Catering kongresowy

CATERING NA KONGRESY I MIĘDZYNARODOWE KONFERENCJE

Kongresy i międzynarodowe konferencje są złożonymi logistycznie wydarzeniami, przy których aranżacji pracuje zazwyczaj wielu dostawców. Dlatego ważny jest kompetentny partner cateringowy, który zapewni realizatorom spotkania profesjonalne wsparcie, a jego uczestnikom smaczne potrawy z dowolnego regionu świata oraz doskonale zorganizowaną obsługę.

Belvedere Catering by Design jest znane z profesjonalnego i doświadczonego serwisu. Potrafimy szybko zaaranżować przestrzeń eventu. Dostosowujemy formułę menu kongresu do oczekiwań uczestników, ich preferencji żywieniowych lub kulturowych, dostępnej przestrzeni, a także charakteru wydarzenia oraz budżetu organizatora.

Belvedere jest częstym partnerem cateringowym podczas kongresów na terenie całej Polski. Mieliśmy przyjemność zapewniać oprawę cateringową podczas kongresów medycznych, spotkań branży przemysłu ciężkiego, eventów motoryzacyjnych, bankowości, sektora lotniczego, czy elektronicznego. Profesjonalne zaplecze logistyczne umożliwia nam dotarciez cateringiem w dowolne miejsce w Polsce.

Lunche
Przerwy kawowe
Catering kongresowy
Lunche
Catering kongresowy
Przerwy kawowe

FORMY CATERINGU KONGRESOWEGO

Belvedere Catering by Design proponuje różnorodne formy cateringu dostosowane do budżetu, charakteru kongresu oraz czasu jego trwania. Inspirujemy się najnowszymi trendami.

Aranżujemy:

  • przerwy kawowe składające się ze świeżych koktajle owocowe i warzywne, domowej produkcji ciasteczek z najlepszych zbóż, a także zdrowych przekąsek, które zapewnią energię na kolejne godziny szkolenia; uzupełnieniem będą świeżo parzona, aromatyczna kawa i szeroki wybór herbat.
  • lunche w postaci:
    – bufetów – to najbardziej uniwersalna formuła, Rekomendujemy ją, gdy do dyspozycji jest odpowiednia ilość czasu oraz przestrzeń. Dzięki takiej formule zapewniamy uczestnikom konferencji różnorodność potraw i smaków, bez ograniczeń,
    – lunch boxów – to propozycja gotowych zestawów dań na zimno i/lub na ciepło także w formie roznoszonych przez kelnerów sandwichy, idealna przy dużych kongresach i konferencjach o napiętym grafiku,
    – stacje live cooking – to oferta dla organizatorów konferencji i kongresów, którzy chcą zaproponować Gościom dodatkową atrakcję, interakcję z kucharzem oraz możliwość wpływu na ostateczny kształt posiłku.