Zapraszamy do wspaniałej podróży kulinarnej po smakach wymarzonych kuchni świata, w które wprowadzi Was charyzmatyczny kreatywny szef kuchni David Gaboriaud.
Kulinarne lekcje organizujemy według indywidualnych potrzeb Klienta. Ulubione, spersonalizowane lekcje gotowania na żywo oraz w wersji on-line nie tylko pomagają uczyć się nowych przepisów i umiejętności, ale często zapewniają poczucie wspólnoty i spontaniczność.
Opracowaliśmy dopasowane do potrzeb naszych klientów spersonalizowane formy warsztatów kulinarnych z Szefem Kuchni Davidem Gaboriaud - w małych lub większych grupach, w wybranej przestrzeni, na żywo bądź online, podczas których dowiecie się jak ugotować Wasze ulubione potrawy oraz poznać tajniki obróbki poszczególnych składników.
Jest to standardowa forma warsztatów gotowania na żywo, czyli spotkanie z kucharzem, podczas którego można wchodzić z nim w interakcję i zadawać pytania. Jest to sprawdzona, doskonała forma integracji, zawsze dostarczająca niesamowitych wrażeń nie tylko kulinarnych, ale z obcowania z kolegami z firmy czy pogłębiania relacji z klientami. Produkty do wybranych potraw zostaną dla każdego uczestnika dostarczone do miejsca wydarzenia.
Transmisja na żywo o wybranej porze, na otwartej i powszechnie dostępnej platformie streamingowej lub za pośrednictwem specjalistycznej platformy webinarowej.
Dobieramy sposób transmisji do twoich potrzeb i wspólnie wybieramy optymalne rozwiązanie.
Założenie: nagranie odbywa się w prywatnym domu, biurze lub innym miejscu wskazanym przez klienta. Produkty do przygotowania potraw oraz ich dostawa zostaną wycenione w zależności od wyboru menu i miejsca.
Przygotujemy nagranie, które będzie można odtworzyć o dowolnej, odpowiadającej każdemu porze. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie dla osób, które lubią elastyczność czasową i chciałyby odtworzyć nagranie z rodziną lub przyjaciółmi w dowolnej przestrzeni.
Założenie: nagranie odbywa się w prywatnym domu, biurze lub innym miejscu wskazanym przez klienta. Produkty do przygotowania potraw oraz ich dostawa zostaną wycenione w zależności od wyboru menu i miejsca.
Potrawy w naszym menu zawsze powstają na bazie wyselekcjonowanych składników od lokalnych dostawców. Z polskich ryb, mięs, grzybów czy warzyw pochodzących ze sprawdzonych ekologicznych hodowli, własnoręcznie przygotowujemy wszystkie potrawy oraz desery.
Tatar z tuńczyka, mus z awokado
Pierś z kaczki, jus z kaczki, purée z batatów, pieczone młode ziemniaki, musztardowiec
Zabajone z Prosecco i malinami
Chrupiące mini somosy z koziego sera na rukoli, dressing miodowy
Seler à la risotto, ser Comte, borowik mikołajkowy
Tarta Tatin z jabłkami ze słonym karmelem
Vichysoisse z przepiórczym jajem
Filet z okonia morskiego z mulami, kuskus izraelski, sos bisque
Profiteroles z lodami kokosowymi i sosem czekoladowym
Sałata z burraty, cytrusów, granatem i pistacjami
Polędwica wołowa, krewetki, białe i zielone szparagi, truflowy sos demi glace
Chantilly z truskawkami w sosie z różowego wina wanilii
Potrawy w naszym menu zawsze powstają na bazie wyselekcjonowanych składników od lokalnych dostawców. Z polskich ryb, mięs, grzybów czy warzyw pochodzących ze sprawdzonych ekologicznych hodowli, własnoręcznie przygotowujemy wszystkie potrawy oraz desery.
Tatar z tuńczyka, mus z awokado
Pierś z kaczki, jus z kaczki, purée z batatów, pieczone młode ziemniaki, musztardowiec
Zabajone z Prosecco i malinami
Chrupiące mini somosy z koziego sera na rukoli, dressing miodowy
Seler à la risotto, ser Comte, borowik mikołajkowy
Tarta Tatin z jabłkami ze słonym karmelem
Vichysoisse z przepiórczym jajem
Filet z okonia morskiego z mulami, kuskus izraelski, sos bisque
Profiteroles z lodami kokosowymi i sosem czekoladowym
Sałata z burraty, cytrusów, granatem i pistacjami
Polędwica wołowa, krewetki, białe i zielone szparagi, truflowy sos demi glace
Chantilly z truskawkami w sosie z różowego wina wanilii
+48 22 55 86 736
+48 608 413 267
malgorzata.bronowska@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 44
+48 734 157 995
andrzej.srednicki@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 66
+48 604 613 902
malgorzata.momot@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 34
+48 600 815 460
maja.kurowska@belvedere.com.pl
+48 22 558 67 70
+48 603 446 778
ewa.kacperczyk@belvedere.com.pl
Oprawa kulinarna bankietów firmowych, która wyniesie Twoje wydarzenia na szczyt.
Sprawdź pełną ofertęNasi Szefowie Kuchni doradzą, jakie menu wybrać na tę wyjątkową uroczystość.
Sprawdź pełną ofertęSprawdź rozwiązania realizowane z myślą o potrzebach naszych klientów.
Sprawdź pełną ofertęOd lat zapewniamy na Stadionie Legii Warszawa wyśmienitą kuchnię, unikatowy design oraz obsługę na najwyższym poziomie
Sprawdź pełną ofertę