@belvedere.com.pl

Andrzej Średnicki

Zastępca dyrektora ds. sprzedaży

+48 22 558 67 44
+48 734 157 995
andrzej.srednicki@belvedere.com.pl

Małgorzata Momot

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 66
+48 604 613 902
malgorzata.momot@belvedere.com.pl

Maja Kurowska

Starszy specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 34
+48 600 815 460
maja.kurowska@belvedere.com.pl

Ewa Kacperczyk

Specjalista ds. sprzedaży

+48 22 558 67 70
+48 603 446 778
ewa.kacperczyk@belvedere.com.pl

Sprawdź również inne oferty
Belvedere Catering

Catering dla firm

Wyjątkowa obsługa

Wykwinty bankiet firmowy

Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.

Sprawdź pełną ofertę

Catering na wesela

Zaskakujące smaki

Catering na wesela

Nasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.

Sprawdź pełną ofertę

Catering eventowy

Sprawdź nasz rozwiązania

Catering eventowy

Sprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.

Sprawdź pełną ofertę

Oprawa meczowa

Catering na Stadionie Legii

Oprawa meczowa

Od lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie

Sprawdź pełną ofertę
Menu