CATERING FIRMOWY

Autorskie menu na wydarzenia firmowe przygotowane przez znakomitych szefów kuchni Belvedere Catering.

Spotkania firmowe z oprawą kulinarną
Belvedere Catering

Poznaj kulinaria Belvedere Catering na wydarzenia biznesowe w kreacjach najlepszych szefów kuchni oraz w unikalnych stylizacjach, które doskonale dopełnią wyjątkowym smakiem każdy firmowy event, taki jak:  konferencja, szkolenie, spotkanie zarządu, śniadanie prasowe, jubileusz firmy oraz impreza pracownicza.

Wśród pomysłów na oprawę kulinarną eventów znajdują się dania w formie bufetowej i koktajlowej, przerwy kawowe, śniadania oraz wachlarz wybornych słodkości z własnej pracowni cukierniczej Belvedere Gourmet Group.

Autorskie menu

Za menu odpowiadają wyjątkowi kreatorzy smaku: szef kreatywny David Gaboriaud znany ze swojej charyzmy kulinarnej oraz Michał Iwaniuk – 7-my na świecie mistrz cukiernictwa.

Unikalna stylizacja

Tworzymy unikalne stylizacje kulinarne dopasowując je do każdego typu eventu nadając mu odpowiedniej rangi. Oprawę kreujemy w oparciu o najnowsze światowe trendy.

Najwyższa jakość

Menu komponujemy na bazie najwyższej jakości składników od zaufanych dostawców. Dzięki temu gwarantujemy doskonałość smaku serwowanych potraw.

Doskonała obsługa

Każdemu wydarzeniu zapewniamy najwyższy poziom obsługi dbając o każdy szczegół oprawy: profesjonalne doradztwo, dedykowaną opiekę w miejscu wydarzenia i wyselekcjonowaną obsługę kelnerską.

smaki skomponowane przez znakomitych szefów kuchni

Na każde wydarzenie firmowe

Nasi szefowie kuchni zadbali o wyborne smaki w różnorodnym menu począwszy od tematycznych śniadań z live cooking, poprzez przerwy kawowe z obszernym wyborem potraw na słono, słodkościami z własnej pracowni cukierniczej, domowymi ciastami i konfiturami, aż po doskonale skomponowane bufetów lunchowe i kolacyjne na potrzeby popołudniowych i wieczornych spotkań biznesowych. Każdemu wydarzeniu dedykujemy ekspercką obsługę w wybranym miejscu, która zatroszczy się o każdy element usługi kulinarnej zapewniając Klientowi pełen komfort oraz wyjątkowe doznania kulinarne wszystkim Gościom.

Doskonale skomponowane menu

Ważnym spotkaniom i wydarzeniom firmowym należna jest duża atencja dopełniona znakomitą oprawą kulinarną. Wykorzystując nasze ponad 30-letnie doświadczenie w aranżacjach cateringowych na wszelkie rodzaje eventów oraz talent do gotowania naszych mistrzów smaku, oferujemy szeroki wachlarz autorskiego, sezonowego menu, które zaspokoi nawet najbardziej wyszukane gusta kulinarne. Dbałość o każdy detal stylizacji, jak również piękna prezentacja dań, zapewni Twoim Gościm wspaniałe doświadczenia kulinarne.

kompleksowe rozwiązania KULINARNe w ofercie dla firm

Menu śniadaniowe

Rozpocznij dzień z dobrym smakiem - śniadania przygotowanego przez Belvedere Catering w ofercie dla firm.

Serwujemy sezonowe i pełne dobrych kalorii dania, które zapewnią zaproszonym Gościom wsparcie energetyczne i wydajność przez całe przedpołudnie. Nasze menu śniadaniowe składa się z szerokiej gamy smacznych i kreatywnych dań, dopasowanych do różnorodnych preferencji kulinarnych.

Bufet zimny

Wybór serów
Cheddar, Camembert, Dorblu, mozzarella
Wybór wędlin
prosciutto crudo, mortadella, bresaola
Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem
Dodatki
Pomidor, ogórek, sałaty

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa: bagietka, bułeczki pszenne i z ziarnami
Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Na słodko
Kruche ciasteczka
Croissanty maślane
Miody i konfitury
Owoce

Bufet zimny
Wybór polskich serów: koryciński, Dorblu, wędzony twaróg
Wędliny domowe: szynka gotowana, kabanosy, pasztet
Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem
Pasta z wędzonych ryb z jajkiem i szczypiorkiem
Warzywa
pomidor, ogórek, sałaty, rzodkiewka
Pieczywo
Wybór domowego pieczywa: bagietka, bułeczki pszenne i z ziarnami
Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe

Bufet gorący
Szakszukaz pieczoną papryką, cebulą i kolendrą / W/G
Grillowane frankfurterkiz cebulą dymką
Jajka sadzone z boczkiem i szczypiorkiem / G
Dodatki
Musztarda
Ketchup


Na słodko
Ciastka duńskie mini
Croissanty maślane
Wybór miodów i konfitur
Mus pistacjowy z owocami leśnymi /V/G/L
Owoce

Bufet zimny

Wybór serów
Cheddar, Camembert, Dorblu, mozzarella
Wybór wędlin
prosciutto crudo, mortadella, bresaola
Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem
Jajka nadziewane pastą z łososia, z kaparami i koperkiem
Hummus z pieczoną papryką
Dodatki
Pomidor, ogórek, sałaty
Miody i konfitury


Bufet gorący

Grillowane Frankfurterki
Naleśniki z młodym szpinakiem, mozzarellą i pomidorkami / W
Dodatki
Musztarda
Ketchup
Pieczywo
Wybór domowego pieczywa: bagietka, bułeczki pszenne i z ziarnami
Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe


Bufet słodki
Ciasteczka kruche i croissanty maślane
Jogurt owocowy lub naturalny
Miody i konfitury
Owoce

Bufet zimny
Grillowane warzywa z plastrami sera feta z oliwą extra virgin i kremem balsamicznym / W
Pieczone dzikie brokuły z parmezanem, pesto, pomidorkami koktajlowymi i ziołami /W
Tatar z awokado z pomidorami malinowymi i kolendrą / W
Sajgonki z tofu i duszonymi grzybami shitake/ V
Hummus z pieczoną papryką / V/G/L
Warzywa
Seler naciowy, rzodkiewka, pomidorki koktajlowe, cykoria, ogórek, sałata rzymska


Bufet gorący
Szakszuka z pieczoną papryką, cebulą i kolendrą / W/G
Wegańskie kiełbaski z dymką /V/L
Falafel z hummusem z orzechami laskowymi /V/G

Dodatki
Musztarda
Ketchup
Pieczywo
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Oliwa extra virgin
Pasta z młodej fasoli sojowej z tofu i glonami /VL


Bufet słodki
Chrupiąca granola z sezonowymi owocami, jogurtem greckim i miodem /W
Panna cotta z owocami i kruszonką / VGL
Mus pistacjowy z owocami leśnymi / VGL
Miody i konfitury

Bufet zimny
Wybór serów: gouda, camembert, gorgonzola, twaróg
Wędliny domowe: wędzona szynka wieprzowa, szynka z piersi indyka
Owoce: winogrona, borówki, truskawki

Dodatki
Miód lipowy
Konfitura pomarańczowa
Dżem truskawkowy

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa:
bagietka, pieczywo żytnie i pszenne, bułki, croissanty,

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe

Do kawy

Ciasteczka owsiane

Bufet zimny
Wybór serów:
Twarożek śmietankowy z ziołami i płatkami kwiatów
Pomidorki koktajlowe, szparagi, dwukolorowa cykoria
Krojone owoce sezonowe

Dodatki
Miód lipowy
Dżem brzoskwiniowy
Konfitura z owoców leśnych

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie, mini croissanty

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe

Do kawy
Mini rogaliki z ciasta francuskiego

Bufet zimny
Wybór serów: tylżycki, salami, edamski, oscypek
Kremowy twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem i trybulą
Wędliny domowe: wędzona szynka, kiełbasa krakowska, pieczone piersi kurczaka w jogurcie z ziołami, wytworny pasztet z cielęciny z zielonym sosem Ravigotte
Połówki jajek z pastą z pieczonego łososia i kaparami
Połówki jajek z pastą z bobu i szparagami /W
Sałatka śledziowa z botwiną i młodymi ziemniakami, korniszonami i musztardą
Nowalijki: rzodkiewka, kalarepa, pomidory malinowe, ogórek, szparagi /V

Dodatki
Sos tatarski, ćwikła, chrzan
Miód lipowy
Konfitura z owoców leśnych
Dżem morelowy
Jogurt owocowy lub naturalny

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Bufet gorący
Grillowane frankfurterki z piwem i dymką
Pszenne racuszki z cytrynowym masłem i jogurtem
Naleśniki szpinakowe z wędzonym twarogiem i salsą z pomidorków koktajlowych /W

Do kawy
Mini rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem owocowym
Domowe ciasto drożdżowe z truskawkami

Live Cooking
Bliny z miodem, owocami i słodkimi dodatkami
Jajka sadzone z wybranymi dodatkami: gotowana szynka, wędzony boczek, wędzony łosoś, szpinak, pomidory, szalotka, szczypiorek

Bufet zimny
Wybór wędlin: szynka Cotto, pieczony schab, salami Milano, wędzona szynka, mortadela z pistacjami, Pirosciutto di Parma
Selekcja znakomitych serów: szwajcarski ementaler, królewski wędzony, Gorgonzola Dolce, camembert, brie /W
Sałatka Caprese z pomidorkami cherry, mini mozzarellą fiordi latte i zielonym pesto /W/B
Wegańska feta z kolorowymi paprykami i oliwkami kalamata/V
Deska wędzonych na zimno ryb: jesiotr, halibut, tuńczyk, łosoś
Wegańskie kiełbaski z warzywami i świeżymi ziołami /V
Wybór świeżych warzyw: pomidorki koktajlowe, ogórek, papryka, seler naciowy /V
Jogurty: naturalny i owocowy /W
Granola/V
Owoce sezonowe

Dodatki
Sos tarski, sos Ravigotte, chrzan,
Miód
Konfitura z brzoskwiń,
Dżem truskawkowy

Bufet gorący
Jajka w koszulkach na kremowym sosie z włoskich pomidorów pelatti z ciecierzycą i grillowanymi warzywami /W
Jajka sadzone na julienne z obsmażanej szynki Cotto/B
Wiedeńskie frankfurterki
Szwajcarskie placki ziemniaczane rosti ze świeżym ogrodowym szczypiorkiem i płatkami ementalera /W
Fasolka cannellini w sosie pomidorowym

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli
Hummus z młodego groszku

Bufet słodki
Croissanty
Ciastko duńskie z owocami
Bułeczki maślane z konfiturą

Bufet zimny
Pasztet z kaszy jaglanej z marchewką, orzechami i kardamonem /V
Grillowane warzywa z plastrami sera feta z oliwą extra virgin i kremem balsamicznym /W
Tatar z awokado z pomidorami malinowymi i kolendrą /W/L
Chrupiąca granolaz sezonowymi owocami, jogurtem greckim i miodem akacjowym /W
Wybór świeżych warzyw: seler naciowy, szparagi, rzodkiewka, pomidorki koktajlowe, cykoria, ogórek, sałata rzymska
Grillowane szparagi z mini mozzarellą, pesto, pomidorkami koktajlowymi i ziołami /W
Spring rolls z tuńczykiem, sałatą rzymską, nowalijkami, ziołami, sosem ostrygowym i sezamem /W/L

Dodatki
Hummus z młodego groszku z tahiną/W
Pasta z awokado z prażonym sezamem /W
Miód
Konfitura z owoców leśnych
Dżem morelowy

Bufet gorący
Jajka w koszulkach na kremowym sosie z włoskich pomidorów Pelati, ciecierzycą i grillowanymi warzywami /W
Szakszuka z jajkami, kremowym sosem i pomidorami Pelati/W
Wegańskie kiełbaski z dymką /V/L
Falafel z ciecierzycy /V/L
Owsianka wegańska z bakaliami na mleku kokosowym

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Oliwa extra virgin

Bufet słodki
Pudding kokosowy z chia i mango /V
Brownie wegańskie /V
Daktylowe praliny /V

Dania zimne „w stole”
Deska serów: camembert, ser mierzwiony, dojrzewający ser pleśniowy
Wybór wędlin: opiekana pierś indyka w jogurcie z ziołami, włoska mortadela z pistacjami, pieczony schab ze szparagami, pasztet cielęcy ze smardzami
Rilette z organicznego pstrąga wędzonego z piklowanym spaghetti z ogórka, świeżym koprem i fenkułem
Trzy rodzaje tapenady: z oliwek czarnych, zielonych i kalamata
Pomidory koktajlowe z mini mozzarellą fiordi latte na paście z awokado z cytrusowym vinaigrette/W/B
Sałatka szopska z bałkańskim serem /W/L

Dodatki
Sos tatarski, sos Ravigotte, chrzan
Miód rzepakowy
Dżem morelowy

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską

Dania gorące serwowane do wyboru z poniższych:
Jajka a’la Belvedere: jajko w koszulce, gryczany blin, szpinak, pomidory malinowe, awokado, sos holenderski /W
lub
Placuszki rosti z wędzonym łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną

Desery „w stole”
Muffin czekoladowy
Wybór ciastek duńskich

Przekąski zimne „w stole”
Daktylowe praliny z wegańskim dyniowym serem i pistacjami /V
Tataki z papai z wegańską fetą /V/B
Pasztet strasburski z boczniaków z konfiturą figową /V
Papryczki wiśniowe faszerowane wegańskim serkiem urnebes/V/L
Hummus z młodego groszku z mango i świeżymi owocami granatu /W
Tabbouleh z filetowanymi cząstkami owoców, świeża mięta i sokiem z limonki /V/L/B

Dodatki
Pasta z awokado
Miód
Konfitura z moreli
Konfitura z owoców leśnych

Pieczywo
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Dodatki do pieczywa
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Dania gorące serwowane do wyboru z poniższych:
Smażona polenta z zielonymi opiekanymi szparagami z oliwą extra virgini kremowym jajkiem w koszulce od zielononóżki /W
lub
Wegańska szakszuka z ciecierzycą, pomidorkami cherry, bakłażanem, cukinią i marynowanym tofu/V/L

Desery „w stole”
Croissanty
Wybór ciastek duńskich

Przerwy kawowe

Przygotowane przez nas menu na przerwy kawowe idealnie wpisze się w schemat szkoleń, konferencji oraz spotkań prasowych, podczas których potrzebna jest chwila kulinarnego odpoczynku przy wytrawnych lub słodkich przekąskach.

Menu zawiera sezonowe  przekąsek na słono i słodko - w wyłącznie domowej wersji.

Bufet słodki


Wybór słodkich wypieków:
• mini croissanty
• ciasteczka duńskie
Domowe wypieki:
•muffiny czekoladowe z wiśniami / W
• ciasto marchewkowe z kremem cytrynowym
• wybór kruchych ciasteczek

Bufet słodki

Domowe wypieki:
• brownie z karmelem i kardamonem / W
• tarta z curdem cytrynowym / W
• jabłecznik z cynamonem / W
• wybór kruchych ciasteczek / W

Bufet wytrawny
Mini croissant z szynką parmeńską i serem Cheddar
Tramezzini z grzybami i pieczoną cykorią / V
Tatar z pieczonego bakłażana i suszonych pomidorów / V
Tartaletka z Dorblu, coulis z malin z pistacjami / W

Bufet słodki

Wybór słodkich wypieków:
• ciasteczka duńskie
• sernik krakowski z sezonowymi owocami/ W
• Panna Cotta z owocami i kruszonką / VGL
• wybór kruchych ciasteczek / W

Bufet wytrawny
Pieczony schab z kremem chrzanowym na żytnim chlebie
Mini croissant z łososiem, pesto i rukolą
Mini bajgiel z wędzonym kozim serem i morelą / W
Mini brioche z marynowanym tofu i kimchi/ V

Kanapeczki


Z mięsem:
Mini bułeczka maślana z pieczonym schabem i kremem chrzanowym
Focaccia z mortadellą i pistacjami
Brioche z szynką parmeńską i serem Cheddar
Z rybą:
Crostini z pastą z tuńczyka i pieczoną papryką
Żytnia kanapeczka z krewetkami i awokado / L
Mini croissant z łososiem, pesto i rukolą
Wegetariańskie:
Focaccia z mozzarellą i pomidorem / W
Croissant z serem Cheddar i grzybami / W
Mini brioche z wędzonym kozim serem i morelą / W
Wegańskie:
Pumpernikiel z grzybami i pieczoną cykorią / V
Focaccia z marynowanym tofu i kimchi/ V

Ciastka
Muffiny waniliowe
Ciasta w całości
Keks
Babka cytrynowa
Ciasta w całości–średnica 18 cm
Ciasto „Zebra” w czekoladzie
Ciasto piaskowe z owocami
Beza Pavlova z owocami
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Tarta zapiekana z owocami
Tarta karmelowa
Tarta czekoladowa

Shoty
Pobudzający shot z guaraną, rokitnikiem i różowym pieprzem
Shot z aguaje, ananasem, imbirem oraz olejem z pestek moreli
Shot probiotyczny z głogiem
Wzmacniający shot z chlorellą
Powysiłkowy shot z niebieską spiruliną
Witalizujący shot z granatem
Regulujący shot z pyłkiem
Odpornościowy shot z imbirem
Cold brew z chili i czekoladą
Odpornościowy shot z aloesem
Odmładzający shot z kolagenem
Prozdrowotny shot z grzybem chaga
Sho tz ashwagandą, kakao i orzechem laskowym
Shot z CBD, melisą i miodem akacjowym
Batony
Orzechowy batonik energetyczny z amarantusem
Piernikowy batonik owsiany
Błonnikowy batonik musli
Wegański batonik proteinowy z nasionami
Deserowy batonik owsiany

Bufet słodki
Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere

Wybór słodkich wypieków:
mini croissanty
mini donaty
Ciasta domowe:
babka cytrynowa
ciasto z owocami sezonowymi

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere

Wybór słodkich wypieków:
warkocz klonowy z orzechami włoskimi
mini pączki

Ciasta domowe:
brownie
ciasto z owocami sezonowymi

Bufet wytrawny

Weneckie tramezzini z musem z karczocha i mascaprone
Tartinki wędzonym indykiem, żurawiną i musem chrzanowym
Kozi ser w pistacjach z malinami i granatem /W
Mini quicheze szpinakiem i suszonymi pomidorami z oliwą extra virgin/W

Bufet słodki

Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków:
mini croissanty maślane
ciastka duńskie

Ciasta domowe:
ciasto kasztanowe
ciasto czekoladowe z wiśniami
tartaletka kajmakowa

Bufet wytrawny

Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Mini szpinakowe wrapy z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki na razowym pieczywie z wędzonym łososiem /V
Mini quiche z serem Raclette i granatem /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B

Bufet słodki

Granola by Belvedere /W
Mango lassi/W
Zdrowe słodkości z pracowni cukierniczej Belvedere:
kruche ciasteczka
trufle malinowe
wegańskie tiramisu /V

Ciasta domowe:
sernik krakowski
szarlotka
Sezonowe owoce filetowane

Bufet wytrawny

Mini club sandwich z wędzonym indykiem i majonezem truflowym
Trufle z koziego sera w pistacjach i płatkach bławatka /W
Hummus z zielonego groszku z wędzonym tofuna pumperniklu /V
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi daikoni papryki z wegańskim majonezem /V/L/G
Sałatka z nowalijkami z miodowym sosem /W

Smoothie:
jarmuż-ananas
brokuł-szpinak

Dania Wytrawne

Hummusy
Hummus brokułowo-szpinakowy z chipsami z chlebka lavash/V
Tradycyjny hummus z ciecierzycy

Tartinki
Łosoś wędzony, mus chrzanowy
Cielęcina, vitellotonato
Rostbef z chrzanem na julienne z pikli

Tramezzini
Tramezini z musem z tuńczyka i tapenadą
Tramezini z tuńczykiem z musem ricotta
Tramezini z szynką cotto i mascarpone

Wrapy
Z chlebka lavash, z hummusem, ajwarem i chrupkimi warzywami /V
Szpinakowy z wegańskim serem i warzywami
Paprykowy z wędzoną szynką i kolorowymi sałatami
Czarny z orientalną kaczką i słodko kwaśnym sosem

Słone mini przekąski
Kurczak zagrodowy na bagietce tandori, relish ananasowo-kolendrowy
Mini quiche z serem Roquefort i karmelizowanymi orzechami /W

Sałatki i warzywa
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi daikoni papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Sałatka z nowalijkami z miodowym sosem /W
Orientalna sałatka w cieście ryżowym

Smoothie
buraczano-marchwiowe
seler naciowy-jogurt vege-mango

Dania Słodkie

Granola
Granola by Belvedere /W

Słodkie wypieki
Miodownik z kremem cytrynowym
Mini croissant
Kokosowa Panna Cotta z mango /V
Sernik pomarańczowy z mascarpone
Brownie z malinami na czekoladzie ruby
Szarlotka z kruszonką migdałową
Kruche ciasteczka z manufaktury Belvedere
Trufle czekoladowe
Wybór duńskich ciasteczek 2 szt.
Ciasto z sezonowymi owocami

Owoce i sałatki
Sałatka z sezonowych owoców
Filety z owoców sezonowych /V

Jogurty
Mango lassi/W

Menu lunchowe i kolacyjne w formie bufetu

W Belvedere Catering wiemy, jak ważną rolę odgrywają kulinaria podczas spotkań biznesowych.

Dlatego menu lunchowe jest przez nas doskonale przemyślane pod względem zawartości dotyczącej potraw w poszczególnych zestawach aby wybrać to, które najbardziej odpowiada rodzajowi i randze danego spotkania.

Dania zimne
Schab „po warszawsku”, z jajkiem, kremowym chrzanem, ziołami i rzodkiewką
Śledź z młodymi ziemniakami, cebulą, gorczycą i śmietaną / G
Marynowana gruszka z serem Dorblu, orzechami i rzodkwią arbuzową / WG
Szynki, sery, pasztet i kiełbasy z piklami i dodatkami
Sałatka makaronowa z tuńczykiem, hummusem, pieczoną papryką i rukolą/ L
„Tabbouleh” z kalafiora z labnehem, miętą i ciecierzycą prażoną / WG
Selekcja pieczywa z masłem

Dania gorące
Rolada z kurczaka w boczku z suszonymi pomidorami i pistacjami
Sum w warzywnym curry z mlekiem kokosowym / G
Pasta al fornoz pomidorkami, mozzarellą i ziołami / W
Stirfrywarzywne z ryżem, smażonym tofui orzechami nerkowca / V
Pieczone bakłażany z fetą i granatem / WG


Desery
Sernik wiedeński z wanilią / W
Mus pistacjowy z owocami leśnymi / VGL
Tarta z curdemcytrynowym / W

Dania zimne
Terrine z foie gras na grzance, piklowane winogrono i chutney z figi /L
Tatar z pieczonego bakłażana i suszonych pomidorów / V
Tatar wołowy na ziemniakach gratin z oscypkiem i szalotką
„Ceviche” z łososia z awokado, chili i mango / L
Marynowana gruszka z serem Dorblu, orzechami i rzodkwią arbuzową / WG
Vitello tonnato z płatkami parmezanu, owocami kaparów i pomidorkami
Carpaccio z okonia morskiego z marakują i gruszką w miso / GL
Kolorowe sałaty, cytrusy, dressing musztardowy / VLG
Selekcja pieczywa z masłem

Dania gorące
Pierś z kurczaka kukurydzianego z sosem truflowym i pieczonym topinamburem / G
Pieczona jagnięcina z sosem mięsnym z miętą i oliwkami
Smażona barwena w sosie krewetkowym z czerwonym kawiorem i koperkiem
Pasta al forno z pomidorkami, mozzarellą i ziołami / W
Żółte curry z batatów z bakłażanem i papryką / V
Pieczone bakłażany z fetą i granatem / WG
Smażone kopytka z guanciale i szałwią


Desery
Tarta z curdem cytrynowym / W
Rolada orzechowa z yuzu
Mus migdałowy z truskawką, oblany masłem kakaowym / VLG
Mini patea choux cytrusowy
Mini rolada kokosowa

Dania zimne
Schab „po warszawsku” z jajkiem, kremowym chrzanem, ziołami i rzodkiewką
Smażona sałata rzymska z plastrami szynki z kaczki i pomarańczą marynowaną w kwiatach / GL
Gravadlax z chrzanem, marynowanym jabłkiem i koperkiem / GL
Pieczony bakłażan z boczniakami i orzechową posypką / VG
Sałatka Cezar z piersią kurczaka, parmezanem i anchois
Kolorowe sałaty z cytrusami i dressingiem musztardowym / VLG
Selekcja pieczywa z masłem


Dania gorące
Medaliony z indyka w sosie z estragonem i pieczonymi pomidorkami
Duszona wieprzowina z oliwkami, pieczoną papryką i ziołami
Piccatta z halibuta z sosem kaparowym i pieczonymi papryczkami
Maślane kaszotto z groszkiem i marchewką / W
Ziemniaki francuskie z dymką i szczypiorkiem i palonym masłem / W
Grillowane sezonowe warzywa z oliwą extra virgin/ V


Desery
Sernik wiedeński z wanilią / W
Ciasto marchewkowe z kremem cytrynowym
Rolada pistacjowa z malinami
„Panna cotta” kokosowa z owocami i kruszonką / VLG

Dania zimne
Tacos z brukwi z szynką z kaczki, pastą z czarnego czosnku i kaffirem/ L
Siekany gravadlax z łososia z kandyzowanym fenkułem na czarnym blinie
Rostbef pieczony z purée z batatów, chimichurri z truflowym ziemniakiem i słodką cebulą / GL
Pieczony kalafior z tahiną, „ziemią” z oliwek i granatem / WG
Grillowana cukinia z szynką dojrzewającą, ricottą i pistacjami / G
Sałatka z boczniaków z bok choy, kimchi i edamame/ VL
Selekcja pieczywa z masłem
Szynki, sery, pasztet i kiełbasy z piklami i dodatkami


Dania gorące
Pierś z kurczaka kukurydzianego z sosem truflowym i pieczonym topinamburem / G
Polędwiczka wieprzowa w sosie z zielonympieprzem i smażonymi brązowymi pieczarkami
Pieczony łosoś w glazurze z sosu sojowego i miodu z grillowanym pak choy i limonką kaffir/ L
Gnocchi z kozim serem i palonym masłem szałwiowym / W
Żółte curry z batatów z bakłażanem i papryką / V
Zapiekanka z fasoli i ryżu z warzywami i pikantną salsą / W
Blanszowane zielone warzywa w pesto z migdałami / W


Desery
Tartaletka kokosowa z ananasem
„Panna cotta” kokosowa z owocami i kruszonką / VGL
Mus czekoladowy z czarną porzeczką / G
Sernik w rochez białej czekolady / W

Dania zimne
Rosti kapuściane z crème fraîche i chrupiącym boczkiem
Shrimp roll z marakują i mango
Rostbef pieczony z purée z batatów, chimichurri, truflowym ziemniakiem i słodką cebulą / GL
Pikantne owoce morza z awokado i cytrusami / GL
Marynowana gruszka z serem Dorblu, orzechami i rzodkwią arbuzową / WG
„Tabbouleh” z kalafiora z labnehem, miętą i ciecierzycą prażoną / WG
Sałatka Cezar z piersią kurczaka, parmezanem i anchois
Selekcja pieczywa z masłem


Dania gorące
Duszona wieprzowina z oliwkami, pieczoną papryką i ziołami
Coqau vin z młodą marchewką
Filet z sandacza w cytrusowym sosie Beurre Blanc / G
Cappelli z mozarellą w pomidorach z bazylią / W
Kalafior pieczony z sosem orzechowym i chili / V
Pieczone ziemniaki z ziołami i wędzoną papryką / VL


Desery
Pâteà choux pomarańczowy
Mus z białej czekolady z malinami / G
Tartaletka kokosowa z ananasem
Mus migdałowy z truskawką z masłem kakaowym / VLG

Dania zimne
Tatar wołowy z piklami i musztardą na żytnim chlebie / L
Śledź na młodym ziemniaku z koperkiem i zielonym pieprzem / L
Schab „po warszawsku”,z jajkiem, kremowym chrzanem, ziołami i rzodkiewką
Gravadlax z chrzanem, marynowanym jabłkiem i koperkiem / GL
Parfait z koziego sera z pieczonymi orzechami włoskimi w miodzie z żelem malinowym / W
Sałatka z pieczonym pstrągiem Z brokułami i dressingiem jogurtowym / G
Sałatka Cezar z piersią kurczaka, parmezanem i anchois
Selekcja pieczywa z masłem


Dania gorące
Pieczona kaczka z sosem koniakowym i sezonowymi owocami / L
Polędwiczka wieprzowa w sosie z zielonym pieprzemi smażonymi brązowymi pieczarkami
Filet z sandacza w cytrusowym sosie Beurre Blanc / G
Gnocchi szpinakowe z sosem gorgonzola dolce, owocami granatu i prażonymi orzechami włoskimi / W
Grillowane sezonowe warzywa z oliwą extra virgin/ V
Smażone kopytka z guanciale i szałwią


Desery
Sernik wiedeński z wanilią / W
Mus pistacjowy z owocami leśnymi / VGL
Ciastko pistacjowe/ WG
Mini Pâteà choux cytrusowy
Mus czekoladowy z czarną porzeczką / G

Dania zimne
Vitello tonnato z płatkami parmezanu, owocami kaparów i pomidorkami
Pieczony bakłażan z boczniakami i orzechową posypką / VG
Gravadlax z chrzanem, marynowanym jabłkiem i koperkiem / GL
Sałatka z roszponką, szynką parmeńską i melonem / L
Szynki, sery, pasztet i kiełbasy z piklami i dodatkami
Selekcja pieczywa z masłem


Dania gorące
Duszona wołowina w sosie chrzanowym z pieczonymi jabłkami
Polędwica z dorsza z musem z szyjek rakowych i grillowanymi cytrynami
Pasta al forno z pomidorkami, mozzarellą i ziołami / W
Gnocchi z kozim serem i palonym masłem szałwiowym / W
Blanszowane zielone warzywa w pesto, z migdałami / W


Desery
Ciasto marchewkowe z kremem cytrynowym
Tiramisu w szkle / W
Tartaletka kokosowa z ananasem

Dania zimne
Tatar wołowy z piklami i musztardą na żytnim chlebie / L
Bliny z crème fraiche i czerwonym kawiorem
Pâté grzybowe z truflą, żelem z żółtka i ziemią z czarnych oliwek / W
Terrina z kaczki z whiskey, musztardą i suszoną morelą / LG
Młoda marchew pieczona z miodem z duqqa i kremową fetą / W
Grillowana cukinia z szynką dojrzewającą, ricottą i pistacjami / G
Carpaccio z okonia morskiego z marakują i gruszką w miso / GL
Seler z kremowym dressingiem z miso i musztardy, prażonej cebulki i świeżych ziół/ V
Marynowany ogórek z sezamem, Goma Wakame i tofu/ V
Selekcja pieczywa z masłem


Dania gorące
Pieczona kaczka z sosem koniakowym i sezonowymi owocami / L
Duszona wołowina w sosie chrzanowym z pieczonymi jabłkami
Okoń morski z grillowanymi karczochami i sosem maślano-winnym
Filet z pstrąga z zielonym pesto, młodym szpinakiem i parmezanem
Pasta al forno z pomidorkami, mozzarellą i ziołami / W
Ravioli ze szparagami, blanszowanymi brokułami i masłem / W
Ziemniaki francuskie z dymką i szczypiorkiem i palonym masłem / W
Pieczone papryczki z oliwą z oliwek / VG


Desery
Mus z białej czekolady z malinami / G
Sernik krakowski z sezonowymi owocami / W
Tarta z curdem cytrynowym / W
Muffiny czekoladowe z wiśniami / W
Mus pistacjowy z owocami leśnymi / VGL

Dania zimne
Terrine z foiegras na grzance, piklowane winogrono i chutney z figi /L
Tatar z pieczonego bakłażana i suszonych pomidorów / V
Tatar wołowy serwowany na ziemniaczanym gratin, z oscypkiem i szalotką
„Ceviche” z łososia z awokado, chili i mango / L
Marynowana gruszka z serem Dorblu, orzechami i rzodkwią arbuzową / WG
Vitello tonnato z płatkami parmezanu, owocami kaparów i pomidorkami
Carpaccio z okonia morskiego z marakują i gruszką w miso / GL
Kolorowe sałaty, cytrusy, dressing musztardowy / LG
Selekcja pieczywa z masłem


Dania gorące
Pierś z kurczaka kukurydzianego z sosem truflowymi pieczonym topinamburem / G
Pieczona jagnięcina z sosem mięsnym z miętą i oliwkami
Smażona barwena w sosie krewetkowym z czerwonym kawiorem i koperkiem
Pasta al forno z pomidorkami, mozzarellą i ziołami / W
Żółte curry z batatów z bakłażanem i papryką / V
Pieczone bakłażany z fetą i granatem / WG
Smażone kopytka z guanciale i szałwią


Desery
Tarta z curdem cytrynowym / W
Rolada orzechowa z yuzu
Mus migdałowy z truskawką, oblany masłem kakaowym /VLG
Mini patea choux cytrusowy
Mini rolada kokosowa

Dania zimne
Zawijany naleśnik ryżowy ze szparagami, młodym szczypiorkiem, grillowanymi boczniakami i wędzonym pęczakiem z gęstym sosem truskawkowo-imbirowym /W
Polędwiczki z indyka z sosem chimichurri, z listkami oregano i kolendry z papryczkami chilli i limonką
Mozzarella Caprese z redukcją balsamiczną, świeżą bazylią i truskawkami /W
Wegański pokebowl z tofu, marchewką, rzodkiewką, awokado, ziarnem i kiełkami słonecznika /W/V/G/L
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe

Sałatki
Tabboulehz kaszą bulgur, pomidorem, szczypiorkiem, oliwą, cytryną i natką pietruszki /W

Zupa
Andaluzyjski chłodnik z pomidorów z melonem i prażonymi płatkami migdałów /W/V/G/L

Dania gorące
Atlantycka sola z curry z mango, groszku ijalapeñoze słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Pierś kukurydzianego kurczaka sousvide z sosem francuskim, młodą dymką i orzeszkami /G
Ziemniaczki zapiekane z serem Gruyèrei listkami rozmarynu /W
Zielone warzywa z pesto
Makaron Primaveraz warzywami z oliwą, czosnkiem, bazylią i wegańskim Parmezanem /W/V/L

Desery
Panna cotta waniliowa z czarną porzeczką /W
Mini beza kawowa /W
Rolada pistacjowa z kremem malinowym /W

Dania zimne
Sashimiz arbuza z palonym sezamem, jalapeño/W/V/G/L
Pianka z pstrąga łososiowego z dodatkiem nasion słonecznika, kwiatów szczypiorku czosnkowego i liści azjatyckiej portulaki
Trufle z pieczonej gęsi z migdałami, winogronami i konfiturą malinową /G
Carpaccio z plastrów pieczonego indyka z musem z płatków róży i miodowej musztardy, ze słodko-kwaśnym ogórkiem i olejem malinowym /G

Sałatki
Sałatka z makaronu sojowego z kurczakiem, listkami nasturcji i sezamem /G/L
Sałatka z serkiem ricotta, truskawkami i awokado z redukcją octu balsamicznego, cukrem trzcinowym, i kruszonym czarnym pieprzem /W
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe

Zupa
Krem z młodego zielonego groszku z chipsami z suszonej pancetty

Dania gorące
Filety dorsza w sosie Kabayakiz listkami rukolii kruszonymi orzechami laskowymi /G
Pieczony karczek wieprzowy z marynowanymi warzywami i risotto ze słonecznika
Smażona pierś perliczki z karmelizowanym rabarbarem i sosem z owoców leśnych z plastrami pieczonych ziemniaków z rozmarynem /W
Roladki z cukinii ze zrumienionymi płatkami migdałowymi /W/V/G/L
Wegańska tikkamasala z tofu ze szpinakiem, pomidorami, imbirem i kardamonem /W/V/G/L

Desery
Ciastko Opera z kremem waniliowym /W
Tiramisu z truskawkami /W
Mus z białej czekolady z malinami /W
Torcik gianduja z ciastem czekoladowym w rocher czekoladowym /W

Dania zimne
Białe szparagi a’laJoëlRobuchonz sosem balsamicznym /G/W
Pâtéz gęsi z brioszką Cramique z truskawkami
Warzywne ceviche z imbirem, pomidorkami cherry, limonką i kolendrą /W/V/G/L
Vitello tonnato z karmelizowanymi kaparami /G
Burrata z Apulii z grillowanymi pomidorami malinowymi, kruszonymi orzeszkami pistacji i oliwą bazyliową
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe

Sałatki
Sałatka z ogrodową rzodkiewką, jajkiem, pomidorkami cherry i koperkowym winegretem

Zupa
Minestrone z zielonymi warzywami

Dania gorące
Atlantycka molwa ze szparagami i sosem koperkowo–cytrynowym /G
Tian Vaucluse ze słonecznymi warzywami kuchni prowansalskiej /W
Plastry pieczonej w cydrze młodej pulardy z jabłkami i sosem żurawinowym
Pieczona cielęcina z sosem kaparowym z purée z topinabura z prażonymi orzeszkami pinii
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Ziemniaki Boulangere z serem Gruyère/W

Desery
Crème Brûlée cappuccino
Panna cotta kokosowa z mango i marakują
Mus chia z mango
Mini ekler z pralin z czerwonych owoców i cytrynowym curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO

Dania zimne
Mini ravioli z rzodkwi arbuzowej z tatarem z pomidorów i konfiturą z cytryny i kolendrą
Polędwiczki wieprzowe marynowane w teriyaki z majonezem sojowym, z tajską sałatką z kokosem i trawą cytrynową
Frittata ze szparagami, kaszą jaglaną i suszonymi pomidorami /W
Pierś kurczaka marynowana w mleku kokosowym z pikantnym sosem orzechowym /B
Kozi ser zagrodowy z konfiturą z ogrodowych truskawek
Wrapy z hummusem i grillowanymi warzywami z harissą/W/V
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Zupa
Madame duBarry -krem z młodego kalafiora z crème fraîche

Dania gorące
Dorsz w panko z sosem schiracha z dzikim ryżem z trawą cytrynową
Udo kaczki z paloną marchewką, pak choi i karmelizowaną pomarańczą/G
Pieczone w pięciu smakach polędwiczki z indyka z sosem śliwkowym i anyżem z plastrami pieczonych ziemniaków
Ravioli z kozim serem, szparagami i kremem z malinowych pomidorów /W
Gnocchi z grzybami z palonym masłem i chrupiącą szałwią /W
Ziemniaki opiekane w oliwie paprykowej /W

Desery
Ciastko Opera z kremem waniliowym na kawowym biszkopcie
Tiramisu z truskawkami
Mus z białej czekolady z malinami
Mus gianduja z ciastem czekoladowym w rocher czekoladowym
Mini ptysie waniliowe z malinami i miętą

Dania zimne

Hawajski, marynowany tuńczyk z awokado, ogórkiem, fasolką edamame, majonezem sriracha i sezamem
Pieczone polędwiczki z indyka z kremem wasabi, salsą mango z sosem sriracha
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i skórki z cytryny
Plastry kurczaka kukurydzianego w marynacie hoisin z sosu sojowego, masła orzechowego i oleju sezamowego
Halloumi z żurawiną i orzechami makadamia
Inari sushi z ryżem, fasolką edamame i sezamem
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Zupa
Andaluzyjski chłodnik z pomidorów z melonem z prażonymi płatkami migdałów /W/V/G/L

Dania gorące
Filety z dorsza w sosie raïto z pomidorów, cipolline, oliwek, kaparów i ziół
Plastry marynowanej w cydrze polędwiczki wieprzowej z owocami w sosie miodowym
Opiekane plastry perliczki z orzechami w pikantnym sosie
Pierożki ze szpinakiem zapiekane w puszystym beszamelu z Parmezanem
Plastry pieczonych ziemniaków w oliwie
Kolorowa fasolka szparagowa z wiejskim masłem

Desery
Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence duchocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Namelaka migdałowa z bergamotką
Napoleonka z truskawkami

Dania zimne

Plastry piersi pulardy z musem paprykowym i grillowanym bakłażanem /B
Wrapy z suszonymi pomidorami, grillowaną cukinią i hummusem /W/V/B
Wytrawny sernik z wędzonego suma z chrzanowym purée i zielonym groszkiem
Gołąbki z kaszą jaglaną, marchwią, batatami, kuminem rzymskim i kolendrą /W
Carpaccio z buraka ćwikłowego z dresingiem, musztardą miodową, syropem klonowym i kruszonym serem chavroux /W/B
Mini sałata rzymska z grillowanym indykiem, chipsami z boczku, pomidorami i sosem Cezar
Sałatka tabbouleh z kuskusem i ziarnami granatu /V/L

Zupa

Orientalna zupa na mleczku kokosowym z warzywami i boczniakami z prażonym sezamem /W/L

Dania gorące

Eskalopki z zagrodowego kurczaka w jajku z parmezanem
Pierogi z dynią i pestkami słonecznika
Okoń morski z tapenadą z kaparów z palonym masłem
Mini marchewki z figami i sosem pomarańczowym z kardamonem /W/B
Komosa ryżowa z ziołami i oliwą /W/B
Pieczona wieprzowina z orientalnymi przyprawami, mlekiem kokosowym, czerwonym curry
z zielonymi, orientalnymiwarzywami z woka

Desery

Mus orzechowy z gruszką i imbirem
Florence du chocolate z musem kawowym
Tartaletka z curdem egzotycznym i praliną z czerwonych owoców
Miodownik staropolski
Napoleonka z truskawkami

Dla spotkań do 40 osób

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne
Opiekane toro z tuńczyka z mango, korzeniem lotosu i sosem sriracha/G
Cielęcina z rakami, kawiorem truflowym, majonezem homarowym z brandy /G
Ptasie mleczko ze śnieżnobiałej czekolady Anëoi zielonych szparagów /W
Sękacz z foisgras z płatkami migdałów, konfiturą jarzębinową, różowym pieprzem i płatkami złota
Tatar wołowy z sriracha i marynatami
Wędzone piersi przepiórki z pomarańczowym kremem z ciemną czekoladą, truflami i liofilizowaną maliną
Ravioli z pieczonym burakiem, kozim serem i oliwą z pestek dyni /W
Ceviche warzywne z papryczkami chili, limonką i pomarańczami /W/V/G/L
Mus z koziego sera, z listkami shiso, lichi, kwiatem nagietka na piernikowej grzance

Sałatki
Sałatka a’laJacquemart-Andrez jajkiem w koszulce i ziołowymi grzankami
Sałatka gado-gadoz kiełkami słonecznika i soi, z ogórkiem, tofu, chrupiącą sałatą, pomidorami, świeżym imbirem, siekanymi wodorostami nori, papryką, kapustą pekińską, chrupiącymi brokułami, orzeszkami, młodą cebulką i rzodkiewką

Sosy: słodkie chili, teriyaki, tajski vinaigrette, wino ryżowe

Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Zupy
Bisque z homara z brandy i skórką pomarańczy
Zupa malezyjska Laksa z warzywami i kolendrą

Stacja kulinarna wytrawna
Smażone krewetki Black Tiger w sosie maślano-winnym z suszonymi pomidorami i grzankami czosnkowymi

Dania gorące
Sola atlantycka z wężymordem, masłem rakowym, podwędzanymi ziemniakami z koprem włoskim /B
Łosoś jurajski ze zrównoważonych połowów w kabayaki ze szpinakiem, groszkiem cukrowym i sosem kaffirlime
Kaczka pieczona w miodzie z octem balsamicznym w kremowym sosie, z migdałami i owocami leśnymi
Polska cielęcina pieczona w niskiej temperaturze ze smażonymi coquille Saint Jaques, pieprzem tasmańskim, fondantem z selera i gruszki i sosem z moutardeviolette
Wołowina w plasterkach z sosem z ostryg i młodą cebulką /G
Pieczona kaczka z orientalnymi przyprawami i warzywami i mlekiem kokosowym z czerwonym curry /G
Pakora z kalafiora z kuminem, nerkowcami, z batatami z cynamonem i chilli/W/V/G/L
Smażony ryż z warzywami /W

Desery
Torcik z kawą, mus caffelatte, żelka malina,
Prażynka z czerwonych owoców z musem z kwiatów bzu, żelką jeżynową z mus cytrynowym
Tort z białej czekolady z nutą trawy cytrynowej
Lollipopsbrownie
Mini ekler z migdałowym solonym kremem
Namelaka czekoladowa w blackmirror glaze

Stacja kulinarna słodka
Płynna czekolada belgijska w czterech smakach: rubinowy karmelowy, ciemny gorzki, mleczny

Dodatki: bita śmietana, pianki Marshmallow, cynamon, chilli

Menu kolacyjne w formie bufetu

Menu na kolacje zawiera wyslekcjonowane potrawy z sezonowymi dodatkami. 

Nasi szefowie kuchni zadbali o każdy, kulinarny detal, po to aby Twoje spotaknie firmowe, konferencja, czy jubileusz firmy zostały zakończone w doskonałym stylu i z dobrym smakiem. 

Każdemu wydarzeniu dedykujemy najwyższy poziom obsługi w miejscu wydarzenia oraz wyselekcjonowaną obsługę kelnerską.

 

Dania zimne
Sashimi z arbuza z prażonym sezamem, imbirem, chilli i kwiatami słonecznej lewkonii
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i tartej skórki cytryny
Tataki z wołowiny z glazurą sojową, imbirem i lichi
Plastry grillowanej w sezamie polędwiczki wieprzowej z gęstym sosem z truskawek z zielonym pieprzem /G
Pralina z ciecierzycy i daktyli, z łososiową marchewką, kaparami i sosem klonowym z chilli/V/WG/L
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Sałatki
Sałatka z karczkiem wieprzowym w marynacie teriyaki ze świeżo tartym imbirem, szparagami i rukolą/G
Sałatka z młodymi liśćmi szpinaku, kozim serem i malinami

Zupa
Sycylijskie minestrone z młodych warzyw z orzo

Dania gorące
Śródziemnomorski morszczuk z curry i mango, pędami młodego groszku i słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Kurczak kukurydziany z włoską polentą i dzikim brokułem
Plastry mlecznej cielęciny z młodą marchewką, sosem francuskim i orzeszkami /G
Ragoût z wołowiny z polnymi ziołami, groszkiem i pomidorami
Zapiekanka z młodych ziemniaków Boulangere/W/V/G
Warzywa la bohémienne z serem Gruyère

Desery
Namelaka z orzecha laskowego z cremeux kawowym i jeżyną
Mus czekoladowy z karmelizowaną truskawką
Torcik malinowy z kremem waniliowym

Dania zimne
Halibut sousvide z warzywnym ratatouille i kaparowym vinaigrette/G
Pokebowl z łososia, ogórka, papryki i sezamu podane na ryżu /G
Plastry piersi indyka z truskawkami na carpaccio ze świeżego ananasa z sosem sriracha/G
Hummus z kokosem, curry i kalafiorem
Plastry pieczonej polędwiczki z kremem wasabi, pomarańczą i płatkami imbiru /G
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z makaronu ryżowego z wołowiną, kolendrą, ogórkiem, imbirem i sezamem /G
Sałatka z mini mozzarellą, pomidorkami cherry, truskawkami i vinaigrette balsamico/W/G

Zupa
Zupa z kimchi, warzywami i quinoa/V/G

Dania gorące
Plastry soczystej wołowiny ze smażonymi listkami szpinaku, młodymi ziemniakami i sosem z kaparami jabłkowymi /G
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Morszczuk pieczony w cytrusach ze słodkim zielonym groszkiem, czarną soczewicą i żółtym curry /G
Plastry pulardy z fasolką po polsku, marchewką w pomarańczach i sosem z winogron /G
Smażone tofu z brokułami i sosem sezamowym /V/G
Ryż smażony z warzywami i kuminem/V/G
Kalafior zapiekany z mlekiem kokosowym i bakłażanem grillowanym z sezamem /V/G

Desery
Mini ptysie kokosowe z curdem marakuja
Mus pinacolada z mango i marakują
Torcik truskawkowy z trawą cytrynową
Mus bawarski pistacjowy z maliną

Dania zimne
Filet z węgorza w sosie teriyaki z chipsami ryżowymi i cebulkami chipotle
Pierś kurczaka marynowanego w cytrusach z majonezem curry /G
Tatar z wołowiny z marynowaną kurką /G
Panna Cotta z truflą i kruszonką z oliwą rozmarynową i listkami rukwi wodnej
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z brzoskwinią, pieczonym burakiem, fetą, bazylią i orzeszkami pinii /W
Sałatka z truskawkami i serem halloumi, dojrzałym awokado i orzechami makadamia

Zupa
Pikantne flaczki z boczniaka

Dania gorące
Jesiotr pieczony w soli morskiej z młodą botwinką i serkiem ricotta /G
Smażone krewetki z woka z warzywami i sosem sezamowym z ryżem i trawą cytrynową
Perliczka z purée z palonej pietruszki z kukurydzą na maśle, kurkami z patelni i sosem szałwiowym/G
Wolno pieczona wołowina w sosie kurkowym
Młode warzywa z pesto /W/V/G
Nasi goreng-smażony ryż z kurczakiem, warzywami, jajkiem i indonezyjskim sosem Ketjap Manis
Lu farcitnissart-faszerowane warzywa z gałązkami tymianku i bazylii

Desery
Mini ekler z pralin, czerwonych owoców z lemon curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Mus Woodfordwhisky z mleczną czekoladą
Mus ziołowy na palonej białej czekoladzie z ginem Hendricks
Tartaletki z crème pâtissière i owocami

Dania zimne

Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem
Sałata z gruszką, fenkułem, serem Lazur i karmelizowanymi orzechami
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim
Małże na muszli zapiekane z serem Roquefort i szpinakiem/B
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B
Torcik z sera koziego z truflami I czarnym pieprzem /B/W
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami /V/L/B
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Kolorowe sałaty z owocami, podhalańską kremową bryndzą i winegretem malinowym
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe

Zupa

Krem z kukurydzy z kokosem, imbirem i kurkumą /W/V/B/L

Dania gorące

Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską
Pieczona kaczka w sosie wiśniowym z czerwonym winem
Pieczony łosoś z sosem beszamelowym ze szpinakiem z płatkami prażonych migdałów
Grillowana cukinia zapiekana z serem pleśniowym z orzechami
Warzywne ratatouille z ziołami prowansalskimi /W
Gnocchi dyniowe z rukolą i prażonymi pestkami słonecznika /W
Gratin z ziemniaków z serem Gruyere i młodą dymką /W/B

Desery

Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Ciastko daktylowe ze słonym karmelem
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym
Crème brûlée z markują

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Dania zimne
Sashimi z arbuza z prażonym sezamem, imbirem, chilli i kwiatami słonecznej lewkonii
Quiche z zielonymi szparagami z gremoladą z natki pietruszki i tartej skórki cytryny
Tataki z wołowiny z glazurą sojową, imbirem i lichi
Plastry grillowanej w sezamie polędwiczki wieprzowej z gęstym sosem z truskawek z zielonym pieprzem /G
Pralina z ciecierzycy i daktyli, z łososiową marchewką, kaparami i sosem klonowym z chilli/V/WG/L
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne

Sałatki
Sałatka z karczkiem wieprzowym w marynacie teriyaki ze świeżo tartym imbirem, szparagami i rukolą/G
Sałatka z młodymi liśćmi szpinaku, kozim serem i malinami

Zupa
Sycylijskie minestrone z młodych warzyw z orzo

Dania gorące
Śródziemnomorski morszczuk z curry i mango, pędami młodego groszku i słodko-kwaśną młodą kapustą z koperkiem
Kurczak kukurydziany z włoską polentą i dzikim brokułem
Plastry mlecznej cielęciny z młodą marchewką, sosem francuskim i orzeszkami /G
Ragoût z wołowiny z polnymi ziołami, groszkiem i pomidorami
Zapiekanka z młodych ziemniaków Boulangere/W/V/G
Warzywa la bohémienne z serem Gruyère

Desery
Namelaka z orzecha laskowego z cremeux kawowym i jeżyną
Mus czekoladowy z karmelizowaną truskawką
Torcik malinowy z kremem waniliowym

Dania zimne
Halibut sousvide z warzywnym ratatouille i kaparowym vinaigrette/G
Pokebowl z łososia, ogórka, papryki i sezamu podane na ryżu /G
Plastry piersi indyka z truskawkami na carpaccio ze świeżego ananasa z sosem sriracha/G
Hummus z kokosem, curry i kalafiorem
Plastry pieczonej polędwiczki z kremem wasabi, pomarańczą i płatkami imbiru /G
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z makaronu ryżowego z wołowiną, kolendrą, ogórkiem, imbirem i sezamem /G
Sałatka z mini mozzarellą, pomidorkami cherry, truskawkami i vinaigrette balsamico/W/G

Zupa
Zupa z kimchi, warzywami i quinoa/V/G

Dania gorące
Plastry soczystej wołowiny ze smażonymi listkami szpinaku, młodymi ziemniakami i sosem z kaparami jabłkowymi /G
Pierogi z kaczką, jabłkiem i sosem ze świeżym majerankiem
Morszczuk pieczony w cytrusach ze słodkim zielonym groszkiem, czarną soczewicą i żółtym curry /G
Plastry pulardy z fasolką po polsku, marchewką w pomarańczach i sosem z winogron /G
Smażone tofu z brokułami i sosem sezamowym /V/G
Ryż smażony z warzywami i kuminem/V/G
Kalafior zapiekany z mlekiem kokosowym i bakłażanem grillowanym z sezamem /V/G

Desery
Mini ptysie kokosowe z curdem marakuja
Mus pinacolada z mango i marakują
Torcik truskawkowy z trawą cytrynową
Mus bawarski pistacjowy z maliną

Dania zimne
Filet z węgorza w sosie teriyaki z chipsami ryżowymi i cebulkami chipotle
Pierś kurczaka marynowanego w cytrusach z majonezem curry /G
Tatar z wołowiny z marynowaną kurką /G
Panna Cotta z truflą i kruszonką z oliwą rozmarynową i listkami rukwi wodnej
Wybór domowego pieczywa:mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Smalec z białej fasoli

Sałatki
Sałatka z brzoskwinią, pieczonym burakiem, fetą, bazylią i orzeszkami pinii /W
Sałatka z truskawkami i serem halloumi, dojrzałym awokado i orzechami makadamia

Zupa
Pikantne flaczki z boczniaka

Dania gorące
Jesiotr pieczony w soli morskiej z młodą botwinką i serkiem ricotta /G
Smażone krewetki z woka z warzywami i sosem sezamowym z ryżem i trawą cytrynową
Perliczka z purée z palonej pietruszki z kukurydzą na maśle, kurkami z patelni i sosem szałwiowym/G
Wolno pieczona wołowina w sosie kurkowym
Młode warzywa z pesto /W/V/G
Nasi goreng-smażony ryż z kurczakiem, warzywami, jajkiem i indonezyjskim sosem Ketjap Manis
Lu farcitnissart-faszerowane warzywa z gałązkami tymianku i bazylii

Desery
Mini ekler z pralin, czerwonych owoców z lemon curdem
Mus karaibski z rumem Dictador12YO
Mus Woodfordwhisky z mleczną czekoladą
Mus ziołowy na palonej białej czekoladzie z ginem Hendricks
Tartaletki z crème pâtissière i owocami

Dania zimne

Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem
Sałata z gruszką, fenkułem, serem Lazur i karmelizowanymi orzechami
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim
Małże na muszli zapiekane z serem Roquefort i szpinakiem/B
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B
Torcik z sera koziego z truflami I czarnym pieprzem /B/W
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami /V/L/B
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Kolorowe sałaty z owocami, podhalańską kremową bryndzą i winegretem malinowym
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe

Zupa

Krem z kukurydzy z kokosem, imbirem i kurkumą /W/V/B/L

Dania gorące

Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską
Pieczona kaczka w sosie wiśniowym z czerwonym winem
Pieczony łosoś z sosem beszamelowym ze szpinakiem z płatkami prażonych migdałów
Grillowana cukinia zapiekana z serem pleśniowym z orzechami
Warzywne ratatouille z ziołami prowansalskimi /W
Gnocchi dyniowe z rukolą i prażonymi pestkami słonecznika /W
Gratin z ziemniaków z serem Gruyere i młodą dymką /W/B

Desery

Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Ciastko daktylowe ze słonym karmelem
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym
Crème brûlée z markują

 

V ← danie wegańskie  | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy

Sprawdź również inne oferty
Belvedere Catering

Catering dla firm

Wyjątkowa obsługa

Wykwinty bankiet firmowy

Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.

Sprawdź pełną ofertę

Catering na wesela

Zaskakujące smaki

Catering na wesela

Nasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.

Sprawdź pełną ofertę

Catering eventowy

Sprawdź nasz rozwiązania

Catering eventowy

Sprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.

Sprawdź pełną ofertę

Oprawa meczowa

Catering na Stadionie Legii

Oprawa meczowa

Od lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie

Sprawdź pełną ofertę