Autorskie menu na unikalne wydarzenia przygotowane przez znakomitych szefów kuchni Belvedere Catering.
Belvedere Catering od ponad 30 lat zajmuje się kreacją niezwykłych doznań kulinarnych podczas najbardziej spektakularnych wydarzeń w Polsce takich jak: przyjęcia na najwyższym szczeblu państwowym, gale, bale, wystawne bankiety, promocje produktów ekskluzywnych marek oraz wystawy i wernisaże dzieł sztuki.
Nad oprawą kulinarną prestiżowych wydarzeń czuwa zespół ekspertów, który zajmuje się opieką na każdym etapie wydarzenia a znakomici szefowie kuchni zadbają o niezwykłe doznania kulinarne serwując potrawy w formie: koktajlowej, serwowanej, bufetowej oraz stacji live cooking.
Za menu odpowiadają wyjątkowi kreatorzy smaku: szef kreatywny David Gaboriaud znany ze swojej charyzmy kulinarnej oraz Michał Iwaniuk – 7-my na świecie mistrz cukiernictwa.
Tworzymy unikalne stylizacje kulinarne dopasowując je do każdego typu eventu i nadając mu odpowiedniej rangi. Oprawę kreujemy w oparciu o najnowsze światowe trendy.
Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści na rynku, którzy służą profesjonalnym doradztwem na każdym etapie wydarzenia począwszy od wyboru menu i stylizacji do opieki w miejscu wydarzenia.
Współpracujemy z najbardziej prestiżowymi lokalizacjami w Polsce. W naszym portfolio znajdują się zarówno historyczne jak i nowoczesne miejsca, które z łatwością możemy dopasować do rodzaju i rangi wydarzenia.
W Belvedere Catering wiemy, jak ważną rolę odgrywają kulinaria podczas wydarzeń.
Dlatego menu lunchowe jest przez nas doskonale przemyślane pod względem zawartości dotyczącej potraw w poszczególnych zestawach aby wybrać to, które najbardziej odpowiada rodzajowi i randze danego eventu.
Dania zimne
Zawijany naleśnik ryżowy ze szparagami, młodym szczypiorkiem, grillowanymi boczniakami i wędzonym pęczakiem z gęstym sosem truskawkowo-imbirowym /W
Polędwiczki z indyka z sosem chimichurri, z listkami oregano i kolendry z papryczkami chilli i limonką
Mozzarella Caprese z redukcją balsamiczną, świeżą bazylią i truskawkami /W
Wegański pokebowl z tofu, marchewką, rzodkiewką, awokado, ziarnem i kiełkami słonecznika /W/V/G/L
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Sałatki
Tabboulehz kaszą bulgur, pomidorem, szczypiorkiem, oliwą, cytryną i natką pietruszki /W
Zupa
Andaluzyjski chłodnik z pomidorów z melonem i prażonymi płatkami migdałów /W/V/G/L
Dania gorące
Atlantycka sola z curry z mango, groszku ijalapeñoze słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Pierś kukurydzianego kurczaka sousvide z sosem francuskim, młodą dymką i orzeszkami /G
Ziemniaczki zapiekane z serem Gruyèrei listkami rozmarynu /W
Zielone warzywa z pesto
Makaron Primaveraz warzywami z oliwą, czosnkiem, bazylią i wegańskim Parmezanem /W/V/L
Desery
Panna cotta waniliowa z czarną porzeczką /W
Mini beza kawowa /W
Rolada pistacjowa z kremem malinowym /W
Dania zimne
Sashimiz arbuza z palonym sezamem, jalapeño/W/V/G/L
Pianka z pstrąga łososiowego z dodatkiem nasion słonecznika, kwiatów szczypiorku czosnkowego i liści azjatyckiej portulaki
Trufle z pieczonej gęsi z migdałami, winogronami i konfiturą malinową /G
Carpaccio z plastrów pieczonego indyka z musem z płatków róży i miodowej musztardy, ze słodko-kwaśnym ogórkiem i olejem malinowym /G
Sałatki
Sałatka z makaronu sojowego z kurczakiem, listkami nasturcji i sezamem /G/L
Sałatka z serkiem ricotta, truskawkami i awokado z redukcją octu balsamicznego, cukrem trzcinowym, i kruszonym czarnym pieprzem /W
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Zupa
Krem z młodego zielonego groszku z chipsami z suszonej pancetty
Dania gorące
Filety dorsza w sosie Kabayakiz listkami rukolii kruszonymi orzechami laskowymi /G
Pieczony karczek wieprzowy z marynowanymi warzywami i risotto ze słonecznika
Smażona pierś perliczki z karmelizowanym rabarbarem i sosem z owoców leśnych z plastrami pieczonych ziemniaków z rozmarynem /W
Roladki z cukinii ze zrumienionymi płatkami migdałowymi /W/V/G/L
Wegańska tikkamasala z tofu ze szpinakiem, pomidorami, imbirem i kardamonem /W/V/G/L
Desery
Ciastko Opera z kremem waniliowym /W
Tiramisu z truskawkami /W
Mus z białej czekolady z malinami /W
Torcik gianduja z ciastem czekoladowym w rocher czekoladowym /W
Dania zimne
Białe szparagi a’laJoëlRobuchonz sosem balsamicznym /G/W
Pâtéz gęsi z brioszką Cramique z truskawkami
Warzywne ceviche z imbirem, pomidorkami cherry, limonką i kolendrą /W/V/G/L
Vitello tonnato z karmelizowanymi kaparami /G
Burrata z Apulii z grillowanymi pomidorami malinowymi, kruszonymi orzeszkami pistacji i oliwą bazyliową
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Sałatki
Sałatka z ogrodową rzodkiewką, jajkiem, pomidorkami cherry i koperkowym winegretem
Zupa
Minestrone z zielonymi warzywami
Dania gorące
Atlantycka molwa ze szparagami i sosem koperkowo–cytrynowym /G
Tian Vaucluse ze słonecznymi warzywami kuchni prowansalskiej /W
Plastry pieczonej w cydrze młodej pulardy z jabłkami i sosem żurawinowym
Pieczona cielęcina z sosem kaparowym z purée z topinabura z prażonymi orzeszkami pinii
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Ziemniaki Boulangere z serem Gruyère/W
Desery
Crème Brûlée cappuccino
Panna cotta kokosowa z mango i marakują
Mus chia z mango
Mini ekler z pralin z czerwonych owoców i cytrynowym curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Dania zimne
Mini ravioli z rzodkwi arbuzowej z tatarem z pomidorów i konfiturą z cytryny i kolendrą
Polędwiczki wieprzowe marynowane w teriyaki z majonezem sojowym, z tajską sałatką z kokosem i trawą cytrynową
Frittata ze szparagami, kaszą jaglaną i suszonymi pomidorami /W
Pierś kurczaka marynowana w mleku kokosowym z pikantnym sosem orzechowym /B
Kozi ser zagrodowy z konfiturą z ogrodowych truskawek
Wrapy z hummusem i grillowanymi warzywami z harissą/W/V
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Zupa
Madame duBarry -krem z młodego kalafiora z crème fraîche
Dania gorące
Dorsz w panko z sosem schiracha z dzikim ryżem z trawą cytrynową
Udo kaczki z paloną marchewką, pak choi i karmelizowaną pomarańczą/G
Pieczone w pięciu smakach polędwiczki z indyka z sosem śliwkowym i anyżem z plastrami pieczonych ziemniaków
Ravioli z kozim serem, szparagami i kremem z malinowych pomidorów /W
Gnocchi z grzybami z palonym masłem i chrupiącą szałwią /W
Ziemniaki opiekane w oliwie paprykowej /W
Desery
Ciastko Opera z kremem waniliowym na kawowym biszkopcie
Tiramisu z truskawkami
Mus z białej czekolady z malinami
Mus gianduja z ciastem czekoladowym w rocher czekoladowym
Mini ptysie waniliowe z malinami i miętą
Dania zimne
Hawajski, marynowany tuńczyk z awokado, ogórkiem, fasolką edamame, majonezem sriracha i sezamem
Pieczone polędwiczki z indyka z kremem wasabi, salsą mango z sosem sriracha
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i skórki z cytryny
Plastry kurczaka kukurydzianego w marynacie hoisin z sosu sojowego, masła orzechowego i oleju sezamowego
Halloumi z żurawiną i orzechami makadamia
Inari sushi z ryżem, fasolką edamame i sezamem
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Zupa
Andaluzyjski chłodnik z pomidorów z melonem z prażonymi płatkami migdałów /W/V/G/L
Dania gorące
Filety z dorsza w sosie raïto z pomidorów, cipolline, oliwek, kaparów i ziół
Plastry marynowanej w cydrze polędwiczki wieprzowej z owocami w sosie miodowym
Opiekane plastry perliczki z orzechami w pikantnym sosie
Pierożki ze szpinakiem zapiekane w puszystym beszamelu z Parmezanem
Plastry pieczonych ziemniaków w oliwie
Kolorowa fasolka szparagowa z wiejskim masłem
Desery
Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence duchocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Namelaka migdałowa z bergamotką
Napoleonka z truskawkami
Dania zimne
Plastry piersi pulardy z musem paprykowym i grillowanym bakłażanem /B
Wrapy z suszonymi pomidorami, grillowaną cukinią i hummusem /W/V/B
Wytrawny sernik z wędzonego suma z chrzanowym purée i zielonym groszkiem
Gołąbki z kaszą jaglaną, marchwią, batatami, kuminem rzymskim i kolendrą /W
Carpaccio z buraka ćwikłowego z dresingiem, musztardą miodową, syropem klonowym i kruszonym serem chavroux /W/B
Mini sałata rzymska z grillowanym indykiem, chipsami z boczku, pomidorami i sosem Cezar
Sałatka tabbouleh z kuskusem i ziarnami granatu /V/L
Zupa
Orientalna zupa na mleczku kokosowym z warzywami i boczniakami z prażonym sezamem /W/L
Dania gorące
Eskalopki z zagrodowego kurczaka w jajku z parmezanem
Pierogi z dynią i pestkami słonecznika
Okoń morski z tapenadą z kaparów z palonym masłem
Mini marchewki z figami i sosem pomarańczowym z kardamonem /W/B
Komosa ryżowa z ziołami i oliwą /W/B
Pieczona wieprzowina z orientalnymi przyprawami, mlekiem kokosowym, czerwonym curry
z zielonymi, orientalnymiwarzywami z woka
Desery
Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence du chocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Miodownik staropolski
Napoleonka z truskawkami
Dla spotkań do 40 osób
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Dania zimne
Opiekane toro z tuńczyka z mango, korzeniem lotosu i sosem sriracha/G
Cielęcina z rakami, kawiorem truflowym, majonezem homarowym z brandy /G
Ptasie mleczko ze śnieżnobiałej czekolady Anëoi zielonych szparagów /W
Sękacz z foisgras z płatkami migdałów, konfiturą jarzębinową, różowym pieprzem i płatkami złota
Tatar wołowy z sriracha i marynatami
Wędzone piersi przepiórki z pomarańczowym kremem z ciemną czekoladą, truflami i liofilizowaną maliną
Ravioli z pieczonym burakiem, kozim serem i oliwą z pestek dyni /W
Ceviche warzywne z papryczkami chili, limonką i pomarańczami /W/V/G/L
Mus z koziego sera, z listkami shiso, lichi, kwiatem nagietka na piernikowej grzance
Sałatki
Sałatka a’laJacquemart-Andrez jajkiem w koszulce i ziołowymi grzankami
Sałatka gado-gadoz kiełkami słonecznika i soi, z ogórkiem, tofu, chrupiącą sałatą, pomidorami, świeżym imbirem, siekanymi wodorostami nori, papryką, kapustą pekińską, chrupiącymi brokułami, orzeszkami, młodą cebulką i rzodkiewką
Sosy: słodkie chili, teriyaki, tajski vinaigrette, wino ryżowe
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Zupy
Bisque z homara z brandy i skórką pomarańczy
Zupa malezyjska Laksa z warzywami i kolendrą
Stacja kulinarna wytrawna
Smażone krewetki Black Tiger w sosie maślano-winnym z suszonymi pomidorami i grzankami czosnkowymi
Dania gorące
Sola atlantycka z wężymordem, masłem rakowym, podwędzanymi ziemniakami z koprem włoskim /B
Łosoś jurajski ze zrównoważonych połowów w kabayaki ze szpinakiem, groszkiem cukrowym i sosem kaffirlime
Kaczka pieczona w miodzie z octem balsamicznym w kremowym sosie, z migdałami i owocami leśnymi
Polska cielęcina pieczona w niskiej temperaturze ze smażonymi coquille Saint Jaques, pieprzem tasmańskim, fondantem z selera i gruszki i sosem z moutardeviolette
Wołowina w plasterkach z sosem z ostryg i młodą cebulką /G
Pieczona kaczka z orientalnymi przyprawami i warzywami i mlekiem kokosowym z czerwonym curry /G
Pakora z kalafiora z kuminem, nerkowcami, z batatami z cynamonem i chilli/W/V/G/L
Smażony ryż z warzywami /W
Desery
Torcik z kawą, mus caffelatte, żelka malina,
Prażynka z czerwonych owoców z musem z kwiatów bzu, żelką jeżynową z mus cytrynowym
Tort z białej czekolady z nutą trawy cytrynowej
Lollipopsbrownie
Mini ekler z migdałowym solonym kremem
Namelaka czekoladowa w blackmirror glaze
Stacja kulinarna słodka
Płynna czekolada belgijska w czterech smakach: rubinowy karmelowy, ciemny gorzki, mleczny
Dodatki: bita śmietana, pianki Marshmallow, cynamon, chilli
Dania zimne
Zawijany naleśnik ryżowy ze szparagami, młodym szczypiorkiem, grillowanymi boczniakami i wędzonym pęczakiem z gęstym sosem truskawkowo-imbirowym /W
Polędwiczki z indyka z sosem chimichurri, z listkami oregano i kolendry z papryczkami chilli i limonką
Mozzarella Caprese z redukcją balsamiczną, świeżą bazylią i truskawkami /W
Wegański pokebowl z tofu, marchewką, rzodkiewką, awokado, ziarnem i kiełkami słonecznika /W/V/G/L
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Sałatki
Tabboulehz kaszą bulgur, pomidorem, szczypiorkiem, oliwą, cytryną i natką pietruszki /W
Zupa
Andaluzyjski chłodnik z pomidorów z melonem i prażonymi płatkami migdałów /W/V/G/L
Dania gorące
Atlantycka sola z curry z mango, groszku ijalapeñoze słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Pierś kukurydzianego kurczaka sousvide z sosem francuskim, młodą dymką i orzeszkami /G
Ziemniaczki zapiekane z serem Gruyèrei listkami rozmarynu /W
Zielone warzywa z pesto
Makaron Primaveraz warzywami z oliwą, czosnkiem, bazylią i wegańskim Parmezanem /W/V/L
Desery
Panna cotta waniliowa z czarną porzeczką /W
Mini beza kawowa /W
Rolada pistacjowa z kremem malinowym /W
Dania zimne
Sashimiz arbuza z palonym sezamem, jalapeño/W/V/G/L
Pianka z pstrąga łososiowego z dodatkiem nasion słonecznika, kwiatów szczypiorku czosnkowego i liści azjatyckiej portulaki
Trufle z pieczonej gęsi z migdałami, winogronami i konfiturą malinową /G
Carpaccio z plastrów pieczonego indyka z musem z płatków róży i miodowej musztardy, ze słodko-kwaśnym ogórkiem i olejem malinowym /G
Sałatki
Sałatka z makaronu sojowego z kurczakiem, listkami nasturcji i sezamem /G/L
Sałatka z serkiem ricotta, truskawkami i awokado z redukcją octu balsamicznego, cukrem trzcinowym, i kruszonym czarnym pieprzem /W
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Zupa
Krem z młodego zielonego groszku z chipsami z suszonej pancetty
Dania gorące
Filety dorsza w sosie Kabayakiz listkami rukolii kruszonymi orzechami laskowymi /G
Pieczony karczek wieprzowy z marynowanymi warzywami i risotto ze słonecznika
Smażona pierś perliczki z karmelizowanym rabarbarem i sosem z owoców leśnych z plastrami pieczonych ziemniaków z rozmarynem /W
Roladki z cukinii ze zrumienionymi płatkami migdałowymi /W/V/G/L
Wegańska tikkamasala z tofu ze szpinakiem, pomidorami, imbirem i kardamonem /W/V/G/L
Desery
Ciastko Opera z kremem waniliowym /W
Tiramisu z truskawkami /W
Mus z białej czekolady z malinami /W
Torcik gianduja z ciastem czekoladowym w rocher czekoladowym /W
Dania zimne
Białe szparagi a’laJoëlRobuchonz sosem balsamicznym /G/W
Pâtéz gęsi z brioszką Cramique z truskawkami
Warzywne ceviche z imbirem, pomidorkami cherry, limonką i kolendrą /W/V/G/L
Vitello tonnato z karmelizowanymi kaparami /G
Burrata z Apulii z grillowanymi pomidorami malinowymi, kruszonymi orzeszkami pistacji i oliwą bazyliową
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Sałatki
Sałatka z ogrodową rzodkiewką, jajkiem, pomidorkami cherry i koperkowym winegretem
Zupa
Minestrone z zielonymi warzywami
Dania gorące
Atlantycka molwa ze szparagami i sosem koperkowo–cytrynowym /G
Tian Vaucluse ze słonecznymi warzywami kuchni prowansalskiej /W
Plastry pieczonej w cydrze młodej pulardy z jabłkami i sosem żurawinowym
Pieczona cielęcina z sosem kaparowym z purée z topinabura z prażonymi orzeszkami pinii
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Ziemniaki Boulangere z serem Gruyère/W
Desery
Crème Brûlée cappuccino
Panna cotta kokosowa z mango i marakują
Mus chia z mango
Mini ekler z pralin z czerwonych owoców i cytrynowym curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Dania zimne
Mini ravioli z rzodkwi arbuzowej z tatarem z pomidorów i konfiturą z cytryny i kolendrą
Polędwiczki wieprzowe marynowane w teriyaki z majonezem sojowym, z tajską sałatką z kokosem i trawą cytrynową
Frittata ze szparagami, kaszą jaglaną i suszonymi pomidorami /W
Pierś kurczaka marynowana w mleku kokosowym z pikantnym sosem orzechowym /B
Kozi ser zagrodowy z konfiturą z ogrodowych truskawek
Wrapy z hummusem i grillowanymi warzywami z harissą/W/V
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Zupa
Madame duBarry -krem z młodego kalafiora z crème fraîche
Dania gorące
Dorsz w panko z sosem schiracha z dzikim ryżem z trawą cytrynową
Udo kaczki z paloną marchewką, pak choi i karmelizowaną pomarańczą/G
Pieczone w pięciu smakach polędwiczki z indyka z sosem śliwkowym i anyżem z plastrami pieczonych ziemniaków
Ravioli z kozim serem, szparagami i kremem z malinowych pomidorów /W
Gnocchi z grzybami z palonym masłem i chrupiącą szałwią /W
Ziemniaki opiekane w oliwie paprykowej /W
Desery
Ciastko Opera z kremem waniliowym na kawowym biszkopcie
Tiramisu z truskawkami
Mus z białej czekolady z malinami
Mus gianduja z ciastem czekoladowym w rocher czekoladowym
Mini ptysie waniliowe z malinami i miętą
Dania zimne
Hawajski, marynowany tuńczyk z awokado, ogórkiem, fasolką edamame, majonezem sriracha i sezamem
Pieczone polędwiczki z indyka z kremem wasabi, salsą mango z sosem sriracha
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i skórki z cytryny
Plastry kurczaka kukurydzianego w marynacie hoisin z sosu sojowego, masła orzechowego i oleju sezamowego
Halloumi z żurawiną i orzechami makadamia
Inari sushi z ryżem, fasolką edamame i sezamem
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Zupa
Andaluzyjski chłodnik z pomidorów z melonem z prażonymi płatkami migdałów /W/V/G/L
Dania gorące
Filety z dorsza w sosie raïto z pomidorów, cipolline, oliwek, kaparów i ziół
Plastry marynowanej w cydrze polędwiczki wieprzowej z owocami w sosie miodowym
Opiekane plastry perliczki z orzechami w pikantnym sosie
Pierożki ze szpinakiem zapiekane w puszystym beszamelu z Parmezanem
Plastry pieczonych ziemniaków w oliwie
Kolorowa fasolka szparagowa z wiejskim masłem
Desery
Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence duchocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Namelaka migdałowa z bergamotką
Napoleonka z truskawkami
Dania zimne
Plastry piersi pulardy z musem paprykowym i grillowanym bakłażanem /B
Wrapy z suszonymi pomidorami, grillowaną cukinią i hummusem /W/V/B
Wytrawny sernik z wędzonego suma z chrzanowym purée i zielonym groszkiem
Gołąbki z kaszą jaglaną, marchwią, batatami, kuminem rzymskim i kolendrą /W
Carpaccio z buraka ćwikłowego z dresingiem, musztardą miodową, syropem klonowym i kruszonym serem chavroux /W/B
Mini sałata rzymska z grillowanym indykiem, chipsami z boczku, pomidorami i sosem Cezar
Sałatka tabbouleh z kuskusem i ziarnami granatu /V/L
Zupa
Orientalna zupa na mleczku kokosowym z warzywami i boczniakami z prażonym sezamem /W/L
Dania gorące
Eskalopki z zagrodowego kurczaka w jajku z parmezanem
Pierogi z dynią i pestkami słonecznika
Okoń morski z tapenadą z kaparów z palonym masłem
Mini marchewki z figami i sosem pomarańczowym z kardamonem /W/B
Komosa ryżowa z ziołami i oliwą /W/B
Pieczona wieprzowina z orientalnymi przyprawami, mlekiem kokosowym, czerwonym curry
z zielonymi, orientalnymiwarzywami z woka
Desery
Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence du chocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Miodownik staropolski
Napoleonka z truskawkami
Dla spotkań do 40 osób
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Dania zimne
Opiekane toro z tuńczyka z mango, korzeniem lotosu i sosem sriracha/G
Cielęcina z rakami, kawiorem truflowym, majonezem homarowym z brandy /G
Ptasie mleczko ze śnieżnobiałej czekolady Anëoi zielonych szparagów /W
Sękacz z foisgras z płatkami migdałów, konfiturą jarzębinową, różowym pieprzem i płatkami złota
Tatar wołowy z sriracha i marynatami
Wędzone piersi przepiórki z pomarańczowym kremem z ciemną czekoladą, truflami i liofilizowaną maliną
Ravioli z pieczonym burakiem, kozim serem i oliwą z pestek dyni /W
Ceviche warzywne z papryczkami chili, limonką i pomarańczami /W/V/G/L
Mus z koziego sera, z listkami shiso, lichi, kwiatem nagietka na piernikowej grzance
Sałatki
Sałatka a’laJacquemart-Andrez jajkiem w koszulce i ziołowymi grzankami
Sałatka gado-gadoz kiełkami słonecznika i soi, z ogórkiem, tofu, chrupiącą sałatą, pomidorami, świeżym imbirem, siekanymi wodorostami nori, papryką, kapustą pekińską, chrupiącymi brokułami, orzeszkami, młodą cebulką i rzodkiewką
Sosy: słodkie chili, teriyaki, tajski vinaigrette, wino ryżowe
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Zupy
Bisque z homara z brandy i skórką pomarańczy
Zupa malezyjska Laksa z warzywami i kolendrą
Stacja kulinarna wytrawna
Smażone krewetki Black Tiger w sosie maślano-winnym z suszonymi pomidorami i grzankami czosnkowymi
Dania gorące
Sola atlantycka z wężymordem, masłem rakowym, podwędzanymi ziemniakami z koprem włoskim /B
Łosoś jurajski ze zrównoważonych połowów w kabayaki ze szpinakiem, groszkiem cukrowym i sosem kaffirlime
Kaczka pieczona w miodzie z octem balsamicznym w kremowym sosie, z migdałami i owocami leśnymi
Polska cielęcina pieczona w niskiej temperaturze ze smażonymi coquille Saint Jaques, pieprzem tasmańskim, fondantem z selera i gruszki i sosem z moutardeviolette
Wołowina w plasterkach z sosem z ostryg i młodą cebulką /G
Pieczona kaczka z orientalnymi przyprawami i warzywami i mlekiem kokosowym z czerwonym curry /G
Pakora z kalafiora z kuminem, nerkowcami, z batatami z cynamonem i chilli/W/V/G/L
Smażony ryż z warzywami /W
Desery
Torcik z kawą, mus caffelatte, żelka malina,
Prażynka z czerwonych owoców z musem z kwiatów bzu, żelką jeżynową z mus cytrynowym
Tort z białej czekolady z nutą trawy cytrynowej
Lollipopsbrownie
Mini ekler z migdałowym solonym kremem
Namelaka czekoladowa w blackmirror glaze
Stacja kulinarna słodka
Płynna czekolada belgijska w czterech smakach: rubinowy karmelowy, ciemny gorzki, mleczny
Dodatki: bita śmietana, pianki Marshmallow, cynamon, chilli
Menu na kolacje zawiera wyslekcjonowane potrawy z sezonowymi dodatkami.
Nasi szefowie kuchni zadbali o każdy, kulinarny detal, po to aby każe wydarzenie urzekało wyjątkowym stylem i z dobrym smakiem.
Każdemu wydarzeniu dedykujemy najwyższy poziom obsługi w miejscu wydarzenia oraz wyselekcjonowaną obsługę kelnerską.
Dania zimne
Sashimi z arbuza z prażonym sezamem, imbirem, chilli i kwiatami słonecznej lewkonii
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i tartej skórki cytryny
Tataki z wołowiny z glazurą sojową, imbirem i lichi
Plastry grillowanej w sezamie polędwiczki wieprzowej z gęstym sosem z truskawek z zielonym pieprzem /G
Pralina z ciecierzycy i daktyli, z łososiową marchewką, kaparami i sosem klonowym z chilli/V/WG/L
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sałatki
Sałatka z karczkiem wieprzowym w marynacie teriyaki ze świeżo tartym imbirem, szparagami i rukolą/G
Sałatka z młodymi liśćmi szpinaku, kozim serem i malinami
Zupa
Sycylijskie minestrone z młodych warzyw z orzo
Dania gorące
Śródziemnomorski morszczuk z curry i mango, pędami młodego groszku i słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Kurczak kukurydziany z włoską polentą i dzikim brokułem
Plastry mlecznej cielęciny z młodą marchewką, sosem francuskim i orzeszkami /G
Ragoût z wołowiny z polnymi ziołami, groszkiem i pomidorami
Zapiekanka z młodych ziemniaków Boulangere/W/V/G
Warzywa la bohémienne z serem Gruyère
Desery
Namelaka z orzecha laskowego z cremeux kawowym i jeżyną
Mus czekoladowy z karmelizowaną truskawką
Torcik malinowy z kremem waniliowym
Dania zimne
Halibut sousvide z warzywnym ratatouille i kaparowym vinaigrette/G
Pokebowl z łososia, ogórka, papryki i sezamu podane na ryżu /G
Plastry piersi indyka z truskawkami na carpaccio ze świeżego ananasa z sosem sriracha/G
Hummus z kokosem, curry i kalafiorem
Plastry pieczonej polędwiczki z kremem wasabi, pomarańczą i płatkami imbiru /G
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Sałatki
Sałatka z makaronu ryżowego z wołowiną, kolendrą, ogórkiem, imbirem i sezamem /G
Sałatka z mini mozzarellą, pomidorkami cherry, truskawkami i vinaigrette balsamico/W/G
Zupa
Zupa z kimchi, warzywami i quinoa/V/G
Dania gorące
Plastry soczystej wołowiny ze smażonymi listkami szpinaku, młodymi ziemniakami i sosem z kaparami jabłkowymi /G
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Morszczuk pieczony w cytrusach ze słodkim zielonym groszkiem, czarną soczewicą i żółtym curry /G
Plastry pulardy z fasolką po polsku, marchewką w pomarańczach i sosem z winogron /G
Smażone tofu z brokułami i sosem sezamowym /V/G
Ryż smażony z warzywami i kuminem/V/G
Kalafior zapiekany z mlekiem kokosowym i bakłażanem grillowanym z sezamem /V/G
Desery
Mini ptysie kokosowe z curdem marakuja
Mus pinacolada z mango i marakują
Torcik truskawkowy z trawą cytrynową
Mus bawarski pistacjowy z maliną
Dania zimne
Filet z węgorza w sosie teriyaki z chipsami ryżowymi i cebulkami chipotle
Pierś kurczaka marynowanego w cytrusach z majonezem curry /G
Tatar z wołowiny z marynowaną kurką /G
Panna Cotta z truflą i kruszonką z oliwą rozmarynową i listkami rukwi wodnej
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Sałatki
Sałatka z brzoskwinią, pieczonym burakiem, fetą, bazylią i orzeszkami pinii /W
Sałatka z truskawkami i serem halloumi, dojrzałym awokado i orzechami makadamia
Zupa
Pikantne flaczki z boczniaka
Dania gorące
Jesiotr pieczony w soli morskiej z młodą botwinką i serkiem ricotta /G
Smażone krewetki z woka z warzywami i sosem sezamowym z ryżem i trawą cytrynową
Perliczka z purée z palonej pietruszki z kukurydzą na maśle, kurkami z patelni i sosem szałwiowym/G
Wolno pieczona wołowina w sosie kurkowym
Młode warzywa z pesto /W/V/G
Nasi goreng-smażony ryż z kurczakiem, warzywami, jajkiem i indonezyjskim sosem Ketjap Manis
Lu farcitnissart-faszerowane warzywa z gałązkami tymianku i bazylii
Desery
Mini ekler z pralin, czerwonych owoców z lemon curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Mus Woodfordwhisky z mleczną czekoladą
Mus ziołowy na palonej białej czekoladzie z ginem Hendricks
Tartaletki z crème pâtissière i owocami
Dania zimne
Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem
Sałata z gruszką, fenkułem, serem Lazur i karmelizowanymi orzechami
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim
Małże na muszli zapiekane z serem Roquefort i szpinakiem/B
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B
Torcik z sera koziego z truflami I czarnym pieprzem /B/W
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami /V/L/B
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Kolorowe sałaty z owocami, podhalańską kremową bryndzą i winegretem malinowym
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Zupa
Krem z kukurydzy z kokosem, imbirem i kurkumą /W/V/B/L
Dania gorące
Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską
Pieczona kaczka w sosie wiśniowym z czerwonym winem
Pieczony łosoś z sosem beszamelowym ze szpinakiem z płatkami prażonych migdałów
Grillowana cukinia zapiekana z serem pleśniowym z orzechami
Warzywne ratatouille z ziołami prowansalskimi /W
Gnocchi dyniowe z rukolą i prażonymi pestkami słonecznika /W
Gratin z ziemniaków z serem Gruyere i młodą dymką /W/B
Desery
Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Ciastko daktylowe ze słonym karmelem
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym
Crème brûlée z markują
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Dania zimne
Sashimi z arbuza z prażonym sezamem, imbirem, chilli i kwiatami słonecznej lewkonii
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i tartej skórki cytryny
Tataki z wołowiny z glazurą sojową, imbirem i lichi
Plastry grillowanej w sezamie polędwiczki wieprzowej z gęstym sosem z truskawek z zielonym pieprzem /G
Pralina z ciecierzycy i daktyli, z łososiową marchewką, kaparami i sosem klonowym z chilli/V/WG/L
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sałatki
Sałatka z karczkiem wieprzowym w marynacie teriyaki ze świeżo tartym imbirem, szparagami i rukolą/G
Sałatka z młodymi liśćmi szpinaku, kozim serem i malinami
Zupa
Sycylijskie minestrone z młodych warzyw z orzo
Dania gorące
Śródziemnomorski morszczuk z curry i mango, pędami młodego groszku i słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Kurczak kukurydziany z włoską polentą i dzikim brokułem
Plastry mlecznej cielęciny z młodą marchewką, sosem francuskim i orzeszkami /G
Ragoût z wołowiny z polnymi ziołami, groszkiem i pomidorami
Zapiekanka z młodych ziemniaków Boulangere/W/V/G
Warzywa la bohémienne z serem Gruyère
Desery
Namelaka z orzecha laskowego z cremeux kawowym i jeżyną
Mus czekoladowy z karmelizowaną truskawką
Torcik malinowy z kremem waniliowym
Dania zimne
Halibut sousvide z warzywnym ratatouille i kaparowym vinaigrette/G
Pokebowl z łososia, ogórka, papryki i sezamu podane na ryżu /G
Plastry piersi indyka z truskawkami na carpaccio ze świeżego ananasa z sosem sriracha/G
Hummus z kokosem, curry i kalafiorem
Plastry pieczonej polędwiczki z kremem wasabi, pomarańczą i płatkami imbiru /G
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Sałatki
Sałatka z makaronu ryżowego z wołowiną, kolendrą, ogórkiem, imbirem i sezamem /G
Sałatka z mini mozzarellą, pomidorkami cherry, truskawkami i vinaigrette balsamico/W/G
Zupa
Zupa z kimchi, warzywami i quinoa/V/G
Dania gorące
Plastry soczystej wołowiny ze smażonymi listkami szpinaku, młodymi ziemniakami i sosem z kaparami jabłkowymi /G
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Morszczuk pieczony w cytrusach ze słodkim zielonym groszkiem, czarną soczewicą i żółtym curry /G
Plastry pulardy z fasolką po polsku, marchewką w pomarańczach i sosem z winogron /G
Smażone tofu z brokułami i sosem sezamowym /V/G
Ryż smażony z warzywami i kuminem/V/G
Kalafior zapiekany z mlekiem kokosowym i bakłażanem grillowanym z sezamem /V/G
Desery
Mini ptysie kokosowe z curdem marakuja
Mus pinacolada z mango i marakują
Torcik truskawkowy z trawą cytrynową
Mus bawarski pistacjowy z maliną
Dania zimne
Filet z węgorza w sosie teriyaki z chipsami ryżowymi i cebulkami chipotle
Pierś kurczaka marynowanego w cytrusach z majonezem curry /G
Tatar z wołowiny z marynowaną kurką /G
Panna Cotta z truflą i kruszonką z oliwą rozmarynową i listkami rukwi wodnej
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Sałatki
Sałatka z brzoskwinią, pieczonym burakiem, fetą, bazylią i orzeszkami pinii /W
Sałatka z truskawkami i serem halloumi, dojrzałym awokado i orzechami makadamia
Zupa
Pikantne flaczki z boczniaka
Dania gorące
Jesiotr pieczony w soli morskiej z młodą botwinką i serkiem ricotta /G
Smażone krewetki z woka z warzywami i sosem sezamowym z ryżem i trawą cytrynową
Perliczka z purée z palonej pietruszki z kukurydzą na maśle, kurkami z patelni i sosem szałwiowym/G
Wolno pieczona wołowina w sosie kurkowym
Młode warzywa z pesto /W/V/G
Nasi goreng-smażony ryż z kurczakiem, warzywami, jajkiem i indonezyjskim sosem Ketjap Manis
Lu farcitnissart-faszerowane warzywa z gałązkami tymianku i bazylii
Desery
Mini ekler z pralin, czerwonych owoców z lemon curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Mus Woodfordwhisky z mleczną czekoladą
Mus ziołowy na palonej białej czekoladzie z ginem Hendricks
Tartaletki z crème pâtissière i owocami
Dania zimne
Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem
Sałata z gruszką, fenkułem, serem Lazur i karmelizowanymi orzechami
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim
Małże na muszli zapiekane z serem Roquefort i szpinakiem/B
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B
Torcik z sera koziego z truflami I czarnym pieprzem /B/W
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami /V/L/B
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Kolorowe sałaty z owocami, podhalańską kremową bryndzą i winegretem malinowym
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Zupa
Krem z kukurydzy z kokosem, imbirem i kurkumą /W/V/B/L
Dania gorące
Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską
Pieczona kaczka w sosie wiśniowym z czerwonym winem
Pieczony łosoś z sosem beszamelowym ze szpinakiem z płatkami prażonych migdałów
Grillowana cukinia zapiekana z serem pleśniowym z orzechami
Warzywne ratatouille z ziołami prowansalskimi /W
Gnocchi dyniowe z rukolą i prażonymi pestkami słonecznika /W
Gratin z ziemniaków z serem Gruyere i młodą dymką /W/B
Desery
Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Ciastko daktylowe ze słonym karmelem
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym
Crème brûlée z markują
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Uroczystym wydarzeniom niezmiennie towarzyszy wyborne jedzenie.
Dzięki dopracowanej przez nas do perfekcji oprawie kulinarnej w formie serwowanej podniesiesz swoje wydarzenie do najwyższej rangi.
Potrawy w naszym menu zawsze powstają na bazie wyselekcjonowanych składników od lokalnych dostawców.
Z polskich ryb, mięs, grzybów czy warzyw pochodzących ze sprawdzonych ekologicznych hodowli, własnoręcznie przygotowujemy wszystkie potrawy oraz desery.
MENU I
Przystawka
Carpaccio z dyni hokkaido z serem feta, prażonymi pestkami dyni i orzechową rukolą
Danie główne
Pierś kurczaka zagrodowego w cynamonie z mini kluseczkami i sosem śliwkowym /G
Deser
Karmelizowany ananas z estragonem, chantilly waniliowym, prażonym kokosem i żelem yuzu
MENU II
Przystawka
Pianka z buraka Chioggia i białej czekolady ze słodko kwaśnym ogórkiem i sezamem
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa z kasztanami ze spaghetti
z warzyw, purée z topinamburu z sosem cydrowym /G
Deser
Tiramisu z crémeux z kolumbijskiej kawy i muscovado
MENU III
Przystawka
Półgęski wędzone z konfiturą z gruszek, żurawiną
i orzechami włoskimi
Danie główne
Wolno pieczona jagnięcina z sufletem gruszkowym, złocistą polentą i sosem rozmarynowym
Deser
Financier beurre noisette z prażonym orzechem włoskim i konfiturą z moreli
MENU I
Przystawka
Kozi ser z Mazur w złocistych migdałach z karmelizowaną figą z aromatycznym miodem borowikowym, ziołową grzanką i olejem dyniowym
Zupa
Zupa krem z dyni z imbirem i kokosem
Danie główne
Pierś perliczki w pomarańczach z naleśnikami mandaryńskimi, sosem śliwkowym i zimowymi szparagami
Deser
Sernik z białą czekoladą, kremem karmelowym, żelem malinowym i chipsem migdałowym
MENU II
Przystawka
Tataki z tuńczyka wakame z prażonym sezamem, groszkiem cukrowym i sosem ponzu
Zupa
Zupa Vichyssoise z palonym chrustem z pora
Danie główne
Konfitowane udo kaczki z sosem koniakowym z karmelizowanym jabłkiem z cynamonem i złocistą polentą z kasztanami
Deser
Kawowy crème brûlée z sosem waniliowym i kruszonką z prażonych ziarnem kawy
MENU III
Przystawka
Gravad lax z polędwicy z łososia z rzodkwią Takuan i sosem poke
Zupa
Consommé z kaczki konfitowanej z grzybami Morchella
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej w demi glace z musztardą francuską, białą kaszą gryczaną, selerem naciowym i romanesco
Deser
Czekoladowe Marcello ze złotem jadalnym i kremem z ziarna kakaowca
MENU IV VEGE
Przystawka
Faszerowana papryczka z wegańskim grillowanym serem i musem owocowym
Zupa
Kremowa zupa z białych warzyw z oliwą rydzową /V/G/W
Danie główne
Stir fry curry z batatem, kokosem, groszkiem cukrowym i kalafiorem w ringu ryżowym
Deser
Wegańska Panna Cotta
MENU I
Przystawka
Dziki łosoś souse vide z piklowanym mango z imbirem, aromatycznym sosem Ponzu i grzybami enoki
Zupa
Zupa rakowa z koniakiem, koprem włoskim i zieloną oliwą /G
Danie główne
Medalion z wolno pieczonej cielęciny z zimowymi szparagami w maśle z dynią w pomarańczach, mini kluseczkami śląskimi i sosem z trawą żubrową
Deser
Pistacjowy ptyś z kremem mango-marakuja i konfiturą figową
MENU II
Przystawka
Ceviche z tygrysiej krewetki z grillowanym ananasem i sos z limonki i agawy
Zupa
Aksamitny krem z brokułów z chipsami z szynki Serrano
Danie główne
Carrè jagnięce z ziemniakami gratin dauphinois, prażonymi warzywami korzennymi sauté i sosem musztardowo-miodowym
Deser
Torcik szwajcarski z wiśnią Amarena i pianą cynamonową
MENU III
Przystawka
Ser Comte z orzechem włoskim, miodem spadziowym, konfitowanymi pomidorkami koktajlowymi i kremem balsamicznym
Zupa
Kremowa zupa Toscana z ziołowymi grzankami
Danie główne
Polska wołowina z kaparami, czarną marchwią, kruszonymi orzechami, purée chrzanowym i sosem brandy
Deser
Roche z białej czekolady z solonym kokosem, kremem waniliowym i żelem egzotycznym
MENU I
Amuse bouche
Foie gras z nerkowca z żelem Porto w bezie
Przystawka zimna
Przegrzebki z dynią z imbirem, zielonym groszkiem z wasabi i passiflorą
Przystawka gorąca
Kopytka z polskimi serami i bekonem z trawą żubrową i cytrynową
Intermezzo
Sorbet z gruszki z imbirem /V
Danie główne rybne
Sola atlantycka z wężymordem, masłem rakowym, ziemniakiem podwędzanym, koprem włoskim, marchwią z ciepłą sałatką ze szparagów cykoriowych
Danie główne mięsne
Polędwica z jelenia z ziemniakami purée z truflą, sosem jałowcowym, chrupiącą kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, brokułem i kruszonką z chleba razowego
Ser
Trufla z zagrodowego koziego sera z mango i papają /W/G
Deser
Ganache czekoladowy z prażonymi orzechami laskowymi i ciastkiem z pomarańczami Torocco
Petit four
Pralina Orientu z karmelem i imbirem
Pralina Mgiełka z konfitura malinową
Pralina Złote Espresso z kremem kawowym i pomarańczą
MENU I
Przystawki „w stole”
Cielęcina sous vide z karmelizowanymi kaparami
i sosem z tuńczyka
Kozi ser z shiso, lichi, piernikową grzanką i nagietkiem /W
Fritter kukurydziany z crème fraîche, jalapeño i limonką /W
Żółty burak z płatkami róży, grzybami enoki i orzechami pinii /V
Dodatki
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Dodatki do pieczywa: Masło z solą morską i ziołowe
Zupa
Capuccino z borowików z karmelizowanymi orzechami włoskimi
Danie główne
Marsala z piersi perliczki z purée z palonej pietruszki, kukurydzą na maśle, kurkami z patelni z sosem szałwiowym
Deser
Tarta egzotyczna z curdem z marakui i bazylii, pod galaretką z mango i calamansi
MENU I
Przystawka
Carpaccio z dyni hokkaido z serem feta, prażonymi pestkami dyni i orzechową rukolą
Danie główne
Pierś kurczaka zagrodowego w cynamonie z mini kluseczkami i sosem śliwkowym /G
Deser
Karmelizowany ananas z estragonem, chantilly waniliowym, prażonym kokosem i żelem yuzu
MENU II
Przystawka
Pianka z buraka Chioggia i białej czekolady ze słodko kwaśnym ogórkiem i sezamem
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa z kasztanami ze spaghetti
z warzyw, purée z topinamburu z sosem cydrowym /G
Deser
Tiramisu z crémeux z kolumbijskiej kawy i muscovado
MENU III
Przystawka
Półgęski wędzone z konfiturą z gruszek, żurawiną
i orzechami włoskimi
Danie główne
Wolno pieczona jagnięcina z sufletem gruszkowym, złocistą polentą i sosem rozmarynowym
Deser
Financier beurre noisette z prażonym orzechem włoskim i konfiturą z moreli
MENU I
Przystawka
Kozi ser z Mazur w złocistych migdałach z karmelizowaną figą z aromatycznym miodem borowikowym, ziołową grzanką i olejem dyniowym
Zupa
Zupa krem z dyni z imbirem i kokosem
Danie główne
Pierś perliczki w pomarańczach z naleśnikami mandaryńskimi, sosem śliwkowym i zimowymi szparagami
Deser
Sernik z białą czekoladą, kremem karmelowym, żelem malinowym i chipsem migdałowym
MENU II
Przystawka
Tataki z tuńczyka wakame z prażonym sezamem, groszkiem cukrowym i sosem ponzu
Zupa
Zupa Vichyssoise z palonym chrustem z pora
Danie główne
Konfitowane udo kaczki z sosem koniakowym z karmelizowanym jabłkiem z cynamonem i złocistą polentą z kasztanami
Deser
Kawowy crème brûlée z sosem waniliowym i kruszonką z prażonych ziarnem kawy
MENU III
Przystawka
Gravad lax z polędwicy z łososia z rzodkwią Takuan i sosem poke
Zupa
Consommé z kaczki konfitowanej z grzybami Morchella
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej w demi glace z musztardą francuską, białą kaszą gryczaną, selerem naciowym i romanesco
Deser
Czekoladowe Marcello ze złotem jadalnym i kremem z ziarna kakaowca
MENU IV VEGE
Przystawka
Faszerowana papryczka z wegańskim grillowanym serem i musem owocowym
Zupa
Kremowa zupa z białych warzyw z oliwą rydzową /V/G/W
Danie główne
Stir fry curry z batatem, kokosem, groszkiem cukrowym i kalafiorem w ringu ryżowym
Deser
Wegańska Panna Cotta
MENU I
Przystawka
Dziki łosoś souse vide z piklowanym mango z imbirem, aromatycznym sosem Ponzu i grzybami enoki
Zupa
Zupa rakowa z koniakiem, koprem włoskim i zieloną oliwą /G
Danie główne
Medalion z wolno pieczonej cielęciny z zimowymi szparagami w maśle z dynią w pomarańczach, mini kluseczkami śląskimi i sosem z trawą żubrową
Deser
Pistacjowy ptyś z kremem mango-marakuja i konfiturą figową
MENU II
Przystawka
Ceviche z tygrysiej krewetki z grillowanym ananasem i sos z limonki i agawy
Zupa
Aksamitny krem z brokułów z chipsami z szynki Serrano
Danie główne
Carrè jagnięce z ziemniakami gratin dauphinois, prażonymi warzywami korzennymi sauté i sosem musztardowo-miodowym
Deser
Torcik szwajcarski z wiśnią Amarena i pianą cynamonową
MENU III
Przystawka
Ser Comte z orzechem włoskim, miodem spadziowym, konfitowanymi pomidorkami koktajlowymi i kremem balsamicznym
Zupa
Kremowa zupa Toscana z ziołowymi grzankami
Danie główne
Polska wołowina z kaparami, czarną marchwią, kruszonymi orzechami, purée chrzanowym i sosem brandy
Deser
Roche z białej czekolady z solonym kokosem, kremem waniliowym i żelem egzotycznym
MENU I
Amuse bouche
Foie gras z nerkowca z żelem Porto w bezie
Przystawka zimna
Przegrzebki z dynią z imbirem, zielonym groszkiem z wasabi i passiflorą
Przystawka gorąca
Kopytka z polskimi serami i bekonem z trawą żubrową i cytrynową
Intermezzo
Sorbet z gruszki z imbirem /V
Danie główne rybne
Sola atlantycka z wężymordem, masłem rakowym, ziemniakiem podwędzanym, koprem włoskim, marchwią z ciepłą sałatką ze szparagów cykoriowych
Danie główne mięsne
Polędwica z jelenia z ziemniakami purée z truflą, sosem jałowcowym, chrupiącą kaszą gryczaną, pieczonym burakiem, brokułem i kruszonką z chleba razowego
Ser
Trufla z zagrodowego koziego sera z mango i papają /W/G
Deser
Ganache czekoladowy z prażonymi orzechami laskowymi i ciastkiem z pomarańczami Torocco
Petit four
Pralina Orientu z karmelem i imbirem
Pralina Mgiełka z konfitura malinową
Pralina Złote Espresso z kremem kawowym i pomarańczą
MENU I
Przystawki „w stole”
Cielęcina sous vide z karmelizowanymi kaparami
i sosem z tuńczyka
Kozi ser z shiso, lichi, piernikową grzanką i nagietkiem /W
Fritter kukurydziany z crème fraîche, jalapeño i limonką /W
Żółty burak z płatkami róży, grzybami enoki i orzechami pinii /V
Dodatki
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Dodatki do pieczywa: Masło z solą morską i ziołowe
Zupa
Capuccino z borowików z karmelizowanymi orzechami włoskimi
Danie główne
Marsala z piersi perliczki z purée z palonej pietruszki, kukurydzą na maśle, kurkami z patelni z sosem szałwiowym
Deser
Tarta egzotyczna z curdem z marakui i bazylii, pod galaretką z mango i calamansi
Swobodnym rozmowom oraz nawiązywaniu relacji biznesowych niezmiennie sprzyja wyborne jedzenie.
Dzięki dopracowanej przez nas do perfekcji oprawie kulinarnej w formie koktajlu podniesiesz swoje wydarzenie do wyższej rangi.
Eksperckie podejście naszego zespołu poparte wieloletnim doświadczeniem w obsłudze najbardziej wymagających eventów, w tym dla instytucji państwowych oraz prezydenckich, zadba o każdy szczegół oprawy.
ZESTAW I
Przekąski zimne
Tofu z marynowanymi kurkami i kasztanami
Tatar wołowy na żytnim chlebie
Wędzony pstrąg z kawiorem cytrynowym
ZESTAW II
Przekąski zimne
Słony gofr z czarnym kawiorem, musem orzechowym, borowikami i serem ricotta
Vitello tonato z owocem kapara
Szaszłyk z wegańskiej fety z oliwkami kalamata, oregano i ogórkiem kompresowanym /W/G
ZESTAW III
Przekąski zimne
Rubinowa tartaletka z goie gras i galaretką z czarnego bzu
Ośmiornica z limonkowym kawiorem i oliwą
Trufla z koziego sera w grzybowym miodzie
ZESTAW I
Przekąski zimne
Liście szpinaku z konfitowanym kalafiorem
Rillettes z kaczki pekińskiej z groszkiem
Trufle z wędzonego sera w polnych kwiatach z malinowym musem
Spring rolls z warzywami i sosem orzechowym
Kluski śląskie z bekonem i crème fraîche
Empanadas z zagrodowym kurczakiem i mozzarellą
Brownie z czekolady Madagaskar z kwiatem czarnego bzu
Mini makaronik Crème de cassis
ZESTAW II
Przekąski zimne
Japoński boczek shiatsu w ponzu
Skoroszena w słodkiej pomarańczy z kawiorem z marakuji
Bałtycki śledź na truflowym ziemniaku z gryczanym popcornem
Quiche z zielonymi szparagami
Mini strudel ze szpinakiem /V
Placuszek dyniowy z ricottą i truflą
Makaronik kokosowy z figą
Mini cookies arachidowe
ZESTAW III
Przekąski zimne
Ceviche z łososia z piklowanym burakiem i chrzanem wasabi
Ekler z hummusem kasztanowym i marynowanymi grzybami
Płatki ryżowe z szarpaną kaczką i prażonym sezamem
Polędwiczka cielęca z fioletowym ziemniaczkiem i sosem cydrowym
Ser Halloumi z grzanką i konfiturą pomidorową
Miętus pieczony w liściach pak choi z sosem kabayaki
Mini pâte à choux z pistacją z marakują
Mini pâte à choux z orzechem pekan z konfiturą morelową
ZESTAW I
Przekąski zimne
Ekler z hummusem kasztanowym i marynowanymi grzybami
Trufle z wędzonego sera w polnych kwiatach z malinowym musem
Płatki ryżowe z szarpaną kaczką i prażonym sezamem
Gruszka pieczona w gałce muszkatołowej z wegańską kruszonką
Wędzony pstrąg z cytrynowym kawiorem
Rillettes z kaczki pekińskiej z groszkiem
Przekąski gorące
Mini vege burgery z buraka z hummusem
Kluski śląskie z bekonem i crème fraîche
Empanadas z zagrodowym kurczakiem i mozzarellą
Mini steki wołowe z sosem chimichurri
Desery
Mini ekler figowy z musem karmelowym
Mini donut migdałowy na orzechowym sable
Curd cytrynowy z bazylią na sable kokosowym
ZESTAW II
Przekąski zimne
Paluszki z ciasta francuskiego z burakiem i majonezem truflowym
Oreo z buraka z kozim serem i musem krabowym
Rillettes z kaczki pekińskiej z groszkiem
Mini mozzarella z pomidorkiem konfitowanym, bazylią i oliwą
Wędzony pstrąg z kawiorem cytrynowym
Camembert z szynką parmeńską i konfiturą żurawinową
Przekąski gorące
Polędwica z dorsza na warzywnym ratatouille
Tartaletka z szafranowym risotto i młodymi warzywami
Mini burger wołowy z pikantnym majo
Mini strudel ze szpinakiem /V
Desery
Mini cookies arachidowe
Mini „coin” czekoladowy z likierem Baileys
Mini „coin” migdałowy z ganachem pomarańczowym
ZESTAW III
Przekąski zimne
Taco z sepią, tuńczykiem, trawą cytrynową i chili
Yakitori z sosem teriyaki
Satay z łososia w kokosie i prażonym sezamie
Krewetka w cieście kokosowym z salsą ananasową
Trufla z koziego sera w grzybowym miodzie
Rostbef wolno pieczony z truflowym majonezem, piklowanymi warzywami i cebulką cipolle
Przekąski gorące
Francuski pasztecik z borowikami
Polędwica z dorsza na warzywnym ratatouille
Pieczony pierożek samosa z warzywami i aromatycznymi korzeniami /W
Placuszek dyniowy z serem ricotta i truflą
Desery
Makaronik czekoladowy z ziarnem kakaowca
Makaronik kokosowy z figą
Sernik pomarańczowy
ZESTAW I
Przekąski zimne
Tofu z marynowanymi kurkami i kasztanami
Tatar wołowy na żytnim chlebie
Wędzony pstrąg z kawiorem cytrynowym
ZESTAW II
Przekąski zimne
Słony gofr z czarnym kawiorem, musem orzechowym, borowikami i serem ricotta
Vitello tonato z owocem kapara
Szaszłyk z wegańskiej fety z oliwkami kalamata, oregano i ogórkiem kompresowanym /W/G
ZESTAW III
Przekąski zimne
Rubinowa tartaletka z goie gras i galaretką z czarnego bzu
Ośmiornica z limonkowym kawiorem i oliwą
Trufla z koziego sera w grzybowym miodzie
ZESTAW I
Przekąski zimne
Liście szpinaku z konfitowanym kalafiorem
Rillettes z kaczki pekińskiej z groszkiem
Trufle z wędzonego sera w polnych kwiatach z malinowym musem
Spring rolls z warzywami i sosem orzechowym
Kluski śląskie z bekonem i crème fraîche
Empanadas z zagrodowym kurczakiem i mozzarellą
Brownie z czekolady Madagaskar z kwiatem czarnego bzu
Mini makaronik Crème de cassis
ZESTAW II
Przekąski zimne
Japoński boczek shiatsu w ponzu
Skoroszena w słodkiej pomarańczy z kawiorem z marakuji
Bałtycki śledź na truflowym ziemniaku z gryczanym popcornem
Quiche z zielonymi szparagami
Mini strudel ze szpinakiem /V
Placuszek dyniowy z ricottą i truflą
Makaronik kokosowy z figą
Mini cookies arachidowe
ZESTAW III
Przekąski zimne
Ceviche z łososia z piklowanym burakiem i chrzanem wasabi
Ekler z hummusem kasztanowym i marynowanymi grzybami
Płatki ryżowe z szarpaną kaczką i prażonym sezamem
Polędwiczka cielęca z fioletowym ziemniaczkiem i sosem cydrowym
Ser Halloumi z grzanką i konfiturą pomidorową
Miętus pieczony w liściach pak choi z sosem kabayaki
Mini pâte à choux z pistacją z marakują
Mini pâte à choux z orzechem pekan z konfiturą morelową
ZESTAW I
Przekąski zimne
Ekler z hummusem kasztanowym i marynowanymi grzybami
Trufle z wędzonego sera w polnych kwiatach z malinowym musem
Płatki ryżowe z szarpaną kaczką i prażonym sezamem
Gruszka pieczona w gałce muszkatołowej z wegańską kruszonką
Wędzony pstrąg z cytrynowym kawiorem
Rillettes z kaczki pekińskiej z groszkiem
Przekąski gorące
Mini vege burgery z buraka z hummusem
Kluski śląskie z bekonem i crème fraîche
Empanadas z zagrodowym kurczakiem i mozzarellą
Mini steki wołowe z sosem chimichurri
Desery
Mini ekler figowy z musem karmelowym
Mini donut migdałowy na orzechowym sable
Curd cytrynowy z bazylią na sable kokosowym
Stacje kulinarne to element oprawy wzbudzający najwięcej emocji ze względu na interakcję z kucharzem oraz indywidualny dobór składników, z których komponowana jest potrawa.
Skosztujcie dań przygotowywanych na Waszych oczach przez kreatorów smaku Belvedere Catering: szef kreatywny David Gaboriaud łączący smaki kuchni międzynarodowej, polskiej i fusion, Dariusz Mućko specjalizujący się w niesamowitym komponowaniu smaków różnych kuchni świata oraz Adam Chrząstowski, którego domeną są potrawy kuchni polskiej ze współczesnym akcentem a także Michał Iwaniuk, szef kreatywny cukierni Grupy Belvedere – 7-my na świecie wizjoner specjałów cukierniczych
Kofty wołowe
Kofty smażone w przyprawach
Dodatki:
ajwar
tzatziki
ogrodowe sałaty z winegretem balsamicznym
Kotleciki jagnięce
Kotleciki jagnięce z dodatkami
Dodatki:
sos miętowy
pesto pistacjowo-miętowe
pieczone ziemniaki z rozmarynem i pomidorkami
Tatar wołowy
Tatar z selekcjonowanej polskiej wołowiny, doprawiony koniakiem z marynowanymi leśnymi grzybami, szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparami, oliwą lubczykową
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Steki wołowe
Stek rzeźnika wołowy z sosami chimichurri i demi glace
Steki minutowe z polędwicy wołowej z sosami chimichurri i demi glace
Dodatki:
pieczone ziemniaki francuskie z masłem truflowym i parmezanem
grillowane sezonowe warzywa z oliwą extra virgin i ziołami
ogrodowe sałaty z winegretem balsamicznym
Beef Strogonoff
Strogonoff z polędwicy wołowej z ogórkiem, grzybami leśnymi, pomidorami, szalotką, śmietaną, czerwonym winem, koniakiem, sosem demi glace, natką pietruszki i śmietaną
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Ostrygi
Świeże ostrygi Fine de Claire N°3 na lodzie z sosami:
mignonette – ocet malinowy i drobno siekana szalotka, tabasco, salsa mango-chilli
Dodatki: cytryna i limonka
Ryba pieczona w soli
Seabass i łosoś pieczone w grubej soli morskiej ze skórkami cytrusów oraz rozmarynu
Dodatki: sos veloute, ziemniaki opiekane, świeży koperek, pieczone pomidorki
Tataki z tuńczyka
Steki z tuńczyka smażone „a la minute”
Dodatki: dressing imbirowy, teryiaki, ponzu, mus z awokado, mikrolistki, sezam biały i czarny
Krewetki
Krewetki smażone w woku z czosnkiem, cytryną, pietruszką, chili, białym winem, masłem i ziołami
Dodatki: świeża bagietka
Mule
Mule z woka:
klasyczne – na białym winie z natką pietruszki, masłem i bagietką
po hiszpańsku – z chorizo, wędzoną papryką, szczypiorkiem i bagietką
Pad Thai
Tajski makaron ryżowy z woka z kurczakiem, krewetkami lub marynowanym tofu
Dodatki do wyboru: pakchoi, czerwona cebula, marchew julienne, boczniaki, prażone orzechy, sezam, chilli, szczypior, kolendra
Sosy do wyboru: ostrygowy, sojowy, ponzu, teryiaki, pieprzowy
Wybór tatarów
Tatar z selekcjonowanej polskiej wołowiny, doprawiony koniakiem z marynowanymi leśnymi grzybami, szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparami, oliwą lubczykową
Tatar z tuńczyka z sosem sojowym, ostrygowym, sezamowym, z pestek winogron, świeżo tartym imbirem, siekaną kolendrą, chili
Tatar wegański z pieczonych buraków po azjatycku: buraki wędzone, szczypiorek, mus awokado-kaffir, majo sriracha, czarny sezam, oliwa z oliwek
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Grzybowe smaki
Sezonowe risotto z kurkami lub borowikami
Grzyby z patelni w maśle pietruszkowo-czosnkowym
Wrapy meksykańskie
Tortilla: paprykowa, szpinakowa, czarna i klasyczna
Dodatki mięsne: wołowina, szarpana kaczka
Dodatki warzywne: szpinak, liście sałat, czerwona fasola, ogórki konserwowe, czerwona papryka, marynowany kaktus
Salsa: guacamole, Sambal, meksykańska
Naleśniki
Naleśniki wytrawne z dodatkami do wyboru: szpinak, pomidory, rukola, pieczarki, mozzarella, crème fraîche, szynka smażona, wędzony łosoś
Naleśniki
Naleśniki na słodko z dodatkami do wyboru: nutella, owoce sezonowe, twarożek waniliowy, crème chantilly, orzechy
Lody rzemieślnicze
Lody z dodatkami – do wyboru 4 smaki z poniższych:
waniliowy
truskawkowy
pistacjowy
słony karmel
czekoladowy
sorbet cytrynowy
sorbet malinowy
Dodatki:
sos czekoladowy
sos karmelowy
bita śmietana
posypka czekoladowa
karmelizowane orzechy
siekane pistacje
świeże owoce
Gofry
Gofry z dodatkami do wyboru
domowe lody: waniliowe, truskawkowe, czekoladowe
sosy: krem chantilly, malinowy, mango,
belgijska czekolada
świeże owoce sezonowe: truskawki, borówki amerykańskie, banany, maliny, kiwi
posypki: karmelizowane orzechy, wiórki belgijskiej czekolady, wiórki kokosowe
Czekoladowe FRAPPE
z czekolady ciemnej Madagaskar z sokiem pomarańczowym i likierem Grand Marnier
z czekolady karmelowej Lactée Caramel z kawą
z czekolady Ruby z nalewką wiśniową
z czekolady białej Blanc Satin z malinami
Trufle ręcznie robione (2 szt. do wyboru)
w białej czekoladzie z ganaszem kokosowym i galaretką mango – marakuja
w białej czekoladzie z ganaszem z czekolady Ruby z jeżyną i liczi
w czekoladzie ciemnej z ganaszem z whisky Woodford
w czekoladzie ciemnej z ganaszem z herbaty Earl Grey
w czekoladzie mlecznej z ganaszem z orzechem laskowym i porzeczką
Kofty wołowe
Kofty smażone w przyprawach
Dodatki:
ajwar
tzatziki
ogrodowe sałaty z winegretem balsamicznym
Kotleciki jagnięce
Kotleciki jagnięce z dodatkami
Dodatki:
sos miętowy
pesto pistacjowo-miętowe
pieczone ziemniaki z rozmarynem i pomidorkami
Tatar wołowy
Tatar z selekcjonowanej polskiej wołowiny, doprawiony koniakiem z marynowanymi leśnymi grzybami, szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparami, oliwą lubczykową
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Steki wołowe
Stek rzeźnika wołowy z sosami chimichurri i demi glace
Steki minutowe z polędwicy wołowej z sosami chimichurri i demi glace
Dodatki:
pieczone ziemniaki francuskie z masłem truflowym i parmezanem
grillowane sezonowe warzywa z oliwą extra virgin i ziołami
ogrodowe sałaty z winegretem balsamicznym
Beef Strogonoff
Strogonoff z polędwicy wołowej z ogórkiem, grzybami leśnymi, pomidorami, szalotką, śmietaną, czerwonym winem, koniakiem, sosem demi glace, natką pietruszki i śmietaną
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Ostrygi
Świeże ostrygi Fine de Claire N°3 na lodzie z sosami:
mignonette – ocet malinowy i drobno siekana szalotka, tabasco, salsa mango-chilli
Dodatki: cytryna i limonka
Ryba pieczona w soli
Seabass i łosoś pieczone w grubej soli morskiej ze skórkami cytrusów oraz rozmarynu
Dodatki: sos veloute, ziemniaki opiekane, świeży koperek, pieczone pomidorki
Tataki z tuńczyka
Steki z tuńczyka smażone „a la minute”
Dodatki: dressing imbirowy, teryiaki, ponzu, mus z awokado, mikrolistki, sezam biały i czarny
Krewetki
Krewetki smażone w woku z czosnkiem, cytryną, pietruszką, chili, białym winem, masłem i ziołami
Dodatki: świeża bagietka
Mule
Mule z woka:
klasyczne – na białym winie z natką pietruszki, masłem i bagietką
po hiszpańsku – z chorizo, wędzoną papryką, szczypiorkiem i bagietką
Pad Thai
Tajski makaron ryżowy z woka z kurczakiem, krewetkami lub marynowanym tofu
Dodatki do wyboru: pakchoi, czerwona cebula, marchew julienne, boczniaki, prażone orzechy, sezam, chilli, szczypior, kolendra
Sosy do wyboru: ostrygowy, sojowy, ponzu, teryiaki, pieprzowy
Wybór tatarów
Tatar z selekcjonowanej polskiej wołowiny, doprawiony koniakiem z marynowanymi leśnymi grzybami, szalotką, ogórkiem kiszonym, kaparami, oliwą lubczykową
Tatar z tuńczyka z sosem sojowym, ostrygowym, sezamowym, z pestek winogron, świeżo tartym imbirem, siekaną kolendrą, chili
Tatar wegański z pieczonych buraków po azjatycku: buraki wędzone, szczypiorek, mus awokado-kaffir, majo sriracha, czarny sezam, oliwa z oliwek
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Grzybowe smaki
Sezonowe risotto z kurkami lub borowikami
Grzyby z patelni w maśle pietruszkowo-czosnkowym
Wrapy meksykańskie
Tortilla: paprykowa, szpinakowa, czarna i klasyczna
Dodatki mięsne: wołowina, szarpana kaczka
Dodatki warzywne: szpinak, liście sałat, czerwona fasola, ogórki konserwowe, czerwona papryka, marynowany kaktus
Salsa: guacamole, Sambal, meksykańska
Naleśniki
Naleśniki wytrawne z dodatkami do wyboru: szpinak, pomidory, rukola, pieczarki, mozzarella, crème fraîche, szynka smażona, wędzony łosoś
Naleśniki
Naleśniki na słodko z dodatkami do wyboru: nutella, owoce sezonowe, twarożek waniliowy, crème chantilly, orzechy
Lody rzemieślnicze
Lody z dodatkami – do wyboru 4 smaki z poniższych:
waniliowy
truskawkowy
pistacjowy
słony karmel
czekoladowy
sorbet cytrynowy
sorbet malinowy
Dodatki:
sos czekoladowy
sos karmelowy
bita śmietana
posypka czekoladowa
karmelizowane orzechy
siekane pistacje
świeże owoce
Gofry
Gofry z dodatkami do wyboru
domowe lody: waniliowe, truskawkowe, czekoladowe
sosy: krem chantilly, malinowy, mango,
belgijska czekolada
świeże owoce sezonowe: truskawki, borówki amerykańskie, banany, maliny, kiwi
posypki: karmelizowane orzechy, wiórki belgijskiej czekolady, wiórki kokosowe
Czekoladowe FRAPPE
z czekolady ciemnej Madagaskar z sokiem pomarańczowym i likierem Grand Marnier
z czekolady karmelowej Lactée Caramel z kawą
z czekolady Ruby z nalewką wiśniową
z czekolady białej Blanc Satin z malinami
Trufle ręcznie robione (2 szt. do wyboru)
w białej czekoladzie z ganaszem kokosowym i galaretką mango – marakuja
w białej czekoladzie z ganaszem z czekolady Ruby z jeżyną i liczi
w czekoladzie ciemnej z ganaszem z whisky Woodford
w czekoladzie ciemnej z ganaszem z herbaty Earl Grey
w czekoladzie mlecznej z ganaszem z orzechem laskowym i porzeczką
Wydarzenia firmowe wymagają specjalnej atencji organizacyjnej. Ich rangę warto podnieść poprzez najwyższej jakości kulinaria.
Szefowie Kuchni Belvedere Catering zadbają o unikalne smaki podczas eventów. Za każdy detal oprawy kulinarnej przed i w miejscu wydarzenia odpowiadają: David Gaboriaud, Marcin Kowernik, Dariusz Mućko, Adam Chrząstowski i Michał Iwaniuk.
+48 22 55 86 736
+48 608 413 267
malgorzata.bronowska@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 44
+48 734 157 995
andrzej.srednicki@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 66
+48 604 613 902
malgorzata.momot@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 34
+48 600 815 460
maja.kurowska@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 70
+48 603 446 778
ewa.kacperczyk@belvedere.com.pl
Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.
Sprawdź pełną ofertęNasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.
Sprawdź pełną ofertęSprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.
Sprawdź pełną ofertęOd lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie
Sprawdź pełną ofertę