Doświadcz niesamowitych doznań wizualnych w najwyżej położonym miejscu wydarzeń w Warszawie.
46. piętro, 200 metrów na ziemią, 450 m2 industrialnej, całkowicie przeszklonej przestrzeni eventowej z odchylaną platformą, niepowtarzalna panorama miasta, doświadczony zespół ekspertów, który zadba o każdy szczegół Waszego wydarzenia oraz dedykowana oprawa cateringowa.
3 przestrzenie eventowe o łącznej powierzchni 450 m2 z możliwością organizacji wydarzeń
urtlanowoczesne, biznesowe serce Warszawy w bliskiej odległości od najważniejszych firm korporacyjnych
widok na panoramę Warszawy z całkowiecie przeszklonej platformy znajdującej się 200 m. nad ziemią
autorskie kreacje kulinarne spod ręki Davida Gaboriaud, szefa kreatywnego Belvedere Catering
indywidualna opieka doświadczonego event managera, który zadba o każdy szczegół Waszego wydarzenia: od organizacji operacjnej poprzez kulinaria
najnowocześniejszy sprzęt audio i video: nagłośnienie, projektor, ekrany plazmowe, elektroniczne sterowanie
O oprawę kulinarną w Skyfall Warsaw dba zespół ekspertów Belvedere Catering posiadający ponad 30-letnie doświadczenie w obsłudze najbardziej wymagających realizacji. Nasi szefowie kuchni pod przewodnctwem Davida Gaboriaud, szefa kreatywnego Belvedere Catering przygotują wyśmienite, autorskie menu z zachowaniem sezonowości oraz najwyższej jakości składników na każdą formę eventu.
Belvedere Catering ma zaszczyt zajmować się przygotowaniem oprawy kulinarnej na wszelkie formy wydarzeń organizowanych przez event managerów Skyfall Warsaw: przyjęcia koktajlowe, kolacje serwowane, konferencje, szkolenia, prezentacje produktów i inne.
W Skyfall Warsaw kreacją i podaniem wysmakowanego, autorskiego menu zajmuje się David Gaboriaud wraz z zespołem wykwalifikowanych kucharzy. Nowoczesne menu komponowane jest w oparciu o najnowsze trendy. Królują w nim lokalne, sezonowe składniki. Za serwis odpowiada doświadczona obsługa kelnerska pod przewodnictwem dedykowanego kierownika obsługi wydarzeń.
Perfekcyjnie skomponowane menu bufetowe doskonale sprawdzą się podczas wszelkiego typu wydarzeń zarówno w formie stojącej jak i zasiadanej.
ZESTAW I
Przekąski zimne
Guacamole z kolendrą i grillowaną papryką /W
Trufla serowa w grzybowym miodzie w płatkach bławatka
Szaszłyk z indyka w tandori masala z mango i chilli
ZESTAW II
Przekąski zimne
Cykoria z węgorzem, kawiorem limonkowym i oliwą rydzową
Skorzonera w pomarańczach z marynowanymi kurkami
Ekler z kurczakiem w tandori z sosem paprykowym
ZESTAW III
Przekąski zimne
Wędzone tofu z szynką parmeńską, grzybami shimeji i marynowanym imbirem
Rostbef wolno pieczony, z truflowym majonezem, piklowanymi warzywami i cebulką Cipolle
Tuńczyk w sezamie jasnym i czarnym, z galaretką wiśniową /W
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
ZESTAW I
Przekąski zimne
Ptasie mleczko z sera Korycińskiego z brusznicą i parmeńskim chipsem
Słony gofr z kawiorem, riccotą, kasztanowym musem i hummusem z dyni
Pieczony boczek Chashu z mini korniszonem i perłową cebulką
Vitello tonnato z owocem kapara
Cykoria z sumem, musztardą francuską i wodnym szparagiem /V/L/G
Camembert w pistacjach z winogronem i suszoną morelą
ZESTAW II
Przekąski zimne
Wisienka z pâté z dziczyzny z kiełkami słonecznika
Wędzony pstrąg z kawiorem cytrynowym
Grillowana gruszka w gałce muszkatołowej z szynką szwarcwaldzką
Szaszłyk z tofu marynowanym w mirin z białą fasolą /V/L
Tartaletka z szakszuką z przepiórczym jajkiem /W
Ośmiornica w cytrynowym pieprzu marynowana w sake
ZESTAW III
Przekąski zimne
Krewetka z cieście kokosowym z salsą ananasową
Polędwica Gyu tataki z marynowanym imbirem na pumperniklu
Pralina z daktyli i kaszy jaglanej z karmelizowanym kumkwatem /V/G/
Mini mozzarella z wędzoną papryką, z oliwkami kalamata i bazyliowym pesto /V
Wegańska kaczka w cieście ryżowym z glonami combu /V
Satay z dzikiego łososia z teriyaki
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
ZESTAW I
Przekąski zimne
Ptasie mleczko z sera Korycińskiego z brusznicą i parmeńskim chipsem
Słony gofr z kawiorem, riccotą, kasztanowym musem i hummusem z dyni
Pieczony boczek Chashu z mini korniszonem i perłową cebulką
Vitello tonnato z musem z tuńczyka i owocem kapara
Cykoria z sumem, musztardą francuską i wodnym szparagiem /V/L/G
Camembert w pistacjach z winogronem i suszoną morelą
Przekąski gorące
Mini burger wołowy w brioche
Mini strudel ze szpinakiem /V
Kaczka confit z żurawiną i fileciki z pomarańczy
Sum z winegretem z kaszy gryczanej
Desery
Mini tartaletka z kremem marakuja i chantilly z białą czekoladą
Mus gianduja z roche z czekolady karmelowej z ziarnem kakaowca
Mini ptyś pistacjowy z konfiturą malinową i yuzu
ZESTAW II
Przekąski zimne
Wisienka z pâté z dziczyzny z kiełkami słonecznika
Wędzony pstrąg z kawiorem cytrynowym
Grillowana gruszka w gałce muszkatołowej z szynką szwarcwaldzką
Szaszłyk z tofu marynowanym w mirin, z białą fasolą /V/L
Tartaletka z szakszuką z przepiórczym jajkiem /W
Ośmiornica w cytrynowym pieprzu marynowana w sake
Przekąski gorące
Policzki wieprzowe z oliwą truflową
Dorsz w cytrynowym pieprzu z pasternakiem
Krewetki w kokosie z majonezem szafranowym
Tofu z dzikim ryżem, ogrodowymi warzywami i złotym curry /V
Desery
Makaroniki francuskie
Mus solony migdał z roche z białej czekolady
Brownie z kremem czekoladowym i roche z orzecha laskowego
ZESTAW III
Przekąski zimne
Krewetka z cieście kokosowym z salsą ananasową
Polędwica Gyu tataki z marynowanym imbirem na pumperniklu
Pralina z daktyli i kaszy jaglanej z karmelizowanym kumkwatem /V/G/
Mini mozzarella z wędzoną papryką, z oliwkami kalamata i bazyliowym pesto /V
Wegańska kaczka w cieście ryżowym z glonami combu /V
Satay z dzikiego łososia z teriyaki
Przekąski gorące
Sandacz w płatkach migdała
Gnocchi z klarownym masłem, truflą i crème
fraîche
Quiche z policzkiem wołowym i serem raclette
Grillowane warzywa z hummusem szpinakowym, olejem z pestek dyni i granatem /V
Desery
Galaretka pâte de fruits gruszka-marakuja-yuzu
Financier pistacjowy z kremem solona pistacja i żelem kalamansi
Tartaletka z prażonym ziarnem kawy, solonym karmelem i toffi argentyńskim
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Perfekcyjnie skomponowane menu bufetowe doskonale sprawdzą się podczas wszelkiego typu wydarzeń zarówno w formie stojącej jak i zasiadanej.
Dania zimne
Pâté Bon Bon z kaczych wątróbek z relishem wiśniowo-lawendowym
Pasztet sojowy z kminem rzymskim i imbirem z kimchi /V
Plastry schabu po warszawsku z jajkiem od zielononóżki, kremowym chrzanem i piklowanymi warzywami
Wędzony sum z kaszą gryczaną, szpinakiem, grzybami i cebulą perłową z musztardą francuską
Carpaccio z buraków z serem bałkańskim i kremem balsamicznym /W/B
Sałatka z mini sałaty rzymskiej z wegańskim sosem Cezar, wędzonym tofu i ziołowymi grzankami /V/L
Bar sałatkowy
Świeże warzywa krojone: pomidory, ogórki, papryka, marchew, seler, czerwona cebula, sałatka szwedzka kolorowe sałaty
Dodatki: pestki dyni i słonecznika, grzanki, płatki parmezanu, wiórki bekonu, plastry grillowanego zagrodowego kurczaka, suszone pomidory, tofu, orzechy, oliwki zielone i czarne, kapary, śliwki marynowane
Sosy: miodowy, balsamiczny, chili-imbirowy, czosnkowy
Oliwy smakowe
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe, smalec z białej fasoli
Zupa
Krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili
Dania gorące
Grillowane fileciki z indyka w sosie jarzębinowo- koniakowym i ziemniakami gratin
Chilli sin carne z pomarańczową soczewicą, suszonymi pomidorami i papryczką chilli
Dorsz Meuniere z palonym masłem i sokiem z cytryny, nacią pietruszki i kaparami z purée z topinambura z migdałami
Gnocchi szpinakowe z sosem gorgonzola dolce, owocami granatu i prażonymi orzechami włoskimi z ziemniakami w mundurkach z palonym masłem /W/B
Gołąbki z kapusty włoskiej z kaszą gryczaną i leśnymi grzybami /W/B
Desery
Ciasto piaskowe z owocami
Brownie z kremem czekoladowym
Szarlotka migdałowa z cynamonem
Mini muffiny
Dla spotkań od 50 osób
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Dania zimne
Polędwiczka cielęca z sosem z tuńczykowym, płatkami parmezanu na czosnkowych grzankach
Pasztet z dziczyzny z kolorowym pieprzem, musem chrzanowym i galaretką z czerwonego wina
Parfait z wędzonego pstrąga z kawiorem z sałatką z selera naciowego i szparagów /B
Trufle z kaszy jaglanej w korzennych ziołach, z łososiową marchewką, kaparami i sosem z musztardą francuską /V/B/l
Kurczak zagrodowy z grzybami leśnymi, ogrodowymi sałatami i majonezem truflowym /L/B
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, opiekanym łososiem, serem pleśniowym, suszonymi pomidorami młodym szpinakiem i prażonymi pestkami dyni
Mozzarella fior di latte z tapenadą z czarnych oliwek i liśćmi bazylii /W/B
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe, smalec z białej fasoli
Zupa
Kremowa zupa szpinakowa z wermutem, prażonymi płatkami migdałów i palonym masłem /W
Dania gorące
Konfitowana kaczka z karmelizowanymi jabłkami z sosem z czerwonego wina
Filet z pstrąga z małżami, winogronami z kremowym sosem cytrynowym
Ravioli ze szpinakiem i ricottą z sosem parmezanowym i szczypiorkiem /W
Blanszowane warzywa z oliwą extra virgin i masłem z wędzoną solą /W/B
Ciecierzyca z kalafiorem w sosie słodko-kwaśnym z sosem sojowym i prażonym sezamem /W/V/B/L
Pieczone ziemniaki po prowansalsku ze świeżymi ziołami /W/B
Desery
Mus whiskey z konfiturą z moreli i pomarańczy
Ciasto daktylowe z polewą czekoladową
Miodownik z kremem karmelowym
Tartaletka cytrynowa z chantilly waniliowym
Dla spotkań od 50 osób
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Dania zimne
Plastry polędwiczki wieprzowej w sosie z marynowanego zielonego pieprzu z płatkami parmezanu /B
Zagrodowy kurczak z grzybami leśnymi i majonezem truflowym i ogrodowymi sałatami /B
Filet z sandacza z jarmużem i kruszonymi kasztanami /B
Pieczone kolorowe buraki z marchwią i blanszowanymi brokułami z hummusem /V/L/B
Papryka Ramiro z serem kozim, prażonymi orzechami włoskimi i oliwą ziołową /W/B
Sałata rzymska z grillowaną piersią indyka, ciemnymi winogronami, serem pleśniowym i granatem /B
Sałatka Panzanella z winegretem, mini mozzarellą, pomidorkami koktajlowymi, kaparami i chrupiącą focaccią /W
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe, smalec z białej fasoli
Zupa
Krem curry z mlekiem kokosowym z garam masala i orzechami pekan /W/V/B/L
Dania gorące
Wołowina po burgundzku z karmelizowanymi sezonowymi warzywami i sosem z czerwonego wina
Indyk faszerowany morelami w sosie truflowym ze smażonymi boczniakami
Karmazyn z prażonymi płatkami migdałów w kremowym sosie szafranowym
Pierożki capelli faszerowane brokułem z palonym masłem i młodą dymką /W
Papryczka faszerowana ciecierzycą z kolorowymi fasolkami na pomidorowej salsie /W/B
Grillowane sezonowe warzywa z masłem czosnkowym /W/B
Kluski śląskie prażoną z cebulką /W
Polenta z estragonem z pesto z czarnych oliwek /W
Desery
Sernik z mascarpone
Mus kokosowy z mango i marakują
Pâte choux czekoladowe z owocami leśnymi
Financier migdałowy z kremem solony migdał
Dla spotkań od 50 osób
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Dania zimne
Terrine z sarny ze smardzami i jałowcem
Sałata z gruszką, fenkułem, serem Lazur i karmelizowanymi orzechami
Karmelizowane piersi perliczki z farszem polskim
Małże na muszli zapiekane z serem Roquefort i szpinakiem/B
Parfait z miętusa z czarnym kawiorem i pumperniklem /B
Torcik z sera koziego z truflami I czarnym pieprzem /B/W
Grillowane karczochy z prażonymi pistacjami /V/L/B
Carpaccio z rostbefu z piklami, sezamem i sosem Worcestershire /B
Kolorowe sałaty z owocami, podhalańską kremową bryndzą i winegretem malinowym
Wybór domowego pieczywa: mini rustykalne bułeczki, bagietka, pieczywo żytnie i pszenne
Masło z solą morską i ziołowe
Zupa
Krem z kukurydzy z kokosem, imbirem i kurkumą /W/V/B/L
Dania gorące
Konfitowana cielęcina w sosie z czerwonego wina z musztardą francuską
Pieczona kaczka w sosie wiśniowym z czerwonym winem
Pieczony łosoś z sosem beszamelowym ze szpinakiem z płatkami prażonych migdałów
Grillowana cukinia zapiekana z serem pleśniowym z orzechami
Warzywne ratatouille z ziołami prowansalskimi /W
Gnocchi dyniowe z rukolą i prażonymi pestkami słonecznika /W
Gratin z ziemniaków z serem Gruyere i młodą dymką /W/B
Desery
Ciasto marchewkowe z solonym kremem Filadelfia
Mus Pâté à bombe z maliną i orzechem laskowym
Ciastko daktylowe ze słonym karmelem
Pâte choux pistacjowy z kremem malinowym
Crème brûlée z markują
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Menu serwowane doskonale sprawdzi się podczas uroczystych przyjęć zasiadanych, które wymagają szczególnej oprawy kulinarnej. Oferujemy opcję 3 oraz 4-daniowego menu oraz wyjątkowe menu serwowane PREMIUM.
MENU I
Przystawka
Carpaccio z kolorowych buraków, z galaretką z mango, z płatkami sera Pecorino Romano,
z oliwą sezamową i rukolą
Danie główne
Pierś kurczaka zagrodowego z prawdziwkami, blanszowanymi brokułami,
ziemniaki gratin i sosem koniakowym /B
Deser
Karmelizowany ananas z estragonem, chantilly waniliowym, prażonym kokosem i żelem yuzu
MENU II
Przystawka
Ptasie mleczko z sera Korycińskiego, z musem dyniowym, zielonym groszkiem, kiełkami,
żelem imbirowym i ziemią kasztanową /B/W
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa sous vide z wolno dojrzewającą szynką,
z pieczonym topinamburem, gołąbek z kapusty włoskiej z borowikiem mikołajkowym
i sosem tymiankowym /B
Deser
Tiramisu z crémeux z kolumbijskiej kawy i muscovado
MENU III
Przystawka
Pâté z kaczki z brusznicą i kompresowanym ogórkiem
Danie główne
Wolno pieczona wołowina z borowikami, ziemniaczanymi blinami, jarmużem, gruszką i warzywnym spaghetti
Deser
Financier beurre noisette z prażonym orzechem włoskim i konfiturą z moreli
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
MENU I
Przystawka
Crème brûlée z sera koziego z bławatkiem, liśćmi szpinaku i sosem ravigotte /W/B
Zupa
Krem z dyni hokkaido z prażonymi pestkami, oliwą szczypiorkową,
płatkami migdałów, dymką, szczypiorkową i zieloną oliwą /W
Danie główne
Indyk sous vide marynowany w jarzębinie z purée z czerwonej kapusty
i złocistymi fondantami ziemniaczanymi
Deser
Sernik z białą czekoladą, kremem karmelowym, żelem malinowym i chipsem migdałowym
MENU II
Przystawka
Tataki z tuńczyka z wakame, prażonym sezamem, groszekiem cukrowym i sosem ponzu
Zupa
Carpaccino z borowika ze szczypiorkiem i pianą parmezanową /W
Danie główne
Konfitowane udo kaczki z sosem koniakowym, karmelizowanym jabłkiem z cynamonem,
ze złocistą polentą z kasztanami
Deser
Kawowy crème brûlée z sosem waniliowym i kruszonką z prażonym ziarnem kawy
MENU III
Przystawka
Gravad lax z łososia z tataki z marynowanego arbuza i sosem poke
Zupa
Orzeźwiająca zupa cytrynowo-szafranowa, z makaronem z selera naciowego i cukinii i oliwą tymiankową /B
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej w sosie demi glace z musztardą francuską,
z białą kaszą gryczaną, z selerem naciowym i sosem romesco
Deser
Czekoladowe Marcello z opiłkami złota i kremem z ziarna kakaowca
MENU IV VEGE
Przystawka
Faszerowana papryczka w duecie z wegańskim grillowanym serem z musem owocowym
Zupa
Kremowa zupa z białych warzyw z oliwą rydzową /V/B/W
Danie główne
Pieczony bakłażan z serem raclette z salsą z kolorowych pomidorków i ziół /W/B
Deser
Wegańska panna cotta
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
MENU I
Przystawka
Polędwica z tuńczyka z winegretem imbirowym, majonezem wasabi, zieloną sałatką
z ogórka, groszku i prażonego sezamu /B
Zupa
Zupa rakowa z koniakiem, koprem włoskim i zieloną oliwą /B
Danie główne
Plastry polędwicy wołowej, z ziemniakami pommes duchesse, z pieczoną dynią i duszonymi boczniakami
Deser
Pistacjowy ptyś z kremem mango-marakuja i konfiturą figową
MENU II
Przystawka
Kremowe parfait z wędzonego jesiotra, z morskim szparagiem, kalarepą,
szpinakiem, crème fraîche i świeżym chrzanem /B
Zupa
Pikantna zupa z dorsza z imbirem i listkiem cytrynowym
Danie główne
Wolno gotowana łopatka cielęca z czarnym kawiorem, sosem pieprzowym,
kluseczkami śląskimi i listkami brukselki
Deser
Torcik szwajcarski z wiśnią Amarena i pianą cynamonową
MENU III
Przystawka
Burrata z pesto z rukoli i orzeszków pinii z kremem balsamicznym i konfitowanymipomidorkami koktajlowymi
Zupa
Bulion z bażanta z pielmieni cielęcymi i oliwą lubczykową
Danie główne
Przepiórka faszerowana kasztanami z karmelizowanymi kolorowymi marchewkami
i ziemniaki gratin z sosem koniakowym
Deser
Roche z białej czekolady z solonym kokosem, kremem waniliowym i żelem egzotycznym
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
MENU I
Amuse bouche
Ostryga z owocowym kawiorem
Przystawka zimna
Kremowe parfait z wędzonego jesiotra z morskim szparagiem, kalarepą, szpinakiem i crème fraîche
Przystawka gorąca
Gnocchi w kremowej pianie z parmezanu z oliwą dyniową /W
Intermezzo
Sorbet z pieczonych jabłek z żubrówką /V
Danie główne rybne
Filet z sandacza z tapenadą z greckich oliwek kalamata z prażonymi
orzeszkami pinii, pomidorami pellatti i papardelle z marchewki
Danie główne mięsne
Plastry polędwicy wołowej z sosem strogonoff, boczniakami smażonymi na maśle
z ziołami, dzikimi brokułami, rzodkwią dajkon i glazurowaną marchewką
Ser
Praliny z zagrodowego koziego sera z mango i papają /W/B
Deser
Ciastko miodowe z kremem miodowo-gryczanym i konfiturą z rokitnika
Petit four
Praline roche z orzecha laskowego
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
MENU I
Przystawki „w stole”
Sałatka makaronowa z karczochami, z tuńczykiem, suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami /W/L/B
Caprese z pieczonych buraków z kremem balsamicznym i roszponką, z kasztanami i orzechami /W/L/B
Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem, porem, dymką i crème fraîche /B/W
Pomidory malinowe z oliwą extra virgin i wędzoną solą maldon /W/L/B
Ogrodowe sałaty z cytrusowym winegretem /W/L/B
Dodatki
Wybór domowego pieczywa:
mini rustykanle bułeczki bagietka pieczywo żytnie i pszenne
Zupa
Toskański krem pomidorowy z bazyliową oliwą
Danie główne
Pierś kurczaka zagrodowego z duxelem grzybowym, blanszowanymi brokułami,
ziemniakami gratin i sosem holenderskim
Deser
Tarta egzotyczna z curdem z marakui i bazylii, pod galaretką z mango i calamansi
V ← danie wegańskie | W ← danie wegetariańskie | G ← danie bezglutenowe | L ← danie bez laktozy
Przygotowane przez nas menu na przerwy kawowe idealnie wpisze się w schemat szkoleń, konferencji oraz spotkań prasowych, podczas których potrzebna jest chwila kulinarnego odpoczynku przy wytrawnych lub słodkich przekąskach.
Menu zawiera sezonowe przekąsek na słono i słodko - w wyłącznie domowej wersji.
Bufet słodki
Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi
Bufet słodki
Wybór kruchych ciasteczek z pracowni
cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi
Bufet wytrawny
Cicchetti z kurczakiem, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Trufle z koziego sera w pistacjach i płatkach bławatka /W
Hummus z zielonego groszku z wędzonym tofu na pumperniklu /V
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe
Bufet słodki
Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi, miodownik
Sałatka z sezonowych owoców
Bufet wytrawny
Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B
Bufet słodki
Granola by Belvedere /W
Mango lassi /W
Zdrowe słodkości z pracowni cukierniczej Belvedere: ciasteczka owsiane, praliny daktylowe, wegańskie tiramisu /V
Ciasta domowe: sernik kokosowy, ciasto marchewkowe
Sezonowe owoce filetowane
Bufet wytrawny
Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B
Propozycje wytrawne
Hummus brokułowo-szpinakowy z chipsami z chlebka lavash /V
Pâté grzybowe z tostami z chałki /V
Chlebek lavash z hummusem, ajvarem i chrupkimi warzywami /V
Chlebek lavash z kurczakiem w kefirze, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Wrapy z chlebka lavash, z hummusem, ajwarem i chrupkimi warzywami /V
Kurczak zagrodowy na bagietce tandori, relish ananasowo-kolendrowy
Tramezini z musem z tuńczyka i tapenadą
Mini quiche z serem Roquefort i karmelizowanymi orzechami /W
Tartinki z rostbefem z chrzanem na julienne z pikli
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi
daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe
Propozycje słodkie
Granola by Belvedere /W
Ciasto marchewkowe
Mini croissanty 1,5 szt.
Wegańskie tiramisu /V
Sernik kokosowy
Brownie
Miodownik
Ciasteczka owsiane
Daktylowe praliny 2 szt./V
Wybór duńskich ciasteczek 2,5 szt.
Ciasto z sezonowymi owocami
Wybór domowych kruchych ciasteczek
Sałatka z sezonowych owoców
Filety z owoców sezonowych /V
Jogurt mango lassi /W
Bufet słodki
Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi
Bufet słodki
Wybór kruchych ciasteczek z pracowni
cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi
Bufet wytrawny
Cicchetti z kurczakiem, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Trufle z koziego sera w pistacjach i płatkach bławatka /W
Hummus z zielonego groszku z wędzonym tofu na pumperniklu /V
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe
Bufet słodki
Wybór kruchych ciasteczek z pracowni cukierniczej Belvedere
Wybór słodkich wypieków: mini croissanty, ciastka duńskie
Ciasta domowe: brownie, ciasto z owocami sezonowymi, miodownik
Sałatka z sezonowych owoców
Bufet wytrawny
Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B
Bufet słodki
Granola by Belvedere /W
Mango lassi /W
Zdrowe słodkości z pracowni cukierniczej Belvedere: ciasteczka owsiane, praliny daktylowe, wegańskie tiramisu /V
Ciasta domowe: sernik kokosowy, ciasto marchewkowe
Sezonowe owoce filetowane
Bufet wytrawny
Tramezzini z musem z tuńczyka i tapenadą
Cicchietti z kurczakiem zagrodowym, sałatką z zielonego ogórka i masłem z awokado
Tartinki z pieczonym rostbefem z chrzanem, na julienne z pikli
Pumpernikiel z hummusem z zielonego groszku z marynowanym tofu i granatem /V
Mini quiche z młodym szpinakiem i serem kozim /W
Sałatka Waldorf z grójeckich jabłek, bakalii, selera naciowego i winogron /V/B
Propozycje wytrawne
Hummus brokułowo-szpinakowy z chipsami z chlebka lavash /V
Pâté grzybowe z tostami z chałki /V
Chlebek lavash z hummusem, ajvarem i chrupkimi warzywami /V
Chlebek lavash z kurczakiem w kefirze, młodym szpinakiem i pieczoną papryką
Wrapy z chlebka lavash, z hummusem, ajwarem i chrupkimi warzywami /V
Kurczak zagrodowy na bagietce tandori, relish ananasowo-kolendrowy
Tramezini z musem z tuńczyka i tapenadą
Mini quiche z serem Roquefort i karmelizowanymi orzechami /W
Tartinki z rostbefem z chrzanem na julienne z pikli
Sałatka Waldorf z jabłek grójeckich z bakaliami, selerem naciowym i winogronami /V/G
Warzywne „sticks” z selera naciowego, marchewki, rzodkwi
daikon i papryki podane z wegańskim majonezem /V/L/G
Smoothie: buraczano-marchwiowe, brokułowo-szpinakowe
Propozycje słodkie
Granola by Belvedere /W
Ciasto marchewkowe
Mini croissanty 1,5 szt.
Wegańskie tiramisu /V
Sernik kokosowy
Brownie
Miodownik
Ciasteczka owsiane
Daktylowe praliny 2 szt./V
Wybór duńskich ciasteczek 2,5 szt.
Ciasto z sezonowymi owocami
Wybór domowych kruchych ciasteczek
Sałatka z sezonowych owoców
Filety z owoców sezonowych /V
Jogurt mango lassi /W
Stacje live cooking w odsłonie bożonarodzeniowej to wyjątkowa atrakcja kulinarna podczas wydarzeń.
Goście nie tylko mają możliwość skomponowania dania według własnych preferencji, ale także interakcji z kucharzem.
Polędwica wołowa z sosem demi glace z whisky, pieczonymi
ziemniakami francuskimi, z oliwą truflową, kolorową fasolką
szparagową i marchewką
Świeże ostrygi z sosami: mignonette, chrzanowym
paprykowo-cytrynowym /G/L
Dodatki: cytryna
Ostryga no 4 oyster shooters z tabasco i cytryną z wódką /G/L
Tajski makaron ryżowy z woka z kurczakiem, krewetkami lub marynowanym tofu
Dodatki do wyboru:
pakchoi, kapusta pekińska, czerwona cebula, cukinia, marchew julienne, boczniaki, prażone orzechy, sezam, chili, groszek cukrowy
Sosy do wyboru:
ostrygowym, sojowym, ponzu, teryaki, pieprzowy
Gofry z dodatkami do wyboru
• domowe lody: waniliowe, truskawkowe, czekoladowe
• sosy: krem chantilly, malinowy, mango
• belgijska czekolada
• świeże owoce sezonowe: truskawki, borówki amerykańskie,
banany, maliny, kiwi
• posypki: karmelizowane orzechy, wiórki belgijskiej czekolady,
wiórki