CATERING NA PIKNIKI I GARDEN PARTY

Autorskie menu na wydarzenia  plenerowe przygotowane przez znakomitych szefów kuchni Belvedere Catering.

Smak wydarzeń pod gołym niebem z
Belvedere Catering

Eleganckie garden party w zielonych ogrodach, firmowe pikniki nawet dla 5000 osób, sezonowe koktajle na świeżym powietrzu – każda z tych okazji zasługuje na wyjątkową oprawę.

Belvedere Catering łączy kulinarne rzemiosło z kreatywnością, tworząc menu dopasowane do charakteru wydarzenia. Autorskie potrawy, live cooking, bufety tematyczne i sezonowe składniki – wszystko po to, by każde wydarzenie plenerowe stało się niezapomnianym doświadczeniem.

Tworzymy smak, który nadaje klimat.

Smak bez ograniczeń

Serwujemy wyjątkowe kulinarne doświadczenia – w każdym miejscu i dla każdej liczby gości. Od kameralnych garden party po pikniki dla 5000 osób, dopasowując menu do rangi i charakteru wydarzenia.

Autorskie menu

Za kulinarną stroną Belvedere Catering stoi autorska struktura najlepszych szefów kuchni, dbających o smak i najwyższą jakość składników – z Davidem iGaboriaud na czele.

Unikalna stylizacja

Tworzymy unikalne stylizacje kulinarne dopasowując je do każdego typu eventu i nadając mu odpowiedniej rangi. Oprawę kreujemy w oparciu o najnowsze światowe trendy.

Ekspercka obsługa

Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści na rynku, którzy służą profesjonalnym doradztwem na każdym etapie wydarzenia począwszy od wyboru menu i stylizacji do opieki w miejscu wydarzenia.

smaki skomponowane przez znakomitych szefów kuchni

Jakość i perfekcja

Najwyższa jakość obsługi

Wydarzenia plenerowe wymagają nie tylko kulinarnego kunsztu, ale i doskonałej organizacji. Dlatego każdemu eventowi – od kameralnego garden party po piknik dla tysięcy osób – dedykujemy zespół ekspertów dbających o każdy detal: od logistyki, przez stylistykę, po smaki. Obsługujemy wydarzenia w całej Polsce – bez ograniczeń miejsca czy skali. Mieliśmy przyjemność realizować eventy m.in. na Stadionie Legii, w Łazienkach Królewskich, Pałacu w Wilanowie, Pałacu Bagatela czy Sobieniach Królewskich – od eleganckich przyjęć i koktajli, po pikniki tematyczne i widowiskowe stacje live cooking. Nasze menu, oparte na sezonowych składnikach, zawsze dopasowujemy do charakteru wydarzenia. Dzięki temu z Belvedere Catering każde spotkanie staje się kulinarnym doświadczeniem, które zapada w pamięć.

Sztuka smaku w plenerze

Belvedere Catering to niekwestionowany ekspert w realizacji wyjątkowych wydarzeń plenerowych na terenie całej Polski. Od eleganckich garden party w prywatnych ogrodach po wielkoformatowe pikniki firmowe dla nawet 5000 osób – zapewniamy kulinarną oprawę bez ograniczeń miejsca czy skali. Nasze ponad 30-letnie doświadczenie w organizacji prestiżowych eventów pozwala nam tworzyć niezapomniane realizacje, w których smak, estetyka i logistyka idą w parze. Z sukcesem organizujemy wydarzenia w namiotach, na otwartych przestrzeniach oraz w lokalizacjach nietypowych – zawsze z tą samą dbałością o detale i komfort Gości. Menu tworzone przez naszych mistrzów smaku – z Davidem i Gaboriadem na czele – to połączenie sezonowych inspiracji, kreatywności i najwyższej jakości składników. Każda propozycja dopasowana jest do charakteru i rangi wydarzenia, harmonijnie współgrając z jego tematyką i klimatem. Piękna prezentacja dań, stylistyka dopasowana do otoczenia oraz profesjonalna obsługa sprawiają, że pikniki i garden party z Belvedere Catering stają się kulinarnym wydarzeniem samym w sobie.

N73A59751

kompleksowe rozwiązania KULINARNe w ofercie dla firm

Menu piknik z grillem

W Belvedere Catering doskonale wiemy, jak ważną rolę odgrywają kulinaria podczas wydarzeń plenerowych – zwłaszcza takich jak pikniki i garden party.

Dlatego nasze menu na tego typu okazje jest starannie przemyślane – lekkie, sezonowe i różnorodne, tak aby idealnie dopasować się do charakteru spotkania oraz oczekiwań gości, niezależnie od skali i stylu wydarzenia.

Dania z grilla
Udka i skrzydełka kurczaka w sosie miodowo-imbirowym
Karmazyn w maśle czosnkowym
Karkówka marynowana w sosie musztardowo -rozmarynowym
Cukinia i bakłażan
Kaszanka z przyprawami z cebulką
Kiełbasa wiejska

Bar sałatkowy
Sałatka z malinowych pomidorów
Świeży ogórek z jogurtem i czosnkiem
Sałatka Coleslaw z musztardą i natką pietruszki
Sałatka z kapusty pekińskiej ze świeżymi warzywami
i ziołowym vinaigrette
Smalec ze skwarkami i cebulką
Hummus klasyczny z cieceirzycy

Dodatki
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Chrzan i sos czosnkowy
Ogórki świeże, kiszone, małosolne, pomidory, papryka

Desery
Placek drożdżowy z kruszonką
Placki z owocami: rabarbarem, śliwkami, jabłkami
Kosze świeżych owoców

Dania z grilla
Grillowana kiełbasa wędzona z sosami
Filety z morskiej ryby z masłem pomarańczowym
i pieczoną cytryną
Szaszłyki bałkańskie cevapcici z ajwarem
Steki tofu z sosem teriyaki i tartym imbirem / V
Karkówka w bejcy rozmarynowej / B
Wegańskie humusy z papryki, zielonego groszku, ciecierzycy
z chlebkiem pita / W
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Dodatki warzywne z grilla
Grillowane sezonowe warzywa z oliwą
i wędzoną solą / VWBW
Pieczone, młode ziemniaki z ziołowym masłem, koperkiem
i dymką / BW

Bar sałatkowy
Salata rzymska z grillowanym kurczakiem, parmezanem, koktajlowymi pomidorkami, czerwoną cebulą i sosem Cezar / B
Sałatka z kalarepy z czekoladowymi pomidorami
i czarnymi oliwkami z serem bałkańskim / WB
Liście młodych sałat z bobem i piklowanym rabarbarem / VW

Desery
Ciasto piaskowe z prażonymi jabłkami i waniliowym
kremem patisserie
Sernik wiedeński z brzoskwinią
Szarlotka cynamonowa z migdałową kruszonką

Dania zimne
Pomidory malinowe z plastrami mozzarelli di Buffalla, zielonym pesto bazyliowym i włoską oliwą / WB
Carpaccio z pieczonych, kolorowych buraków z malinowym winegretem, prażonymi orzechami włoskimi i kremem balsamicznym
Grillowane karczochy z kremową burrattą i winegretem cytrusowym
Blanszowane szparagi z sosem Aioli / WB
Gotowane brokuły i kolorowe kalafiory z oliwą extra virgin
i prażonymi płatkami migdałów / WB
Ogrodowe, sezonowe sałaty z winegretem: ziołowym, cytrusowym i balsamicznym / BW
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Dania z grilla
Bałkańskie, wieprzowe kofty z kuminem i miętą / L
Karkówka marynowana w musztardzie francuskiej, czosnku
i rozmarynie / GL
Satay z kurczaka z masłem orzechowym / GL
Stek rzeźnika z salsą verde / GL
Grillowane białe kiełbaski z ziołami i czosnkiem
Medaliony z norweskiego łososia z ziołowym masłem / B
Kolorowe, warzywne szaszłyki z marynowanym tofu / WL
Grillowane sezonowe warzywa z oliwą i wędzoną solą / BW
Pieczone młode ziemniaki z ziołowym masłem, koprem
i dymką / BW
Grillowana sałata rzymska z oliwą truflową i płatkami
soli maldon / BL
Pieczone bakłażany w zielonym pesto z oliwą extra virgin / BLW

Desery
Babka zebra z cynamonem
Szarlotka z brzoskwiniami, kruszonka i migdałami
Financier pistacjowy z galaretką pate de fruit i marakują

Dania z grilla
Pieczony karmazyn z limonką, pieczonym czosnkiem
i liściem bananowca
Biała kiełbasa w bejcy gryczanej z wędzoną papryką
Kaszanka z karmelizowaną cebulką, sosem musztardowym
i młoda dymką
Grillowane udka kurczaka z ziołami greckimi i sosem tzatziki / B
Mini hot dogi z grillowaną, wegańską parówką z fasoli i grochu, z sosem rosyjskim, chrupiącymi ogórkami i prażoną cebulką
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Dodatki warzywne z grilla
Grillowane, sezonowe warzywa z oliwą
Pieczone młode buraki w wędzonej soli z oliwą rydzową / V
Pieczone ziemniaki z serkiem ziołowym, koperkiem
i dymką

Bar sałatkowy
Letnia sałata z kolorowych sałat z francuskim dresingiem / BW
Plastry pomidorów z serem feta, oliwą ziołową
i kaparami /BW
Liście szpinaku z kozim serem i truskawkami z sosem jogurtowym i oliwkami / W
Paluszki warzywne z dipami / VW
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan, sos czosnkowy

Desery
Owoce sezonowe
Muffinka z budyniem i owocami
Babka piaskowa

Dania zimne
Liście sałaty rzymskiej z sałatką krabową, grillowaną kukurydzą, zielonym ogórkiem i selerem / B
Wrapy z kremowym grillowanym łososiem, serem Philadelphia
i warzywami
Chrupiące krążki cebulowe z dipem kowbojskim / W
Klasyczna sałatka Coleslaw ze świeżo tartym chrzanem / WB
Sałatka Waldorff z marynowanym selerem, jabłkiem grany smith, winogronami i prażonymi orzechami z sosem jogurtowym / WB
Sałatka Cob z grillowanym kurczakiem, chrupiącym boczkiem, jajkiem, warzywami i winegretem z sosem Worcestershire / B
Amerykańska sałatka ziemniaczana z jajkiem na twardo, szczypiorem, koprem i sosem majonezowym / B
Chrupiące nachos z dipami: guacamole, serowym
i salsą pomidorową / B
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Dania z grilla
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ / BL
Grillowany kurczak w marynacie cayenne / BL
Mini burgery wołowe w bułce brioche z chrupiącą sałatą, warzywami i sosem amerykańskim
Mini wegetariańskie burgery z grillowanymi boczniakami, serem cheddar, chrupiącymi sałatami, warzywami i sosem amerykańskim /W
Grillowane steki z łososia z sosem chimichurri / L
Portobello zapiekane z kremowymi pomidorami
i tabasco / W
Kolby kukurydzy z syropem klonowym i masłem / W
Sezonowe, ogrodowe warzywa z ziołami i winegretem / WL
Pieczone połówki ziemniaków w mundurkach
z kwaśną śmietaną i wędzoną papryką / W

Desery
Brownie malinowe z czekoladą ruby
Ciasto kasztanowe z kajmakiem
Tarta z truskawkami

Mini burgery z wołowiną, bułką brioche, chrupiącą sałatą
i warzywami z klasycznym sosem
Hot dog z domowymi frankfurtkami z ketchupem
z buraka i prażoną cebulą
Grillowane mini kolby kukurydzy z oliwą i syropem klonowym
Szaszłyki z kurczaka z masłem orzechowym
i warzywami
Chrupiące warzywa z gospodarstwa: pomidorki koktajlowe, marchewki, ogórek, kalafior z dipami – jogurtowym, hummusem truskawkowym i hummusem mango
Kolorowe mini wrapy z szynka i kremowym serkiem
Kolorowe mini wrapy z szynką i kremowym serkiem
Roślinne hot dogi z sałatką szwedzką i prażoną cebulką
Gofry i naleśniki z dodatkami

Dania z grilla
Udka i skrzydełka kurczaka w sosie miodowo-imbirowym
Karmazyn w maśle czosnkowym
Karkówka marynowana w sosie musztardowo -rozmarynowym
Cukinia i bakłażan
Kaszanka z przyprawami z cebulką
Kiełbasa wiejska

Bar sałatkowy
Sałatka z malinowych pomidorów
Świeży ogórek z jogurtem i czosnkiem
Sałatka Coleslaw z musztardą i natką pietruszki
Sałatka z kapusty pekińskiej ze świeżymi warzywami
i ziołowym vinaigrette
Smalec ze skwarkami i cebulką
Hummus klasyczny z cieceirzycy

Dodatki
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Chrzan i sos czosnkowy
Ogórki świeże, kiszone, małosolne, pomidory, papryka

Desery
Placek drożdżowy z kruszonką
Placki z owocami: rabarbarem, śliwkami, jabłkami
Kosze świeżych owoców

Dania z grilla
Grillowana kiełbasa wędzona z sosami
Filety z morskiej ryby z masłem pomarańczowym
i pieczoną cytryną
Szaszłyki bałkańskie cevapcici z ajwarem
Steki tofu z sosem teriyaki i tartym imbirem / V
Karkówka w bejcy rozmarynowej / B
Wegańskie humusy z papryki, zielonego groszku, ciecierzycy
z chlebkiem pita / W
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Dodatki warzywne z grilla
Grillowane sezonowe warzywa z oliwą
i wędzoną solą / VWBW
Pieczone, młode ziemniaki z ziołowym masłem, koperkiem
i dymką / BW

Bar sałatkowy
Salata rzymska z grillowanym kurczakiem, parmezanem, koktajlowymi pomidorkami, czerwoną cebulą i sosem Cezar / B
Sałatka z kalarepy z czekoladowymi pomidorami
i czarnymi oliwkami z serem bałkańskim / WB
Liście młodych sałat z bobem i piklowanym rabarbarem / VW

Desery
Ciasto piaskowe z prażonymi jabłkami i waniliowym
kremem patisserie
Sernik wiedeński z brzoskwinią
Szarlotka cynamonowa z migdałową kruszonką

Dania zimne
Pomidory malinowe z plastrami mozzarelli di Buffalla, zielonym pesto bazyliowym i włoską oliwą / WB
Carpaccio z pieczonych, kolorowych buraków z malinowym winegretem, prażonymi orzechami włoskimi i kremem balsamicznym
Grillowane karczochy z kremową burrattą i winegretem cytrusowym
Blanszowane szparagi z sosem Aioli / WB
Gotowane brokuły i kolorowe kalafiory z oliwą extra virgin
i prażonymi płatkami migdałów / WB
Ogrodowe, sezonowe sałaty z winegretem: ziołowym, cytrusowym i balsamicznym / BW
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Dania z grilla
Bałkańskie, wieprzowe kofty z kuminem i miętą / L
Karkówka marynowana w musztardzie francuskiej, czosnku
i rozmarynie / GL
Satay z kurczaka z masłem orzechowym / GL
Stek rzeźnika z salsą verde / GL
Grillowane białe kiełbaski z ziołami i czosnkiem
Medaliony z norweskiego łososia z ziołowym masłem / B
Kolorowe, warzywne szaszłyki z marynowanym tofu / WL
Grillowane sezonowe warzywa z oliwą i wędzoną solą / BW
Pieczone młode ziemniaki z ziołowym masłem, koprem
i dymką / BW
Grillowana sałata rzymska z oliwą truflową i płatkami
soli maldon / BL
Pieczone bakłażany w zielonym pesto z oliwą extra virgin / BLW

Desery
Babka zebra z cynamonem
Szarlotka z brzoskwiniami, kruszonka i migdałami
Financier pistacjowy z galaretką pate de fruit i marakują

Dania z grilla
Pieczony karmazyn z limonką, pieczonym czosnkiem
i liściem bananowca
Biała kiełbasa w bejcy gryczanej z wędzoną papryką
Kaszanka z karmelizowaną cebulką, sosem musztardowym
i młoda dymką
Grillowane udka kurczaka z ziołami greckimi i sosem tzatziki / B
Mini hot dogi z grillowaną, wegańską parówką z fasoli i grochu, z sosem rosyjskim, chrupiącymi ogórkami i prażoną cebulką
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Dodatki warzywne z grilla
Grillowane, sezonowe warzywa z oliwą
Pieczone młode buraki w wędzonej soli z oliwą rydzową / V
Pieczone ziemniaki z serkiem ziołowym, koperkiem
i dymką

Bar sałatkowy
Letnia sałata z kolorowych sałat z francuskim dresingiem / BW
Plastry pomidorów z serem feta, oliwą ziołową
i kaparami /BW
Liście szpinaku z kozim serem i truskawkami z sosem jogurtowym i oliwkami / W
Paluszki warzywne z dipami / VW
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan, sos czosnkowy

Desery
Owoce sezonowe
Muffinka z budyniem i owocami
Babka piaskowa

Dania zimne
Liście sałaty rzymskiej z sałatką krabową, grillowaną kukurydzą, zielonym ogórkiem i selerem / B
Wrapy z kremowym grillowanym łososiem, serem Philadelphia
i warzywami
Chrupiące krążki cebulowe z dipem kowbojskim / W
Klasyczna sałatka Coleslaw ze świeżo tartym chrzanem / WB
Sałatka Waldorff z marynowanym selerem, jabłkiem grany smith, winogronami i prażonymi orzechami z sosem jogurtowym / WB
Sałatka Cob z grillowanym kurczakiem, chrupiącym boczkiem, jajkiem, warzywami i winegretem z sosem Worcestershire / B
Amerykańska sałatka ziemniaczana z jajkiem na twardo, szczypiorem, koprem i sosem majonezowym / B
Chrupiące nachos z dipami: guacamole, serowym
i salsą pomidorową / B
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Sosy do mięs: BBQ, rosyjski, musztardowy, tzatziki, ketchup
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Dania z grilla
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ / BL
Grillowany kurczak w marynacie cayenne / BL
Mini burgery wołowe w bułce brioche z chrupiącą sałatą, warzywami i sosem amerykańskim
Mini wegetariańskie burgery z grillowanymi boczniakami, serem cheddar, chrupiącymi sałatami, warzywami i sosem amerykańskim /W
Grillowane steki z łososia z sosem chimichurri / L
Portobello zapiekane z kremowymi pomidorami
i tabasco / W
Kolby kukurydzy z syropem klonowym i masłem / W
Sezonowe, ogrodowe warzywa z ziołami i winegretem / WL
Pieczone połówki ziemniaków w mundurkach
z kwaśną śmietaną i wędzoną papryką / W

Desery
Brownie malinowe z czekoladą ruby
Ciasto kasztanowe z kajmakiem
Tarta z truskawkami

Mini burgery z wołowiną, bułką brioche, chrupiącą sałatą
i warzywami z klasycznym sosem
Hot dog z domowymi frankfurtkami z ketchupem
z buraka i prażoną cebulą
Grillowane mini kolby kukurydzy z oliwą i syropem klonowym
Szaszłyki z kurczaka z masłem orzechowym
i warzywami
Chrupiące warzywa z gospodarstwa: pomidorki koktajlowe, marchewki, ogórek, kalafior z dipami – jogurtowym, hummusem truskawkowym i hummusem mango
Kolorowe mini wrapy z szynka i kremowym serkiem
Kolorowe mini wrapy z szynką i kremowym serkiem
Roślinne hot dogi z sałatką szwedzką i prażoną cebulką
Gofry i naleśniki z dodatkami

Menu kolacyjne w formie bufetu

Menu na kolacje zawiera wyslekcjonowane potrawy z sezonowymi dodatkami. 

Nasi szefowie kuchni zadbali o każdy, kulinarny detal, po to aby każe wydarzenie urzekało wyjątkowym stylem i z dobrym smakiem. 

Każdemu wydarzeniu dedykujemy najwyższy poziom obsługi w miejscu wydarzenia oraz wyselekcjonowaną obsługę kelnerską.

Dania zimne
Sashimi z arbuza z prażonym sezamem, imbirem, chilli i kwiatami słonecznej lewkonii
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i tartej skórki cytryny
Tataki z wołowiny z glazurą sojową, imbirem i lichi
Plastry grillowanej w sezamie polędwiczki wieprzowej z gęstym sosem z truskawek z zielonym pieprzem /G
Pralina z ciecierzycy i daktyli, z łososiową marchewką, kaparami i sosem klonowym z chilli/V/WG/L
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Sałatki
Sałatka z karczkiem wieprzowym w marynacie teriyaki ze świeżo tartym imbirem, szparagami i rukolą/G
Sałatka z młodymi liśćmi szpinaku, kozim serem i malinami

Zupa
Sycylijskie minestrone z młodych warzyw z orzo

Dania gorące
Śródziemnomorski morszczuk z curry i mango, pędami młodego groszku i słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Kurczak kukurydziany z włoską polentą i dzikim brokułem
Plastry mlecznej cielęciny z młodą marchewką, sosem francuskim i orzeszkami /G
Ragoût z wołowiny z polnymi ziołami, groszkiem i pomidorami
Zapiekanka z młodych ziemniaków Boulangere/W/V/G
Warzywa la bohémienne z serem Gruyère

Desery
Namelaka z orzecha laskowego z cremeux kawowym i jeżyną
Mus czekoladowy z karmelizowaną truskawką
Torcik malinowy z kremem waniliowym

Dania zimne
Halibut sousvide z warzywnym ratatouille i kaparowym vinaigrette/G
Pokebowl z łososia, ogórka, papryki i sezamu podane na ryżu /G
Plastry piersi indyka z truskawkami na carpaccio ze świeżego ananasa z sosem sriracha/G
Hummus z kokosem, curry i kalafiorem
Plastry pieczonej polędwiczki z kremem wasabi, pomarańczą i płatkami imbiru /G
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z makaronu ryżowego z wołowiną, kolendrą, ogórkiem, imbirem i sezamem /G
Sałatka z mini mozzarellą, pomidorkami cherry, truskawkami i vinaigrette balsamico/W/G

Zupa
Zupa z kimchi, warzywami i quinoa/V/G

Dania gorące
Plastry soczystej wołowiny ze smażonymi listkami szpinaku, młodymi ziemniakami i sosem z kaparami jabłkowymi /G
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Morszczuk pieczony w cytrusach ze słodkim zielonym groszkiem, czarną soczewicą i żółtym curry /G
Plastry pulardy z fasolką po polsku, marchewką w pomarańczach i sosem z winogron /G
Smażone tofu z brokułami i sosem sezamowym /V/G
Ryż smażony z warzywami i kuminem/V/G
Kalafior zapiekany z mlekiem kokosowym i bakłażanem grillowanym z sezamem /V/G

Desery
Mini ptysie kokosowe z curdem marakuja
Mus pinacolada z mango i marakują
Torcik truskawkowy z trawą cytrynową
Mus bawarski pistacjowy z maliną

Dania zimne
Filet z węgorza w sosie teriyaki z chipsami ryżowymi i cebulkami chipotle
Pierś kurczaka marynowanego w cytrusach z majonezem curry /G
Tatar z wołowiny z marynowaną kurką /G
Panna Cotta z truflą i kruszonką z oliwą rozmarynową i listkami rukwi wodnej
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z brzoskwinią, pieczonym burakiem, fetą, bazylią i orzeszkami pinii /W
Sałatka z truskawkami i serem halloumi, dojrzałym awokado i orzechami makadamia

Zupa
Pikantne flaczki z boczniaka

Dania gorące
Jesiotr pieczony w soli morskiej z młodą botwinką i serkiem ricotta /G
Smażone krewetki z woka z warzywami i sosem sezamowym z ryżem i trawą cytrynową
Perliczka z purée z palonej pietruszki z kukurydzą na maśle, kurkami z patelni i sosem szałwiowym/G
Wolno pieczona wołowina w sosie kurkowym
Młode warzywa z pesto /W/V/G
Nasi goreng-smażony ryż z kurczakiem, warzywami, jajkiem i indonezyjskim sosem Ketjap Manis
Lu farcitnissart-faszerowane warzywa z gałązkami tymianku i bazylii

Desery
Mini ekler z pralin, czerwonych owoców z lemon curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Mus Woodfordwhisky z mleczną czekoladą
Mus ziołowy na palonej białej czekoladzie z ginem Hendricks
Tartaletki z crème pâtissière i owocami

Dania zimne

Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem
Sałata z gruszką, fenkułem, serem Lazur i karmelizowanymi orzechami
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim
Małże na muszli zapiekane z serem Roquefort i szpinakiem/B
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B
Torcik z sera koziego z truflami I czarnym pieprzem /B/W
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami /V/L/B
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Kolorowe sałaty z owocami, podhalańską kremową bryndzą i winegretem malinowym
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe

Zupa

Krem z kukurydzy z kokosem, imbirem i kurkumą /W/V/B/L

Dania gorące

Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską
Pieczona kaczka w sosie wiśniowym z czerwonym winem
Pieczony łosoś z sosem beszamelowym ze szpinakiem z płatkami prażonych migdałów
Grillowana cukinia zapiekana z serem pleśniowym z orzechami
Warzywne ratatouille z ziołami prowansalskimi /W
Gnocchi dyniowe z rukolą i prażonymi pestkami słonecznika /W
Gratin z ziemniaków z serem Gruyere i młodą dymką /W/B

Desery

Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Ciastko daktylowe ze słonym karmelem
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym
Crème brûlée z markują

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne
Sashimi z arbuza z prażonym sezamem, imbirem, chilli i kwiatami słonecznej lewkonii
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i tartej skórki cytryny
Tataki z wołowiny z glazurą sojową, imbirem i lichi
Plastry grillowanej w sezamie polędwiczki wieprzowej z gęstym sosem z truskawek z zielonym pieprzem /G
Pralina z ciecierzycy i daktyli, z łososiową marchewką, kaparami i sosem klonowym z chilli/V/WG/L
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Sałatki
Sałatka z karczkiem wieprzowym w marynacie teriyaki ze świeżo tartym imbirem, szparagami i rukolą/G
Sałatka z młodymi liśćmi szpinaku, kozim serem i malinami

Zupa
Sycylijskie minestrone z młodych warzyw z orzo

Dania gorące
Śródziemnomorski morszczuk z curry i mango, pędami młodego groszku i słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Kurczak kukurydziany z włoską polentą i dzikim brokułem
Plastry mlecznej cielęciny z młodą marchewką, sosem francuskim i orzeszkami /G
Ragoût z wołowiny z polnymi ziołami, groszkiem i pomidorami
Zapiekanka z młodych ziemniaków Boulangere/W/V/G
Warzywa la bohémienne z serem Gruyère

Desery
Namelaka z orzecha laskowego z cremeux kawowym i jeżyną
Mus czekoladowy z karmelizowaną truskawką
Torcik malinowy z kremem waniliowym

Dania zimne
Halibut sousvide z warzywnym ratatouille i kaparowym vinaigrette/G
Pokebowl z łososia, ogórka, papryki i sezamu podane na ryżu /G
Plastry piersi indyka z truskawkami na carpaccio ze świeżego ananasa z sosem sriracha/G
Hummus z kokosem, curry i kalafiorem
Plastry pieczonej polędwiczki z kremem wasabi, pomarańczą i płatkami imbiru /G
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z makaronu ryżowego z wołowiną, kolendrą, ogórkiem, imbirem i sezamem /G
Sałatka z mini mozzarellą, pomidorkami cherry, truskawkami i vinaigrette balsamico/W/G

Zupa
Zupa z kimchi, warzywami i quinoa/V/G

Dania gorące
Plastry soczystej wołowiny ze smażonymi listkami szpinaku, młodymi ziemniakami i sosem z kaparami jabłkowymi /G
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Morszczuk pieczony w cytrusach ze słodkim zielonym groszkiem, czarną soczewicą i żółtym curry /G
Plastry pulardy z fasolką po polsku, marchewką w pomarańczach i sosem z winogron /G
Smażone tofu z brokułami i sosem sezamowym /V/G
Ryż smażony z warzywami i kuminem/V/G
Kalafior zapiekany z mlekiem kokosowym i bakłażanem grillowanym z sezamem /V/G

Desery
Mini ptysie kokosowe z curdem marakuja
Mus pinacolada z mango i marakują
Torcik truskawkowy z trawą cytrynową
Mus bawarski pistacjowy z maliną

Dania zimne
Filet z węgorza w sosie teriyaki z chipsami ryżowymi i cebulkami chipotle
Pierś kurczaka marynowanego w cytrusach z majonezem curry /G
Tatar z wołowiny z marynowaną kurką /G
Panna Cotta z truflą i kruszonką z oliwą rozmarynową i listkami rukwi wodnej
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z brzoskwinią, pieczonym burakiem, fetą, bazylią i orzeszkami pinii /W
Sałatka z truskawkami i serem halloumi, dojrzałym awokado i orzechami makadamia

Zupa
Pikantne flaczki z boczniaka

Dania gorące
Jesiotr pieczony w soli morskiej z młodą botwinką i serkiem ricotta /G
Smażone krewetki z woka z warzywami i sosem sezamowym z ryżem i trawą cytrynową
Perliczka z purée z palonej pietruszki z kukurydzą na maśle, kurkami z patelni i sosem szałwiowym/G
Wolno pieczona wołowina w sosie kurkowym
Młode warzywa z pesto /W/V/G
Nasi goreng-smażony ryż z kurczakiem, warzywami, jajkiem i indonezyjskim sosem Ketjap Manis
Lu farcitnissart-faszerowane warzywa z gałązkami tymianku i bazylii

Desery
Mini ekler z pralin, czerwonych owoców z lemon curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Mus Woodfordwhisky z mleczną czekoladą
Mus ziołowy na palonej białej czekoladzie z ginem Hendricks
Tartaletki z crème pâtissière i owocami

Dania zimne

Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem
Sałata z gruszką, fenkułem, serem Lazur i karmelizowanymi orzechami
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim
Małże na muszli zapiekane z serem Roquefort i szpinakiem/B
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B
Torcik z sera koziego z truflami I czarnym pieprzem /B/W
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami /V/L/B
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Kolorowe sałaty z owocami, podhalańską kremową bryndzą i winegretem malinowym
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe

Zupa

Krem z kukurydzy z kokosem, imbirem i kurkumą /W/V/B/L

Dania gorące

Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską
Pieczona kaczka w sosie wiśniowym z czerwonym winem
Pieczony łosoś z sosem beszamelowym ze szpinakiem z płatkami prażonych migdałów
Grillowana cukinia zapiekana z serem pleśniowym z orzechami
Warzywne ratatouille z ziołami prowansalskimi /W
Gnocchi dyniowe z rukolą i prażonymi pestkami słonecznika /W
Gratin z ziemniaków z serem Gruyere i młodą dymką /W/B

Desery

Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Ciastko daktylowe ze słonym karmelem
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym
Crème brûlée z markują

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Menu garden party z grillem

Nieodłącznym elementem udanego garden party z grillem jest wyborne jedzenie – serwowane w swobodnej, lecz eleganckiej oprawie.

W Belvedere Catering dbamy o to, by każde takie wydarzenie było ucztą nie tylko dla podniebienia, ale i dla zmysłów. Nasze menu grillowe to połączenie sezonowych, letnich smaków z finezją podania – świeże warzywa, soczyste mięsa, ryby z polskich stawów i aromatyczne zioła składają się na kulinarną opowieść, której podstawą są produkty od sprawdzonych, lokalnych dostawców.

Wszystkie potrawy i desery przygotowujemy własnoręcznie, z dbałością o każdy detal – bo grill w naszym wydaniu to nie tylko technika, to sztuka smaku.

Finger food
Szynka szwarcwaldzka z melonem i oliwkami
Łosoś wędzony z owocowym kawiorem na tramezzini
Koktajl krabowy z marynowaną krewetką w kolendrze
Capresse z pomidorów koktajlowych z mini kuleczkami
mozzarelli / WL
Tataki z arbuza z prażonym sezamem
Szaszłyki rozmarynowe z arbuzem i fetą

Dania z grilla
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ / B
Steki wieprzowe w trawie żubrowej i gorczycy miodowej / B
Pieczone jabłka faszerowane domową kaszanką
Grillowane udka z kurczaka w ziołowej marynacie / LB
Sum z masłem rozmarynowym
Cukinia z ziołami prowansalskimi i oliwą extra virgin / VBL
Grillowana kolorowa papryka z czerwonym pesto / VB
Młode ziemniaki z żaru z crème fraîche i szczypiorkiem / WB
Sałata ogrodowa z cytrusowym vinaigrette / WLB
Liście rukoli z kozim serem, truskawkami i szparagami

Dodatki
Wybór domowego pieczywa (mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne)
Sosy do mięs: ketchup, Sos BBQ, Sos Rosyjski, Sos musztardy
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Desery
Ciasto czekoladowe z wiśniami i kruszonką
Ciasto pleśniak z jabłkami
Tarta czekoladowa z karmelem

Dania zimne
Focaccia z tuńczykiem, kalarepą i botwiną / W
Wędzony ser koryciński z nowalijkami / W
Trio hummusów – brokułowy, fasolowy i buraczany
z chipsami z chlebka lavash / V
Zielone szparagi z prażonymi orzechami w malinowym vinaigrette / WV
Ogrodowe sałaty z nowalijkami z sosem francuskim
Paprykowe wrapy z marynowanym tofu z bakłażanem
i pomidorami / V
Pilav zawijany w liście winogron / V
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Sosy do mięs: ketchup, Sos BBQ, Sos Rosyjski, Sos musztardy
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Zupa
Chłodnik z kiszonych ogórków koperku i dymki / V

Dania z grilla
Sataye z polędwiczek z kurczaka w jogurcie z kolendrą
Filet z mazurskiego sandacza z masłem tymiankowym
Steki minutowe z wołowiny marynowane w rozmarynie / LB
Burgery roślinne ze śliwkowym chatneyem / V
Szaszłyki z falafelem, warzywami i miętowym jogurtem
Kolby kukurydzy opiekane w korzennym miodzie / VG

Desery
Ciasto pistacjowe z czerwoną porzeczką
Ciasto piaskowe z herbatą matcha
Owoce sezonowe
Ciasto typu travel cake z muscavado i nasionami chia

Dania zimne
Polędwica wołowa tataki z marynowanym mango / B
Szpady z dzikimi brokułami i serem feta z oliwkami / W
Sataye z łososia supreme w jogurcie z garam masala
Chrupiące, zielone szparagi z wędzoną piersią
kaczki / BL
Twisty z serem Gruyere, tymiankiem i jagodami
goya / W
Krewetki w kokosie z salsą ze świeżego ananasa / G
Guacamole z chipsami lavash i pomidorowym
coulisem / V

Zupa
Gazpacho z krewetkami, awokado i kolendrą

Dania z grilla
Grilowane krewetki z limonką
Steki wieprzowe w bejcy sojowej
Kotleciki jagnięce w ziołach prowansalskich
i musztardzie
Małże zapiekane w muszli ze szpinakiem i serem ro quefort
Grillowane malinowe pomidory z serem Halloumi / W
Młode ziemniaki pieczone z gzikiem i czarnym kawiorem
Faszerowana cukinia z soczewicą i serem feta / W
Kotleciki gryczane z boczniakiem i salsą pomidorową
z pesto

Desery
Makaroniki: pistacja, czarny bez, kokos
Sernik pomarańczowy
Ciasto pistacjowe z gruszką i kruszonką
Ciasto z makiem typu piegus z bakaliami

Finger food
Szynka szwarcwaldzka z melonem i oliwkami
Łosoś wędzony z owocowym kawiorem na tramezzini
Koktajl krabowy z marynowaną krewetką w kolendrze
Capresse z pomidorów koktajlowych z mini kuleczkami
mozzarelli / WL
Tataki z arbuza z prażonym sezamem
Szaszłyki rozmarynowe z arbuzem i fetą

Dania z grilla
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ / B
Steki wieprzowe w trawie żubrowej i gorczycy miodowej / B
Pieczone jabłka faszerowane domową kaszanką
Grillowane udka z kurczaka w ziołowej marynacie / LB
Sum z masłem rozmarynowym
Cukinia z ziołami prowansalskimi i oliwą extra virgin / VBL
Grillowana kolorowa papryka z czerwonym pesto / VB
Młode ziemniaki z żaru z crème fraîche i szczypiorkiem / WB
Sałata ogrodowa z cytrusowym vinaigrette / WLB
Liście rukoli z kozim serem, truskawkami i szparagami

Dodatki
Wybór domowego pieczywa (mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne)
Sosy do mięs: ketchup, Sos BBQ, Sos Rosyjski, Sos musztardy
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Desery
Ciasto czekoladowe z wiśniami i kruszonką
Ciasto pleśniak z jabłkami
Tarta czekoladowa z karmelem

Dania zimne
Focaccia z tuńczykiem, kalarepą i botwiną / W
Wędzony ser koryciński z nowalijkami / W
Trio hummusów – brokułowy, fasolowy i buraczany
z chipsami z chlebka lavash / V
Zielone szparagi z prażonymi orzechami w malinowym vinaigrette / WV
Ogrodowe sałaty z nowalijkami z sosem francuskim
Paprykowe wrapy z marynowanym tofu z bakłażanem
i pomidorami / V
Pilav zawijany w liście winogron / V
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, pieczywo pszenne
Sosy do mięs: ketchup, Sos BBQ, Sos Rosyjski, Sos musztardy
Ogórek małosolny, kiszony, chrzan i sos czosnkowy

Zupa
Chłodnik z kiszonych ogórków koperku i dymki / V

Dania z grilla
Sataye z polędwiczek z kurczaka w jogurcie z kolendrą
Filet z mazurskiego sandacza z masłem tymiankowym
Steki minutowe z wołowiny marynowane w rozmarynie / LB
Burgery roślinne ze śliwkowym chatneyem / V
Szaszłyki z falafelem, warzywami i miętowym jogurtem
Kolby kukurydzy opiekane w korzennym miodzie / VG

Desery
Ciasto pistacjowe z czerwoną porzeczką
Ciasto piaskowe z herbatą matcha
Owoce sezonowe
Ciasto typu travel cake z muscavado i nasionami chia

Dania zimne
Polędwica wołowa tataki z marynowanym mango / B
Szpady z dzikimi brokułami i serem feta z oliwkami / W
Sataye z łososia supreme w jogurcie z garam masala
Chrupiące, zielone szparagi z wędzoną piersią
kaczki / BL
Twisty z serem Gruyere, tymiankiem i jagodami
goya / W
Krewetki w kokosie z salsą ze świeżego ananasa / G
Guacamole z chipsami lavash i pomidorowym
coulisem / V

Zupa
Gazpacho z krewetkami, awokado i kolendrą

Dania z grilla
Grilowane krewetki z limonką
Steki wieprzowe w bejcy sojowej
Kotleciki jagnięce w ziołach prowansalskich
i musztardzie
Małże zapiekane w muszli ze szpinakiem i serem ro quefort
Grillowane malinowe pomidory z serem Halloumi / W
Młode ziemniaki pieczone z gzikiem i czarnym kawiorem
Faszerowana cukinia z soczewicą i serem feta / W
Kotleciki gryczane z boczniakiem i salsą pomidorową
z pesto

Desery
Makaroniki: pistacja, czarny bez, kokos
Sernik pomarańczowy
Ciasto pistacjowe z gruszką i kruszonką
Ciasto z makiem typu piegus z bakaliami

Stacje kulinarne

Stacje kulinarne to element oprawy wzbudzający najwięcej emocji ze względu na interakcję z kucharzem oraz indywidualny dobór składników, z których komponowana jest potrawa.

Skosztujcie dań przygotowywanych na Waszych oczach przez kreatorów smaku Belvedere Catering:  szef kreatywny David Gaboriaud łączący smaki kuchni międzynarodowej, polskiej i fusion, Dariusz Mućko specjalizujący się w niesamowitym komponowaniu smaków różnych kuchni świata oraz Adam Chrząstowski, którego domeną są potrawy kuchni polskiej ze współczesnym akcentem a także Michał Iwaniuk, szef kreatywny cukierni Grupy Belvedere – 7-my na świecie wizjoner specjałów cukierniczych

TATAR WOŁOWY 70 g / os.
Tatar wołowy z dodatkami:
oscypek, żółtko, ogórki kiszone, grzybki marynowane, szczypiorek, szalotka, majonez truflowy, chrzan świeży, oliwa lubczykowa, musztarda francuska, pieprz, sól, pieczywo

STEKI WOŁOWE 80 g / os.
Steki wołowe z dodatkami:
pieczone ziemniaki, salsa ziołowa, sos pieprzowy, sałatka z dressingiem

BURGERY 180 g/ os.
Burgery z wołowiną Wagyu z dodatkami:
ser cheddar, chorizo, pomidor, sałata, ogórek kiszony,majonez, musztarda, ketchup, bułka

SZYNKA JAMÓN ok 9 kg
Jamón Iberico de Bellota
lub
Jamón Iberico de Cebo
z dodatkami:
oliwki Mammoth i kalamata, bagietka,
oliwa z oliwek extra virgin, owoce kaparów

TACOS 110 g / os.
Tacos z dodatkami:
tortille pszenne i kukurydziane, szarpana wieprzowina
pieczone boczniaki, marynowana czerwona kapusta,
marynowana cebula, kolendra, granat limonka
Sosy: pico de gallo, aioli chipottle, kwaśna śmietana, guacamole

TATAR Z TYŃCZYKA 60 g / os.
Tatar z polędwicy z tuńczyka z dodatkami:
kimchi, goma wakame, mango, imbir marynowany, ogórek marynowany, furikake, kolendra, limonka sos sriracha, sos teryiaki, sos ponzu

TATAR ORIENTALNY 80 g / os.
Tatary z ryb z dodatkami:
tuńczyk, łosoś, pieczony burak, kolendra, limonka, imbir marynowany, ogórek marynowany, prażony ryż
Sosy: sriracha, kabayaki, takuan, salsa ananasowa

TATAKI Z OTORO 50 g / os.
Tataki z otoro tuńczyka niebiesko płetwego z dodatkami:
sos ponzu, sos kabayaki, prażony sezam, wasabi, sałatka z mikroziół

POKE BOWL 100 g / os.
Pokebowl:polędwica z tuńczyka, łosoś pieczony, tofu marynowane, goma wakame, ananas, imbir marynowany, furikake, limonka, ogórek marynowany, kolendra, sos swee tchili, ryż dziki

OSTRYGI
Świeże ostrygi

STIR FRY Z KREWETKAMI LUB TOFU 100 g / os.
Stirfry z krewetkami lub tofuz dodatkami:
krewetki lub tofu, grzyby, marchew, daikon, edamame, pak choy, chili, czosnek, imbir, trawa cytrynowa, tajska bazylia

SMAŻONE KREWETKI 90 g/ os.
Smażone krewetki z dodatkami:
masło, czosnek, białe wino, natka pietruszki, chili, bagietka

RISOTTO TRUFLOWE 110 g / os.
Risotto z truflą i serem pecorino romano

TATAR AVOCADO 70 g / os.
Tatar wegański z dodatkami:
awokado, pomidory Concasse, kolendra, chili limonka, szalotka, musztarda, grzanki, oliwa z oliwek

PASTA 110 g/ os.
Dwa rodzaje pasty z dodatkami:
makaron Casarecce i Rigatoni, pesto bazyliowe, pieczone pomidorki, oliwki, suszone pomidory
Sosy i ser: cztery sery, Bolognese z selerem naciowy, Parmigiano Reggiano

GOFRY I LODY 80 g / os.
Gofry i trzy rodzaje lodów z dodatkami:
bita śmietana, cukier puder, świeże owoce, wybór posypek i polew, Nutella

CANNOLI –WŁOSKIE RURKI Z KREMEM 50 g / os.
Cannoli z dodatkami:
Kremy: z ricotty z dodatkiem cytrusów, pistacjowy, krem malinowy z czekoladą Belvedere Noir
Dodatki: pistacje, skórka pomarańczowa, migdały, maliny liofilizowane, cukier puder

CRÊPES SUZETTE 75 g/ os.
Crêpes Suzettez dodatkami:
Cointreau, pomarańcze, chantilly waniliowy, świeże owoce, mięta / melisa, sos karmelowy

TATAR WOŁOWY 70 g / os.
Tatar wołowy z dodatkami:
oscypek, żółtko, ogórki kiszone, grzybki marynowane, szczypiorek, szalotka, majonez truflowy, chrzan świeży, oliwa lubczykowa, musztarda francuska, pieprz, sól, pieczywo

STEKI WOŁOWE 80 g / os.
Steki wołowe z dodatkami:
pieczone ziemniaki, salsa ziołowa, sos pieprzowy, sałatka z dressingiem

BURGERY 180 g/ os.
Burgery z wołowiną Wagyu z dodatkami:
ser cheddar, chorizo, pomidor, sałata, ogórek kiszony,majonez, musztarda, ketchup, bułka

SZYNKA JAMÓN ok 9 kg
Jamón Iberico de Bellota
lub
Jamón Iberico de Cebo
z dodatkami:
oliwki Mammoth i kalamata, bagietka,
oliwa z oliwek extra virgin, owoce kaparów

TACOS 110 g / os.
Tacos z dodatkami:
tortille pszenne i kukurydziane, szarpana wieprzowina
pieczone boczniaki, marynowana czerwona kapusta,
marynowana cebula, kolendra, granat limonka
Sosy: pico de gallo, aioli chipottle, kwaśna śmietana, guacamole

TATAR Z TYŃCZYKA 60 g / os.
Tatar z polędwicy z tuńczyka z dodatkami:
kimchi, goma wakame, mango, imbir marynowany, ogórek marynowany, furikake, kolendra, limonka sos sriracha, sos teryiaki, sos ponzu

TATAR ORIENTALNY 80 g / os.
Tatary z ryb z dodatkami:
tuńczyk, łosoś, pieczony burak, kolendra, limonka, imbir marynowany, ogórek marynowany, prażony ryż
Sosy: sriracha, kabayaki, takuan, salsa ananasowa

TATAKI Z OTORO 50 g / os.
Tataki z otoro tuńczyka niebiesko płetwego z dodatkami:
sos ponzu, sos kabayaki, prażony sezam, wasabi, sałatka z mikroziół

POKE BOWL 100 g / os.
Pokebowl:polędwica z tuńczyka, łosoś pieczony, tofu marynowane, goma wakame, ananas, imbir marynowany, furikake, limonka, ogórek marynowany, kolendra, sos swee tchili, ryż dziki

OSTRYGI
Świeże ostrygi

STIR FRY Z KREWETKAMI LUB TOFU 100 g / os.
Stirfry z krewetkami lub tofuz dodatkami:
krewetki lub tofu, grzyby, marchew, daikon, edamame, pak choy, chili, czosnek, imbir, trawa cytrynowa, tajska bazylia

SMAŻONE KREWETKI 90 g/ os.
Smażone krewetki z dodatkami:
masło, czosnek, białe wino, natka pietruszki, chili, bagietka

RISOTTO TRUFLOWE 110 g / os.
Risotto z truflą i serem pecorino romano

TATAR AVOCADO 70 g / os.
Tatar wegański z dodatkami:
awokado, pomidory Concasse, kolendra, chili limonka, szalotka, musztarda, grzanki, oliwa z oliwek

PASTA 110 g/ os.
Dwa rodzaje pasty z dodatkami:
makaron Casarecce i Rigatoni, pesto bazyliowe, pieczone pomidorki, oliwki, suszone pomidory
Sosy i ser: cztery sery, Bolognese z selerem naciowy, Parmigiano Reggiano

GOFRY I LODY 80 g / os.
Gofry i trzy rodzaje lodów z dodatkami:
bita śmietana, cukier puder, świeże owoce, wybór posypek i polew, Nutella

CANNOLI –WŁOSKIE RURKI Z KREMEM 50 g / os.
Cannoli z dodatkami:
Kremy: z ricotty z dodatkiem cytrusów, pistacjowy, krem malinowy z czekoladą Belvedere Noir
Dodatki: pistacje, skórka pomarańczowa, migdały, maliny liofilizowane, cukier puder

CRÊPES SUZETTE 75 g/ os.
Crêpes Suzettez dodatkami:
Cointreau, pomarańcze, chantilly waniliowy, świeże owoce, mięta / melisa, sos karmelowy

Sprawdź również inne oferty
Belvedere Catering

Catering dla firm

Wyjątkowa obsługa

Wykwinty bankiet firmowy

Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.

Sprawdź pełną ofertę

Catering na wesela

Zaskakujące smaki

Catering na wesela

Nasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.

Sprawdź pełną ofertę

Catering eventowy

Sprawdź nasz rozwiązania

Catering eventowy

Sprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.

Sprawdź pełną ofertę

Oprawa meczowa

Catering na Stadionie Legii

Oprawa meczowa

Od lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie

Sprawdź pełną ofertę