Nasze miejsca eventowe

Skyfall Warsaw

Unikalny Skyfall Warsaw to jedno z wielu prestiżowych miejsc eventowych
w portfolio Belvedere Catering.

Niezapomniane wrażenia eventowe w Skyfall Warsaw

Doświadcz niesamowitych doznań wizualnych w najwyżej położonym miejscu wydarzeń w Warszawie. 46. piętro, 200 metrów na ziemią, 450 m2 industrialnej, całkowicie przeszklonej przestrzeni eventowej z odchylaną platformą, niepowtarzalna panorama miasta, doświadczony zespół ekspertów, który zadba o każdy szczegół Waszego wydarzenia oraz dedykowana oprawa cateringowa.

450 m2 powierzchni

3 przestrzenie eventowe o łącznej powierzchni 450 m2 z możliwością organizacji wydarzeń

Prestiżowa lokalizacja

w urtlanowoczenym, biznesowum sercu Warszawy

Niezwykła panorama Warszawy

widok na panoramę Warszawy z całkowiecie przeszklonej platformy znajdującej się 200 m. nad ziemią

Wyjątkowa oprawa kulinarna

autorskie kreacje kulinarne spod ręki Davida Gaboriaud, szefa kreatywnego Belvedere Catering

ekxperckie doradztwo

indywidualna opieka doświadczonego event managera, który zadba o każdy szczegół Waszego wydarzenia ....od oranigzacji operacjnej poprzez cateringową

Wyposażenie Hi-TECH

najnowocześniejszy sprzęt audio i video: nagłośnienie, projektor, ekrany plazmowe, elektroniczne sterowanie

Unikalen miejsce wydarzeń

Skyfall Warsaw to nowe miejsce na mapie Warszawy znajdujące się na 46. piętrze, niemal 200 m nad ziemią w biurowcu Warsaw Unit.

Ultranowoczesna powierzchnia z najnowszymi rozwiązaniami technologicznymi, podzielona na 3 przestrzenie pomieści nawet do 150 osób podczas wydarzeń takich jak przyjęcia, konferencje, prezentacje produktów, spotkania autorskie i wszelkiego typu spotkania firmowe z oprawą kulinarną Belvedere Catering. 

Bezprecedensowym fenomenem Skyfall Warsaw jest całkowicie przeszklony 4-osobowy taras widokowy dostarczająca Gościom niezrównanych emocji oraz wrażeń wizualnych z odchylanej platformy. Jest to jedyna taka atrakcja w Europie.

O OPRAWĘ CATERINGOWĄ ZADba

Dedykowana oprawa kulinarna Davida Gaboriaud

O oprawę kulinarną w Skyfall Warsaw dba zespół ekspertów Belvedere Catering posiadający ponad 30-letnie doświadczenie w obsłudze najbardziej wymagających realizacji. Nasi Szefowie Kuchni pod przewodnctwem Davida Gaboriaud, szefa kreatywnego Belvedere Catering przygotują wyśmienite menu na każdą formę eventu z zachowaniem sezonowości oraz najwyższej jakości składników. 

Bogaty wybór menu

Autorskie menu B C format wydarzenia

jako dedykowana oprawa kulinarna przez zrządzajaćego mamny możliwośćtworzyć wpsniaałe formy wykwitnego mey. że my mamy zasczyt pracować z nimi z oni z znami. bufety zielone nowczense zdrowe, kolacje serwowana, autorskie menu Belvedere w Skufall WArsaw

Menu w formie koktajlowej

przykład

Przekąski zimne
Pasztet z dziczyzny z żurawiną i marynowanymi maślakami
Polędwiczka z indyka z karmelizowaną gruszką w czerwonym winie z goździkami /B
Pikantne śledzie po kaszubsku z pieczonymi warzywami i orzechami włoskimi /B
Tatar ze śledzia z suszonymi śliwkami, porem i crème fraîche/B
Paszteciki z ciasta francuskiego z serem Brie, rozmarynem i konfiturą z brusznicy /W
Świąteczny pasztet grzybowy z marynowanymi kurkami /V
Desery
Świąteczny keks z bakaliami
Piernik staropolski
Rolada makowa z kremem czekoladowym
Sernik wiedeński w polewie czekoladowej

Zawartość przełącznika

Przyjęcie w formie bufetowej

Perfekcyjnie skomponowane menu bufetowe doskonale sprawdzą się podczas wszelkiego typu wydarzeń zarówno w formie stojącej jak i zasiadanej.

POBIERZ OFERTĘ W PLIKU PDF

Menu bufetowe

Dla spotkań  od 50 do 300 osób.

Przekąski zimne
Śledź matjas z crème fraîche, porem i zielonym ogórkiem /B
Pasztet z dziczyzny z żurawiną i korniszonami
Plastry schabu po warszawsku z kremowym chrzanem z jabłkiem /B
Seler pieczony w nori z wegańskim majonezem /V/W
Świąteczny pasztet wegański z jaglaną i karmelizowaną cebulką w whisky /V/W
Sałatki
Sałatka z łososiem wędzonym na gorąco, ziemniakami, piklowaną czerwoną cebulą i sosem musztardowym
Świąteczna sałatka jarzynowa /W
Zupa
Kremowa zupa grzybowa na zakwasie z łazankami /W
Dania gorące
Miętus zapiekany w pomarańczach z płatkami migdałów z ziemniakami /B
Sum z zasmażoną kapustą, kaszą gryczaną z pieczonymi kasztanami i brukselką
Kaczka pieczona w majeranku z dynią, jabłkami, kopytkami i sosem z żubrówki
Saltimbocca z indyka – aromatyczne roladki w sosie szałwiowym z caponatą
Pierogi z paloną kaszą gryczaną, twarogiem i sosem szafranowym /W
Smażone pierogi z kapustą i grzybami z masłem prawdziwkowym /W
Desery
Makowiec tradycyjny z bakaliami
Szarlotka świąteczna z cynamonem i migdałami
Sernik krakowski z polewą cukrową
Keks z owocami kandyzowanymi
Miodowiec z orzechami

Dla spotkań  od 50 do 300 osób. 

Przekąski zimne
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami, żurawiną i chili /B
Śledź z cebulą w oleju lnianym z nacią pietruszki i ziemniakami /B/L
Plastry pieczonego kurczaka zagrodowego z gęstym sosem z moreli /B
Carpaccio z buraczków z marynowanymi gruszkami i kremem balsamicznym V/W
Roladki z bakłażana z pastą orzechową i grantem /B
Sałatki
Sałatka z kaszy gryczanej, z pieczonymi burakami, kozim serem i vinaigrette miodowym /W
Wegańska sałatka jarzynowa z jabłkiem /W/V
Zupa
Barszcz wigilijny z uszkami
Dania gorące
Sandacz pieczony z ziemniakami, porem i sosem koperkowym /B
Eskalopki z indyka w sosie grzybowym z korzennymi zapiekanymi warzywami
Pierś kaczki w sosie śliwkowym z kluseczkami śląskimi i duszoną kapustą w winie
Polędwiczki wieprzowe zawinięte w boczek ze śliwkami w sosie cydrowym
Smażone pierogi z kapustą i grzybami z masłem borowikowym /W
Pierogi z serem i ziemniakami z cebulką i kwaśną śmietaną /W
Desery
Piernik miodowy z czekoladą
Sernik staropolski
Miodowiec z orzechami
Rolada makowa z kremem kawowym
Szarlotka świąteczna z cynamonem i migdałami

Dla spotkań  od 50 do 300 osób. 

Przekąski zimne
Wędzony jesiotr z kwaśnym jabłkiem, puddingiem cytrynowym i kawiorem ketta /B
Faszerowany sandacz z kremowym chrzanem i jajkiem przepiórczym /B
Rolowany pieczony boczek z koprem włoskim i gęstym sosem śliwkowym /B
Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną /B
Pasztet z grzybów z majonezem truflowym /W
Liście cykorii podane z oscypkiem i vinaigrette malinowym /W
Sałatki
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą, rukolą, granatem i orzechami /B/L
Sałatka kuskus z kalafiora z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli W/
Zupa
Wigilijna zupa rybna
Dania gorące
Confit z kaczki z czerwoną kapustą, rodzynkami, winem, i kopytkami z sosem demi-glace
Polędwiczki wieprzowe w sosie pomarańczowym z karmelizowanymi korzennymi warzywami w miodzie
Jesiotr wolno pieczony w emulsji maślanej z czarną soczewicą, porem i chilli
Okoń morski z mulami w sosie szafranowym i opiekanymi ziemniakami
Pieczone warzywa z majerankiem i miodem wrzosowym, smażone boczniaki i palone masło /W
Wigilijny bigos z grzybami leśnymi /W
Pierogi z twarogiem i ziemniakami z masłem miętowym /W
Desery
Makowiec w polewie cukrowej
Sernik tradycyjny z pomarańczą
Keks z owocami kandyzowanymi
Piernik kasztelański z powidłami śliwkowymi
Rolada makowa z kremem kawowym

Dla spotkań powyżej 300 osób.

Przekąski zimne
Śledź matjas z crème fraîche, porem i zielonym ogórkiem /B
Pasztet z dziczyzny z żurawiną i korniszonami
Plastry schabu po warszawsku z kremowym chrzanem z jabłkiem /B
Seler pieczony w nori z wegańskim majonezem /V/W
Świąteczny pasztet wegański z kaszą jaglaną i karmelizowaną cebulką w whisky /V/W
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami żurawiną i chilli
Śledź z cebulką w oleju lnianym z nacią pietruszki i ziemniakami
Plastry pieczonego kurczaka zagrodowego z gęstym sosem z moreli
Carpaccio z buraczków, marynowanymi gruszkami i kremem balsamicznym /V/W
Sałatki
Sałatka z łososiem wędzonym na gorąco, ziemniakami, marynowaną czerwoną cebulą i sosem musztardowym
Wigilijna sałatka jarzynowa /W
Zupa
Kremowa zupa grzybowa na zakwasie z łazankami /W
Barszcz czerwony z majerankiem i uszkami /W
Dania gorące
Miętus zapiekany w pomarańczach z płatkami migdałów i opiekane ziemniaki /B
Sum z zasmażoną kapustą, podany z kaszą gryczaną, pieczonymi kasztanami i brukselką
Kaczka pieczona w majeranku z dynią, jabłkami, kopytkami i sosem z Żubrówki
Saltimbocca – aromatyczne roladki w sosie szałwiowym z caponatą
Pierogi z paloną kaszą gryczaną, twarogiem i sosem szafranowym /W
Smażone pierogi z kapustą i grzybami z masłem prawdziwkowym /
Sandacz pieczony z ziemniakami, porem i sosem koperkowym /B
Eskalopki z indyka w sosie grzybowym z korzennymi zapiekanymi warzywami
Polędwiczki wieprzowe zawinięte w boczek ze śliwkami w sosie cydrowym
Desery
Sernik pomarańczowy
Szarlotka cynamonowo-migdałowa
Piernik staropolski z orzechami włoskimi
Keks w polewie czekoladowej
Babka piaskowa w lukrze królewskim
Makowiec z miodem gryczanym

Dla spotkań powyżej 300 osób.

Przekąski zimne
Wędzony jesiotr z kwaśnym jabłkiem, puddingiem cytrynowym i kawiorem ketta /B
Faszerowany sandacz z kremowym chrzanem i jajkiem przepiórczym /B
Rolowany pieczony boczek z koprem włoskim z gęstym sosem śliwkowym /B
Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną /B
Pasztet z grzybów z majonezem truflowym /W
Liście cykorii z oscypkiem i vinaigrette malinowym W/
Sałatki
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą, rukolą, granatem i orzechami /B/L
Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli /W
Sałatka jarzynowa z domowym majonezem /W
Zupa
Wigilijna zupa rybna
Barszcz czerwony z majerankiem i uszkami /W
Dania gorące
Confit z kaczki z czerwoną kapustą z rodzynkami, winem, kopytkami i sosem demi-glace
Polędwiczki wieprzowe w sosie pomarańczowym z karmelizowanymi korzennymi warzywami w miodzie
Jesiotr wolno pieczony w emulsji maślanej z czarną soczewicą, porem i chilli
Okoń morski z mulami w sosie szafranowym z opiekanymi ziemniakami
Pieczone warzywa z majerankiem i miodem wrzosowym ze smażonymi boczniakami i palonym masłem /W
Wigilijny bigos z grzybami leśnymi /W
Pierogi z twarogiem i ziemniakami z masłem miętowym /W
Wołowina w sosie koniakowym ze smażonymi boczniakami /B
Pieczona babka ziemniaczana ze szpinakiem i pistacjami /W
Desery
Ciasto czekoladowe z kremem piernikowym
Sernik cynamonowy w polewie pomarańczowej
Świąteczna babka piaskowa
Seromak
Makowiec tradycyjny
Keks z owocami kandyzowanymi

Menu serwowane

Menu serwowane doskonale sprawdzi się podczas uroczystych przyjęć zasiadanych, które wymagają szczególnej oprawy kulinarnej. Oferujemy opcję trzy oraz czterodaniowego menu oraz wyjątkowe menu serwowane PREMIUM.

POBIERZ OFERTĘ W PLIKU PDF

Menu serwowane

3-daniowe

Przystawka
Tatar z pieczonych buraków i grójeckich jabłek z cynamonem, z soczystymi kumkwatami i zieloną oliwą /W/L/B
Danie główne
Konfitowana noga kaczki z sosem koniakowym, blanszowanymi dzikimi brokułami, brukselką i maślanymi kluseczkami z majerankiem
lub
Polędwica z dorsza w sosie szafranowym z szyjkami rakowymi, pieczonym romanesco z płatkami migdałów, liśćmi szpinaku i ziemniakami au gratin/B
Deser
Piernik Czartoryskich z karmelizowaną śliwką

Przystawka
Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym vinaigrette /W/B
Danie główne
Medaliony z polędwiczki wieprzowej z sosem rozmarynowym, kaszą perłową z leśnymi grzybami i chrupiącymi karmelizowanymi marchewkami
lub
Polędwica z dorsza w sosie szafranowym z szyjkami rakowymi, pieczonym romanesco z płatkami migdałów, liśćmi szpinaku i ziemniakami au gratin/B
Deser
Ciasto czekoladowe z korzenną wiśnią i ziemią cynamonowo-migdałową 

Opcja wegańska

Przystawka
Carpaccio z buraków z marynowanymi w occie śliwkami, prażonymi orzechami włoskimi i chrupiącym jarmużem /V/B/L
Danie główne
Zapiekany seler z carpaccio z paryskich pieczarek z blanszowanymi dzikimi brokułami z winegretem V/B/L
Deser
Financier orzechowy z karmelem sojowym i kremem piernikowym

 

Stacje kulinarne

Stacje live cooking w odsłonie bożonarodzeniowej to wyjątkowa atrakcja kulinarna podczas wydarzeń.
Goście nie tylko mają możliwość skomponowania dania według własnych preferencji, ale także interakcji z kucharzem.

Kulebiak

Kulebiak z łososiem i szpinakiem podany z sosem szafranowym, z domowymi kiszonkami i marynowanymi warzywami

Pieczona szynka

Wędzona, pieczona, nadziewana goździkami szynka Podkomorzego z nogą, sos koniakowy.
Modra kapusta z żurawiną i czerwonym winem
z maślanymi kluseczkami z majerankiem

Indyk z pistacjami

Pieczony indyk z nadzieniem pistacjowym, ze skórką pomarańczy, migdałami, opiekanymi ziemniakami z serem Gruyere i sosem żurawinowym

Świąteczne pierogi

Pierogi smażone i gotowane: z kapustą i grzybami, z serem i ziemniakami, z kaszą gryczaną, z dudkami. 
Dodatki:  okrasa z boczku, rumiana cebula, palone masło, świeże zioła, chrupiąca cebulka

Menu