3 przestrzenie eventowe o łącznej powierzchni 450 m2 z możliwością organizacji wydarzeń
w urtlanowoczenym, biznesowum sercu Warszawy
widok na panoramę Warszawy z całkowiecie przeszklonej platformy znajdującej się 200 m. nad ziemią
autorskie kreacje kulinarne spod ręki Davida Gaboriaud, szefa kreatywnego Belvedere Catering
indywidualna opieka doświadczonego event managera, który zadba o każdy szczegół Waszego wydarzenia ....od oranigzacji operacjnej poprzez cateringową
najnowocześniejszy sprzęt audio i video: nagłośnienie, projektor, ekrany plazmowe, elektroniczne sterowanie
Skyfall Warsaw to nowe miejsce na mapie Warszawy znajdujące się na 46. piętrze, niemal 200 m nad ziemią w biurowcu Warsaw Unit.
Ultranowoczesna powierzchnia z najnowszymi rozwiązaniami technologicznymi, podzielona na 3 przestrzenie pomieści nawet do 150 osób podczas wydarzeń takich jak przyjęcia, konferencje, prezentacje produktów, spotkania autorskie i wszelkiego typu spotkania firmowe z oprawą kulinarną Belvedere Catering.
Bezprecedensowym fenomenem Skyfall Warsaw jest całkowicie przeszklony 4-osobowy taras widokowy dostarczająca Gościom niezrównanych emocji oraz wrażeń wizualnych z odchylanej platformy. Jest to jedyna taka atrakcja w Europie.
O oprawę kulinarną w Skyfall Warsaw dba zespół ekspertów Belvedere Catering posiadający ponad 30-letnie doświadczenie w obsłudze najbardziej wymagających realizacji. Nasi Szefowie Kuchni pod przewodnctwem Davida Gaboriaud, szefa kreatywnego Belvedere Catering przygotują wyśmienite menu na każdą formę eventu z zachowaniem sezonowości oraz najwyższej jakości składników.
jako dedykowana oprawa kulinarna przez zrządzajaćego mamny możliwośćtworzyć wpsniaałe formy wykwitnego mey. że my mamy zasczyt pracować z nimi z oni z znami. bufety zielone nowczense zdrowe, kolacje serwowana, autorskie menu Belvedere w Skufall WArsaw
przykład
Przekąski zimne
Pasztet z dziczyzny z żurawiną i marynowanymi maślakami
Polędwiczka z indyka z karmelizowaną gruszką w czerwonym winie z goździkami /B
Pikantne śledzie po kaszubsku z pieczonymi warzywami i orzechami włoskimi /B
Tatar ze śledzia z suszonymi śliwkami, porem i crème fraîche/B
Paszteciki z ciasta francuskiego z serem Brie, rozmarynem i konfiturą z brusznicy /W
Świąteczny pasztet grzybowy z marynowanymi kurkami /V
Desery
Świąteczny keks z bakaliami
Piernik staropolski
Rolada makowa z kremem czekoladowym
Sernik wiedeński w polewie czekoladowej
Perfekcyjnie skomponowane menu bufetowe doskonale sprawdzą się podczas wszelkiego typu wydarzeń zarówno w formie stojącej jak i zasiadanej.
Dla spotkań od 50 do 300 osób.
Przekąski zimne
Śledź matjas z crème fraîche, porem i zielonym ogórkiem /B
Pasztet z dziczyzny z żurawiną i korniszonami
Plastry schabu po warszawsku z kremowym chrzanem z jabłkiem /B
Seler pieczony w nori z wegańskim majonezem /V/W
Świąteczny pasztet wegański z jaglaną i karmelizowaną cebulką w whisky /V/W
Sałatki
Sałatka z łososiem wędzonym na gorąco, ziemniakami, piklowaną czerwoną cebulą i sosem musztardowym
Świąteczna sałatka jarzynowa /W
Zupa
Kremowa zupa grzybowa na zakwasie z łazankami /W
Dania gorące
Miętus zapiekany w pomarańczach z płatkami migdałów z ziemniakami /B
Sum z zasmażoną kapustą, kaszą gryczaną z pieczonymi kasztanami i brukselką
Kaczka pieczona w majeranku z dynią, jabłkami, kopytkami i sosem z żubrówki
Saltimbocca z indyka – aromatyczne roladki w sosie szałwiowym z caponatą
Pierogi z paloną kaszą gryczaną, twarogiem i sosem szafranowym /W
Smażone pierogi z kapustą i grzybami z masłem prawdziwkowym /W
Desery
Makowiec tradycyjny z bakaliami
Szarlotka świąteczna z cynamonem i migdałami
Sernik krakowski z polewą cukrową
Keks z owocami kandyzowanymi
Miodowiec z orzechami
Dla spotkań od 50 do 300 osób.
Przekąski zimne
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami, żurawiną i chili /B
Śledź z cebulą w oleju lnianym z nacią pietruszki i ziemniakami /B/L
Plastry pieczonego kurczaka zagrodowego z gęstym sosem z moreli /B
Carpaccio z buraczków z marynowanymi gruszkami i kremem balsamicznym V/W
Roladki z bakłażana z pastą orzechową i grantem /B
Sałatki
Sałatka z kaszy gryczanej, z pieczonymi burakami, kozim serem i vinaigrette miodowym /W
Wegańska sałatka jarzynowa z jabłkiem /W/V
Zupa
Barszcz wigilijny z uszkami
Dania gorące
Sandacz pieczony z ziemniakami, porem i sosem koperkowym /B
Eskalopki z indyka w sosie grzybowym z korzennymi zapiekanymi warzywami
Pierś kaczki w sosie śliwkowym z kluseczkami śląskimi i duszoną kapustą w winie
Polędwiczki wieprzowe zawinięte w boczek ze śliwkami w sosie cydrowym
Smażone pierogi z kapustą i grzybami z masłem borowikowym /W
Pierogi z serem i ziemniakami z cebulką i kwaśną śmietaną /W
Desery
Piernik miodowy z czekoladą
Sernik staropolski
Miodowiec z orzechami
Rolada makowa z kremem kawowym
Szarlotka świąteczna z cynamonem i migdałami
Dla spotkań od 50 do 300 osób.
Przekąski zimne
Wędzony jesiotr z kwaśnym jabłkiem, puddingiem cytrynowym i kawiorem ketta /B
Faszerowany sandacz z kremowym chrzanem i jajkiem przepiórczym /B
Rolowany pieczony boczek z koprem włoskim i gęstym sosem śliwkowym /B
Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną /B
Pasztet z grzybów z majonezem truflowym /W
Liście cykorii podane z oscypkiem i vinaigrette malinowym /W
Sałatki
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą, rukolą, granatem i orzechami /B/L
Sałatka kuskus z kalafiora z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli W/
Zupa
Wigilijna zupa rybna
Dania gorące
Confit z kaczki z czerwoną kapustą, rodzynkami, winem, i kopytkami z sosem demi-glace
Polędwiczki wieprzowe w sosie pomarańczowym z karmelizowanymi korzennymi warzywami w miodzie
Jesiotr wolno pieczony w emulsji maślanej z czarną soczewicą, porem i chilli
Okoń morski z mulami w sosie szafranowym i opiekanymi ziemniakami
Pieczone warzywa z majerankiem i miodem wrzosowym, smażone boczniaki i palone masło /W
Wigilijny bigos z grzybami leśnymi /W
Pierogi z twarogiem i ziemniakami z masłem miętowym /W
Desery
Makowiec w polewie cukrowej
Sernik tradycyjny z pomarańczą
Keks z owocami kandyzowanymi
Piernik kasztelański z powidłami śliwkowymi
Rolada makowa z kremem kawowym
Dla spotkań powyżej 300 osób.
Przekąski zimne
Śledź matjas z crème fraîche, porem i zielonym ogórkiem /B
Pasztet z dziczyzny z żurawiną i korniszonami
Plastry schabu po warszawsku z kremowym chrzanem z jabłkiem /B
Seler pieczony w nori z wegańskim majonezem /V/W
Świąteczny pasztet wegański z kaszą jaglaną i karmelizowaną cebulką w whisky /V/W
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami żurawiną i chilli
Śledź z cebulką w oleju lnianym z nacią pietruszki i ziemniakami
Plastry pieczonego kurczaka zagrodowego z gęstym sosem z moreli
Carpaccio z buraczków, marynowanymi gruszkami i kremem balsamicznym /V/W
Sałatki
Sałatka z łososiem wędzonym na gorąco, ziemniakami, marynowaną czerwoną cebulą i sosem musztardowym
Wigilijna sałatka jarzynowa /W
Zupa
Kremowa zupa grzybowa na zakwasie z łazankami /W
Barszcz czerwony z majerankiem i uszkami /W
Dania gorące
Miętus zapiekany w pomarańczach z płatkami migdałów i opiekane ziemniaki /B
Sum z zasmażoną kapustą, podany z kaszą gryczaną, pieczonymi kasztanami i brukselką
Kaczka pieczona w majeranku z dynią, jabłkami, kopytkami i sosem z Żubrówki
Saltimbocca – aromatyczne roladki w sosie szałwiowym z caponatą
Pierogi z paloną kaszą gryczaną, twarogiem i sosem szafranowym /W
Smażone pierogi z kapustą i grzybami z masłem prawdziwkowym /
Sandacz pieczony z ziemniakami, porem i sosem koperkowym /B
Eskalopki z indyka w sosie grzybowym z korzennymi zapiekanymi warzywami
Polędwiczki wieprzowe zawinięte w boczek ze śliwkami w sosie cydrowym
Desery
Sernik pomarańczowy
Szarlotka cynamonowo-migdałowa
Piernik staropolski z orzechami włoskimi
Keks w polewie czekoladowej
Babka piaskowa w lukrze królewskim
Makowiec z miodem gryczanym
Dla spotkań powyżej 300 osób.
Przekąski zimne
Wędzony jesiotr z kwaśnym jabłkiem, puddingiem cytrynowym i kawiorem ketta /B
Faszerowany sandacz z kremowym chrzanem i jajkiem przepiórczym /B
Rolowany pieczony boczek z koprem włoskim z gęstym sosem śliwkowym /B
Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną /B
Pasztet z grzybów z majonezem truflowym /W
Liście cykorii z oscypkiem i vinaigrette malinowym W/
Sałatki
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą, rukolą, granatem i orzechami /B/L
Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli /W
Sałatka jarzynowa z domowym majonezem /W
Zupa
Wigilijna zupa rybna
Barszcz czerwony z majerankiem i uszkami /W
Dania gorące
Confit z kaczki z czerwoną kapustą z rodzynkami, winem, kopytkami i sosem demi-glace
Polędwiczki wieprzowe w sosie pomarańczowym z karmelizowanymi korzennymi warzywami w miodzie
Jesiotr wolno pieczony w emulsji maślanej z czarną soczewicą, porem i chilli
Okoń morski z mulami w sosie szafranowym z opiekanymi ziemniakami
Pieczone warzywa z majerankiem i miodem wrzosowym ze smażonymi boczniakami i palonym masłem /W
Wigilijny bigos z grzybami leśnymi /W
Pierogi z twarogiem i ziemniakami z masłem miętowym /W
Wołowina w sosie koniakowym ze smażonymi boczniakami /B
Pieczona babka ziemniaczana ze szpinakiem i pistacjami /W
Desery
Ciasto czekoladowe z kremem piernikowym
Sernik cynamonowy w polewie pomarańczowej
Świąteczna babka piaskowa
Seromak
Makowiec tradycyjny
Keks z owocami kandyzowanymi
Menu serwowane doskonale sprawdzi się podczas uroczystych przyjęć zasiadanych, które wymagają szczególnej oprawy kulinarnej. Oferujemy opcję trzy oraz czterodaniowego menu oraz wyjątkowe menu serwowane PREMIUM.
3-daniowe
Przystawka
Tatar z pieczonych buraków i grójeckich jabłek z cynamonem, z soczystymi kumkwatami i zieloną oliwą /W/L/B
Danie główne
Konfitowana noga kaczki z sosem koniakowym, blanszowanymi dzikimi brokułami, brukselką i maślanymi kluseczkami z majerankiem
lub
Polędwica z dorsza w sosie szafranowym z szyjkami rakowymi, pieczonym romanesco z płatkami migdałów, liśćmi szpinaku i ziemniakami au gratin/B
Deser
Piernik Czartoryskich z karmelizowaną śliwką
Przystawka
Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym vinaigrette /W/B
Danie główne
Medaliony z polędwiczki wieprzowej z sosem rozmarynowym, kaszą perłową z leśnymi grzybami i chrupiącymi karmelizowanymi marchewkami
lub
Polędwica z dorsza w sosie szafranowym z szyjkami rakowymi, pieczonym romanesco z płatkami migdałów, liśćmi szpinaku i ziemniakami au gratin/B
Deser
Ciasto czekoladowe z korzenną wiśnią i ziemią cynamonowo-migdałową
Opcja wegańska
Przystawka
Carpaccio z buraków z marynowanymi w occie śliwkami, prażonymi orzechami włoskimi i chrupiącym jarmużem /V/B/L
Danie główne
Zapiekany seler z carpaccio z paryskich pieczarek z blanszowanymi dzikimi brokułami z winegretem V/B/L
Deser
Financier orzechowy z karmelem sojowym i kremem piernikowym
Stacje live cooking w odsłonie bożonarodzeniowej to wyjątkowa atrakcja kulinarna podczas wydarzeń.
Goście nie tylko mają możliwość skomponowania dania według własnych preferencji, ale także interakcji z kucharzem.
Kulebiak z łososiem i szpinakiem podany z sosem szafranowym, z domowymi kiszonkami i marynowanymi warzywami
Wędzona, pieczona, nadziewana goździkami szynka Podkomorzego z nogą, sos koniakowy.
Modra kapusta z żurawiną i czerwonym winem
z maślanymi kluseczkami z majerankiem
Pieczony indyk z nadzieniem pistacjowym, ze skórką pomarańczy, migdałami, opiekanymi ziemniakami z serem Gruyere i sosem żurawinowym
Pierogi smażone i gotowane: z kapustą i grzybami, z serem i ziemniakami, z kaszą gryczaną, z dudkami.
Dodatki: okrasa z boczku, rumiana cebula, palone masło, świeże zioła, chrupiąca cebulka